91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • LeonSilver
    Nekem is OTP-s kártyáma van, és soha semmi problémám nem volt vele, sem előtte sem most, hogy ez az izé van.
    Amiket kellett, azokat megcsináltad? Mármint kellett valamit mókolni... asszem kellett mobilszámot megadni a netbankban, meg valami netes biztonsági kódot kellett beállítani. Tegnap is fizettem vele. Belépés a mobilbankba, engedélyezem a tranzakciót és kész.
  • PhantomAss
    Uraim,
    vennék MFG Crosswind pedált de sajnos nem tudok vásárolni a weben keresztül. A pedálokat meg órákon belül elkapkodják ha van raktáron.
    Eddig minden jó volt, de a kétlépcsős azonosítás óta semelyik kártyámat nem fogadja el, hiába van beállítva nem működik szinte sehol. Paypal sem működik. Én már hülyét kapok lassan hogy nem tudok semmit venni, sőt a számlákat is szinte lehetetlen fizetni mióta bevezették ezt a szart.
    Volt vkinek problémája ezzel van ötletetek hogy mit lehet csinálni?
    (Opt, Mastercard)
  • acidrain
    Szia Leon!

Küldtem PM-et.
  • LeonSilver
    Figyu. Nekem van egy Saitek pedálom, amit ingyé is odaadok, csak a postát kell csengetned.
    Működik faszán, de némi karbantartás ráfér. Egy hibája van, a pedáloknál nincs rugó. Így vettem annak idején egy csávótól. A Keletiben nem volt időm megnézni. Csináltatott hozzá a srác rugókat, de belül van valami rögzítő vagy letörve vagy nem is volt, mert a csóka állította, hogy ilyen volt, amikor megvette és nem is sejtette, hogy nem így kellene működnie. Én sima befőttesgumit raktam be, mert igazából csak annyi a sezlonrugók feladata, hogy a pedálok ne leffenjenek le. Szóval ha kell és állod a postát szívesen elküldöm. Csak elő kell vakarnom valamelyik asztal alól :D
  • acidrain
    Sziasztok!

Pedálozzunk! :)

Ha esetleg valakinek van eladó, és működő pedálja ne tartsa magában. Unom tekergetni a joy-t.
  • LeonSilver
    Oké, maradjunk. De ettől még mindig nem értem mi köze a korodnak a pedálokhoz.
  • VO101Tom
    Én évek óta használom a G940 pedálját, ha ez kihullana alólam én is crosswindet vennék, mert sokaknak megvan és mindenki nagyon dicséri (nemzetközi fórumokon is). Vagy a TM TPR-t, de így ránézésre ahhoz szerintem túl magasan ülök a gép előtt, ahhoz kissé feküdni kéne.
  • Razor18
    Szerintem inkább maradjunk ennyiben.
    Utoljára szerkesztette: Razor18, 2021.01.10. 19:01:50
  • LeonSilver
    Örülök, hogy évekig multiztál vele, ettől még egy szar és 5e forintnál nem ér többet. A korodat meg nem is értem, hogyan jön ide..
  • Lacusch69
    Köszi Tom!
  • Razor18
    Lehet, hogy eredetileg nem konkrétan helikopterezéshez találták ki, de ha a center detentet meg rugókat kiveszed belőle, tökéletesen lehet vele repülni helikoptert is, én éveket multiztam vele Huey-val meg Mi-17-el (1st Cav Div, meg 8Mates). Anno ráadásul még nem is került egy ökör árába (én még 25e Ft-ért vettem), most meg 260 USD???...

