IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A 4.10 patch leírásában ahol a navigációt és a rádiózást tárgyalja...
Her Laca
Hol van kör felcikkezett betûkkel?

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Sziasztok !
Bocsi a bugyuta kérdésért de angolból nem vk jó:
a rádiózásban ill a navigációban mi az értelme annak a körnek a felcikkejezett betûkkel, és hogy kell használni?
Her Laca
Tökéletes lett😊
Mindig mondom,hogy tanult embernek nincs párja, de a lusta az meg tovább él ha a lelkes úttörõket követi ,és megspórol magának egy csomó melót meg töprengést😊)

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Ok látom,hogy csinál valamit😊 Tárgytalan a kérdésem.😄

Her Laca
Azt honnan tudja ,hogy hol va a 4.10?

"4.09-ig'

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

Savas, Pogi, tehát, akkor most le kell szednem az egész játékot megint, 4.0-ig feltelepiteni, arra felrakni az up-t, annak a mappájában, vagy a jatáékbeli mappájában kikeresni amit mondtatok, ott megcsinálni amit mondtatok és arra felrakni a 4.10-et, vagy ha fennvan a 4.10 mindenféle töörölgetés stb nélkül is ezt megcsinálhatom, hogy felrakom a 4.10-re az up-t és ugy mehet a rákendról?
Bocs az értelmetlenségemért, atomgyökér vagyok a géphez meg ugy mindenhez<#idiota>

Elõször is kellemes ünnepeket minden kedves szobapilóta barátomnak ha még nem mondtam volna.

Az elõbb raktam fel az új peccset az updaterrel és rögtön mentem is pár kört a quick missionben a klasszikus felállással, azaz G2 vs. Ace La5.

Háááát, most mit mondjak? Azon kívül, hogy bekerült pár térkép ami csak moddal volt elérhetõ és a menü is egy kicsit megbuherálódott, én nem vettem észre semmit! Igaz, csak pár kört és csak offline mentem, de az ai példáúl ugynolyan csíter és hülye mint eddig is volt.

Elsõ benyomásom tehát, hogy ez eddig nem egy atomvillanás és nem akartam leesni a székrõl sem...

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Húúb@sszameg. Még az SS tiszti dísztõrnek sem örültem ennyire, mint az új patch-nek. <#nevetes1>
Minek aggódtok az UP miatt? Én eddig is elvoltam a stock 4.09-el, és lassan úgyis átállnak a szerverek 4.10-re...
Kellemes karácsonyt mindenkinek! <#wave>
VO101Tom
Én csak 1-2 nap múlva jutok ilcvó közelébe (qrvaélet, ilyenkor kiadni...), köszi ezt az összefoglalást, megspóroltatok nekem egy reinstallt <#zavart1><#eljen>

www.pumaszallas.hu

acidrain
Az Ultrapack Update@Restore programot az IL 2 fõkönyvtárán belül találod, az UPUpdate könyvtárban keresd az UPUpdate.exe-t, és azt indítsd el.

Miután elindítottad, nézd meg, hogy a Game folder a feltelepített IL 2 könyvtáradra mutat-e. Ha nem, akkor a Browse ikonnal keresd meg.

Ezután katt az Update/Restore ikonra, kérni fogja az ultrapack verzióját, itt nyomsz egy 1-est.
Kimész a konyhába, hozol magadnak kólát, meg valami süteményt (ha esetleg megéheznél a telepítés közben) és vársz amíg készen nem lesz. (ki fogja írni amikor végzett)

Ha még sohasem csináltál ilyet, akkor sztem el fog tartani kb 40 percig, elég sokat szöszmötöl a program.
Letölti a 4.10-et, és fel is rakja magától.
Ha a telepítés véget ért, akkor a JSGME-ben ki tudod majd választani a Stock 4.10m-et.

Hajrá! <#eljen>

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Zpogi
Ha fel van telepítve,az UP 2.01 akkor kell csinálni egy Update&Restore-t,és az feltelepíti a 4.10-es path-et. Ha ez megvan akkor a JSGME Mod-váltóban bekapcsolod a Stock 4.10-et és voilá már mûködik is.
Hogyha nincs az asztalon parancsikonja az Update&Restore-nak,akkor az IL2 fõkönyvtárában megkeresed az UPUpdate nevû könyvtárat azon belül meg az UPUpdate.exe-t,elindítod kiválasztod az egyes menüpontot oszt az majd felrakja a patchet.
Ennél szájbarágósabban nem tudom elmagyarázni.

most a letöltött up201-ben van a upupdate stb amiben az izé van amiben az akalmazás, vagy a játékban, vagy ez egy külön program?

acidrain
Pedig ahogyan Domino leírta az pofon egyszerû.

