IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pogi ez kegyetlen!<#nevetes2><#eljen><#taps>

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

szekelyland
hát a legfontosabb hogy legyen forgotten battles 1946, minim 4.09m esre felpatchelve esetleg az Ultr@Pack 2,01 modpack, internet, hyperlobby, egy joystick és esetleg teamspeak Na meg persze sok-sok türelem.... (mert az ember rájön hogy a humán ellenfél nem AI és az offline tapasztalt légigyõzelmek egy darabig kimaradnak...)

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

Hol tud egy középkezdõ multiban játszani?
Mik a feltételek?
Hát baszod alássan, kurva rég röhögtem ekkorát!!! 😄

( tegyük hozzá, ebben a korban a kakas komoly ellenfél! 😄 )

www.smart-bus.hu

Zpogi
Karatekölyök:

<#nevetes2>

Meg talán még Gallandnak is van egy story-ja hogy egy spit lelõhette volna, ha akarta volna, de mégsem tette. Bár az is lehet, hogy csak a skullója fogyott ki...

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

azért ezen mosolyogtam, hogy két spiti három tankot vitt magával 😊
Õ volt az a bizonyos "fehér 13". A szövik "lucky 13"-nak hívták, mert többször is nagyon lovagiasan viselkedett.
(Egyébként Rudorffernek is volt ilyen sztorija, oda-vissza alapon az angliai csatában)

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Le sikerült töltenem a forgotten battlest,de nem mûködik. Megvan rá a megoldás, csak nem értem, mivel nem tudok angolul:
The Crack folder is on CD2. There is a text file in Spanish which I have translated into English:

Here there is the best Flight Simulator of all time! You will enjoy the communications with each other for the incredible realism that it conveys.

Once you have the installed game, run the patch patch122_over10 that will update to the most recent version 06/02/2004. Lastly, replace the original file rts.dll with the crack and you will be able to enjoy of the best flight simulator without any type of restrictions.

To install the combat dialogue texts you have to replace the original file with the "texts traduccidos" file, to the directory
C:/program files/ubisoft/il-2sturmovik/i18n.

Note: The cracked rts.dll is contained in the file Crack IL2 Sturmovik Forgotten Battles.exe Crack folder. If you are unable to run this for any reason, extract manually with 7-Zip and copy into your game folder. If you have any problems with this installation, send email.

Kérem v.ki magyarázza el hogyan kell.
http://isohunt.com/torrent_details/15297515/%22Il-2%22+Sturmovik%3A+Forgotten+Battles?tab=comments
Sanyo
"Not my time to die" Elsõ és második rész.

www.pcpilot.hu

off

ArmA2+Arrowhead+Frontlines mod kell hozzá
Frontlines innen tölthetõ. Hétrõl hétre kisebb módosítások elõfordulnak. Ezek a játékmenetet nem befolyásolják.

on

Volt egy ilyen film a Spektrumon, amit szintén amerikaiak csináltak amerikaiaknak, ahol egy Fóka nyúzott szitává egy amcsi gépet, aztán elfogyott a lõszere és hõsiesen hazakísérte (a frontig?).
Asszem az animációt pont az il2-bõl vették.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

V Domino
Valamelyik könyvben olvastam,hogy egy fehér 13-as jelzésû messzer több alkalommal is hazakísért sérült angol gépet a csatornán.Nem tudom,igaz-e,vagy csak legenda,mindenesetre jól hangzik.

Egy ilyet megreptetnék.Mûködõ futómû,fékszárny.

R.I.P. White Europe

Ezekkel a Shitekkel jól lehet szórakozni.. Múltkor BoB-on nyomta egy Stuka kb 1m-en hazafele a hajóktól, 3 shit üldözte. Na, srácunk fogta magát, ívelõ ki, Stuka 130-cal vígan halad hazafele, hátsó lövész lõdözi körbe a Shiteket. Na a 3-ból 2 megpróbált beülni a Stuka mögé, de mindkettõ felefordult a tengerbe.. a harmadik próbálta csapkodni, de sztem túlzottan belemerült a célzásba, mert az ív alján õ is beletépte a tengerbe a gépet. Én is jól szórakoztam, pedig csak felülrõl figyeltem 😊

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

szekelyland
Jó buli volt az este, kissé fáradt voltam meg ki is estem a gyakrolatból, de jól összehangolódtunk TSen, csak valahogy a csapatos repülés nem akart összejönni, és kaptunk is a pofánkba rendesen emiatt.

KEdvenc helyzetem a tegnap: lyukas szárnyú fókával, magasság 50 méter, shitfire a hátamban, valahogy elszakadtam a haveroktól, gatya telik rendesen, nyomjelzõk jobbról, balról....
Kétségbessetten gázt 0-ra, fékszárny ki, oldalkormány tökig jobbra, csûrõ balra hátra, 300 ról 150 re 2 mp alatt, spit hátam mögött palástorsózik, túlszalad mint részeg mozdonyvezetõ az állomáson, felrántja, hullóóóó falevéél manõver, loccs elõttem az erdõbe. Vmi 303_nagydumájú. Hát vígan mentem aludni...

