91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Lysandus #90905 Így javították a lyukakat a gépeken:
-
Lacusch69 #90904 Úgy rémlik, polgári pilóta a csaj. Pontosabban akkor még az volt. -
#90903 -
Razor18 #90902 Gépbe szállás előtt tán állva pisil a svancnál, vagy mi?... -
#90901 LW Krasnaja? Nem találkoztam vele az új Il2-ben még. Bár van egy másik hölgyemény (Meow Scharfi), nagyon jól repül, viszont sok gyanús jel arra mutat hogy lehet hogy ő nem is csaj hanem egy régi játékos osztrákiából.
Bár a franc se tudja. -
sindelnet01 #90900 Szia!
"A gyújtást az egész folyamat alatt nyomva kell tartani amíg el nem éri a 3000-et! "
Ezt baxtam el!
Az a szlovén kis csaj,menyét farmjuk volt úgy emlékszem Ljubljanából,szokott még repülni?
Köszönöm!!! -
#90899 Halihó
Azzal én is szívtam mert egy kicsit trükkös. A drága fejlesztők -nem tudni miért- úgy döntöttek hogy ellentétben az összes többi géppel ahol csak egy "E" billentyűt kell nyomni és indul a motor, a Me 262-nél bonyolultabbra veszik az indítást, és külön-külön mindkét hajtóműnél neked kell szórakozni a gyújtással és a gázkarral is. Ráadásul ha nem jól csinálod akkor azonnal leáll és kezdheted elölről.
Nem bonyolult de figyelni kell pár dologra:
-ha lehet mindkét hajtóműre állíts be külön ignition key-t és gázkart
-a lényeg a fordulatszámmérő és a gázkar, bejelöltem mire kell figyelni:
Az indítási folyamat a következő:
1. egyik hajtóművet kiválasztod
2. megnyomod a motorindítás (e) gombot. A benzinmotor elkezdi felpörgetni a turbinát. Ha megnézed a képet, a fordulatszámmérőnek van egy belső skálája ( 1-2-3), és egy külső (2-14)
3. A BELSŐ skálát figyeled, és amikor eléri az 1-es jelet (1000 rpm) , akkor megnyomod és NYOMVA TARTOD az "engine ignition" gombot.
4. Amikor a belső skálán a mutató eléri a 2-es jelet (2000 rpm), akkor az adott gázkart óvatosan elkezded előrenyomni amíg előreugrik alapgázra és eléri a 3000 fordulatot a KÜLSŐ skálán (a képen sárga). A gyújtást az egész folyamat alatt nyomva kell tartani amíg el nem éri a 3000-et!
Ha jól csináltad akkor a gázkaron lévő határoló el fog mozdulni (a képen jelölve), és ezután ha elengeded a gyújtást nem fog leállni a hajtómű.
5. Kiválasztod a másik hajtóművet és ugyan ezt a folyamatot ejátszod. Fontos hogy egyszerre csak egyik hajtóművet válaszd ki, a másikra ne legyen hatással az amit csinálsz, és ha elérted a 3000 fordulatot akkor ne húzd vissza a gázkart mert leáll a hajtómű ( a gázkaron lévő szelep visszazár és nem kap üzemanyagot).
Remélem ez alapján menni fog :)
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2021.01.31. 11:39:58 -
sindelnet01 #90898 Köszönöm,megnéztem már azokat,de kétezres fordulat számnál,mikor elengedem az "engine igniter"-t,
lefullad.
Ott,annál a pontnál rontok el valamit.
Utoljára szerkesztette: sindelnet01, 2021.01.31. 11:21:07 -
Razor18 #90897 Bár nem vagyok Barna, de a Youtube-on van jó pár video erről... -
sindelnet01 #90896 10 év óta repülök online,meg Zlin 142-vel igaziból,de most elfogyott a türelmem..
Két hete próbálom a Me-262 motorindítást de nem sikerül.
Barna! Segíthetnél! -
#90895 Vitéz Frankó Endre Főhadnagy emlékének adózva mi is repültünk egy tiszteletkört tegnap este. Isten nyugosztalja. Nyugodj békében Bandi bácsi! ~S!~
-
#90894 Igen eladom, ha érdekel írj privit és megbeszéljük. -
#90893 Halihó!
