IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hmmm szép csajok meg kellenek is a képbe de mi közük van az Storm of Warhoz!? Semmi bajom velük csak érdekélen, lehet hogy majd szerepelnek a játékban!? <#idiota><#idiota><#idiota>

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

Sanyo
Storm of War - Igromir 2010, negyedik nap.

www.pcpilot.hu

Zpogi
Szia Tomcsi!

Sajnos még nem tudják,hogy mikor lesz kész,mindig csak annyit mondanak,hogy kiadják amikor kész lesz. Meg hogy ezt õk a szabadidejükben csinálják teljesen ingyen,ezért halad ilyen lassan. De már a bug-ok keresésénél tartanak,csak mire egyet megoldanának az felvet még egy párat.

Legalábbis ezt írják a fórumon,de remélem már nemsokára kész lesz.

Pogi!

Arról van valami hír hogy még hányszor két hetet kell várni a 4.10m patchre? Egyedül a Re 2000 miatt vagyok rá kíváncsi de a miatt nagyon.
Francba nem adja ki a képet az ördög vigye el!!!!!<#boxer>

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

Upsz!😄

A másik hát nem tom ezt s lelehet könnyen szedni és vízhez kötött!:S de a játékból van a kép!😛

De ha már itt tartunk az E1 is betehették volna!<#idiota>
És miért vennék ki az orr ágyút, hát az akko nem lesz valami fer bár ki tudja.
De azért egy két gépre kíváncsi voltam és a googleban megnéztem hát nem istom nem vezetném õket!😛
egy olasz bomber(az egyetlenxD)
Tessék az a híres bónusz gép hát nem hinném hogy beleillik a képbe 😄xD

A többit már meg sem merem nézni!:S

Nekem csak annyi fér bele, hogy minden korhû legyen. Se több, se kevesebb.

Aztán ha majd idõvel új gépeket akarnak majd belerakosgatni meg új helyszineket, felõlem tegyék. Az legyen majd a jövõ zenéje. De addig is minden legyen korhû.

Amúgy meg nyugtával dicsérjük a napot. Engem már csak az érdekel hogy mikor és mit vegyek hozzá, hogy a doveri-sziklák majd ne képregény sorozat legyen.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Help...

Sikerült Vista alatt mûködésre bírni a gameportot a hangkártyámon.
Fel is ismeri az öreg MS Sidewinder FFB-met, viszont nem tudom kicsiholni belõle az erõvisszacsatolást. (Az alap "elõfeszítés" megvan, és természetesen a játékban is bekapcsoltam az FFB-t. Az effekteket tartalmazó mappát sem bántottam.)

Ötlet? <#conf><#confused><#fejvakaras><#nemtudom><#guluszem1>

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Zpogi
Nekem is belefért volna,(meg az MkIIb-s Spit ill Hurri is)de lenne is rinyálás a veres oldalon,helyette viszont kaptunk fos G 50-es Fiat-ot meg Csér-t. Majd meglátod elõbb-utóbb kiveszik az orr ágyút is az E 3-ból,mint mostani szervereken,de legalább a szárnyágyút nem tudják korlátozni 😊

VO101Tom
A Hurricane két változata közül a DH 5-20 egy kéttollú fa légcsavaros, vászonborítású szárnnyal épült típus, a "Rotol" háromtollú, két állású fém légcsavaros, fémborításos szárnnyal épült. Il-2-ben a vászonborításos nem is szerepelt, ha a bobba beteszik, egészségükre. A Spiteknél a két Mk I is hasonló lehet, abból is épült fa légcsavaros változat, a legjobbnak tûnõ Mk IIa az új, 1150 LE-s Merlinnel kb partiban van az 1175 LE-s DB-vel, ami az E-3, E-4 gépekben volt. Nem hiszem, hogy az Il-2-tõl nagyon eltérne a BOB abban, hogy melyik gép mire jó, minek mi az erõssége, gyengéje.

