91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Solt #86494 Igen... se chrome, se edge alatt nem jön be... -
#86493 Ezt próbálod?
http://forum.il2sturmovik.com/ -
Solt #86492 Hát basszus nálam nem jó még mindig... -
#86491 Nálam most jó... -
Solt #86490 Nem jön be az oldal... na majd holnap...
-
#86489 Passz, BoS fórumon esetleg körbe lehetne nézni, de én már rég nem járok arrafelé... -
Solt #86488 Idegből le is töröltem... :D -
#86487 parancssor -> deltree x:\BoS
x= meghajtó
BoS = a mappa neve, ahol az a szutyok tanyázik
;) -
Solt #86486 No a sok morgás után, gondoltam tolok egy kis BoS-t... az egy dolog, hogy lassan több mint egy éve mikrolaggol, de minden kilépésnél fekete képernyő, és lefagyasztja a gépem, csak a reset segít. (W10) Valakinek valami ötlet erre? Én nem nagyon találtam semmit... -
#86485 Miért, nem úgy volt? :) -
sakkay #86484 :) nem nálam van. Én csak a szállító vagyok. Alig várom, hogy meglegyen a kártyám és repülhessek végre a messzával -
artivizsla #86483 Belelapoztam az elejébe, LaGG 3-assal repülnek és úgy szedik le a Messzert és Fókát benne, mint a legyet. -
#86482 Az lesz az szerintem Jani :)
...csak Mihajlik
Mondjuk a borítóján meg pont egy Lavocskin van :)
Utoljára szerkesztette: Zpogi, 2016.12.03. 18:43:50 -
artivizsla #86481 - A "Válótársak" című sorozathoz nem te adtad az alapötletet ? Ott is az egyik férj a malaccal lépet le az asszonytól. :))
- I. Pokriskin : Háborús égbolt
- S. Ambrose : Vad égbolt
- M. Stephani : Utolsó repülés
- V. Mikula : Stuka
- Üdv Laca ! Jók a borotváid, szoktam nézni a sárgán őket.
-
#86480 Nem működik az ffb? Pedig kéne mennie.
Nálam DCS és RoF alatt működött jól.
Nem hinném hogy a win10 okozza a problémát. -
trafficjam64 #86479 Szia Tomi!
Nekem van és tökéletesen működött win 7 alatt. Sajnos váltottam win 10-re és ott gyakorlatilag nem volt meg az ffb hatás.
Mivel olyan joy, ami nekem megfelelt volna, és ez főleg az ffb-t jelenti, nem volt a piacon vettem egy MS Sidewinder 2-t. Privátban elküldtem a telefonszámom, ide csak azért írtam, mert segítséget szeretnék kérni abban, hogy az Il-2 BoS-ban, és a DCS FC3, vagy DCS 1.5-ben hogyan lehetne úgy csatlakoztatni, hogy jó legyen az ffb hatás. Egyszer már nekifutottam ennek a kérdésnek a másik fórumon, hát nem sok sikerrel jártam. -
GálTomi #86478 Sziasztok! Volna-e valakinek elfekvőben Saitek Cyborg 3D joy? Donornak kéne. Akár kifizetem vagy le is lehet nálam repülni egy iskolakör erejéig szilveszterkor ha az időjárás engedi vagy legkésőbb nyáron :) -
sakkay #86477 Köszi. Na ma már nem jutok el könyvtárba, marad a hétfő.. A fiam amikor még kicsi volt, kapott egy tengeri malacot. Közben már rég szakítottam az anyjával, a gyerek meg középiskolás... De a malacka még él, és a volt párom meg a gyerek is rajong érte. Pedig hát ugye egy malac nem egy észlény.. Na őt kell ma elszállítanom orvoshoz, mert megvakult. Mondjuk vannak tippjeim-Pl, hogy 2x annyi idős, mint ameddig egy átlag malac él -
JanKo72 #86476 A rendes címe, ha egyre gondulonk Jakov Danyilovics Mihajlev : Sólyom család -
Solt #86475 Nem is anyáztunk, teljesen korrekt párbeszéd volt... :)) -
#86474 Krascsenics Lajos: Egy Magyar Királyi Vadászrepülő Visszaemlékezései is nagyon jó. -
sakkay #86473 Talán az utsót is, de nagyon Köszi. Megnézem holnap -
#86472 Még ezeket találtam a polcon: Egy magyar királyi vadászrepülő visszaemlékezései, Banditák nyolc óránál, Antoine de Saint-Exupéry: Háborús írások -
#86471 :)
Az egy Jak pilótáról szól az Orosz fronton. -
sakkay #86470 A sólyo század mégse..szia Laca. Remélem alakulsz. -