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

mijki
On:

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

mijki
Off:

Ha csak az Arrowhead van meg, attól még lehet jelenzkezni arma.hu-n frontlines-ra?

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

acidrain
Viharfelhõk az erdõ felett 😊

War Clouds szerver, Dominoval géppárban.

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

VO101Tom
Ebben igazad van, de a korábbi idézetet én így sem tartom sértõnek, inkább viccesnek, ironikusnak pont az miatt amit te is írsz itt legutóbb.

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
<#zavart1><#eljen>

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Ja, ezt már pár napja nézegetem, csak még nem installáltam fel. A héten meglesz 😊

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Hát, ez jó kérdés, nem tudom a pontos választ. Azt tudni lehet, hogy az amerikai szezon alatt már használták ezt is, azt is, de az nagyon tág idõ intervallum. Elvileg az MK-108-ast használhatták hamarabb, azt már 1943 õszétõl kezdték a német gépekbe szerelni. Viszont a magyar gépek még sokáig 20-asokkal készültek, az biztos, legalábbis az ország német megszállása után, 44 márciusában még MG-151/20-asokkal szerelték a gyõri meszákat. Hogy a G-6-osokban mikortól használtak MW-50-et, azt sem tudni, mert bármelyik DB 605-re installálható a rendszer, de a németeknél is csak 44 elejétõl volt. Ezt a reptéren is felszerelhették, ennek fennmaradt dokumentálása még a gyártósorokénál is kevesebb (és azokban is sok a hiányosság). Viszont még egy érdekes adat, 1944 augusztusban kaptak a magyarok pár G-14-et -késõbb gyõrben gyártották is-, majd G-10-eseket (ez már nagyon 44 vége). Mindezek ellenére 1945 áprilisban a pumásoknak volt még 2db G-6 osuk a 13db G-14-es és 16db G-10-es mellett (ez már nagyon a vég, április 23-án volt az utolsó bevetése a 101. vadász ezrednek, és május 5-én adták meg magukat). Hogy bevetést is repültek-e velük, azt már ne kérdezd 😊

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Most az Arrowhead kiegészítõ pályáit nyomják nagyon, ez az alapjátéktól függetlenül telepíthetõ, 576kb boltban a dobozos verzió 3990 Ft.

www.pumaszallas.hu

Nohab
Ahham, ha lesz rá pénzem, akkor elkezdek kérdezõsködni a topikjában.
V Domino
Rendben,de itt a játékról van szó.Lehet,hogy a valóságban jó gép volt,de az Il2-ben szinte használhatatlan,egy korabeli Spit-nél minden tekintetben rosszabb.Itt én ki se szállnék a G2-bõl,a valóságban meg nem hinném,hogy 44-45-ben visszasírták volna,mint itt.

R.I.P. White Europe

azért az eredeti post-ban ott van mellette egy vigyori fej, ami egy kicsit más szemszögbõl ítéli meg a gyerek fekvését...
Armat nem single playerét vesz a nép.
Sokkal bonyolultabb mint az ofp2,és igen sokkal több idegesítõ hibája van.
De a multija olyan játékélményt ad ,hogy azt elmondani nem lehet😄

A Béna.

Frontlines: több fordulóból álló tournament. A kiindulás mindíg az elõzõ heti frontvonalról indúl. Másfél órás csaták keddenként.

Hali!

Már hogyne lennének nagyobb hentek.
armahu
Minden kedden Frontlines csaták spanyolok, olaszok ellen kb 25-25 fõ összfegyvernem(gyalogság, páncélosok, légierõ). Tessék regelni és erõsíteni a magyar oldalt 😊

acidrain
Ma este is leszek. <#kacsint>

"még '45 elején is repültek meszák (a Pumáknál pl.) Mk 108 és MW50 nélkül."

Hát az már nagyon a vég lehetett. Szerintem akkor már inkább a kapituláción járt az eszük a repülés helyett..

Amúgy mikor jelent meg az MW50 és az MK 108 a Pumáknál? És a németeknél?

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

acidrain
Tegnap este 1410 pontot sikerült összekaparnom a BoB szerveren.
Ez volt az elsõ alkalom, hogy 1000 pont fölé jutottam.
Nem vagyok ponthajhász, éppen emiatt dagadt a mellem a büszkeségtõl.

