IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.pumaszallas.hu
Lövésem sincs az editorról, még az offline küldiket sem játszottam végig. Online szoktam játszani vele. Nemtom azt nézted-e -ha még csak ismerkedsz vele-, hogy van egy olyan menü offline, hogy Armory. Ha ott nyomsz egy Shiftel együtt num pad - -t, és beírod getallgear, kiad minden létezõ fegyvert, jármûvet, ami az arma azon részében benne van. Lehet õket próbálgatni, lõtéren, és pár elõre beállított szituban. én pl ezeket nyálaztam végig online játék elõtt 😊
www.pumaszallas.hu
A Béna.
A Béna.
He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.
A WarCloudson pont ezt szoktam elkerülni, ha én vagyok magasabb energiájú helyzetben.
Sajnos mostanában hanyagolnom kell minden online repülést, mert a köcsög netem ötletszerûen leáll 1-2 percre. Néha félóránként, néha egész nap sem.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Belefáradtam már a sok mod kapcsolgatásba meg a sok agyatlan fast action-be. Itt ezen a serveren még mindig van lovagiasság, nem kell félni, hogy ellopják a killed, és a legfõbb, hogy van taktika. Állítom, hogy nincs annál adrenalin növelõbb mint amikor becserkészed perceken keresztül az ellenfelet és ahogy robogsz után a Fókával, hogy kellõ lõtávolságba érj az idõ szinte ólom lábakon jár miközben minden méterrel szaporodik a pulzusod és imádkozol, hogy ne vegyen észre. És ha sikerül elég közzel kerülni hozzá és letépni a szárnyát, esetleg felrobbantani, az maga a teljes beteljesülés 😊))
Arról nem is beszélve, hogy ha nem jönne össze elsõre a rácsapás akkor hihetetlen 1 vs 1-et lehet tolni jobbnál jobb pilótákkal az utolsó vérig, majd dicsérgetni egymást, hogy ez mekkora jo fight volt! 😊))
Tényleg Ata, neked nem hiányzik egy jó kis csapat munka?
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Szia Tom!
Ma megyek egész napra Balatonõszödre megemlékezni, de ha este fenn leszel, pontosan nem tudom mikor, akkor lenne egy-két kérdésem az editorral kapcsolatban.(ArmA 2: Arrowhead) Amúgy nagyon jó játék tetszik és realisztikus, bár az AI söfõrök naaaaaaaaaagggggggyyyyyyyyyyoooooonnnnnn bééénááák! Sajnos.
On:
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Amúgy a Vaterán és hasonló oldalakon lehet hogy van még.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
BOB még nincs, de esti hirig változatlanul szokott lenni.
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Sanyo, Mahgar kapta a Paganini-díjat?
amd athlon x2 5200+
asus m2n
8600gt
He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.
Én inkább magam raktam össze a gépet.
Így legalább tudom, hogy nem gagyi a táp, minden alkatrész minõségi, és úgy van elhelyezve, ahogyan én szerettem volna. (jó a ház gagyi, de az más tészta) Rakok majd fel képet.
Csak egy példa az outlet-rõl... beleraknak valami gagyi 5200rpm-s merevlemezt, aztán nem tudjátok miért kurva lassú az egyébként gyorsnak vett gép... szóval szerintem ne, ez ilyen tesco kategória... :S
www.smart-bus.hu
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Biztos vagyok benne, hogy a jelzett AthlonII X4 azonos órajelen gyorsabb az E8xxx-nél. ( ArmA2, RoF, GTAIV ) Mert ugye ez is húzható, nem csak az E8xxx.
És abban sem vagyok biztos, hogy alap órajelen nem gyorsabb mint a 4GHz-re húzott E8xxx...
Nézd meg a renderelést... ott kijön a 2vs4 mag közti különbség... ( az órajelek közel azonosak ) egy többmagos processzort rendesen támogató játék esetében, hasonló a különbség.
www.smart-bus.hu
Láttam egy két hibát a szövegben: "A képeken az editor, egy éjszakai városrészlet (világító ablakokka), egy leszálláskor megsérült Hawker Hurrivane"
www.pcpilot.hu
teszt1 teszt2
Igaz, 640-es nem volt a tesztben, de a 8600 is 3.3-on ment 4.0 helyett.
www.smart-bus.hu
Kérdik az intelt és az amd-t, mennyi 2x2
AMD egybõl rávágja: 3!