A Saitekkel mi lett? Esetleg eladod? -
#90892 Ugye, hogy ugye?? :) Igen, drágább. De egyszer megveszed és pedálra soha többet nem kell költeni. -
#90891 -
#90890 Ez a Crosswind tényleg jó cucc. Milliméter pontosan középen tudom tartani bármelyik gép orrát a kifutón, és a Minyót is sokkal egyszerűbb így repülni. Főleg heliknél érezni mert ott nagyon érzékeny a pedál.
A Saitekkel sem volt bajom, de azért tényleg nem egy kategória (mondjuk árban sem). -
#90889 Egyelőre jegülve. -
bettly #90888 Nem gond,amíg valami lesz,tolom a ROF-ot,még egy régiség,szeretem,ennyit visz a gépünk,csak zavaró,hogy azok a géppuskak nem szólnak,Sound módot meg eddig sehol nem kaptam,meg a Dr.I számomra iranyithatatlan,nagyon szépen köszönöm a csoportnak,hogy megengedték hogy ide irjak -
bettly #90887 Köszönöm,megprobalom -
#90886 Nem lehet, hogy a windows UAC vagy valamelyik víruskereső tiltja le? Próbáld elindítani úgy, hogy ezeket ideiglenesen lekapcsolod. -
bettly #90885 A steames változat már 4.13,már egy fel éve fent van a gépen,simán egyik napról a másikra nem indul az exe,bárhonnan töltöm,ugyanúgy,megpróbálom modolni....köszönöm a segitseget -
#90884 Próbáltál valamilyen MOD csomagot rátenni? Azok általában javítják, ha az alapjátéknak ilyesmi gondja van.
Vagy az ottani fórumokban megkérdezni.
Pl innen: https://www.sas1946.com/main/index.php
(Nekem nincs fent, de ez a B.A.T. csomag egész durvának tűnik, ww1 és ww2 gépektől kezdve Korea, Vietnam, még modern gépek is. Ejj, ha lett volna ilyenünk 15 éve ) -
#90883 Tényleg, az nekem is van eladó.
Akkor már van kettő :) -
#90882 Fiúk-lányok.
Van egy felesleges, így eladó warthog base-em.
Rendesen működik, csak már egy ideje van másik, ezért nem használom.
Esetleg valakit érdekel? -
bettly #90881 Sziasztok,egy kis off-ot kérnek a jó öreg Il2 hoz ,tudom már nem nagyon jatszodnak vele,nallunk a gyerekek még nyuzzak néha,egy ideje nem indul a steames verzió sok újra telepítés után sem,több helyről letöltöttem probakent,úgy sem indul,op. rendszer win 10,eddig nem volt gond vele,tudom régmúlt idők játéka,de zavar,hogy pont ez a játék nem megy...esetleg ha többet tudnátok mondani.Koszonom szépen
-
#90880 -
#90879 De mondom hogy nekem ez be volt állítva, csak nem volt megváltoztatva. És ez nincs leírva hogy meg kell változtatni. És november óta is rengeteg alkalommal használtam a kártyát a neten, de most decemberben szinte semmit nem tudtam fizetni vele, sem a netessel sem a simával.
Amúgy évek óta használom a smartbankot és a kétlépcsős fizetést, szóval ez nem újdonság. Csak amiatt vagyok kiakadva rájuk hogy konkrétan ez nincs leírva hogy "a megadott 3 számjegyű internetes kódot változtasd meg a smartbankon belül ebben és ebben a menüpontban".
