IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
R.I.P. White Europe
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Ui.: Oké Laca, bocsi.
Fecska te is jöhetsz, tracket csinálni, ha jössz, rakok bele static camera-kat is...
segitseget szeretnek kerni!
suliba kene februar elejere egy dolgozat (kisfilm)
nem talalok egy ertelmes temat ugyhogy ezt meg kell probalnom
szeretnek toletek kerni annyi tracket, vagatlan filmet, ahanyat a gmail tarhelye elbir
(Over 7534.038872 megabytes (and counting) of free storage.) 😊
szeretnek beloluk egy filmet csinalni
a [email protected]
e-mail cimre varom a filmeket, il-2 legyen a targy, es egy par soros leiras is kellene hozza (mivel? ki ellen? hogyan? hol? ki segitett? meg ilyenek)
Nagyon Nagyon Megkoszonnem!!!
es meg egy: ki lehet kapcsolni a feliratokat?
gazkar allas feklap futomu meg a sebbesseg magassag?
Koszonom Szepen elore is!!
Szamitok Ratok!
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Ez találó😊)
<#eljen>#eljen><#taps>#taps>
Az F2-es Mesza orrában az MG/FF-el külön jó ötlet. Végre azzal is lehet komolyabban harcolni, és nem csak meggymagokat köpköd.
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Jah kérem, ha csak ezen múlik, akkor én sosem fogom látni a számszerû G értékeket <#nyes>#nyes>
"mert este Fibrizzo 41-es Miggel és Lagg3-al ledogolt G-2ben, érdekelne, hogy én bénáztam, vagy azok is javultak ennyit."
Elkell hogy keserítselek, de egy fejsze nyelével is ledogol nem csak téged, hanem elég sokakat.
Kedvem lenne összerakni pár jetfly-os bajnokkal. Érdekes lenne, az már biztos.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Alapvetõen a gépek vezethetõsége nem változott, miért is változna, hiszen az il-2 is elég jó szimulátor, akármennyit csiszolnak rajta, "újra megtanulni vezetni" -ahogy tegnap mondták páran - sosem kell. BoB detto. Az, hogy a fókát jobban lehet tépni, az egy dolog. 1v1-ben, a tegnapinál sokkal szabályozottam keretek között végig kellene próbálgatni a géptípusokat, mert este Fibrizzo 41-es Miggel és Lagg3-al ledogolt G-2ben, érdekelne, hogy én bénáztam, vagy azok is javultak ennyit. Szal az éremnek két oldala van - ahogy mondani szokták 😊
Ami az újításokat illeti, az UP-t upgradelve is fel lehet tenni a patchet, a guide-ot viszont mindenképp töltsétek le, abban le van írva 35 (igen, harminc öt) oldalon keresztül, hogy mi változott, és ezeket hogy használjuk. Hogy Olegtõl fizut kapnak-e ezért, nemtom, nekünk mindenesetre ingyen adják - ami a mai tendenciákkal teljesen szembemegy. Nemtom kinek és miért tûnik ez összecsapott patchnek (jobb esetben pár óra céltalan ökörködés után), mikor a tegnapi repülés alapján a tizedét sem látták annak a munkának amit ebbe fektettek. Szerintem nem ezt érdemlik a készítõk, mégha olyan hatalmas hibák maradtak is benne, hogy a view object menü nincs kitöltve, vagy a Hs gunpodja nem látszik a menüben mikor ráteszed. Ott a MOD, bárki csinálhat hozzá gépeket, objecteket, neki lehet állni, és megmutatni mennyivel jobban lehet ezt csinálni. <#szomoru2>#szomoru2>
www.pumaszallas.hu
A 4.10-hez kérnék egy jó linket és megkérdezném hogy ezt csak a UP201-re kell telepíteni és ennyi?
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Vannak a pachben új gépek?
Ma beraktam az ace lavor 5-öst a G-14-esem ellen. Simán ledogoltam. Ettõl függetlenül nem mondanám, hogy a késõi Messerek dogolásra valók, de kifejezetten felhasználó barátabbak. Ez minden képen pozitívum, különösen, ha azt vesszül alapúl, hogy Olegék a G-2-tõl felfelé bizony gyalázatos módon elbántak az összes Messerrel (szovjet levéltári adatok alapján persze <#idiota>#idiota>).
A leszállás is simább lett a gépekkel, nem patognak annyira.