Megjegyzem akkor a CrossWind ráadásul még a kanyarban sem volt. Mondjuk ez az én koromról mond el többet, mint kéne...
    Utoljára szerkesztette: Razor18, 2021.01.10. 11:10:22
  • LeonSilver
    Ugye? :) A G940 pedálja nekem azért nem volt jó, mert túl közel voltak egymáshoz a pedálok és nagyon kicsit mozdultak el a többihez képest.
    A Saitek pedálját meg ne is említsük. Az a padál 5000 forintnál nem ér többet és az emberek 99%-a kényszerűségből használta vagy használja.
    Helikopterezni meg egy katasztrófa volt vele.
  • PhantomAss
    Aham, így már látom, köszi!
  • whiteskull
    Itt látszik is az alján két lyuk.

Utoljára szerkesztette: whiteskull, 2021.01.09. 11:41:55
  • whiteskull
    Igen, lehet. Nálam is le van csavarozva egy bútorlapra. 4 db lyuk van a talpán a csavaroknak.
  • PhantomAss
    Apropó Crosswindesek: azt a pedált lehet valahogy rögzíteni, pl. csavarokkal? A képekről nekem nem egyértelmű, és a Saitekem is csavarozva van egy bútorlaphoz ami eddig nagyon jól bevált.
  • VO101Tom
    Üdv. Igen, normális. Az alap CloD-ot szedd is le, nem kell a Blitz-hez. Azt már megvenni sem lehet, olyan régi (mindenki akinek megvolt, megkapta a Blitz-et ingyen).
  • Lacusch69
    Szép jó napot az Uraknak!
    Egy kis segítséget kérnék: most telepítettem fel a CloD-ot és CloD Blitz-et Steamről.
    Az ikonokra kattintva a Blitz elindul, a CloD nem.
    Normális ez így?
  • whiteskull
    Csatlakozom Leon Silverhez. A G940 pedálja után egy csoda. Azóta helikopterrel is tudok repülni. :)
  • LeonSilver
    Egy jó ideje már a Crosswindet használom és semmiért nem cserélném le.
  • Rue East
    Sziasztok!
    Pedál vásárlásán gondolkodok. Most Saitek Pro Flight van, de megadta magát az állítható pedál része. Őszintén szólva sose szerettem és elég gagyi műanyag cuccnak tartom. MFG Crosswindet nagyon dicsérik, viszont teljes lábat tartó pedálja van (ez leginkább a német gépeken volt, ha jól tudom), nem sarok a padlón típusú megoldás. Valamennyivel többért a Virpilnek van ilyen combat pedals néven futó kialakítása. Egy kissé pénztárca barátabb megoldás a VKB féle pedál, bár ez inkább a helikopterek pedáljára hajaz (függőlegesen mozdulnak a pedálok, nincsen fékezés).
    Ki melyik megoldást preferálja?A még drágább Slawdevice-os és a Thrusmasteres TPR-en kívül milyen alternatívák vannak még? Kinek melyik van?
  • mijki
    Jó is volt az a war :D
    Meg az esti házi dogfightok 10+ fővel :D
  • LacAI
    És tényleg :)
  • mijki
    Teher alatt nő a pálma ahogy mondani szokás. :D
    Már csak szerzek valahonnan egy joyt és csatlakozok majd :D
  • VDomino
    Talán ez volt az utolsó komoly war, de fasza volt.
    Voltak esetek, de szerintem mindenki becsült a korod miatt, hogy nem morzsolódtál le, pedig sokat oltottak téged TS-n.
    Főleg Laca, de csakis segítő jelleggel.

Utoljára szerkesztette: VDomino, 2021.01.05. 20:56:35
  • mijki
    Voltak emlékezetes pillanatok :D
    Gondolom a 2010-es BoB waron a felszállás előtti bakira mindenki emlékszik aki akkor repült :D
  • VDomino
    Mijki az egy legenda a repülésben.
    Aki ott és akkor repült, az ismer téged.
  • mijki
    Köszönöm a segítséget, már csak joystickot kell szereznem és akkor megpróbálok csatlakozni majd a hirigbe, de sokat ne várjatok, régen repültem már :D
  • Lysandus
    Szia!

