IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zpogi
"A képek szerint 2.8GHz-es Intel i5 processzor, nVidia 460GTX videókártya és 2 GB ram van a gépben és 1920x1080-as felbontáson megy"
Hát akkor talán nincs is mitõl félnünk,nekem csak 1680x1050-et bír a moncsim,talán nem lesz problémám full beállításoknál.

Zpogi
Naná! Benne vagyok.

acidrain
Én benne vagyok.

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

VO101Tom
Holnap este van kedvetek kis 1v1 gyakorláshoz?
Úgysem sokáig il2-zünk már...<#zavart1>

www.pumaszallas.hu

Papa01
Nem értem, miért nem tudtak belevarázsolni még két gigát.. 😊)) Félek ez csak mese habbal.. 😞

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

köszi😄

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

Sanyo
Ilja hozzászólása szerint: Intel i7, nvidia 460, az akadás oka a 2 giga ram.

www.pcpilot.hu

mijki
És nem hiszem, hogy gyenge gépek lennének ott...

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Ahogy nézem, a harmadik videón amikor 110-essel megy a csóka, kicsit beszaggat földközelben. (nem is kicsit)
Sanyo
Köszi, összeszedtem a képeket és a videókat: Igromir 2010 - elsõ nap.

www.pcpilot.hu

Nohab
A legalsó kommentben a linkek videók a játékból.
VO101Tom
Ne a fejhallgatót ragaszd bele, lehet kapni hangerõszabályozós hosszabítót fejhallgatókhoz (mikrofonokhoz), kis jack-dugósat nézz. Ha a füles tönkremegy, nem kell kibarkácsolni, ráadásul messzebb is teheted a csomagod.
Leszigetelni sok mindennel lehet, gél állagú tömítõtõl kezdve a beragasztózásig csomó módszer, próbálgasd. Az mp4 lejátszót külön nejlon zacskóba, aminek legumizod a nyakát - az is védi azt, ha a hordó esetleg eresztené a vizet.
Az áram boruláskor nem ráz meg, még ha közvetlen az akksit nyalogatnád, az sem, amit a füles kap, az még kevesebb. Vízhatlan füles biztos létezik, hopp google dobott is egyet: füles. De ennyi pénzért már inkább belefér az az évi 3-4 ha borulásnál tönkremegy.

www.pumaszallas.hu

Na gen nem olaan mintha a kis gézengúzokat nagyon lenyûgözné, bezzeg ha é lehetnék ott, egész nap sugárzó arcal kockulnék, nem lehetne onnan elinni, állhatnáak sorba, akkor se mozdulnék és minden egyes lövésnél másiákusan felröhögnék MUHAHAHAHAHAHA!😄
én szerintem tökéletes "reklámarc" lenék ehez a gtémhez😄
És mikor karácsonykor meg fogom kapni és fogok örülni neki:

Értem, tehát elileg a hodó fedelét amivel rácsavarom a hordóra, arra egy lyukat, amibe belerögzitek állandóan egy fühalgatót viszhatlanul. A fülhalgató ha tegyük fel borulok ami évente 2-3szor meg is esik, viszont mindenképp tönkremegy nem? Vagy van vizhatlan fülhalgató is? ja és ha épp rajtam van és gy boruok nem b@szhat meg az áram? És a hordóra ha furok lyukat a fedelére, körülötte mivel lehet vizhatlanul és erõsenn leszigetelni-odaragasztani a fülest?

