IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A legfelsõ elég szimpatikusnak tûnik, bár nem értem, hogy a pl: 2,08-as miért kerül 45k-be ha lassabb? 😊

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Értem. És az kb mennyibe fájna átlagosan?

Senki elõtt nem akarok kérkedni csak informálódni szeretnék hogy majd ne a boltban terelgessenek félre. Mert ott aztán biztos megy majd a paraszt vakítás meg az ész osztás "jaaa hát az nem úúúgy van akkor neked az kell" és én meg csak majd lesek ki okosan <#ijedt>

Solt tudom te ARMA-zol.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Sanyo
Jaja, 4 magost céloztam meg, de addig még sok mindennek teljesülnie kell. 😊

www.pcpilot.hu

A kétmagosok régi játékokhoz jók, ahol csak a MHz számít. Amelyik játék már több szálas futásra van optimalizálva, ott a 4 mag kell sajnos! 😞 Ha váltasz, te is inkább 4 magosban gondolkozz... ( ami tudja a 3.2-3.4GHz-t legalább )

Aki meg nulláról indul, és csak a játék a fontos, akkor AMD...

www.smart-bus.hu

Szerinted mennyi legyen? Azért nem a csillagos ég a határ, de minden infót szívesen veszek.

Sanyo
Hát igen, legalább egy core 2 duo, abból is a felsõ-közép kategória. Én is most gondolkodom az E6750 cseréjén.

www.pcpilot.hu

Nem akarlak elkeseríteni, de ezzel a CPU-val sem a RoF, sem az ArmA2 nem fog jól futni.

Milyen felbontásban játszol? ( mi a monitorod natív felbontása? )

Mennyi pénzed lenne a váltásra?

www.smart-bus.hu

Mindenkinek köszi az infót akkor 20-30K lesz a limit. (Amúgy nem tudom miért nem írja ki az alapklapot, de 64 bites Gigabyte-om van).

Vogel
Hmm... akkor sokat nyertél 😊

PCIe csatis tudtommal.

Zpogi
Visszavontam,mert baromságot írtam<#zavart1>

Vogel
És látod a különbséget hogy egy játék dx11-el vagy 10-el fut? Szerintem elhanyagolható, de ezt a vásárló dönti el.

Vogel
A memóriák másképp vannak. Független a videokártya és az alaplapi bõvíthetõ memória. Nekem is DDR2 az alaplapi és DDR3 a kártya. Ha jól láttam X300-ast ATI-d van ami AGP csatlakozású. A mai modern kártyák PCIe csatival vannak, így alaplap csere is esedékes ami magával vonja a procicserét, memóriacserét is sajna.

Zpogi
Az én ATI kártyámon már GDDR5-ös van,úgy hogy sztem nem gond.

Vogel
Hát én 15e Huf-ért vettem 8800GTS-t használtan pár honapja (10e huf + 6600GT mellé). 9800 pár százalékkal tud többet, de ára nem pár százalékkal több, fogyasztása is több. Ha 250 átírás akkor miért vegyem ua teljesítményt 40k-ért? 30e felett már parasztvakítás van és már nincsen akkora fejlõdés se játékgrafikailag se technikailag, hogy megérje a toppot venni. (saját vélemény). Tudom elõször nehéz venni használtat, de mivel nem kapható 8800 gyárilag én bevállalnék egy 15-20ezer körüli 8800 GTX vagy ultrát.

Ok de ez DDR3 nekem meg DDR2 a memóriám ez baj?

Szepy,

vegyél egy 250 GTS-t, egyelõre azzal simán fog menni. Ezt hívják amúgy a 8800GT átszámozott utódjának. Aztán, ha összejön egy kis lóvé vehetsz mellé mégegyet, vagy egy jobb procit (én is most gyûjtök új konfigra), pl egy E9600-as intelt. Még némi memória sem árthat.

A 250GTS 1Gb-os kb bruttó 40 körül van, de ezer alverziója létezik. Kukkants be egy helyi sztech boltba árlistáért.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Jelszó, vagy a jelszó hitelesítése nem frankó.

Si vis pacem, para bellum.

Sanyo
Itt van egy leirás, az email szerver a kimenõ levelekhez is hitelesítést kér. Mindjárt megyek msn-re és bõvebben kifejtem. 😊

www.pcpilot.hu

EZ újabb, mint a 8800GT, de nem sokban különbözik.
Egyébként nekem is 8800GT-m van, csak a hûtést cseréltem le a hangja miatt.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

VO101Tom
Szasztok. Nagyon off.

outlook leválbeállításnál bejövõ levelek okésak, kimenõk látszólag elmennek, de azonnal kapok egy válasz-emailt, hogy nem sikerült kézbesíteni, 554 5.7.1 (emailcim) Relay access denied

a fiók egy weblap domainhez tartozó fiók, kimenõ SMTP-nek a mail.t-online.hu -t állítom be.

