IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VO101Tom
Csapatban szoktatok játszani? Vannak magyar szerverek egyátalán? Néha néha látok fent egy-egy embert, akirõl nick alapján gondolom, hogy magyar, de nagyon nem vagyok képben arma magyar játékosaival. Szívesen mennék ott is valami nagyobb, TS-en kooperált küldikben...

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Hello.

Lövésem sincs az editorról, még az offline küldiket sem játszottam végig. Online szoktam játszani vele. Nemtom azt nézted-e -ha még csak ismerkedsz vele-, hogy van egy olyan menü offline, hogy Armory. Ha ott nyomsz egy Shiftel együtt num pad - -t, és beírod getallgear, kiad minden létezõ fegyvert, jármûvet, ami az arma azon részében benne van. Lehet õket próbálgatni, lõtéren, és pár elõre beállított szituban. én pl ezeket nyálaztam végig online játék elõtt 😊

www.pumaszallas.hu

Battonyai na... franc az angol billentyube...

A Béna.

Erre csak annzit mondanek,hogz epp a 18. Battonzai Arma2 lanpartin lojuk halomra egymast<#violent>

A Béna.

Relax99
http://szamitastechnika.vatera.hu/szoftver/pc_jatek/il_2_sturmovik_akcio_cd_rom_183490711.html

He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.

"ha nem jönne össze elsõre a rácsapás akkor hihetetlen 1 vs 1-et lehet tolni jobbnál jobb pilótákkal az utolsó vérig"

A WarCloudson pont ezt szoktam elkerülni, ha én vagyok magasabb energiájú helyzetben.

Sajnos mostanában hanyagolnom kell minden online repülést, mert a köcsög netem ötletszerûen leáll 1-2 percre. Néha félóránként, néha egész nap sem.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Hát gyerekek az utóbbi idõben visszatértem a War clouds serverre. Komolyan mondom, visszahozta az életkedvemet a játékkal kapcsolatban. Nem kellenek modok (de engedett), minden a régi jól megszokott felbontásban és gépviselkedéssel mûködik.

Belefáradtam már a sok mod kapcsolgatásba meg a sok agyatlan fast action-be. Itt ezen a serveren még mindig van lovagiasság, nem kell félni, hogy ellopják a killed, és a legfõbb, hogy van taktika. Állítom, hogy nincs annál adrenalin növelõbb mint amikor becserkészed perceken keresztül az ellenfelet és ahogy robogsz után a Fókával, hogy kellõ lõtávolságba érj az idõ szinte ólom lábakon jár miközben minden méterrel szaporodik a pulzusod és imádkozol, hogy ne vegyen észre. És ha sikerül elég közzel kerülni hozzá és letépni a szárnyát, esetleg felrobbantani, az maga a teljes beteljesülés 😊))

Arról nem is beszélve, hogy ha nem jönne össze elsõre a rácsapás akkor hihetetlen 1 vs 1-et lehet tolni jobbnál jobb pilótákkal az utolsó vérig, majd dicsérgetni egymást, hogy ez mekkora jo fight volt! 😊))

Tényleg Ata, neked nem hiányzik egy jó kis csapat munka?

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

mijki
Off:

Szia Tom!

Ma megyek egész napra Balatonõszödre megemlékezni, de ha este fenn leszel, pontosan nem tudom mikor, akkor lenne egy-két kérdésem az editorral kapcsolatban.(ArmA 2: Arrowhead) Amúgy nagyon jó játék tetszik és realisztikus, bár az AI söfõrök naaaaaaaaaagggggggyyyyyyyyyyoooooonnnnnn bééénááák! Sajnos.

On:

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Willenbrock
2-3 éve a szlotákoknál még lehetett venni,én 149 koronáért vettem is.(akkor még az volt) Papírdobozos és a lemezen extraként patchek is vannak.Ott még a Wings Over Vietnamot is kiadták azt is ott tudtam megvenni.
Amúgy a Vaterán és hasonló oldalakon lehet hogy van még.

Annyit tudok segíteni, hogy a demo letölthetõ INNEN.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Olyan verzióval akar játszani, ahol még nem voltak széttápolva az orosz masinák <#ravasz1>

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Az miért kell neked?

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Nohab
Lassan már legálisan le lehetne szedni... Torrenten biztos nem fogod megtalálni. Esetleg valami eredeti játékaink topikokban kérdezz, vagy hasonlókban. Itt biztos nem fogja neked adni senki az elsõ kiadást, emléknek megõrzik.
Tudom,hogy ilyen kérdést nem szabad feltenni,de mégis felteszem. Honnan lehet leszedni az eredeti IL-2 sturmovikot, a 2001-eset?
Her Laca
No majd benézek😊 Most családdal foglalkozom ,mert mit ne mondjak hiányoztak😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

acidrain
Szia Laca!

BOB még nincs, de esti hirig változatlanul szokott lenni.