Alapvetõen Szepy elmondta amit én is érzek,ami jó, hogy a Fóka repülhetõbb érzetû,a G6 os is agilisabb lett,de azt gondolom a tegnapi negyed órás repkedés után ,hogy ha nem adták volna ki sem vesztettünk volna sokat. Megszokjuk ezeket a kis változásokat oszt olyan mintha semmi sem történt volna.Nekem olyan semmilyen benyomásom lett ,de persze ez csak az én véleményem.
énmeg egész jól éreztem a célzást magamhoz képest, a 4.10-et meg ha összecsapták ha nem, de a német részét jól megcsinálták és ez a lényeg😄
részemrõl én elégedett vagyok😄
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
Annak ellenére hogy mennyit ültek rajta tényleg olyan mintha összecsapták volna.
A Hs129 viszont nagyon tetszik, jó a fegyverzete, és a 7.5cm-es ágyúval igazi tankgyilkos <#violent>#violent>
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
Igaz, hogy nem kellett újra megtanulni repülni az új patch-el és elsõre nem tûnik fel olyan eget rengetõ változás a gépek viselkedésében, de feltétlenül baj ez? Szerintem NEM. Ma este volt egy kis össznépi dögfájt Tom jóvoltából és szvsz kellemes csalódást okozott a 4.10. A Messer már nem olyan tégla nagy sebességnél és a Fóka is kezesebbé vált. Ami még feltûnt számomra, hogy a Messer mintha nem lenne annyira agilis ugri-bugri ideghörcsög, hanem sokkal finomabb, simább, egyszóval olyan kés a vajban feelinget ad kezelhetõségben, amit nagyon díjazok.
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
A Héja történetesen repülhetõ...
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Nekem úgy tûnik elkapkodták kicsit.
Kipróbáltam ezt a G-erõ dolgot. G2-es Messerrel beletéptem párszor a botba nagy sebességnél, recsegett a gép, és érezhetõen elcsavarodott a törzs, onnantól csak trimmelve vagy folyamatos ellenkormányzással lehetett egyenesen repülni, mert folyamatosan balra és felfelé fordult a gép. Valakinek ki kellene próbálnia hogy a gép végsebességére hatással van-e.
hibát ír ki
receiving incremental file list
rsync error: mkdir "elérési út(il2 fõ könyvtár)" failed: no such file or directory
rsync error:error in fileIO (code 11)at main c.(576) receiver=3.0.6
error occured retry 30/30
ultrapack 2.01 restore/ update process error
Si vis pacem, para bellum
a sason meg jó kis gépeket dobnak ki pl:Smitthfire , Me262B1 és még többfajta gép a fõbb nemzetektõl , jó igaz az I.Világháborús gépek nem RoF szintûek de jól repülhetõk!
az meg, hogy ott két hetente kidobnak egy gépet, hát kérem szépen, az olyan is
Érdekes a srácok sas1946.com-on 2hetente dobnak ki vadiúj gépeket vagy a meglevõk modosított fajtáit!De mind1 legyünk derûlátok és örüljünk ami van 😄(1 kérdés a 4.10 és a zuti1.13 összefér egymással ?)
vagyis BoB, Uj gep, Eros proci, Kemeny videokari mindenkinek!
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Véletlenül találtam,nem repülõs de gépekrõl van szó benne és arról,hogy milyen sok dolgunk van még.
Ezzel kívánok Békés Boldog Karácsonyt nektek!
Tiszta eget!
A Béna.
a kód (naponta) változó (vagyis, hogy milyen irányhoz, milyen betû tartozik), de van ennek egy szárazföldi, fix telepítésû változata is (YG irányadó) ahol a kódok is fixek (sorrendben DWR / KAN / UGM / LFS)
a kör középpontjában lévõ adóhoz (maga a hordozó) viszonyított helyzeted megállapítására van
a példában, tegyük fel te a W körcikkben vagy , vagyis 30-60 fok között vagy a rep-hordozóról nézve, azaz neked a rep-hordozó 210-240-es irányban van, ekkor, ha behangoltad az adót, a rádión a WW morzejelet hallod, máris repülhetsz haza felé 225-ös irányon és meresztheted a szemed
lehet még, hogy két irány határán vagy, pont 60 fokon (240-re van neked a hajó) akkor a WR morze kódot fogod hallani, hisz a 60 fokos irány e két betûvel jelölt terület találkozását jelenti