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

öhm, nem találom...de napok múlva ugyis biztos lesz vmi egyszerû megoldás

V Domino
Én az UPUpdate&Restore-ral raktam fel.Játék mappaján belül van az UPUpdate mappa,azon belül az UPUpdate alkalmazást elindítva nekem simán felrakta néhány perc alatt.

R.I.P. White Europe

Her Laca
Kifejtenéd bõvebben ,hol található az az UP amiben benne van a 4.10.

az up 2.01-et nem tudom felrakni, mert klönben visszaminõsiti a játékot 4.09-é.Ezért máér 3-szor uninstaláltam-instaláltam.
Tudsz is online játszani?

V Domino
Mit nem tudsz feltenni?Nekem simán felment UpUpdate-l,benne van a listában.

R.I.P. White Europe

nekem a 4.10 az ajándék.

Her Laca
Várjál nyugalommal. Most karácsony van ünnepeljél ne azt a nyüves IL2 baxtasd. Két hét és kész lesz az is.

jé ez az ai egy fokkal értelmesebb lett<#nyes>

és mégegy kérdés,az up hogy smint lesz akkor, mert én nembirom fltennni, mert visszavált 4.09-re, és nem akarok mégegyszer reinstalálni.
Tehát, akkor most s szerverek meg az up meg mindenség hogy lesz?napok múlva jó lesz az up, vagy m
már most letudok hozzá szedni vmit?

köszönöm! megint egy kérdés, beálitottam az egérgörgõre a zoomot, és mükszik az a bajd csak hogy marha lassan egy halomszor körbetekerem mire felnagyit eléggé, ezt tudom vhol állitani?

Her Laca
Hát ez oda.asz! Micsoda képek. Az áldóját neki😊

Her Laca
Mi?

Her Laca
SaveAspect=0

No sikerült felraknom. Lenne eg kérdésem, amit már elfelejtettem, ahoz hogy tudjam a nagyképernyõs monitoromon nézni, álitsam át a conf inibe a beálitást 1920 és 1080-ra, ez meg is volt, de mit kelett még csinálni? mert ennek ellenére keskeny. Köszi elõre is!

V Domino
Már benne van.

R.I.P. White Europe

VO101Tom
Mijki. Linket itt is nézted?

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Mindenkinek boldog, békés karácsonyt kívánok!

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Megoldottam😊

az up auto updatere már azt írja, hogy benne van, igaz most meg is állt az update

Her Laca
A joy beállítások hol tárolódnak. Különben a falco tök jó kis gép lett csak ne lenne az az olasz fegyverzete😊

PhantomAss
békés, boldog karácsonyt mindenkinek 😊
én a 4.10-zel várok, amíg a srácok az up-ba belerakják

GOOBY, pls

Boldog karácsonyt mindenkinek!
én ugy jártam hogy még játszani se tudok mert nem lehet elinditani a 4-1 óta a zil-2-õt. Hihetetlen boldog vagyok.....

mijki
BOLDOG KELLEMES ÜNNEPEKET KÍVÁNOK MINDENKINEK!

Egy-két kép...(nehogy így járjátok)

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Sanyo
A felbontás a conf.ini-ben, a személyes cuccok pedig az "Users" könyvtárban.

www.pcpilot.hu

Boldog Karácsonyt minden kedves szobapilótának és családjának!

<#wave>
Her Laca
Na feltelepítettem😊
Elfelejtettem már,hogy mit kell átírni a config inibe ,hogy széles képernyõm legyen a játékban. Meg mely könyvtárak tartalmazzák a személyes beállításaimat.

Sanyo
Hogy aztán megint elhasaljon... Azt hiszem kissé alábecsültem az érdeklõdést. 😊

www.pcpilot.hu

Sanyo
Visszajött az oldal. 😊

www.pcpilot.hu

Sanyo
Link csak itt:

www.pumaszallas.hu/letoltesek-patch/Il2_410.exe
www.pumaszallas.hu/letoltesek-patch/4.10m_Documentation.rar

www.pcpilot.hu

mijki
nem tudom sehonnan leszedni a 4.09m-et...kész vagyok

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

mijki
Nem hidtem hogy a nyugdíjam elõtt meglesz ez a patch. Nagyon megleptek! BOLDOG KARÁCSONYT ÉS ÚJ ÉVET KÍVÁNOK MINDEN MAGYAR PILÓTÁNAK!

Ui.: Sajnálom hogy nem voltam, csak rosszalkodott a gém, és nem tudtam megoldani...

Sanyo
A webszerver megadta magát, de itt vannak még letöltési linkek. A tiszta, mod nélküli 4.09m-re szépen felment és minden mûködik.

www.pcpilot.hu

Her Laca
Kezdõdik megint a több Il2 egy gépen mizéria😊

Sanyo
Nah már össze is borult az oldal? 😊

www.pcpilot.hu