IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mijki
*Bocsánat: pályaudvart

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

mijki
Mesterrel repültünk War Clouds-on, és kibombáztuk a saját repteret. Kick-et kaptunk, és most kínosan érezzük magunkat...

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

mijki
És Laca, egyet tudsz mondani, mert nem találtam, kéne a COOP-hoz...

fecska
ok

Her Laca
Van. Vagyis volt! Nem is egy.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

mijki
Volt olyan Luftwaffe század, amiben magyarok repültek? A 2.VH.-ban...

V Domino
Track lejátszásnál menüben van egy Inflight messages nevû kapcsoló,azt billentsd lenti állásba,így nem lesznek feliratok.

R.I.P. White Europe

szekelyland
Ma este en is bejelentkezek egy kiss unnepi dogolasra

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

mijki
megvan...

mijki
MA 20:00-KOR HOSTOLOK EGY NAGYOT! ÉN CSINÁLTAM A COOP-OT, LENYOMJUK ÉS TOLHATUNK VALAMI MÁST. KÉRLEK GYERTEK EL HA TUDTOK. KÖSZÖNÖM.

Ui.: Oké Laca, bocsi.
Fecska te is jöhetsz, tracket csinálni, ha jössz, rakok bele static camera-kat is...

fecska
Boldog Karacsonyt utolag is!
segitseget szeretnek kerni!
suliba kene februar elejere egy dolgozat (kisfilm)
nem talalok egy ertelmes temat ugyhogy ezt meg kell probalnom
szeretnek toletek kerni annyi tracket, vagatlan filmet, ahanyat a gmail tarhelye elbir
(Over 7534.038872 megabytes (and counting) of free storage.) 😊
szeretnek beloluk egy filmet csinalni
a [email protected]
e-mail cimre varom a filmeket, il-2 legyen a targy, es egy par soros leiras is kellene hozza (mivel? ki ellen? hogyan? hol? ki segitett? meg ilyenek)
Nagyon Nagyon Megkoszonnem!!!
es meg egy: ki lehet kapcsolni a feliratokat?
gazkar allas feklap futomu meg a sebbesseg magassag?
Koszonom Szepen elore is!!
Szamitok Ratok!

Her Laca
Olvass már egy párat vissza ,leírták már vagy négyen szájbarágósan ,nehéz felfogásúaknak (PL ÉN!!) is érthetõen ,hogy mit kell csinálni.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

mijki
Pontosan, 4.10-re hogy rakjam fel az Up-t? Úgy mint 4.09-re?

Her Laca
"Elkell hogy keserítselek, de egy fejsze nyelével is ledogol nem csak téged, hanem elég sokakat."

Ez találó😊)

acidrain
Nekem nagyon tetszett a tegnap esti össznépi kutyaharc, sûrûbben is csinálhatnánk hasonlót.
<#eljen><#taps>
Az F2-es Mesza orrában az MG/FF-el külön jó ötlet. Végre azzal is lehet komolyabban harcolni, és nem csak meggymagokat köpköd.

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

"Ha lekapcsolod a kabin nézetet, ott pontos számszerû értékkel írja ki a +- G -t."

Jah kérem, ha csak ezen múlik, akkor én sosem fogom látni a számszerû G értékeket <#nyes>

"mert este Fibrizzo 41-es Miggel és Lagg3-al ledogolt G-2ben, érdekelne, hogy én bénáztam, vagy azok is javultak ennyit."

Elkell hogy keserítselek, de egy fejsze nyelével is ledogol nem csak téged, hanem elég sokakat.

Kedvem lenne összerakni pár jetfly-os bajnokkal. Érdekes lenne, az már biztos.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

VO101Tom
Szepy. Ha lekapcsolod a kabin nézetet, ott pontos számszerû értékkel írja ki a +- G -t. Egyébként a bal alsó G ha megjelenik, akkor olyan 6-10 között lehet, ha villog akkor 10 fölött, az kritikus tartomány.

