IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
www.pcpilot.hu
Sajnos még nem tudják,hogy mikor lesz kész,mindig csak annyit mondanak,hogy kiadják amikor kész lesz. Meg hogy ezt õk a szabadidejükben csinálják teljesen ingyen,ezért halad ilyen lassan. De már a bug-ok keresésénél tartanak,csak mire egyet megoldanának az felvet még egy párat.
Legalábbis ezt írják a fórumon,de remélem már nemsokára kész lesz.
Arról van valami hír hogy még hányszor két hetet kell várni a 4.10m patchre? Egyedül a Re 2000 miatt vagyok rá kíváncsi de a miatt nagyon.
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
Upsz!😄

És miért vennék ki az orr ágyút, hát az akko nem lesz valami fer bár ki tudja.
De azért egy két gépre kíváncsi voltam és a googleban megnéztem hát nem istom nem vezetném õket!😛
egy olasz bomber(az egyetlenxD)
Tessék az a híres bónusz gép hát nem hinném hogy beleillik a képbe 😄xD
A többit már meg sem merem nézni!:S
Aztán ha majd idõvel új gépeket akarnak majd belerakosgatni meg új helyszineket, felõlem tegyék. Az legyen majd a jövõ zenéje. De addig is minden legyen korhû.
Amúgy meg nyugtával dicsérjük a napot. Engem már csak az érdekel hogy mikor és mit vegyek hozzá, hogy a doveri-sziklák majd ne képregény sorozat legyen.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Sikerült Vista alatt mûködésre bírni a gameportot a hangkártyámon.
Fel is ismeri az öreg MS Sidewinder FFB-met, viszont nem tudom kicsiholni belõle az erõvisszacsatolást. (Az alap "elõfeszítés" megvan, és természetesen a játékban is bekapcsoltam az FFB-t. Az effekteket tartalmazó mappát sem bántottam.)
Ötlet? <#conf>#conf><#confused>#confused><#fejvakaras>#fejvakaras><#nemtudom>#nemtudom><#guluszem1>#guluszem1>
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
A Bf 108-ast én is néztem elsõre, hogy minek bele, de ha azt nézem, a Tiger Moth is fegyvertelen gyakorlógép, akkor elfér. Sõt, ha lehet multiban oktatásra használni, akkor még jó is. Inkább a kimaradt gépekkel van bajom, nemtom ez mennyire összekalapált verzió, amit csak a kiállításra csináltak, mi kerül még bele a megjelenésig. Majd megpróbálunk faggatózni 😊
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
A mostani BoB szervereken az a tapasztalatom,hogyha 1940-es gépkiosztás van eléggé kiürül a szever vörös oldalon,nem úgy mint amikor MK 5-ös spiti van F 4-es meszák ellen.
De ez csak az én meglátásom.
És hol vannak az olasz bombázok!? P108,SM36,CR32 stb!xD De az elmondható hogy nagyon szépek a gépek!😄( de azért is még lehetett volna egy két Emil variáns meg a Bf109/F0 széria és már mindjárt élvezetesebb de majd kiderül !😄)
0:52-nél van benne egy spit aminek ugyanolyan hûtõje van a szárny alatt, mint a messzernek. Érdekes lesz hátulról azonosítani.
www.pcpilot.hu
www.pcpilot.hu
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
A sírással felizgatom magam...és izgalmamban fel kell kelnem...." 😊))
Nagyonnagy ------>A hagymás bab napja<#taps>#taps>
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
www.pcpilot.hu
www.pumaszallas.hu
Amúgy tényleg átestek ezzel a ló túloldalára, de idõvel gyûlni fognak a gépek. Célzok itt a moszkvai csatára.
Angol: Gladiator MkII, Hurri MkI (két altípus), Spitfire MkI (négy altípus)
Német: Bf 109 E-3
Olasz: Cr-42, G.50
A többi vagy bombázó, vagy csatagép, vagy alibi (Bf 108-as mire jó?)...
www.pumaszallas.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.pumaszallas.hu
Samsung DVD író, olvasni gond nélkül bármit, írást félúton eldobja DMA hibával. Vkinek ötlet?
ON
Si vis pacem, para bellum.
www.pcpilot.hu
A készítõ nem tudja finanszírozni a szervert, adományokat vár.
http://www.pc-outlet.hu/konfig.htm
Ez egy esztergomi cég, a Prohardveren is van egy cikk róluk (igaz "kissé" marketing szagú), azonban agépekben szereplõ konfigok már jobbak a ph-n tesztelt gépeknél, és olcsóbbak is 😊
http://prohardver.hu/teszt/imperium_konfiguraciok_tesztje/imperium_i5_hd_pc_es_phenom_ii_hd_pc.html
A kommentek is mind pozitívak.
Mondjuk azt nem vágom, hogy az általam kinézett Imperium Phenom II HD PC-ben ha 460GTX helyett 5830-at akarnék az miért kerülne 15E-el többe, mikor a GTX mindenben veri az ATI-t. De ez legyen az õ bajuk 😊
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Mondjuk a minõsége alapján nem csodálnám, ha katonai kiképzõprogramok lecsapnának rá 😊