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Her Laca
Szevasztok Urak😊 Kis szabira hazatértem. Jól vagytok? BOB van e már? Meg ilyesmik 😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Sanyo
Igen, õ! 😊

www.pcpilot.hu

Off

Sanyo, Mahgar kapta a Paganini-díjat?

Relax99
Mondjuk nekem se ártana már beruházni kicsit kezd öreg lenni:
amd athlon x2 5200+
asus m2n
8600gt

He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.

Relax99
A háznak csak annyi szerepe van, hogy összetartsa a cumót, meg a normális légáramlás, bár nálam a kezdetektõl fogva nincs rajta az oldala

acidrain
AMD FULL HD GAMER II , jót kacagtam <#nevetes1>

Én inkább magam raktam össze a gépet.
Így legalább tudom, hogy nem gagyi a táp, minden alkatrész minõségi, és úgy van elhelyezve, ahogyan én szerettem volna. (jó a ház gagyi, de az más tészta) Rakok majd fel képet.

Szerintem ne vegyetek ilyen gépeket... inkább állítsátok össze ti, higgyétek el jobban jártok. IDE beírjátok kb. mennyit szántok rá, és a kollégák szívesen segítenek...

Csak egy példa az outlet-rõl... beleraknak valami gagyi 5200rpm-s merevlemezt, aztán nem tudjátok miért kurva lassú az egyébként gyorsnak vett gép... szóval szerintem ne, ez ilyen tesco kategória... :S

www.smart-bus.hu

Hát ezaz.. megvan az új ajándék ötletem Karácsonyra.. magamtól magamnak 😊

Zpogi
Az ATI-s kollégáknak mondom:
Kijött az új 10.10-es ATI Driver,és már a javításai is.

Hogy egyik jobb mint a másik... 😞

Ezekrõl a gépekrõl mi a véleményetek?

Szerintem nem rossz választás:

Outlet gépek

mijki
nincs mit 😊

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Nos, én ezeket a játékokat nem ismerem, így nem tudom a tesztet minõsíteni. Azt tudom, hogy én mit tapasztaltam. E8400 @ 4GHz-rõl váltottam Q9550-re. A quad alap órajelen több mint 30-35%-s gyorsulást hozott ArmA2 alatt. GTAIV-t próbáltam még a teszt kedvéért, ott közel duplázódott az fps. 3.6GHz-re húzva a négymagost, jött még 10-15% kb...

Biztos vagyok benne, hogy a jelzett AthlonII X4 azonos órajelen gyorsabb az E8xxx-nél. ( ArmA2, RoF, GTAIV ) Mert ugye ez is húzható, nem csak az E8xxx.

És abban sem vagyok biztos, hogy alap órajelen nem gyorsabb mint a 4GHz-re húzott E8xxx...

Nézd meg a renderelést... ott kijön a 2vs4 mag közti különbség... ( az órajelek közel azonosak ) egy többmagos processzort rendesen támogató játék esetében, hasonló a különbség.

www.smart-bus.hu

Sanyo
Köszönöm, javítva! 😊

www.pcpilot.hu

mijki
Szia Sanyo!

Láttam egy két hibát a szövegben: "A képeken az editor, egy éjszakai városrészlet (világító ablakokka), egy leszálláskor megsérült Hawker Hurrivane"

Zpogi
Sanyo
Storm of War - editor, londoni térkép, leszálláskor megsérült Hurricane és az elsõ hanggal együtt készült videó, amin egy Hurri He 111 köteléket támad.

www.pcpilot.hu

Jó esetben egál, ha úgy van megírva a program.

teszt1 teszt2

Igaz, 640-es nem volt a tesztben, de a 8600 is 3.3-on ment 4.0 helyett.

Olyan program alatt ami kihasználja a 4 magot, igen. Lásd ArmA2, RoF, stb...

www.smart-bus.hu

És az szerinted erõsebb egy 4+ gigán járatott C2D 8xxx-nél?

szekelyland
Off:
Kérdik az intelt és az amd-t, mennyi 2x2
AMD egybõl rávágja: 3!
Erre mondja az intel: - a helyes válasz 4!
Erre az AMD: lehet, de gyorsabban válaszoltam!
On:

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

Relax99
sõt 4 magos amd procit már 25-ért is kapni nesze neked intel 😊
Amd athlon II 640

Ha a processzorod marad, akkor adsz a kakinak egy pofont! Csak a vga váltással maximum IL-2 alatt leszel elõrébb...

A GTS 250 30000.- Forintért kifejezetten rossz üzlet! Ennyi pénzért 4890-t kapsz még 1 év garanciával használtan, vagy ha mindenképpen új kell és NV, akkor GTX460 ( 768-s )... ez olyan 40-45 ezer. Esetleg új HD5770. ( 38ezer )

Játékra az Intel és az AMD közt nincs ( egészen minimális ) a különbség. Minimum fps ( ez a lényeg ) tekintetében egy kutya.