Alapvetõen a gépek vezethetõsége nem változott, miért is változna, hiszen az il-2 is elég jó szimulátor, akármennyit csiszolnak rajta, "újra megtanulni vezetni" -ahogy tegnap mondták páran - sosem kell. BoB detto. Az, hogy a fókát jobban lehet tépni, az egy dolog. 1v1-ben, a tegnapinál sokkal szabályozottam keretek között végig kellene próbálgatni a géptípusokat, mert este Fibrizzo 41-es Miggel és Lagg3-al ledogolt G-2ben, érdekelne, hogy én bénáztam, vagy azok is javultak ennyit. Szal az éremnek két oldala van - ahogy mondani szokták 😊

Ami az újításokat illeti, az UP-t upgradelve is fel lehet tenni a patchet, a guide-ot viszont mindenképp töltsétek le, abban le van írva 35 (igen, harminc öt) oldalon keresztül, hogy mi változott, és ezeket hogy használjuk. Hogy Olegtõl fizut kapnak-e ezért, nemtom, nekünk mindenesetre ingyen adják - ami a mai tendenciákkal teljesen szembemegy. Nemtom kinek és miért tûnik ez összecsapott patchnek (jobb esetben pár óra céltalan ökörködés után), mikor a tegnapi repülés alapján a tizedét sem látták annak a munkának amit ebbe fektettek. Szerintem nem ezt érdemlik a készítõk, mégha olyan hatalmas hibák maradtak is benne, hogy a view object menü nincs kitöltve, vagy a Hs gunpodja nem látszik a menüben mikor ráteszed. Ott a MOD, bárki csinálhat hozzá gépeket, objecteket, neki lehet állni, és megmutatni mennyivel jobban lehet ezt csinálni. <#szomoru2>

www.pumaszallas.hu

Willenbrock
Thx

upupdate könyvtár il2õn belül. upupdate elindít, és a 2.01es verziót kell kiválasztani. ez elbrügyög egy darabig, majd megcsinálja, és stock 4.10ként a jsgme-ben megjelenik.
Willenbrock
Kellemes Ünnepeket minden szobapilótának!

A 4.10-hez kérnék egy jó linket és megkérdezném hogy ezt csak a UP201-re kell telepíteni és ennyi?

JSGME megvan? Csinálj rajta egy update-et és voálá!

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Honnan tudom letölteni a v4.10 m pach-et?
Vannak a pachben új gépek?
Újabb észrevétel. A bal asló sarokban ha G terhelés éri a gépet, megjelenik egy "G" betû, de értéket nem ír ki. Sajnos.

Ma beraktam az ace lavor 5-öst a G-14-esem ellen. Simán ledogoltam. Ettõl függetlenül nem mondanám, hogy a késõi Messerek dogolásra valók, de kifejezetten felhasználó barátabbak. Ez minden képen pozitívum, különösen, ha azt vesszül alapúl, hogy Olegék a G-2-tõl felfelé bizony gyalázatos módon elbántak az összes Messerrel (szovjet levéltári adatok alapján persze <#idiota>).

A leszállás is simább lett a gépekkel, nem patognak annyira.

Her Laca
Akkor én is hozzászólok.
Alapvetõen Szepy elmondta amit én is érzek,ami jó, hogy a Fóka repülhetõbb érzetû,a G6 os is agilisabb lett,de azt gondolom a tegnapi negyed órás repkedés után ,hogy ha nem adták volna ki sem vesztettünk volna sokat. Megszokjuk ezeket a kis változásokat oszt olyan mintha semmi sem történt volna.Nekem olyan semmilyen benyomásom lett ,de persze ez csak az én véleményem.

csak gyenge szar motorja van és kiszolgáltatott célpont. Gyerekek a tegnap este igazán jó volt, nagyon sokan voltunk éés olyan jó hentelést csaptunk amilyen már rég nem volt😊
énmeg egész jól éreztem a célzást magamhoz képest, a 4.10-et meg ha összecsapták ha nem, de a német részét jól megcsinálták és ez a lényeg😄
részemrõl én elégedett vagyok😄