A Bf 108-ast én is néztem elsõre, hogy minek bele, de ha azt nézem, a Tiger Moth is fegyvertelen gyakorlógép, akkor elfér. Sõt, ha lehet multiban oktatásra használni, akkor még jó is. Inkább a kimaradt gépekkel van bajom, nemtom ez mennyire összekalapált verzió, amit csak a kiállításra csináltak, mi kerül még bele a megjelenésig. Majd megpróbálunk faggatózni 😊

www.pumaszallas.hu

repvez
én csak azt sajnálom ebben a javitásban hogy mire kijön addigra a BOB miatt már nem nagyon fognak rákoncentrálni ,igy részben feleslegesen fektettek bele sok munkát
VO101Tom
Az Angliai csatában az E-7 is csak a végén repült, az a 10 darab elõ-szériás F - amit 1940 végére építettek meg - semmiképp se legyen benne, azzal átesnénk a ló túloldalára (mint a ruszkik a '42-es I-185-el). E-4, E-7 viszont még illene bele.

www.pumaszallas.hu

értem :S pedig milyen jó lenne ha lennének ilyen gépek benne!😄

Zpogi
Ezeken a korai hurikon meg spiteken,nincsen csak kiskaliber. Gondolj bele,ha Emil 4-seket kapnánk,netán F 0-ás szériát a páncélozott kabinjainkban az életben nem lõnének le,E 3-ban több az esélyük pk-t lõni.

A mostani BoB szervereken az a tapasztalatom,hogyha 1940-es gépkiosztás van eléggé kiürül a szever vörös oldalon,nem úgy mint amikor MK 5-ös spiti van F 4-es meszák ellen.

De ez csak az én meglátásom.

Zpogi
Itt van még két jó videó:

Ez mi!? nagyon nem fer hogy a britteknél van egy határ vadászgép a németeknél meg 1 vadász és egy romboló van Bf108 mit keres itt!? azt sportrepülõnek tervezték nem!?Hát elég vicces lesz a multija hogy csak bombázókkal tudsz majd "vadászni" ha korlátozva lesz a messzerek száma!
És hol vannak az olasz bombázok!? P108,SM36,CR32 stb!xD De az elmondható hogy nagyon szépek a gépek!😄( de azért is még lehetett volna egy két Emil variáns meg a Bf109/F0 széria és már mindjárt élvezetesebb de majd kiderül !😄)

Zpogi
Szívesen Sanyó.

0:52-nél van benne egy spit aminek ugyanolyan hûtõje van a szárny alatt, mint a messzernek. Érdekes lesz hátulról azonosítani.

Sanyo
Köszönöm, ki is híreztem gyorsan. 😊

www.pcpilot.hu

Zpogi
A Daidalosteam megörvendeztetett minket egy videóval:

Itt az oldal linkje.

Sanyo
Tom kigyûjtötte a repülhetõ gépeket, amelyek az altípusokkal együtt 31-en vannak.

www.pcpilot.hu

Ha behisztizik akkor meg csak csinál egy orsót.. ha kapaszkodik akkor egy negatív dobott orsót <#nyes>

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Ja tudom már! Biztos majd a királylányt kell kiszabadítani a fõellenség markaiból, ala Super MArio Bros. <#idiota>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Sanyo
Jó kérdés. 😊

www.pcpilot.hu

Annak a leány szöktetéses képnek meg mi értelme????

acidrain
"Ha alszom, és nem kellõ tapintattal ébresztenek fel, elsírom magam.
A sírással felizgatom magam...és izgalmamban fel kell kelnem...." 😊))

Nagyonnagy ------>A hagymás bab napja<#taps>

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Sanyo
Igromir 2010 - harmadik nap. Amint elkészül a SimHQ interjú Oleggel, azonnal nekiállok a fordításának.

www.pcpilot.hu

Jó bizony, kár hogy ritkán tudok zavartalanul TS-re menni

Mi köszönjük 😊) Ugye hogy nem volt rossz egy kicsit összedolgozni a TS-en 😊)))

Hát jó volt ez a kis reppenés, uraltuk a szervert. S~ mindenkinek 😊

Zpogi
Igazán nincs mit

VO101Tom
A darabszámmal nincs gondom, valszeg a kidolgozottsággal sem lesz 😉. Én aztnemértem, ha meszából elég az az egy (E-4 azért még beférne az angliai csatába), akkor miért van annyi variáns a hurriból meg a spitbõl? Ja, mert az alap azokból annyira fosch? Hát remélem az is marad <#mf1>

www.pumaszallas.hu

És mennyire szaggat így?