Valaki tud segíteni?

www.pumaszallas.hu

Tudom hogy nem ebben a fórumban kéne feltenni a kérdést, de Titeket már ismerlek és tudom, hogy szívesen segítenétek. Tommal már beszéltem, hogy lassan jön a rossz idõ és egyre több idõt leszek "kénytelen" 😊 a gép elõtt tölteni. Szóval arra akarok végre kijukadni, hogy új videó kártyát szeretnék venni de nem értek hozzá hogy a jelenlegi configomhoz milyen való: Gépem adatai

Nem titkolt célom, és most itt kérek elnézést, hogy az ARMA2 vagy egyébb pl Rise of Flight nevû progik simán fussanak. Tom említette, hogy ezek futtatásához akár már 20-30 ezer HUF-os kártyák is elegendõek amitõl kicsit felcsillant a szemem, mert én 80K körülire számítottam (mondom, nem értek hozzá). Én úgy szeretnék kártyát venni, hogy legalább 2-3 évig ne legyen gond, és CSAK Nvidia-ban gondolkodom. Kérdésem tehát: ez olyan 40-50K között megoldható-e?

Egyébként nézegettem, a vidkarikat meg árakat de nekem az latin. Olvastam valahol, hogy pl az ARMA2 GT 8800-al fut minimum, de olyan már tudtommal 3 éve nem gyártanak (???)

Bízom benne, hogy nem nevettek ki a lámaságomért és fõként a jelenlegi vidkarim teljesítménye miatt...

Jaaaa... így már azért érthetõ! 😊 Ez aztán a fanatizmus! 😄

www.smart-bus.hu

Továbbolvasva: Én Laptop-ról játszok 😊 Ergo a szélesvászon alap. Ha betolod az élsimítást akkor ugyan a kabin nem lesz cakkozott, de a hátsód igen, mert elmossa a kontakt pixeleket, és mégkevésbé fogod látni õket, ami egyenlõ az "Ezmármeginthonnanaf@szbóljött" utáni röpke zuhanással 😊

Az OpenGL meg alapból ugrott, nem képregény ez, hogy várjam a következõ oldalt 😊

AMúgy a Laptopom nem olyan vészes, ATI X2300 meg dual 1.86-os AMD van venne, 1Gb memóriával. A SilentHunter5 csak a 128 megás vidkarit adta ki oknak, hogy miért nem hajlandó elfutni rajta 😊

Jah, este töltök fel, ha el nem felejtem. Nem olyan rettenetes 😊 Majd kapsz képet az enemy-rõl is..

V Domino
+1

landscape detail:medium francnak se kell a szép csillogó víz,ha nem látom rajta az enemy-t.

R.I.P. White Europe

Húúú... bele sem merek gondolni, hogy néz nálad ki! 😄 Direktx + 1024x768 + élsimítás ki... csinálsz egy képet? 😊

Szerintem a monitor natív felbontásának, az openglnek, és az élsimításnak alapnak kéne lennie. Milyen géped van?

www.smart-bus.hu

Azon van. De állítólag a felbontás nem befolyásolja az objektumok láthatóságát. Az élsimítás is ki van kapcsolva.

Megoldás: 1024x768

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

jó a kérdés a probléma nálam is fennáll
Közvetíts Sanyo 😊

Hátha elõkerül valami a gépigényrõl.. nV250 1Gb SLI kártya, 4 magos proci.. a minimum grafikához <#ravasz1>

NEktek hogy mûködik a "látás" az il2-ben? Én azzal szívok mindig, hogy messzirõl kiszúrom a kontaktokat, de középtávon, amikor behelyezkedek támadáshoz (olyan 1,5-5 km között) mindig elvesztem, mert belesimulnak a háttérbe. Fõleg víz felett járok így, pl tegnap BoB-on. Közelrõl is alig kivehetõek, ha nem követem végig a gépet akkor 1-2másodperc alatt elvesztem.

A Landscape lighting fényesre, az Objects lighting Flat-re van állítva. DirectX-en futtatom, mert OpenGL-en fele annyi fps-em sincs.

Relax99
Kis próbálgatás után rájöttem, il2setup-ban át kellett állítani maximális beállításról a megfelelõ kártyára

He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.

