IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
( záros határidõn belül emiatt rendes pedált fogsz venni, mert rákattansz, ez meg csak félmegoldás 😄 )
www.smart-bus.hu
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
a B, C változat kifejezetten fürge kis magasságban is, a d már elég lomha
GOOBY, pls
www.pumaszallas.hu
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
Állatira élveztem, igazi csapatmunka, rengeteg gyakorlat, koncentráció hogy mûvészi szépséggel kövessük egymás legapróbb mozdulatait, mindezt a tökéletességre való törekvésért😊 Ez nekem való, és alig várom a folytatást😄
NAGYON KÖSZÖNÖM!
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Messzer esik sztem, mert a mûrepülés egyik szükséges feltétele hogy jó orsózzon. mondjuk a Ki84 se rossz vagy a yak-3. A tempest se rossz.
Engem érdekelne a dolog, csak nem mindig van idõ, csak 1 ritkábban 2 alkalommal hetente
1, A név változhat
2, SZERINTETEK MELYIK A LEGJOBB MÛREPÜLÕ GÉP?(kezelhetõség, sebesség, fordulékonyság, stb.)
Szeretnék toborozni egy amatõr mûrepülõ csapatot. Aminek a neve Hungary's Angels vagy Angels of Hungary lenne. 2-3 naponta, szünetben gyakrabban, vagy esetleg mindennap tartanánk 1-2 órás gyakorlatot, az alapoktól kezdve. Kemény munka, és gyakorlatozás kifizetõdne...remélem 😊.
Ami kell:
- TS
- idõ
- alap repülési ismeretek
- jó csapat munka készség
Ui.: mind annyian kezdõk vagyunk, szóval egyszerre tanulnánk.
www.smart-bus.hu
Olvasni is hosszú volt.. minden elismerésem 😊
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Jó régen nem jártam már erre.
OFF
Végre elkészültem ezzel a szépséggel, ami miatt hanyagoltam a repülést az utóbbi idõszakban.
H.M.S. Bellona
Sok száz munkaóra volt vele, de örülök hogy elkészítettem.
Jó repülést (merülést) kívánok mindenkinek!
Trucker
www.pcpilot.hu
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."