IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Mik a feltételek?
( tegyük hozzá, ebben a korban a kakas komoly ellenfél! 😄 )
www.smart-bus.hu
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
(Egyébként Rudorffernek is volt ilyen sztorija, oda-vissza alapon az angliai csatában)
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
The Crack folder is on CD2. There is a text file in Spanish which I have translated into English:
Here there is the best Flight Simulator of all time! You will enjoy the communications with each other for the incredible realism that it conveys.
Once you have the installed game, run the patch patch122_over10 that will update to the most recent version 06/02/2004. Lastly, replace the original file rts.dll with the crack and you will be able to enjoy of the best flight simulator without any type of restrictions.
To install the combat dialogue texts you have to replace the original file with the "texts traduccidos" file, to the directory
C:/program files/ubisoft/il-2sturmovik/i18n.
Note: The cracked rts.dll is contained in the file Crack IL2 Sturmovik Forgotten Battles.exe Crack folder. If you are unable to run this for any reason, extract manually with 7-Zip and copy into your game folder. If you have any problems with this installation, send email.
Kérem v.ki magyarázza el hogyan kell.
http://isohunt.com/torrent_details/15297515/%22Il-2%22+Sturmovik%3A+Forgotten+Battles?tab=comments
ArmA2+Arrowhead+Frontlines mod kell hozzá
Frontlines innen tölthetõ. Hétrõl hétre kisebb módosítások elõfordulnak. Ezek a játékmenetet nem befolyásolják.
on
Asszem az animációt pont az il2-bõl vették.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Egy ilyet megreptetnék.Mûködõ futómû,fékszárny.
R.I.P. White Europe
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
KEdvenc helyzetem a tegnap: lyukas szárnyú fókával, magasság 50 méter, shitfire a hátamban, valahogy elszakadtam a haveroktól, gatya telik rendesen, nyomjelzõk jobbról, balról....
Kétségbessetten gázt 0-ra, fékszárny ki, oldalkormány tökig jobbra, csûrõ balra hátra, 300 ról 150 re 2 mp alatt, spit hátam mögött palástorsózik, túlszalad mint részeg mozdonyvezetõ az állomáson, felrántja, hullóóóó falevéél manõver, loccs elõttem az erdõbe. Vmi 303_nagydumájú. Hát vígan mentem aludni...
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Ha csak az Arrowhead van meg, attól még lehet jelenzkezni arma.hu-n frontlines-ra?
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
War Clouds szerver, Dominoval géppárban.

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
R.I.P. White Europe
Sokkal bonyolultabb mint az ofp2,és igen sokkal több idegesítõ hibája van.
De a multija olyan játékélményt ad ,hogy azt elmondani nem lehet😄
A Béna.
Már hogyne lennének nagyobb hentek.
armahu
Minden kedden Frontlines csaták spanyolok, olaszok ellen kb 25-25 fõ összfegyvernem(gyalogság, páncélosok, légierõ). Tessék regelni és erõsíteni a magyar oldalt 😊
Hát az már nagyon a vég lehetett. Szerintem akkor már inkább a kapituláción járt az eszük a repülés helyett..
Amúgy mikor jelent meg az MW50 és az MK 108 a Pumáknál? És a németeknél?
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Ez volt az elsõ alkalom, hogy 1000 pont fölé jutottam.
Nem vagyok ponthajhász, éppen emiatt dagadt a mellem a büszkeségtõl.
Zúúzdaa

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Ami az MW-50, Mk108 dolgot illeti viszont, abban lehet igazság, még '45 elején is repültek meszák (a Pumáknál pl.) Mk 108 és MW50 nélkül.
www.pumaszallas.hu
-G6/AS MW50 nélkül
-tiltva az mk-108
-tiltva a gunpod
Másik oldal Spit IX,XIII,Tempest stb.Ez aztán a korrekt gépkiosztás,bár úgy tudom,ezt a mapot már levették,vajon miért?Planeset:303 Kwaitek
R.I.P. White Europe
Ez nyomta fel az agyvizem.<#falbav>#falbav>
Ebbõl megint flém lesz,hogy a G6 mennyivel szarabb ezektõl a vasaktól.
R.I.P. White Europe
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Off:
Szerintetek, ha az Operation flashpoint 2 tetszik, de normálon párszor újra kell kezdenem a küldetéseket, akkor érdemes beruháznom az Arma 2-re? Várható valami árcsökkentés? Az alap játékot vegyem vagy a most megjelent kiegészítõt?
Valószínûleg V(c)4-nél alább nem adja a noob.
R.I.P. White Europe
Erich Hartmann never seemed to have a problem with the G-6.
reply by tigertalon:
Which server did he fly?[/quote]
Forrás
Viszont a modos Bob-os server mindig nagy seikerrel baxa fel az idegeimet! Tegnap Pogi, Savas, Albert meg még páran nyomtuk ott az ipart. Már az elején elegem lett abból, hogy 2x olyan közel kell mennem a gépekhez, hogy egyértelmûen megkülönböztessem a shitet a Messertõl! De az azonosítás akkor se 100-as. Bár viszonylag sikeres voltam, egy felszállással átlag 2-3 gépet lõttem, rohadtul idegesített a gépek szokatlan viselkedése meg az a sok paraszt aki lenyúlja a killjeimet.
Kicsit a múltkor 2 alkalombeli csalódás után elment a kedvem a zilkettõtõl, egyöttmûködés híján szarrá lõttek, így már mingyá 2 hete nem repültem. De ma este lehet beugrok, ha lesznek emberkék fent.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
A Béna.
www.pumaszallas.hu
A Béna.
<#nevetes2>#nevetes2>