IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Senki elõtt nem akarok kérkedni csak informálódni szeretnék hogy majd ne a boltban terelgessenek félre. Mert ott aztán biztos megy majd a paraszt vakítás meg az ész osztás "jaaa hát az nem úúúgy van akkor neked az kell" és én meg csak majd lesek ki okosan <#ijedt>#ijedt>
Solt tudom te ARMA-zol.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Aki meg nulláról indul, és csak a játék a fontos, akkor AMD...
www.smart-bus.hu
www.pcpilot.hu
Milyen felbontásban játszol? ( mi a monitorod natív felbontása? )
Mennyi pénzed lenne a váltásra?
www.smart-bus.hu
vegyél egy 250 GTS-t, egyelõre azzal simán fog menni. Ezt hívják amúgy a 8800GT átszámozott utódjának. Aztán, ha összejön egy kis lóvé vehetsz mellé mégegyet, vagy egy jobb procit (én is most gyûjtök új konfigra), pl egy E9600-as intelt. Még némi memória sem árthat.
A 250GTS 1Gb-os kb bruttó 40 körül van, de ezer alverziója létezik. Kukkants be egy helyi sztech boltba árlistáért.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Si vis pacem, para bellum.
www.pcpilot.hu
Egyébként nekem is 8800GT-m van, csak a hûtést cseréltem le a hangja miatt.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
outlook leválbeállításnál bejövõ levelek okésak, kimenõk látszólag elmennek, de azonnal kapok egy válasz-emailt, hogy nem sikerült kézbesíteni, 554 5.7.1 (emailcim) Relay access denied
a fiók egy weblap domainhez tartozó fiók, kimenõ SMTP-nek a mail.t-online.hu -t állítom be.
Valaki tud segíteni?
www.pumaszallas.hu
Nem titkolt célom, és most itt kérek elnézést, hogy az ARMA2 vagy egyébb pl Rise of Flight nevû progik simán fussanak. Tom említette, hogy ezek futtatásához akár már 20-30 ezer HUF-os kártyák is elegendõek amitõl kicsit felcsillant a szemem, mert én 80K körülire számítottam (mondom, nem értek hozzá). Én úgy szeretnék kártyát venni, hogy legalább 2-3 évig ne legyen gond, és CSAK Nvidia-ban gondolkodom. Kérdésem tehát: ez olyan 40-50K között megoldható-e?
Egyébként nézegettem, a vidkarikat meg árakat de nekem az latin. Olvastam valahol, hogy pl az ARMA2 GT 8800-al fut minimum, de olyan már tudtommal 3 éve nem gyártanak (???)
Bízom benne, hogy nem nevettek ki a lámaságomért és fõként a jelenlegi vidkarim teljesítménye miatt...
www.smart-bus.hu
Az OpenGL meg alapból ugrott, nem képregény ez, hogy várjam a következõ oldalt 😊
AMúgy a Laptopom nem olyan vészes, ATI X2300 meg dual 1.86-os AMD van venne, 1Gb memóriával. A SilentHunter5 csak a 128 megás vidkarit adta ki oknak, hogy miért nem hajlandó elfutni rajta 😊
landscape detail:medium francnak se kell a szép csillogó víz,ha nem látom rajta az enemy-t.
R.I.P. White Europe
Szerintem a monitor natív felbontásának, az openglnek, és az élsimításnak alapnak kéne lennie. Milyen géped van?
www.smart-bus.hu
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Hátha elõkerül valami a gépigényrõl.. nV250 1Gb SLI kártya, 4 magos proci.. a minimum grafikához <#ravasz1>#ravasz1>
A Landscape lighting fényesre, az Objects lighting Flat-re van állítva. DirectX-en futtatom, mert OpenGL-en fele annyi fps-em sincs.
He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.
www.pcpilot.hu
www.pcpilot.hu
www.pcpilot.hu
He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.
We don't need no water, burn the motherf*cker
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
rák essen ebben a fórumrendszerbe, hogy nincs szerkesztési lehetõség vagy elõnézet.
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
végre látok angol gépet is lángolva
Ha a hardware shadows-t kikapcsolom akkor viszont helyreáll 5let valakinek?
www.pumaszallas.hu
Driverhiba. Véletlen ati kártyád van?
ez az oldal
egyébként jsgme-ben:
uranium_effects
effects_high
smaller fonts
van betéve, de ehhez a részhez nem igazán értek
az érzékelõ pontokat elvesztette, + mivel nincs xfire, steam support így egyszerûbb az alt-tab.
config:
TexQual=3
TexMipFilter=3
TexCompress=0
TexFlags.UseDither=1
TexFlags.UseAlpha=0
TexFlags.UseIndex=0
TexFlags.PolygonStipple=1
TexFlags.UseClampedSprites=0
TexFlags.DrawLandByTriangles=0
TexFlags.UseVertexArrays=1
TexFlags.DisableAPIExtensions=0
TexFlags.ARBMultitextureExt=1
TexFlags.TexEnvCombineExt=1
TexFlags.SecondaryColorExt=0
TexFlags.VertexArrayExt=1
TexFlags.ClipHintExt=0
TexFlags.UsePaletteExt=0
TexFlags.TexAnisotropicExt=1
TexFlags.TexCompressARBExt=0
TexFlags.TexEnvCombine4NV=1
TexFlags.TexEnvCombineDot3=1
TexFlags.DepthClampNV=1
TexFlags.SeparateSpecular=1
TexFlags.TextureShaderNV=1
HardwareShaders=1
Shadows=2
Specular=2
SpecularLight=2
DiffuseLight=2
DynamicalLights=1
MeshDetail=2
VisibilityDistance=3
Sky=2
Forest=3
LandShading=3
LandDetails=2
LandGeom=3
TexLarge=1
TexLandQual=3
TexLandLarge=1
VideoSetupId=17
Water=4
Effects=1
ForceShaders1x=0
PolygonOffsetFactor=-0.15
PolygonOffsetUnits=-3.0
Videokártya driver friss?
OpenGl vagy DirectX-ben megy a játék?
Jól látom ablakban futtatod, nem full screenben?
csatoj egy conf.ini-t.
A configolgató emberekheez volna egy kérdésem, naggyából összedobtam egyet az up alá, csak ebbe ütköztem:

Abban egyetértünk, hogy a legtöbb baleset amiatt van, hogy sok autós kikanyarodik a motoros elé. DE! Azt nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy ha a motoros nagy sebességgel halad, (kb. úgy mint a videón) akkor nem is láthatja elõre az autós, mivel akkora távolságot fizikailag képtelenség belátni. És akkor már nagyon nem az autós a hunyó. Nemrég volt nálunk halálos motoros baleset a nagy sebesség miatt. Aki versenytempóban közlekedik közúton az viselje a következményeket is...
képek...