sakkay #86469 Bakker..az összes megvolt. -
#86468 Szia! :)
102.VO_Herr_LacAI
[MKHL]102.VO_Herr_LacAI
Herr_LacAI
rookie
AI_rookie
102.VO_Herr_Laca
Herr_Laca
Herr_Gézengúz_Laca -
#86467 Szevasz LacAI -
faxkivan #86466 Solt nak reagálva
Olvasom én a fórumot ,de meddő vitákba minek szólja bele. Elanyáztok itt derekasan:))No meg már annó megmondtam a véleményem a 3X7 ről ,kb mint Leonnak ,csak ő árnyalja és udvarias. De mit rugóztok ti ezen,menjetek oszt lőjétek az ellent.Különben szerintem ezek inkább légiharc szimeknek tekinthetőek,többet nyom a latban a taktika ,az észjáték mint a gépek vélt vagy valós tulajdonságai.Szerintem. Régen is azt mondtam,hogy olyan mint a sakk. Persze nem árt némi nemű jártasság a kezeléshez .Na UFF.Majd jövőre újra szólok:)
Utoljára szerkesztette: faxkivan, 2016.12.02. 19:00:51 -
#86465 Fehér Sas kék mezőben, Hans-Joachim Marseille Afrika csillaga, Heinz Knocke: A hazámért repültem, Oroszlán az égen, A 633-as repülőszázad, A Sólyom Század, Adolf Galland: 104 légigyőzelmem, Utolsó repűlés...
Utoljára szerkesztette: Zpogi, 2016.12.02. 18:59:55 -
sakkay #86464 Holnap megyek könyvtárába. Légyszi nyomjatok 3-4 m 2 vh könyvet, ne Tobakossat, mert azt mind olvastam
Töszi
-
#86463 Ez teljesen biztosan így van, a Team Fusion azért tud ennyi ideje működni, mert nem kértünk pénzt a patchekért, és a közösségtől olyan pozitív a megítélés, amit nem akartak maguk ellen fordítani. -
#86462 Az én szememben a 777 egy fosbojler cég. Nőjön köröm a pöcsére mindazoknak, akiknek valaha is bármilyen közük volt a céghez. Pont. -
feca1229 #86461 Azt hiszem a lényeget fogtad neg, mert sokan köztük én is azt hittem, hogy a CLOD folytatása lesz a ruszki fronton.
Régebben Tom belinkelt oldalt ahol még az eredeti CLOD folytatása lett volna, a keleti fronton hasonló repülő kiosztással. Aztán megvette a 777 a CLODot és vitte tovább kissé leegyszerüsitve. Én csak azon csodálkozom, hogy mig Loft ott volt a 777nél hogy nem zárta el a CLODot a Team fusiontol. Szerintem gondolt rá, csak az akkor még jobban megutálják. -
#86460 Buzzsaw és IvanK csinálták az FM-et, ezt a NACA szabvány szerinti szárnyprofilokat Buzz integrálta bele. És egész jó lett elsőre is, mondjuk ehhez kell az is, hogy az FM alapjai is elég faszán vannak megírva - leszámítva ugye a légnyomásesést magasság függvényében, de köv. patchban az is javítva lesz. -
Lysandus #86459 Én legalább olyan mélységű dolgot vártam, mint a CloD, csak a keleti fronton. Máig vérzik a szívem, hogy nem az lett.
Egyébként szerintem FM-ben a CloD a csúcs. A TF-esek a szárnyprofil modellezéssel megoldották az évtizedes vitát. A repülési jellemzők ezzel nagyjából maguktól a helyükre kerültek. Gondolok itt pl a "de volt, hogy a 109-es jobban fordult, mint a Spit" vitára. A CloD-ban tényleg van olyan. Ha nagyobb az energiája. Egyenlő energiával viszont a Spit fordul jobban. Sose gondoltam volna, hogy ezt megoldja valaki, de a Team Fusionnak sikerült. -
feca1229 #86458 Lehet igazad van, nem voltam biztos benne.
Az viszont biztos, hogy par ember szóvatette ezt a valtozast.
Azért még bizakodok :-) -
#86457 Nem, akinek Jason visszafizette, az "Bongodriver" néven fórumozott. Volt valami 4000 hozzászólása, amikor nagy anyázások közt végleg kirakták. Kritikát írni egy dolog, de bongó elég rendesen átesett a ló túloldalára... -
#86456 És sajnos a következő lesz a záró évad, akkor jutnak el a kincses sziget kiindulásához... -
feca1229 #86455 Black sails. A magyar címe: Fekete vitorlák nagyon jó sorozat.
A kincses sziget előzménye (Robert Louis Stevenson) kb. olyan 30-40 játszódik a könyv előtt.