IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
BOB még nincs, de esti hirig változatlanul szokott lenni.
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Sanyo, Mahgar kapta a Paganini-díjat?
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
amd athlon x2 5200+
asus m2n
8600gt
He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.
He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.
Én inkább magam raktam össze a gépet.
Így legalább tudom, hogy nem gagyi a táp, minden alkatrész minõségi, és úgy van elhelyezve, ahogyan én szerettem volna. (jó a ház gagyi, de az más tészta) Rakok majd fel képet.
Csak egy példa az outlet-rõl... beleraknak valami gagyi 5200rpm-s merevlemezt, aztán nem tudjátok miért kurva lassú az egyébként gyorsnak vett gép... szóval szerintem ne, ez ilyen tesco kategória... :S
www.smart-bus.hu
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Biztos vagyok benne, hogy a jelzett AthlonII X4 azonos órajelen gyorsabb az E8xxx-nél. ( ArmA2, RoF, GTAIV ) Mert ugye ez is húzható, nem csak az E8xxx.
És abban sem vagyok biztos, hogy alap órajelen nem gyorsabb mint a 4GHz-re húzott E8xxx...
Nézd meg a renderelést... ott kijön a 2vs4 mag közti különbség... ( az órajelek közel azonosak ) egy többmagos processzort rendesen támogató játék esetében, hasonló a különbség.
www.smart-bus.hu
Láttam egy két hibát a szövegben: "A képeken az editor, egy éjszakai városrészlet (világító ablakokka), egy leszálláskor megsérült Hawker Hurrivane"
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
www.pcpilot.hu
teszt1 teszt2
Igaz, 640-es nem volt a tesztben, de a 8600 is 3.3-on ment 4.0 helyett.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
www.smart-bus.hu
Kérdik az intelt és az amd-t, mennyi 2x2
AMD egybõl rávágja: 3!
Erre mondja az intel: - a helyes válasz 4!
Erre az AMD: lehet, de gyorsabban válaszoltam!
On:
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Amd athlon II 640
A GTS 250 30000.- Forintért kifejezetten rossz üzlet! Ennyi pénzért 4890-t kapsz még 1 év garanciával használtan, vagy ha mindenképpen új kell és NV, akkor GTX460 ( 768-s )... ez olyan 40-45 ezer. Esetleg új HD5770. ( 38ezer )
Játékra az Intel és az AMD közt nincs ( egészen minimális ) a különbség. Minimum fps ( ez a lényeg ) tekintetében egy kutya.
Az intel cpu-k azért drágábbak, mert nem játékokat tekintve jobbak mint az AMD cpu-k, és nagyobb a tuning potenciáljuk... Játékra, ár/érték arányban AMD. 55000.-Ft lenne a jelzett alaplap, plusz egy 4 magos PhenomII. Ehhez kéne még egy 800MHz-s 2GB-s ram, és mondjuk egy HD5770. Ha eladod a mostani cuccaid, akkor 100 ezren belül vagy, és 2-3 évig nem kell alaplapot, cpu-t venned. Vga-t meg vehetsz jobbat, ha úgy alakul...
A lényeg, az én véleményem szerint 30db ezrest kiadni egy GTS250-re nagyon rossz húzás lenne... a procid mindenképpen cserére szorul.
Ha ennyire nem akarsz költeni, akkor inkább vegyél használtan négy magos intel cpu-t, és használtan 4870, 4890. Ha mindenképpen NV kártyát akarsz, akkor GTX460.
Táp. Mindenképpen minõségi táp kell, mert, ha valami gáz van, akkor döglik minden! Egy 400W-s FPS kiváló választás ár/érték arányban. Ne lepõdj meg, egy minõségi 400W-s táp bõven elég egy vga-s géphez! 😉
www.smart-bus.hu
Ár-teljesítmény arányban az AMD jobb.
Az AMD proceszorai kicsit gyengébbek a szintetikus tesztekben mint az Intelé (kb azonos teljesítményûek esetén), azon felül a kutyát sem érdekli, hogy 150 pfs-el fut a játék(Intel) ,vagy csak 125-el(AMD).
Azonfelül az AMD javára írható még, hogy a processzorfoglalatilag sokkal átgondoltabb a tervezés, értem ezt úgy hogy nincsen agyonbonyolítva. Pl: #31886-os hsz ben példaként felhozott deszka.
Az E8400-asom egy maggal is sokkal erõsebb mint egy hasonló (3Ghz) órajelû Cerka.
Gigabyte GA-MA-790X
Nagyon jó lap, jó áron, DDR2-es memóriát használ, AM2, AM2+, AM3-as AMD processzorokat befogad. CPU kompatibilitási lista.
Még a Hatmagosat is, ha késõbb bõvíteni szeretnél.