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

További hiba: ahol a típusok adatait lehet megtekinteni ott az új gépeknél üres lap van <#shakehead>
Annak ellenére hogy mennyit ültek rajta tényleg olyan mintha összecsapták volna.
A Hs129 viszont nagyon tetszik, jó a fegyverzete, és a 7.5cm-es ágyúval igazi tankgyilkos <#violent>
Ültem egy kicsit spit V-ben. Nos, negatív G-nél kihagy a motor, és ha elveszti a sebességet menthetetlenül leesik, mint egy tégla. Fordulni persze még tud.
Elkesve is de egy aldott bekes karacsonyt kivanok.......hat 4.10 patch ;ajandek' ahogy lennebb irja UpdateRestore-t adtam tenyleg felteszi a 4.10 patch-ot is meg is jelenik aJSGME - ben 4.10 stock indul latom a valtozast hat eddig jo. Aktivalom aWarbirdsofPreyt utana tehat mod-dal jatszodjam.........ennek lottek semmi , nem tudom mi lehet, hat.......boldog unnepet tovabbra is tisztelt barataim
Jól van na bocsánat ,tévedtem visszavonok mindent amit mondtam ! Így akkor már nincs probléma!?

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

most mondanám, hogy a manualban 4 oldalon van felsorolva mi az a "szinte semmi", amit csináltak, de látom nem sok értelme van

Ha repültök akkor nekem is szólhatnátok, jönnék én is 4.10-et tesztelni <#papakacsint>
Cseppet módosítanám a kijelentésemet.

Igaz, hogy nem kellett újra megtanulni repülni az új patch-el és elsõre nem tûnik fel olyan eget rengetõ változás a gépek viselkedésében, de feltétlenül baj ez? Szerintem NEM. Ma este volt egy kis össznépi dögfájt Tom jóvoltából és szvsz kellemes csalódást okozott a 4.10. A Messer már nem olyan tégla nagy sebességnél és a Fóka is kezesebbé vált. Ami még feltûnt számomra, hogy a Messer mintha nem lenne annyira agilis ugri-bugri ideghörcsög, hanem sokkal finomabb, simább, egyszóval olyan kés a vajban feelinget ad kezelhetõségben, amit nagyon díjazok.

Nem az Re 2000-re gondolok hanem tettek bele egy újabb héját és az nem repülhetõ ha jól láttam az a Re 2002-s!De mind1 nem szólom meg mert nincs igazam , jó munkát végeztek ozt kész

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

Számtalan olyan repülõgép-szimulátor van ahol rengeteg repülõgép van ,de csak egyel vagy pár darabbal lehet repkedni ,a többi meg "dísz".Szeretem a változatos, több típussal repülhetõ game-ket,de a TD csapatot nem bántom azért mert nem csinálják meg az összes típust repülhetõvé. Vannak hibák az új javításban ,de úgy gondolom jó munkát végeznek ahoz képest,hogy hobbiból és ingyen dolgoznak rajta. ÉN nem értek a programozáshoz/modellezéshez ,de szerintem nem 1-2 perc 1 nem repülhetõ gépet élethûen repülhetõvé varázsolni. Ha nem így van bocsánatot kérek eme kijelentésemért.
"Én leginkább az olasz bombázó és a héja nem repülhetõségére gondolok"
A Héja történetesen repülhetõ...
mustangdc3
na rájöttem mi lehet a baja mostmár jó😊

Si vis pacem, para bellum

Jól van na nem kell mellre szívni ! De mennyit is ültek rajta igaz hogy hobbiból csinálták meg ingyen , de ha belekezdtek valamibe akkor normálisan is csinálják meg,persze apróbb hibák lehetnek benne!Én leginkább az olasz bombázó és a héja nem repülhetõségére gondolok ,pedig kipróbálnám szívesen ! De de ha nem lehet vele repülni akkor miért van benne!? Talán dísznek!?

acidrain
Zoli, akkor töltögess a SAS-ról, nem fikázni kell, írj jobb-szebb patchet ha tudsz!