Erre mondja az intel: - a helyes válasz 4!
Erre az AMD: lehet, de gyorsabban válaszoltam!
On:
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Amd athlon II 640
A GTS 250 30000.- Forintért kifejezetten rossz üzlet! Ennyi pénzért 4890-t kapsz még 1 év garanciával használtan, vagy ha mindenképpen új kell és NV, akkor GTX460 ( 768-s )... ez olyan 40-45 ezer. Esetleg új HD5770. ( 38ezer )
Játékra az Intel és az AMD közt nincs ( egészen minimális ) a különbség. Minimum fps ( ez a lényeg ) tekintetében egy kutya.
Az intel cpu-k azért drágábbak, mert nem játékokat tekintve jobbak mint az AMD cpu-k, és nagyobb a tuning potenciáljuk... Játékra, ár/érték arányban AMD. 55000.-Ft lenne a jelzett alaplap, plusz egy 4 magos PhenomII. Ehhez kéne még egy 800MHz-s 2GB-s ram, és mondjuk egy HD5770. Ha eladod a mostani cuccaid, akkor 100 ezren belül vagy, és 2-3 évig nem kell alaplapot, cpu-t venned. Vga-t meg vehetsz jobbat, ha úgy alakul...
A lényeg, az én véleményem szerint 30db ezrest kiadni egy GTS250-re nagyon rossz húzás lenne... a procid mindenképpen cserére szorul.
Ha ennyire nem akarsz költeni, akkor inkább vegyél használtan négy magos intel cpu-t, és használtan 4870, 4890. Ha mindenképpen NV kártyát akarsz, akkor GTX460.
Táp. Mindenképpen minõségi táp kell, mert, ha valami gáz van, akkor döglik minden! Egy 400W-s FPS kiváló választás ár/érték arányban. Ne lepõdj meg, egy minõségi 400W-s táp bõven elég egy vga-s géphez! 😉
www.smart-bus.hu
Ár-teljesítmény arányban az AMD jobb.
Az AMD proceszorai kicsit gyengébbek a szintetikus tesztekben mint az Intelé (kb azonos teljesítményûek esetén), azon felül a kutyát sem érdekli, hogy 150 pfs-el fut a játék(Intel) ,vagy csak 125-el(AMD).
Azonfelül az AMD javára írható még, hogy a processzorfoglalatilag sokkal átgondoltabb a tervezés, értem ezt úgy hogy nincsen agyonbonyolítva. Pl: #31886-os hsz ben példaként felhozott deszka.
Az E8400-asom egy maggal is sokkal erõsebb mint egy hasonló (3Ghz) órajelû Cerka.
Gigabyte GA-MA-790X
Nagyon jó lap, jó áron, DDR2-es memóriát használ, AM2, AM2+, AM3-as AMD processzorokat befogad. CPU kompatibilitási lista.
Még a Hatmagosat is, ha késõbb bõvíteni szeretnél.
Kell a gép alá egy normális táp, Chieftec, vagy hasonló, ha csak egy videókártyát szeretnél akkor 500w-os bõven megteszi.
Az alaplapom elég jó féle ezt mindenhol megálapították (Gigabyte P35 64bit ) csak egy a bökkenõ, hogy Inteles és ehhez egy 4 magos proci az 45-65K+ körül mozog és "csak" 2.5-2.66 GHz-es, míg ha AMD-s lenne, akkor 30-40K-bõl kijönne egy 3,4 GHz-es. Ezt megint nem értem. Az intelnek kisebb az óra jele, de drágább??? Érezhetõ ez amúgy?
Szóval ott vagyok, hogy most csak vidkari kell a procit még meggondolom és úgy veszek alaplapot + memóriát.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Szepy: ha gépet akarsz cserélni, nálam ez esik ki: Gigabyte nVidia 8800GTX 768 MB ram, core 2 duo E6750 2.6GHz proci, Asus P5KC alaplap és 2x2 giga Kingston DDR2-800 ram. Amit biztosan cserélek az a proci, a többi az egyéb dolgaimtól függ. Ha érdekel, szólj.
www.pcpilot.hu