Nohab
Eddig mindig azt mondtátok, hogy legyen sokkal kevesebb gép, de jóval kidolgozottabbnak.😄
Amúgy tényleg átestek ezzel a ló túloldalára, de idõvel gyûlni fognak a gépek. Célzok itt a moszkvai csatára.
VO101Tom
A planesetet nézegettem végig az egyik videón, 31 repülhetõ gép, 15-15 oldalak szerint, plusz Su-26M, viszont ebbõl vadászok:
Angol: Gladiator MkII, Hurri MkI (két altípus), Spitfire MkI (négy altípus)
Német: Bf 109 E-3
Olasz: Cr-42, G.50

A többi vagy bombázó, vagy csatagép, vagy alibi (Bf 108-as mire jó?)...

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Itten ülök Egerben ,lopom a netet 😊 és megrökönyödve olvasom,hogy válságban van a lobby. Ez már a vég!<#csodalk>

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

VO101Tom
Amikor írtad, felmentem lobbyra, de akkor nem volt csatlakozási gondom, most sincs. Ezért kérdeztem, mert nem tudtam milyen szobára gondolsz a 30-as limittel. Most 300-nál többen vannak lobbyn, ezek szerint vagy kapott támogatást, vagy lazított a limiten.

www.pumaszallas.hu

TG Gida
Talán memória hiba lehet.

Isten áldja a pogányokat!

VO101Tom
Fent vagyok TS-en, ha majd jöttök.

www.pumaszallas.hu

OFF:
Samsung DVD író, olvasni gond nélkül bármit, írást félúton eldobja DMA hibával. Vkinek ötlet?
ON

Si vis pacem, para bellum.

Sanyo
Frissítettem a hírt néhány képpel és videóval. Poginak pedig megköszönném a videógaléria bõvítését. 😊

www.pcpilot.hu

<#eljen>

Szobánként 30 fõ lehet a chatben (asszem a szoba alatt a játékok szobáját kell éreteni azt hiszem).

A készítõ nem tudja finanszírozni a szervert, adományokat vár.

Sanyo
Nem tudom megmondani, de az biztos, hogy tudják mit csinálnak. 😊

www.pcpilot.hu

Gépbeszerzést tervezõknek:

http://www.pc-outlet.hu/konfig.htm

Ez egy esztergomi cég, a Prohardveren is van egy cikk róluk (igaz "kissé" marketing szagú), azonban agépekben szereplõ konfigok már jobbak a ph-n tesztelt gépeknél, és olcsóbbak is 😊

http://prohardver.hu/teszt/imperium_konfiguraciok_tesztje/imperium_i5_hd_pc_es_phenom_ii_hd_pc.html

A kommentek is mind pozitívak.

Mondjuk azt nem vágom, hogy az általam kinézett Imperium Phenom II HD PC-ben ha 460GTX helyett 5830-at akarnék az miért kerülne 15E-el többe, mikor a GTX mindenben veri az ATI-t. De ez legyen az õ bajuk 😊

Zpogi
A messzeres videónál majd kisül a szemem attól az ángélus felségjeltõl

mijki
Most engem beengedett már a lobby 😊

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Sanyo, ezzel az Outerra3D-vel mi a szándékuk a fejlesztõknek? Oké. hogy hobbiból fejlesztgetik, de hozzá lehet ehhez valamikor jutni? Én még így bugosan is elrepkednék az Apache-al 😊

Mondjuk a minõsége alapján nem csodálnám, ha katonai kiképzõprogramok lecsapnának rá 😊