Zúúzdaa

VO101Tom
Igen, azt olvastam. Szerintem pont azért mondta, hogy ne fikázzák a G-6 ot, hogy milyen szar volt a valóságban, mert ott Hartmannak nem sok gondja volt vele. És ebben teljesen igaza van. Egyébként már csak az a tény, hogy a három legtöbb légigyõzelmet elért pilóta (Hartmann, Barkhorn, Rall) 900-nál több gépet lõtt le meszával, eleve nevetségessé teszi azt a jó gép / rossz gép vitákat 😊 Barkhorn még akkor is megtartotta saját G-6 osát, mikor D9 fókát kapott 45 elején... il-2 ben ez meg sem fordulna a fejedben 😊

Ami az MW-50, Mk108 dolgot illeti viszont, abban lehet igazság, még '45 elején is repültek meszák (a Pumáknál pl.) Mk 108 és MW50 nélkül.

www.pumaszallas.hu

V Domino
A múltkor repültünk páran a BoB szerveren.44-es map,a gépek:

-G6/AS MW50 nélkül
-tiltva az mk-108
-tiltva a gunpod

Másik oldal Spit IX,XIII,Tempest stb.Ez aztán a korrekt gépkiosztás,bár úgy tudom,ezt a mapot már levették,vajon miért?Planeset:303 Kwaitek

R.I.P. White Europe

V Domino
Ott a forrás,amit Ata belinkelt.Valaki feldobta a témát,hogy kell repülni G6-al lavor meg spit ellen,arról beszélgetnek(ha gyatra nyelvtudásom nem csal).Erre ez meg benyögi,hogy Hartmann-nak nem volt gondja a géppel ergo ti vagytok a balfaszok,szerintem erre célozgatva.
Ez nyomta fel az agyvizem.<#falbav>

Ebbõl megint flém lesz,hogy a G6 mennyivel szarabb ezektõl a vasaktól.

R.I.P. White Europe

Her Laca
Mért is?<#conf>

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

VO101Tom
Miért, mit mondott?

www.pumaszallas.hu

Nohab
Ez most egy kicsit fájt...

Off:
Szerintetek, ha az Operation flashpoint 2 tetszik, de normálon párszor újra kell kezdenem a küldetéseket, akkor érdemes beruháznom az Arma 2-re? Várható valami árcsökkentés? Az alap játékot vegyem vagy a most megjelent kiegészítõt?
V Domino
De szívesen szájbarúgnám ezt a nagyokos cawimmer gyereket...
Valószínûleg V(c)4-nél alább nem adja a noob.

R.I.P. White Europe

szekelyland
Kicsit más téma:
Originally posted by cawimmer430:
Erich Hartmann never seemed to have a problem with the G-6.

reply by tigertalon:
Which server did he fly?[/quote]

Forrás

Nyugi, legutóbb engem is 2x nyaltak le az égrõl majdnem egymás után, mert nem volt segítségem, de ez benne van a pakliban. Ettõl nem szabad elveszteni a kedved.

Viszont a modos Bob-os server mindig nagy seikerrel baxa fel az idegeimet! Tegnap Pogi, Savas, Albert meg még páran nyomtuk ott az ipart. Már az elején elegem lett abból, hogy 2x olyan közel kell mennem a gépekhez, hogy egyértelmûen megkülönböztessem a shitet a Messertõl! De az azonosítás akkor se 100-as. Bár viszonylag sikeres voltam, egy felszállással átlag 2-3 gépet lõttem, rohadtul idegesített a gépek szokatlan viselkedése meg az a sok paraszt aki lenyúlja a killjeimet.

szekelyland
Ma este?
Kicsit a múltkor 2 alkalombeli csalódás után elment a kedvem a zilkettõtõl, egyöttmûködés híján szarrá lõttek, így már mingyá 2 hete nem repültem. De ma este lehet beugrok, ha lesznek emberkék fent.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

az über erõs, de ahoz képest hogy elvileg szinte ugyanugy repültek, leszámitva a korai sabret, sztem itt jobb az orosz géép, nomeg az amerikaiak g ruhájáról is megfeledkeztek

Mostanában próbálgattam az il-2ben a jeteket is,és valamiért olyan érzésem van offline mitha az orosz tervezõk a miget übergéppé a sabret pedig hozzá képest kisebb teljesitményûvé tették volna.....

Furtos es Eni neven toljuk.

A Béna.

a wings over europet ismerem, nincs túl sok jó véleényem róa, a grafika nagyon gyenge, a fizika alig van, meg a phantomban egyedül harcolsz..... Szerintem senki se játsza online, inkéább lock onoznak, de lehet hogy tévedek

Willenbrock
A Wings Over Vietnamot ismeri valaki? Lobbyn át lehet vele multizni,de szervere nincs.Hogy kell ott szervert csinálni úgy hogy lássák a verziószámot is a csatlakozni akarók?

VO101Tom
Arma2.ru-t ismerem, szoktam rajta játszani. Milyen néven vagy(tok) ott? Ace csak az Arma1-hez volt feltéve, innen nekem nem hiányzik.

www.pumaszallas.hu

Rendszeresen jatszunk,majdnem minden este az arma2.ru serveren,van meg az arma.hu, de ott mostansag nem tudom mi megy, ok ace moddal toljak.

A Béna.