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2021.01.16. 16:29:28 -
#90878 Pedig volt kommunikálva Már a múlt évben, folyamatosan. A mobilos applikációban szoktad olvasni, amit az OTP küld?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2021.01.16. 16:17:39 -
#90877 Jó sok időm ráment. A lényeg hogy az internetes azonosító kód amit Leon mondott, nem rémlett hogy mi az. A chatbot csak a szokásos válaszokat adta, ügyintézővel nem tudtam beszélni, az otp honlapján annyi infó van hogy be kell menni egy bankfiókba beállítani. Mondom nem létezik hogy 2021 -ben bankfiókba kelljen szaladgálni, évek óta mindent online intézek. Beléptem a mobilbankba és az összes létező menüpontot átnéztem, és végül a bankkártya adatoknál volt egy jól eldugott menü amiben meg lehetett változtatni ezt a kódot. Megcsináltam, pár percre rá próbáltam fizetni és működött. De ettől még szarjon sünt az összes otp-s, aki szerint ez megfelelően ki volt kommunikálva. Ez az infó a konkrét lépésekkel/menüpontokkal sehol sincs leírva. -
Razor18 #90876 Végül akkor hogyan találtad meg mégis a megoldást? -
#90875 Örülök, hogy sikerült megoldani a problémát! -
#90874 Baszki, egy 25-ik helyen eldugott almenüben kellett megváltoztatni a 3 jegyü biztonsági kódot. Így már működött, köszi a tippet, nekem ez be volt állítva csak nem változtattam meg az volt a gond. Az otp chat-et próbáltam tegnap. fél óra várakozás után meguntam. Szóval most meg is rendeltem a pedált, kíváncsi leszek nagyon hogy milyen.
@bunny
értem az iróniát, de hidd el nem véletlenül kérdeztem itt is. Mi ezer éve itt beszélünk meg mindent a repülésen keresztül a bicikliüléseken át a borotváig kulturált hangnemben, szóval amíg Leon azt nem mondja hogy ez off addig én továbbra is őket is megkérdezem. Mint látod most is Leon tippje segített megoldani.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2021.01.16. 09:24:37 -
#90873 -
#90872 Mastercard kártyát is forgalmaznak.. :)
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2021.01.16. 08:58:52 -
#90871 https://www.otpbank.hu/portal/hu/dvASHezYSOyiiYPmLCUvvw.jsp
"A kártyákhoz beállítható az internetes biztonsági kód egy olyan egyedi kód, melyet az internetes vásárlás során a bank megküld a kártyabirtokos mobileszközére. 2021. január 1-től a szolgáltatás használata kötelező"
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2021.01.16. 08:58:03 -
#90870 Persze, hogy azt mondják a banknál, ha egyszer a visa a partnerük. Nálunk az üzletben ha probléma van a kártyás fizetéssel, hogy a 100%-ból 95% VISA. -
#90869 Én pedig tapasztaltam és a bankban is mondták, h ez így van... :) De kizárólag netes vásárláskor, ez igaz. Hozzáteszem, hogy szerintem is valamilyen beállítás probléma lehet, amit valóban az ottani support tudna hatékonyan megoldani. :) Bár egy kérdést megérhet náluk is ez a MAster/Visa mizéria...
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2021.01.16. 08:57:41 -
bunny #90868 Én ezzel még soha nem találkoztam, pedig voltam USA-ban is ahova direkt kértem külön egy VISA kártyát, mert ott állítólag tényleg VISA fanatikusok, de semmi szükség nem volt rá. Ahol van kártyaelfogadás ott a MC megy. Inkább az lehet gond, ha mondjuk revolut-od van, mert azt feltöltős kártyának látják és nem szeretik sokszor (pl. Microsoft oldal). Egyébként a másik hasonló ingyenes kártya, a Transferwise működik érdekes módon, pedig ugyanúgy rátöltős ...
Netes biztonsági kód kell, anélkül nem megy.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!de hogy hol kell beállítani erre szerintem nem egy repszimes fórum a legjobb felület. Én megpróbálnám ... a BANK-ot felhívni! WOW! Számomra teljesen rejtélyes, miért lettek az internetes anonim fórumok és FB csoportok a mindentudás tárháza, amikor vannak megbízható és valóban hozzáértő lehetőségek is. Bank ránéz a számládra és megmondja mi a gond. -
#90867 Szia!
Én A Mastercard-ról váltottam Visa-ra mert interneten nem mindig tudtam vele vásárolni. A bankomban is mondták, h netes vásárlásokhoz jobb a Visa.
Ez kb egy éve volt...
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2021.01.16. 08:36:22 -
#90866 A mobilszám megvan, engedélyztem is a tranzakciót az alkalmazáson belül. A netes biztonsági kód az mi? Olyanom nincs, nem látok ilyen beállítást, azt nem tudod esetleg hogyan kell megadni?