IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Bocsi a bugyuta kérdésért de angolból nem vk jó:
a rádiózásban ill a navigációban mi az értelme annak a körnek a felcikkejezett betûkkel, és hogy kell használni?
Mindig mondom,hogy tanult embernek nincs párja, de a lusta az meg tovább él ha a lelkes úttörõket követi ,és megspórol magának egy csomó melót meg töprengést😊)
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
Bocs az értelmetlenségemért, atomgyökér vagyok a géphez meg ugy mindenhez<#idiota>#idiota>
Az elõbb raktam fel az új peccset az updaterrel és rögtön mentem is pár kört a quick missionben a klasszikus felállással, azaz G2 vs. Ace La5.
Háááát, most mit mondjak? Azon kívül, hogy bekerült pár térkép ami csak moddal volt elérhetõ és a menü is egy kicsit megbuherálódott, én nem vettem észre semmit! Igaz, csak pár kört és csak offline mentem, de az ai példáúl ugynolyan csíter és hülye mint eddig is volt.
Elsõ benyomásom tehát, hogy ez eddig nem egy atomvillanás és nem akartam leesni a székrõl sem...
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Minek aggódtok az UP miatt? Én eddig is elvoltam a stock 4.09-el, és lassan úgyis átállnak a szerverek 4.10-re...
Kellemes karácsonyt mindenkinek! <#wave>#wave>
www.pumaszallas.hu
Miután elindítottad, nézd meg, hogy a Game folder a feltelepített IL 2 könyvtáradra mutat-e. Ha nem, akkor a Browse ikonnal keresd meg.
Ezután katt az Update/Restore ikonra, kérni fogja az ultrapack verzióját, itt nyomsz egy 1-est.
Kimész a konyhába, hozol magadnak kólát, meg valami süteményt (ha esetleg megéheznél a telepítés közben) és vársz amíg készen nem lesz. (ki fogja írni amikor végzett)
Ha még sohasem csináltál ilyet, akkor sztem el fog tartani kb 40 percig, elég sokat szöszmötöl a program.
Letölti a 4.10-et, és fel is rakja magától.
Ha a telepítés véget ért, akkor a JSGME-ben ki tudod majd választani a Stock 4.10m-et.
Hajrá! <#eljen>#eljen>
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Hogyha nincs az asztalon parancsikonja az Update&Restore-nak,akkor az IL2 fõkönyvtárában megkeresed az UPUpdate nevû könyvtárat azon belül meg az UPUpdate.exe-t,elindítod kiválasztod az egyes menüpontot oszt az majd felrakja a patchet.
Ennél szájbarágósabban nem tudom elmagyarázni.

R.I.P. White Europe
Tudsz is online játszani?
R.I.P. White Europe
Tehát, akkor most s szerverek meg az up meg mindenség hogy lesz?napok múlva jó lesz az up, vagy m
már most letudok hozzá szedni vmit?
www.pumaszallas.hu
én a 4.10-zel várok, amíg a srácok az up-ba belerakják
GOOBY, pls
én ugy jártam hogy még játszani se tudok mert nem lehet elinditani a 4-1 óta a zil-2-õt. Hihetetlen boldog vagyok.....
Egy-két kép...(nehogy így járjátok)

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
<#wave>#wave>
Elfelejtettem már,hogy mit kell átírni a config inibe ,hogy széles képernyõm legyen a játékban. Meg mely könyvtárak tartalmazzák a személyes beállításaimat.
www.pumaszallas.hu/letoltesek-patch/Il2_410.exe
www.pumaszallas.hu/letoltesek-patch/4.10m_Documentation.rar
www.pcpilot.hu
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Ui.: Sajnálom hogy nem voltam, csak rosszalkodott a gém, és nem tudtam megoldani...
www.pcpilot.hu