Sanyo
Nahát, lehet hogy Il-2 Sturmovik: Battle of Britain lesz az új név?

www.pcpilot.hu

Sanyo

www.pcpilot.hu

Sanyo
Nálam ilyen egy régi vista teszt alatt fordult elõ, OpenGL-rõl DirectX-re átállítva megjavult.

www.pcpilot.hu

Relax99
semmi 5let?

He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.

szekelyland
Jó a refrén <#idiota>

We don't need no water, burn the motherf*cker

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

Na végre!!! Már nagyon ideje volt már, mert már nagyon untam, hogy csak a Messer éghet. Ehhez a képhez van is egy kedves kis nóta ami most eszembe is jutott <#taps><#mf1><#mf1><#nyes><#hehe>

szekelyland

rák essen ebben a fórumrendszerbe, hogy nincs szerkesztési lehetõség vagy elõnézet.

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

szekelyland

szekelyland

végre látok angol gépet is lángolva

Relax99
nvidia, 8600gt hogy pontos legyek, drivert újraraktam teljesen, egyébként mikor régebben is próbálgattam, akkor laggzott a játék és ugyanez elõjött másik oprendszeren, akkor ott meguntam és otthagytam.
Ha a hardware shadows-t kikapcsolom akkor viszont helyreáll 5let valakinek?

VO101Tom
Csak lazán kapcsolódik, a Tigerfibel ha kell valakinek (ennél jobb minõségû jpg-k) privizzen, és e-mailen elküldöm 😊

www.pumaszallas.hu

szekelyland
Próbáld shaders=0 t tenni
Driverhiba. Véletlen ati kártyád van?

Relax99
http://wiki.sturmovik.de/index.php?title=Conf.ini
ez az oldal
egyébként jsgme-ben:
uranium_effects
effects_high
smaller fonts
van betéve, de ehhez a részhez nem igazán értek

Relax99
próbálgatam szebb grafot kihozni ezért elkezdtem a wikipédián található német leírás szerint csinálni, driver friss, opengl, azért ablakban, mert egyszercsak megõrült a freetrack és amint elindult fullscreenben a játék
az érzékelõ pontokat elvesztette, + mivel nincs xfire, steam support így egyszerûbb az alt-tab.
config:

TexQual=3
TexMipFilter=3
TexCompress=0
TexFlags.UseDither=1
TexFlags.UseAlpha=0
TexFlags.UseIndex=0
TexFlags.PolygonStipple=1
TexFlags.UseClampedSprites=0
TexFlags.DrawLandByTriangles=0
TexFlags.UseVertexArrays=1
TexFlags.DisableAPIExtensions=0
TexFlags.ARBMultitextureExt=1
TexFlags.TexEnvCombineExt=1
TexFlags.SecondaryColorExt=0
TexFlags.VertexArrayExt=1
TexFlags.ClipHintExt=0
TexFlags.UsePaletteExt=0
TexFlags.TexAnisotropicExt=1
TexFlags.TexCompressARBExt=0

TexFlags.TexEnvCombine4NV=1
TexFlags.TexEnvCombineDot3=1
TexFlags.DepthClampNV=1
TexFlags.SeparateSpecular=1
TexFlags.TextureShaderNV=1

HardwareShaders=1

Shadows=2
Specular=2
SpecularLight=2
DiffuseLight=2
DynamicalLights=1
MeshDetail=2
VisibilityDistance=3

Sky=2
Forest=3
LandShading=3
LandDetails=2

LandGeom=3
TexLarge=1
TexLandQual=3
TexLandLarge=1

VideoSetupId=17
Water=4
Effects=1
ForceShaders1x=0

PolygonOffsetFactor=-0.15
PolygonOffsetUnits=-3.0

Egy mit dobtál össze?
Videokártya driver friss?
OpenGl vagy DirectX-ben megy a játék?
Jól látom ablakban futtatod, nem full screenben?
csatoj egy conf.ini-t.

Relax99
Üdv!
A configolgató emberekheez volna egy kérdésem, naggyából összedobtam egyet az up alá, csak ebbe ütköztem:

off:
Abban egyetértünk, hogy a legtöbb baleset amiatt van, hogy sok autós kikanyarodik a motoros elé. DE! Azt nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy ha a motoros nagy sebességgel halad, (kb. úgy mint a videón) akkor nem is láthatja elõre az autós, mivel akkora távolságot fizikailag képtelenség belátni. És akkor már nagyon nem az autós a hunyó. Nemrég volt nálunk halálos motoros baleset a nagy sebesség miatt. Aki versenytempóban közlekedik közúton az viselje a következményeket is...
képek...