IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
800 on hiba nélkül mûködik ,az ARMA 2 vel néztem,full beállítással röcc nélkül ment. Jó kis kártya ez.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
lehet hogy mégis ikonokkal meg külsõ nézettel játszik,csak a track belsõ nézetes?
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Gondolom ezt is valami fejmozgáskövetõ cumóval játszotta, e mellett a hat switch olyan sutának tûnik.
köszönöm.
Ui.: Mester, msn-en írj rám, thx.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
Lett egy felesleges GTS250 es videó kártyám. Ja Inno 512 es, hõcsöves hûtéssel,tökéletes állapotban.dobozzal van valami játék is benne (fogalmam sincs mi) .
Ha érdekel valakit ocsón eladnám.
www.pcpilot.hu
Szóval erre is figyelni kell.Ma letesztelem a torpedókat,mert tegnap bedöglöttek oldás után pedig a sebesség jó volt.Talán ennek is kell bizonyos idõ,míg élesedik,sok finomság van ebben az új pecsben.
R.I.P. White Europe
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
www.pumaszallas.hu
width=1680
height=1050
...
ChangeScreenRes=1
FullScreen=1
DrawIfNotFocused=0
EnableResize=0
EnableClose=1
SaveAspect=0
Use3Renders=0
www.pumaszallas.hu
Most jövök a Spit vs 109-rõl.
Az utolsó felszállásom K4-es meszával volt.
Domino 262-vel, Albert Fókával vette fel a harcot.
Két mozzanat ami nagyon tetszett:
Jó nagy map volt 4500 on értem el a frontvonalat.
Spit IX. felettem jó 1000 méterrel. Leborított valaki után, én pedig utánaeredtem. Nem tudom mennyivel ment, de a K4 es 650 km/h-t mutatott.
A Spit megpróbálta felhúzni, és abban a pillanatban le is repült a bal szárnya. Itt kezdtem kuncogni.
Visszaemeltem 4000-re, Tempest húz fel elõttem. Rádurrantok, csak úgy dörög az MK 108, erre elkezdi nyomni lefelé, én pedig utána.
Lemegyünk 0 méterig, a Tempest-es kolléga felhúz(ná), de neki is leszakad a szárnya. Itt már hangosan röhögtem.
<#hehe>#hehe>
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Waron egy feltöltött, felfegyverzett, bombákkal megrakott géppel már nem lehet ész nélkül repkedni, és ez mind a két oldalra igaz .
A foka meg 500 nal negativ G manovernel szarny nelkul marad, semmir recseges vagy egyebb elojel nelkul, de ez sztem vmi bug lehet
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Igen kellene az il2stab progi, abban be tudod allitani az ilyen szelesvasznu felbontast is. Sajna nekem mar nincs meg, de vkinek tuti megvan.
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Boldog és békés Ünnepeket!
Lenne egy kérdésem. Mennyi üzemagyaggal próbálgatjátok a gépeket ?
Mivel a G hatás számításnál sokat számít a gép súlya, amit meg kibír 20% üzemanyaggal az nem-biztos hogy menne 80% al. Ill számít az hogy sérült-e vagy sem...
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

www.pcpilot.hu
Teszt eljárás: leborítás 1000m körüli magasságból, kb. 550-nél koppig hasra húzott bottal emelkedés.
-Messzer (F,G,K) nagyon jól bírja, nem törik, nem dugózik be. (Külön teszt: K4 650(!!!) + full trimmeléses felhúzásnál tört)
-Fóka: jól bírja, de dugózik.
-Orosz + lend lease gépek: általában jók, MiG lustán reagál felhúzáskor.
-Shitfire: koraiak törnek vagy dugóznak, újabbak nehezebben törnek.
-Póni D: nem törik, de dugózik.
A 109K4 félelmetesen jól emelkedik.
A Shitek fékszárnya ismét kétállású, ha tengelyen van, akkor is.
Kivételesen felénk hajlott a szentek keze... 😊
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Az elnézést kérést viszont nem értem😊
Viccet félretéve marha jó hogy igy ráfekszenek a szép magyar gépekre😄
Még az lenne a klasz ha megcsinálnák az ezüst nyilat ahogy van I-185 is😊
www.pcpilot.hu
Tesztelt gépek: Fw 190 A4, 109 G2, 109 F4 Spitfire VB:
Fóka: Nagyon látványos a repmodell, a magassági mintha érzéketlenebb lenne ugyanazzal a joybeállítással,a gép orra nem ugrik olyan erõsen, viszont sokkal jobban lehet húzni, nehezebben esik át. Energiavesztés sokkal kisebb lett, 400km/h, 45 fokos bedöntés, 180 fokos kanyar, golyó középen kimenõ sebesség 110% 100as pp 380 km/h. És a gép mintha jobban emelkedne, de ezt konkrétan nem mértem.
Messzer: mintha nagyobb sebességnél picit könnyebb lenne a kormány, amúgy nem mnagyon érezhetõ változás.
Sptfire - érezhetõ változás, a kormány lustább lett, és ha gyorsabban rántod még kevéssé is, akkor egybõl jobb dugóba esik. Kanyarodni csak úgy lehet ha egyúttal az oldalkormányt is belépi az ember mert hanem dugó lesz belõle. A motor negatív G re lefulladhat újabban. Ha 220 alá esik a sebesség, pl hosszas forduló után, megszûnik a kormányerõ, szinte mintha nem is húznák a joyt. Ezt megfigyeltem a Héjánál is, ami egy elég jól manõverezhetõ gép, kis sebességét és gyenge fegyverzetét leszámítva jó kis gép, majd remélem csinálunk jó kis hazafias retró pályát, Emilekkel, Héjákkal raták, csajkák és migek ellen
az a5-ös fókát próbáltam, mintha jobban fordulna (a g6-os mesza is)
külön öröm hogy az up mod enabler megtartotta a 4.09-et is 😊
GOOBY, pls
Jössz ma este négytizezni?
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Írd le légyszíves, h mi volt a gond. Nálam ugyanez. A nagy fájlokkal küzdm mint atom, 1-2 %-ot tölt le belõlük, aztán próbálja újra, sikertelenül.
Kösz
Ha az ultrapeccsre rárakom az úgy nem lesz jó?