VO101Tom
Fejhallgató nem jó? Ha megtartod a vízhatlan hordód, abból biztos ki lehet vezetni egy vékony kábelt, mondjuk egy fejhallgató hosszabbítót (MM-ben párszáz Ft) úgy, hogy normálisan le van szigetelve, és akár messzebb is rakhatod. Légmentesen lezárt dobozból, fõleg ha távolabb van tõled, és még egy erõs hangfal is szarul hallatszódna. Kis aksiról meghajtva a teljesítmény amúgy sem lehetne nagy.

www.pumaszallas.hu

Ha csak a "jóképességû" gyerekek arcát mutatnák, a játékot nem, akkor azt mondanám: biztos nem lehet valami nagy durranás, nézd meg mennyire unják már csak a kipróbálást is <#idiota>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Ez a hangszóró tudásától függ, nem az mp4-tõl. Jobban jársz, ha veszel egy hosszabb fülest 😊

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

ehehehe! ezek a kocka gyerekek elõbb próbálhatják ki? ez nem ér!<#rinya>

Sziasztok! Nagyon nagyon nagyon OFF kérdés. Ha veszek mp-4-hez kis hangszórót, bedugósat az menyi hangerõt tud? Ugyanis az mp-4em kihangostiható, és gondoltam mostmár kipróbálom evezés közben hogy berakom a száraz ruhám mellé egy mûanyag vizhatlan hordóba és azt berakom magam mögé, de rájttem, abszolút szigeteli a hordó a hngot és szószerint semmit s halok. Ha szerzek egy hangfalat amit hozá lehet dugni az jóval hangosabb mint az mp-4 alap hangszórójának ax ereje? Tudtok mondani decibelt? vagy értéket kb hányszor tud többet?
Égetõ kérdés mivel rájtttem, sport teljesitményem és a kitartásom sokszorosára növeli a zene=)
köszi!

Zpogi
Itt van még egy pár kép:
LINK

Sziasztok.

Csak legalább már a polcomon lennének ezek a finomságok!
Mikor lesz már végre valami ezekbõl!
szekelyland
Már csomagolom a sonkászsemlét az útra....

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

Kiment valaki megnézni, kipróbálni? 😊

szekelyland
mondjuk nekem úgy tûnik, volt egy kõkerítés is, amibe beletörött a futó.... Hanem sima landolás lett volna, mert ez simábbnak tûnik, mint a közelemben levõ Vidombáki reptér lucernása, ami tele van vakondtúrással, de ennek ellenére az Extrák, NX-ek, Yak-52 esek simán landoltak rajta

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

Zpogi
Néhány kép a november 4-én kezdõdõ három napos,Igromir-i játékkiállításról és az IL-2 Battle of Britain plussz IL-2 Battle for Moscow-ról(legalábbis plakáton):
LINK

Meg a földön csúszott táv is hosszabb. Itt elég gyorsan tette le a srác (il2-ben tuti robbanás), és kb 50m alatt meg is állt...

szekelyland
És térképtõl függõen vörös - fehér vagy zöld nyomjelzõk jobbról balról....
És valahogy a torony se tud segíteni infókkal....

acidrain
Én is így szoktam a meszával, két apró különbséggel.

Nem kesztyûben repülök, és nálam általában olajos a szélvédõ. <#hehe>

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Zpogi
Sanyó by Pumaszállás

nagyfaternek (sajnos már meghalt) voltak valami bõdületes fotói 56-ról. egész életemben nem emlékszem, hogy mesélt volna bármit is, sõt anyám is hatalmas szemekkel nézett amikor 2006-ban elkezdett sztorizgatni. negatívokkal együtt tartotta meg a képeket. ha jól tudom akkor a nemzeti-ben az állandó kiállításon ki is van rakva pár képe, de ebben nem vagyok biztos, lehet, hogy csak tervbe volt véve, hogy odaadjuk nekik. majd megkérdezem.
VO101Tom
Biztos lehet, de én nem állnék neki, az is biztos 😊 Qrvasok meló :/

www.pumaszallas.hu

Nem nagy beruházás, mintha vki azt mondta volna, 1000-bõl is meguszod?

ez nagyon érdekes volt

hát ez zseniális! vajon pesten is lehetne csinálni hasonlót? 😊
Szia!

FB-s már nincs, mindenki a legújabbal repül.

Azért van az ellenségnek több gépe, mert azokhoz nincs pilótafülke meg egyebek, szóval azok nem repülhetõek. (De ha megveszed az új game-t és letöltöd a modokat akkor egy hét alatt se tudod végigrepülni az összes típust).