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Azért van pár idegesítõ hiba. Pl. gépválasztásnál a Hs 129-esen nem látszanak a gunpodok a gépen, a Héján szintén nem látszanak a függesztmények, csak miután elindultunk; továbbá a Ju-88 A4/Torp-on (az A17-esen nem próbáltam) belenézek a pilóta célzókészülékébe, átváltok külsõ nézetre, amikor visszaváltok nem néz bele...
Nekem úgy tûnik elkapkodták kicsit.
Kipróbáltam ezt a G-erõ dolgot. G2-es Messerrel beletéptem párszor a botba nagy sebességnél, recsegett a gép, és érezhetõen elcsavarodott a törzs, onnantól csak trimmelve vagy folyamatos ellenkormányzással lehetett egyenesen repülni, mert folyamatosan balra és felfelé fordult a gép. Valakinek ki kellene próbálnia hogy a gép végsebességére hatással van-e.
mustangdc3
nekem fel sem megy az update restoreral
hibát ír ki
receiving incremental file list
rsync error: mkdir "elérési út(il2 fõ könyvtár)" failed: no such file or directory
rsync error:error in fileIO (code 11)at main c.(576) receiver=3.0.6
error occured retry 30/30

ultrapack 2.01 restore/ update process error

Si vis pacem, para bellum

Annyit azért hozzá tennék ,hogy a SAS oldalon nem csak a régi gépek módosított modelljeiket használják! Azért régebben volt, most már egyre több a vadomat új modell, pilótafülke. Nagyon fejlõdõ ág lett az Il-2 modozás.
Nana megnéztem a patchot hát nem változott szinte semmi , legalább is én nem érzékeltem változást:S
a sason meg jó kis gépeket dobnak ki pl:Smitthfire , Me262B1 és még többfajta gép a fõbb nemzetektõl , jó igaz az I.Világháborús gépek nem RoF szintûek de jól repülhetõk!

ez a javítás sokkal, de sokkal több, mint új gépek
az meg, hogy ott két hetente kidobnak egy gépet, hát kérem szépen, az olyan is

Köszönöm a magyarázatot !
Amúgy mindenkinek Boldog Békés Karácsonyt kívánok !😄😊))

Tényleg ennyire vártuk ezt a 4.10 patchet!?😮 hát szerintem nem érte meg a várakozást! Hány hónapot ültek rajta!? Mert azt nem hiszem hogy nem lett volna idejük több gépre!(mert a doinerrel is szívesen repülnék!)
Érdekes a srácok sas1946.com-on 2hetente dobnak ki vadiúj gépeket vagy a meglevõk modosított fajtáit!De mind1 legyünk derûlátok és örüljünk ami van 😄(1 kérdés a 4.10 és a zuti1.13 összefér egymással ?)

szekelyland
B.U.E.K. !
vagyis BoB, Uj gep, Eros proci, Kemeny videokari mindenkinek!

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

Apáknak-fiuknak
Véletlenül találtam,nem repülõs de gépekrõl van szó benne és arról,hogy milyen sok dolgunk van még.
Ezzel kívánok Békés Boldog Karácsonyt nektek!
Tiszta eget!

A Béna.

kis kiigazítás
a kód (naponta) változó (vagyis, hogy milyen irányhoz, milyen betû tartozik), de van ennek egy szárazföldi, fix telepítésû változata is (YG irányadó) ahol a kódok is fixek (sorrendben DWR / KAN / UGM / LFS)

YE "Hayrake" irányadó, ez cska az amcsi repülõgép-hordozókon van, hogy haza találjanak a gépek az óceán közepén
a kör középpontjában lévõ adóhoz (maga a hordozó) viszonyított helyzeted megállapítására van
a példában, tegyük fel te a W körcikkben vagy , vagyis 30-60 fok között vagy a rep-hordozóról nézve, azaz neked a rep-hordozó 210-240-es irányban van, ekkor, ha behangoltad az adót, a rádión a WW morzejelet hallod, máris repülhetsz haza felé 225-ös irányon és meresztheted a szemed
lehet még, hogy két irány határán vagy, pont 60 fokon (240-re van neked a hajó) akkor a WR morze kódot fogod hallani, hisz a 60 fokos irány e két betûvel jelölt terület találkozását jelenti