Vannak. Egy héten kb háromszor-négyszer, úgy este 9-től. Mostanában a TWC 41-es English Chanel kampányszerverén vagyunk fent, itt vannak a legtöbben. Ez ugyan nem Észak-Afrika, de az új gépekkel lehet itt repülni.

[MKHL]1/3_vszd_Tazar
  • Death Rattle
    Boldog új évet urak !

Megint szarakodik a multi úgy látom. Gondolom sokan is vannak fennt. Egy "High quality connection" szervert választottam az előbb. Semmi gond nem volt, se lag se LaGG

Felszállok, repülök vagy 3Km-t aztán minden minden előzmény nélkül megszakadt a kapcsolat. Az internetem továbbra is fasza, más online játékoknál a világon semmi gondom nincs...
  • Razor18
    Köszi az infot !
  • mustangdc3
    Ha a szerver stat oldalát is megnézed előre, az is látod hogy milyen map van és hogy mennyi idő van még hátra a következőig. meg elég részletes stat is tartozik a nevedhez. De azt tudni kell hogy a Box sorozat nem olyan hardcore mint a Clod vagy a tobruk.

Azért nem kell fennakadni azon hogy mindenki arra megy amerre akar. A szerver kis üzenetekben jelzi hogy hol volt támadás saját oldalon(wol), arra reagálva van rá esély hogy találkozol ellenséggel ha tudod merre kell keresni őket.

Én csapatban repülök ha vannak fent a társak, ha nem akkor is szoktam menni egyedül is, viszont olyankor általában le is szednek. előbb utóbb. Csapatban be tudod csapdázni az ellenséget amíg egyikőtök támad a másik tudja fedezni és esetleg ha nem sikerül a lövés akkor felváltjátok egymást és a másik is tud lőni. ez nagyban javítja az esélyeket a túlélést illetően. De ha lelőnek sincs baj, kezded elölről a dolgot csak a statod lesz rossz, aztán ha beletanulsz jobb leszel. Mindenki úgy kezdte nagy általánosságban hogy eleinte sokszor meghalt az online küldetések során
  • VO101Tom
    Hali. Én mostanában nem voltam, Saviék szoktak repkedni, küldök elérést a doscord csatihoz. Ha repülés van, ott vagy az ATAG TS-en vagyunk fent.
  • mijki
    Boldog új évet srácok!

Most már én is megvettem az Tobrukot és alig várom, hogy repüljek Veletek ismét, hiányzott már, csak még letudom a záróvizsgáimat, meg szerzek / veszek egy joystickot valahonnan és csatlakozok, ha lehet persze és vannak még csoportos repülések. :D
  • PhantomAss
    Igen, és általában a WoL-n vannak a legtöbben mindig.
  • Razor18
    Azt meg, hogy ép hány ember van egyáltalán fenn a szerveren, azt meg belépéskor látom a server statistics-ben, jól gondolom?
  • PhantomAss
    GPS alatt azt értem hogy a géped helyzetét jelzi a map repülés közben. Így nem kell tereptárgyak után tájékozódni, mindig látod hol vagy éppen. Emiatt ha vki segítséget kér hogy pl. bombázni megy az 1773-as négyszögben lévő gyárat, akkor megnyitod a mapot miközben repülsz és egyből látod hogy merre van tőled.
  • Paladin
    Egyébként ha Finn server alatt ugyanarra gondolunk, akkor az egy elég jó, komoly kampány megy.
    A hivatalos fórum multis topicjában érdemes tudakozódni, ott általában le van írva, melyiken hogy működik a kampány, mik a szabályok, stb.
    Több szerver van, amihez tartozik egy weboldal, ahol követni lehet a kampány állását, stb.
  • Razor18
    GPS alatt a térképen megjelenített ikonokat érted? Vagy ha chat-en valaki segítséget kér, hogyan találok oda?
  • PhantomAss
    Még nem nagyon láttam hogy bárkit is kitiltottak volna, de persze előfordulhat.