Az intel cpu-k azért drágábbak, mert nem játékokat tekintve jobbak mint az AMD cpu-k, és nagyobb a tuning potenciáljuk... Játékra, ár/érték arányban AMD. 55000.-Ft lenne a jelzett alaplap, plusz egy 4 magos PhenomII. Ehhez kéne még egy 800MHz-s 2GB-s ram, és mondjuk egy HD5770. Ha eladod a mostani cuccaid, akkor 100 ezren belül vagy, és 2-3 évig nem kell alaplapot, cpu-t venned. Vga-t meg vehetsz jobbat, ha úgy alakul...

A lényeg, az én véleményem szerint 30db ezrest kiadni egy GTS250-re nagyon rossz húzás lenne... a procid mindenképpen cserére szorul.

Ha ennyire nem akarsz költeni, akkor inkább vegyél használtan négy magos intel cpu-t, és használtan 4870, 4890. Ha mindenképpen NV kártyát akarsz, akkor GTX460.

Táp. Mindenképpen minõségi táp kell, mert, ha valami gáz van, akkor döglik minden! Egy 400W-s FPS kiváló választás ár/érték arányban. Ne lepõdj meg, egy minõségi 400W-s táp bõven elég egy vga-s géphez! 😉

www.smart-bus.hu

acidrain
Egyszerû.

Ár-teljesítmény arányban az AMD jobb.

Az AMD proceszorai kicsit gyengébbek a szintetikus tesztekben mint az Intelé (kb azonos teljesítményûek esetén), azon felül a kutyát sem érdekli, hogy 150 pfs-el fut a játék(Intel) ,vagy csak 125-el(AMD).

Azonfelül az AMD javára írható még, hogy a processzorfoglalatilag sokkal átgondoltabb a tervezés, értem ezt úgy hogy nincsen agyonbonyolítva. Pl: #31886-os hsz ben példaként felhozott deszka.

acidrain
Celeron felejtõs, visszabutított fos, kb mint AMD-nél a Sempron.

Az órajel nem minden. Közel sem...
Az E8400-asom egy maggal is sokkal erõsebb mint egy hasonló (3Ghz) órajelû Cerka.

Igen, egy kicsit mindig is drágább volt az intel. Viszont az a közfelfogás, hogy ha megbízható cpu-t szeretnél akkor Intel, ha inkább tuningolhatót akkor AMD. Én mindig Intelt használtam, nem azért mert a másik szarabb, megbízhatatlanabb lenne, vagy sok pénzem lenne, csak én úgy vagyok hogy ha valami bevállt akkor miért vegyek mást? Szóval legelõször Intelt vettem és azóta is azt használok. De biztos van olyan is aki csak AMD-re esküszik.
acidrain
Ahogy Solt írta a #31867-ben.

Gigabyte GA-MA-790X

Nagyon jó lap, jó áron, DDR2-es memóriát használ, AM2, AM2+, AM3-as AMD processzorokat befogad. CPU kompatibilitási lista.
Még a Hatmagosat is, ha késõbb bõvíteni szeretnél.

Kell a gép alá egy normális táp, Chieftec, vagy hasonló, ha csak egy videókártyát szeretnél akkor 500w-os bõven megteszi.

feltéve ha AMD-s proci kell...

Na ma végigjártam 3 számtech boltot is. GTS 250 30K-be kerül.
Az alaplapom elég jó féle ezt mindenhol megálapították (Gigabyte P35 64bit ) csak egy a bökkenõ, hogy Inteles és ehhez egy 4 magos proci az 45-65K+ körül mozog és "csak" 2.5-2.66 GHz-es, míg ha AMD-s lenne, akkor 30-40K-bõl kijönne egy 3,4 GHz-es. Ezt megint nem értem. Az intelnek kisebb az óra jele, de drágább??? Érezhetõ ez amúgy?

Szóval ott vagyok, hogy most csak vidkari kell a procit még meggondolom és úgy veszek alaplapot + memóriát.

Papa01
Pedig azt hiszem ez lehet a gond, mert 2 magos CPU + 32bites OS-el nincs ilyen jellegû probléma.

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Relax99
De papa gondolom 4 maggal is azér fut már normálisan, mert azt az optimalizálatlan terhelést az bírja el, nem, a 2 mag+ 64bit akad össze nála, csak simán nincs rendesen megírva 64bitre, de javíts ki ha tévedek

Sanyo
A tükörkép elõre renderelt, természetesen a grafikai beállítások között ki lehet kapcsolni.

Szepy: ha gépet akarsz cserélni, nálam ez esik ki: Gigabyte nVidia 8800GTX 768 MB ram, core 2 duo E6750 2.6GHz proci, Asus P5KC alaplap és 2x2 giga Kingston DDR2-800 ram. Amit biztosan cserélek az a proci, a többi az egyéb dolgaimtól függ. Ha érdekel, szólj.

www.pcpilot.hu

Willenbrock
Ja bocs,csak a 109-est néztem,tényleg a Hurrinál fel van cserélõdve a tükörkép és abban pilóta is ül.Jó szemed van.