És forgotten battles-es szerverek nincsenek is?
Az miért van, hogy az ellenségnek több repülõgéptípusa van mint nekem,pedig az ACE is megvan.(A mission builder-ben)
VO101Tom
Nemtom ezt láttátok-e már: berlin 65 éve és most
(lap alján lehet lapozni is)

www.pumaszallas.hu

Pogi ez kegyetlen!<#nevetes2><#eljen><#taps>

szekelyland
hát a legfontosabb hogy legyen forgotten battles 1946, minim 4.09m esre felpatchelve esetleg az Ultr@Pack 2,01 modpack, internet, hyperlobby, egy joystick és esetleg teamspeak Na meg persze sok-sok türelem.... (mert az ember rájön hogy a humán ellenfél nem AI és az offline tapasztalt légigyõzelmek egy darabig kimaradnak...)

Hol tud egy középkezdõ multiban játszani?
Mik a feltételek?
Hát baszod alássan, kurva rég röhögtem ekkorát!!! 😄

( tegyük hozzá, ebben a korban a kakas komoly ellenfél! 😄 )

www.smart-bus.hu

Zpogi
Karatekölyök:

<#nevetes2>

Meg talán még Gallandnak is van egy story-ja hogy egy spit lelõhette volna, ha akarta volna, de mégsem tette. Bár az is lehet, hogy csak a skullója fogyott ki...

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

azért ezen mosolyogtam, hogy két spiti három tankot vitt magával 😊
Õ volt az a bizonyos "fehér 13". A szövik "lucky 13"-nak hívták, mert többször is nagyon lovagiasan viselkedett.
(Egyébként Rudorffernek is volt ilyen sztorija, oda-vissza alapon az angliai csatában)

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Le sikerült töltenem a forgotten battlest,de nem mûködik. Megvan rá a megoldás, csak nem értem, mivel nem tudok angolul:
The Crack folder is on CD2. There is a text file in Spanish which I have translated into English:

Here there is the best Flight Simulator of all time! You will enjoy the communications with each other for the incredible realism that it conveys.

Once you have the installed game, run the patch patch122_over10 that will update to the most recent version 06/02/2004. Lastly, replace the original file rts.dll with the crack and you will be able to enjoy of the best flight simulator without any type of restrictions.

To install the combat dialogue texts you have to replace the original file with the "texts traduccidos" file, to the directory
C:/program files/ubisoft/il-2sturmovik/i18n.

Note: The cracked rts.dll is contained in the file Crack IL2 Sturmovik Forgotten Battles.exe Crack folder. If you are unable to run this for any reason, extract manually with 7-Zip and copy into your game folder. If you have any problems with this installation, send email.

Kérem v.ki magyarázza el hogyan kell.
http://isohunt.com/torrent_details/15297515/%22Il-2%22+Sturmovik%3A+Forgotten+Battles?tab=comments
Sanyo
"Not my time to die" Elsõ és második rész.

www.pcpilot.hu

off

ArmA2+Arrowhead+Frontlines mod kell hozzá
Frontlines innen tölthetõ. Hétrõl hétre kisebb módosítások elõfordulnak. Ezek a játékmenetet nem befolyásolják.

on

Volt egy ilyen film a Spektrumon, amit szintén amerikaiak csináltak amerikaiaknak, ahol egy Fóka nyúzott szitává egy amcsi gépet, aztán elfogyott a lõszere és hõsiesen hazakísérte (a frontig?).
Asszem az animációt pont az il2-bõl vették.

V Domino
Valamelyik könyvben olvastam,hogy egy fehér 13-as jelzésû messzer több alkalommal is hazakísért sérült angol gépet a csatornán.Nem tudom,igaz-e,vagy csak legenda,mindenesetre jól hangzik.

Egy ilyet megreptetnék.Mûködõ futómû,fékszárny.

R.I.P. White Europe