Kell a gép alá egy normális táp, Chieftec, vagy hasonló, ha csak egy videókártyát szeretnél akkor 500w-os bõven megteszi.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Az alaplapom elég jó féle ezt mindenhol megálapították (Gigabyte P35 64bit ) csak egy a bökkenõ, hogy Inteles és ehhez egy 4 magos proci az 45-65K+ körül mozog és "csak" 2.5-2.66 GHz-es, míg ha AMD-s lenne, akkor 30-40K-bõl kijönne egy 3,4 GHz-es. Ezt megint nem értem. Az intelnek kisebb az óra jele, de drágább??? Érezhetõ ez amúgy?
Szóval ott vagyok, hogy most csak vidkari kell a procit még meggondolom és úgy veszek alaplapot + memóriát.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Szepy: ha gépet akarsz cserélni, nálam ez esik ki: Gigabyte nVidia 8800GTX 768 MB ram, core 2 duo E6750 2.6GHz proci, Asus P5KC alaplap és 2x2 giga Kingston DDR2-800 ram. Amit biztosan cserélek az a proci, a többi az egyéb dolgaimtól függ. Ha érdekel, szólj.
www.pcpilot.hu
Bocsánat hogy csak most írok, de szabadság miatt csak most tudtam megnézni a képeket. Szólj már Olegéknek (már ha megteheted), hogy a mûszereken tükrözödõ képet forditsák már meg {az lehet, hogy balkezes a pilota (bár szeintem akkor is jobbal tartaná a kormányt, hogy tolni tudja a gázkart), de a tûzgomb meg a kallantyú (a fene tudja mit csinál azzal a kormány mögött) akkor is a rossz oldalon van}. Lásd a 9-ik képen. Mondjuk ha e miatt késne két hetet a kiadás, akkor inkább hagyjad 😊
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
igaz az alaplapom jóféle (gigap35), ebbe vettem egy e8400-as procit (20e), amit 4ghz-en járatok, ezt simán viszi
a videokártya pedig egy nvidia gtx260 896mb (30e ft)
az il2 1920*1200-ban max grafikán tökéletesen fut, modokkal is
persze van olyan játék aminek ez már kevés, de il2 alá tökéletes még
GOOBY, pls
Na viccet félretéve...Szerintem sem rossz.
Nekem ilyen OpenGL-ben:
û
Jobb képeim egyenlõre nincsenek a neten.
Egyébként jónak tûnik.

Én ált. csak újban gondolkodom garanciával de olyan 80K-nél húzom meg a felsõ határt. Ha nagyon eldúrvúlna a helyzet akkor 120K de remélem erre nem kerül majd sor. A komplett gép mindig kompromisszumos és az építés talán "olcsóbb" hosszú távon.
www.smart-bus.hu
- Mekkora és milyen tápod van?
- Mi a monitorod natív felbontása?
- Milyen, és mennyi memóriád van? MHz, méret.
- Tuningolni szoktál-é?
- Új gépet szeretnél, ha már váltasz, vagy jó a használt is?
Hirtelen ennyi... Akár dobd át ezeket privátban, és holnap szívesen segítek, ha tudok...
www.smart-bus.hu
Én azt javaslom, ha nincs elég pénzed komplett cserére, akkor ne variálj... felesleges ebbe már pénzt ölni...
Használtban valami normális P45-s alaplap kb, 15-20 ezer. Egy Q9400 25-30 ezer. Egy HD4890 kb 30ezer. Igaz, hogy használt, de ezek közül mind beszerezhetõ még garanciával, ennyi pénzért.
Ha új kell, akkor én mindenképpen ezt venném:
Cpu: Phenom II 955 BE. ( 33000.-Ft ) Ez megy 3.8GHz-t, jó pár évig tuti nem lesz cpu limited.
Alaplap: Giga 790X UD3P ( ebbe még jó a ddr2-s memória ) 22000.-Ft
Vga: Ha NV akkor GTX460. 1680x1050-ig elég a 768-s, efelett kell az 1GB-s. 40-50000.-Ft
Ha ATI, akkor használt HD4890 garanciával. ( kb. 30000.-Ft, de inkább kevesebb. )
Összességében én a toldozást nem javaslom... ha nincs elég pénzed, inkább spórolj még, és januárban válts, akkor lemennek kicsit az árak a karácsonyi hiszti után...
Nem kell félni az AMD prociktól... játékokban minimális különbségek vannak, azok is max fps terén, ami hulla mindegy. Minimum fps terén, ami ugye a mérvadó, fej-fej mellett vannak majdnem...
Ár/érték arányban szerintem AMD. Ha sok a pénzed, akkor Q9550 + HD6870 + SSD... 😊
www.smart-bus.hu