IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Két hete próbálom a Me-262 motorindítást de nem sikerül.
Barna! Segíthetnél!
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
A Saitekkel sem volt bajom, de azért tényleg nem egy kategória (mondjuk árban sem).
GOOBY, pls
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.pumaszallas.hu
Vagy az ottani fórumokban megkérdezni.
Pl innen: https://www.sas1946.com/main/index.php
(Nekem nincs fent, de ez a B.A.T. csomag egész durvának tűnik, ww1 és ww2 gépektől kezdve Korea, Vietnam, még modern gépek is. Ejj, ha lett volna ilyenünk 15 éve <#alien>#alien> )
www.pumaszallas.hu
Van egy felesleges, így eladó warthog base-em.
Rendesen működik, csak már egy ideje van másik, ezért nem használom.
Esetleg valakit érdekel?
Amúgy évek óta használom a smartbankot és a kétlépcsős fizetést, szóval ez nem újdonság. Csak amiatt vagyok kiakadva rájuk hogy konkrétan ez nincs leírva hogy "a megadott 3 számjegyű internetes kódot változtasd meg a smartbankon belül ebben és ebben a menüpontban".
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2021.01.16. 16:29:28
GOOBY, pls
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2021.01.16. 16:17:39
GOOBY, pls
@bunny
értem az iróniát, de hidd el nem véletlenül kérdeztem itt is. Mi ezer éve itt beszélünk meg mindent a repülésen keresztül a bicikliüléseken át a borotváig kulturált hangnemben, szóval amíg Leon azt nem mondja hogy ez off addig én továbbra is őket is megkérdezem. Mint látod most is Leon tippje segített megoldani.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2021.01.16. 09:24:37
GOOBY, pls
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2021.01.16. 08:58:52
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
"A kártyákhoz beállítható az internetes biztonsági kód egy olyan egyedi kód, melyet az internetes vásárlás során a bank megküld a kártyabirtokos mobileszközére. 2021. január 1-től a szolgáltatás használata kötelező"
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2021.01.16. 08:58:03
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2021.01.16. 08:57:41
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Netes biztonsági kód kell, anélkül nem megy.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
Én A Mastercard-ról váltottam Visa-ra mert interneten nem mindig tudtam vele vásárolni. A bankomban is mondták, h netes vásárlásokhoz jobb a Visa.
Ez kb egy éve volt...
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2021.01.16. 08:36:22
GOOBY, pls
Amiket kellett, azokat megcsináltad? Mármint kellett valamit mókolni... asszem kellett mobilszámot megadni a netbankban, meg valami netes biztonsági kódot kellett beállítani. Tegnap is fizettem vele. Belépés a mobilbankba, engedélyezem a tranzakciót és kész.
vennék MFG Crosswind pedált de sajnos nem tudok vásárolni a weben keresztül. A pedálokat meg órákon belül elkapkodják ha van raktáron.
Eddig minden jó volt, de a kétlépcsős azonosítás óta semelyik kártyámat nem fogadja el, hiába van beállítva nem működik szinte sehol. Paypal sem működik. Én már hülyét kapok lassan hogy nem tudok semmit venni, sőt a számlákat is szinte lehetetlen fizetni mióta bevezették ezt a szart.
Volt vkinek problémája ezzel van ötletetek hogy mit lehet csinálni?
(Opt, Mastercard)
GOOBY, pls
Működik faszán, de némi karbantartás ráfér. Egy hibája van, a pedáloknál nincs rugó. Így vettem annak idején egy csávótól. A Keletiben nem volt időm megnézni. Csináltatott hozzá a srác rugókat, de belül van valami rögzítő vagy letörve vagy nem is volt, mert a csóka állította, hogy ilyen volt, amikor megvette és nem is sejtette, hogy nem így kellene működnie. Én sima befőttesgumit raktam be, mert igazából csak annyi a sezlonrugók feladata, hogy a pedálok ne leffenjenek le. Szóval ha kell és állod a postát szívesen elküldöm. Csak elő kell vakarnom valamelyik asztal alól 😄
Pedálozzunk! 😊
Ha esetleg valakinek van eladó, és működő pedálja ne tartsa magában. Unom tekergetni a joy-t.
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
www.pumaszallas.hu
Utoljára szerkesztette: Razor18, 2021.01.10. 19:01:50
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Megjegyzem akkor a CrossWind ráadásul még a kanyarban sem volt. Mondjuk ez az én koromról mond el többet, mint kéne... <#circling>#circling>
Utoljára szerkesztette: Razor18, 2021.01.10. 11:10:22
A Saitek pedálját meg ne is említsük. Az a padál 5000 forintnál nem ér többet és az emberek 99%-a kényszerűségből használta vagy használja.
Helikopterezni meg egy katasztrófa volt vele.
Utoljára szerkesztette: whiteskull, 2021.01.09. 11:41:55
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
GOOBY, pls
www.pumaszallas.hu
Egy kis segítséget kérnék: most telepítettem fel a CloD-ot és CloD Blitz-et Steamről.
Az ikonokra kattintva a Blitz elindul, a CloD nem.
Normális ez így?
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról