IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

😉

( záros határidõn belül emiatt rendes pedált fogsz venni, mert rákattansz, ez meg csak félmegoldás 😄 )

www.smart-bus.hu

RÁLELTEM 😊
igen mástól is hallottam 😊 csak szeretném kipróbálni. meg bombázót így vezetni marha nagy poén lenne, hogy a kormány a csûrõ, van rajta egy tekerentyû monnyuk az lenne a magassági, és a pedálok a lapát. ráadásul ffb-s így tényleg olyan lenne, mintha egy bombázót vezetnék, kivétel persze a magasságit, de azt úgy se használjuk oly heves mozdulatokra😊.
Fél óra után belefáradsz, mert nem mérleg elven mûködik.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

😊 szerintem egy más verziójú profilert használunk 😊 én ilyet nem találtam 😊

www.smart-bus.hu

na ezt nem látom hol 😊
erre gondolsz? mert mind a két pedálra rudder van belõve, értelemszerûen a jobbra és balra változik 😊 :rudder
Van egy "combined" fül, onnan kell kivenni a pipát... ( vagy odarakni 😄 )

www.smart-bus.hu

akkor lehet én rontottam el valamit. meglesem gyorsan 😊
Logitech kormánynál a driverben be lehet állítani, hogy külön tengely legyen a gáz és a fék... ( DCS alatt nekem ez mûködött )

www.smart-bus.hu

próbálkozott már valaki azzal, hogy egy kormányhoz való pedált használjon rudderként? mert két külön tengelynek érzékeli ugye a gázt, és a féket így nem lehet ugyanarra a "rudder axis"-re beállítani.
én a heinkel-t ajánlom 😊 természetesen a 111-est😊
szekelyland
ha fenn van az ultrapack s nem szamit a gep lehet F-86 ot v vmeik más jetet használni vagy a Su 26-ot ami iar-81 alakkal repül. Na az az igazi mûrepülõgép. Szinte mint az Xtra 300-as

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

PhantomAss
viszont a játékban csak merlines pónik vannak
a B, C változat kifejezetten fürge kis magasságban is, a d már elég lomha

GOOBY, pls

VO101Tom
Hello. Innen leszedheted a "Magyar Sasok" és az "Egy gép nem tért vissza" c. filmet is mpeg-ben.

www.pumaszallas.hu

az Allison 1710 es motorral volt gyenge ( ha jól néztem, pedig a p-38 asban is azvan csak 2😊 )és a RR merlinnel jobb 😊
a szárnyprofil alakja télleg olyan, nem gondoltam még bele. a Mustangból viszont a késõbbiek (RR merlin/allison (nem is tudom:S) motoros verziók talán) a jók a többibe nemvolt elég erõ a megfelelõ repülési tulajdonságokhoz
a lényeg szerintem hogy a magasságot minél egyszerûbb lehessen tartani, a bedugozás nem gond, annyira nem tépjük meg hogy dugózzon csak finoman érzésbõl😊A mustang szerintem sirály, márcsak azért is mert annak a szárnyprofilja hasonlít a leginkább a mai mûrepülõgépekéhez😊

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

Na ez jóféle film igaz régi de magyar 😄

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

Én köszönöm😄
Állatira élveztem, igazi csapatmunka, rengeteg gyakorlat, koncentráció hogy mûvészi szépséggel kövessük egymás legapróbb mozdulatait, mindezt a tökéletességre való törekvésért😊 Ez nekem való, és alig várom a folytatást😄

Koszonom
tempest szerintem nem igazán jó, könnyen be tud dugózni egy élesebb fordulónál, bár lehet csak én vok béna😄 p-38 kicsit lomhább fordulásban de sztem stabilabb, la-5, la-7 stabil is fordul is..:d de lõjetek le a hülyeségetmondtam 😄 megérdemelném mostanába
mijki
NAGYON JÓT MÛREPÜLTÜNK KÖSZI PO, NOHAB, MESTER!!!

NAGYON KÖSZÖNÖM!

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Szerintem új usert kell regisztrálni. Klikk a "Player List", aztán "Connect/Select Game"-re, Disconnect, új név és jelszó megadásával regisztrálsz. Ha jól tévedek.

acidrain
Beírod a callsign-hez, utána password. Chat ablakba pw újra + Email cím, és ugyanazt az email-t adod meg ami az elõzõ nevednél volt. Mondhatni, új néven regisztrálsz.

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Szevasztok. Hogy tudom meg cserelni a nevem a Hiperlobbyn ?
szerintem beszélj össze a 77-esekkel

Ehhez én is csak gratulálni tudok és egy szót mondani rá: Eszméletlen!

mijki
nem baj, én optimista vagyok 😊

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Her Laca
A 77 esek már próbálkoztak ilyennel ,sajnos nem sok sikerrel.😞

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

szekelyland
pedig leggyakrabban azt használják mert nagyon jól kezelhetõ, ne téveszd össze a kezelhetõséget a fordulékonysággal. És könnyen ki lehet trimmelni mind a 3 tengely mentén, ami nagyon fontos a szép egyenes repüléshez. És szépen is néz ki a gép.

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

mijki
mustangot, nem tudok vezetni, viszont a yak-3 jó lehet

szekelyland
Legjobb sztem vmelyik gyorsan orsózó gép, pl Fw190, P51D
Messzer esik sztem, mert a mûrepülés egyik szükséges feltétele hogy jó orsózzon. mondjuk a Ki84 se rossz vagy a yak-3. A tempest se rossz.

Engem érdekelne a dolog, csak nem mindig van idõ, csak 1 ritkábban 2 alkalommal hetente

mijki
Ui.:

1, A név változhat
2, SZERINTETEK MELYIK A LEGJOBB MÛREPÜLÕ GÉP?(kezelhetõség, sebesség, fordulékonyság, stb.)

mijki
Aki akar ma jöhet 20:00-kor

mijki
Sziasztok!

Szeretnék toborozni egy amatõr mûrepülõ csapatot. Aminek a neve Hungary's Angels vagy Angels of Hungary lenne. 2-3 naponta, szünetben gyakrabban, vagy esetleg mindennap tartanánk 1-2 órás gyakorlatot, az alapoktól kezdve. Kemény munka, és gyakorlatozás kifizetõdne...remélem 😊.

Ami kell:
- TS
- idõ
- alap repülési ismeretek
- jó csapat munka készség

Ui.: mind annyian kezdõk vagyunk, szóval egyszerre tanulnánk.

VO101Tom
Hihetetlenül aprólékos, és szép munka, gratulálok!

www.pumaszallas.hu

Ó, ha ezred ennyi türelmem lenne! 😄 Gatulálok!!!!

www.smart-bus.hu

Hümm.. remélem lefújtad valami tûzálló lakkal is a végén 😊

Olvasni is hosszú volt.. minden elismerésem 😊

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Gratulálok! EZ nagyon nagyon nagyon profi munka! Nekem még sokkal kisebb és egyszerûbb repülõmodellekhez sincs türelmem és fõleg kézügyességem nemhogy egy ilyenhez! Gratulálok még egyszer csak így tovább!
ez észbontó! ehhez tényleg csak gratulálni lehet 😊 gyönyörû! 😊
Her Laca
Gratulálok!!!!!!!!!!!!!

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Trucker39
Üdv repülés (és tenger alatt járás) szerelmesei.

Jó régen nem jártam már erre.

OFF

Végre elkészültem ezzel a szépséggel, ami miatt hanyagoltam a repülést az utóbbi idõszakban.

H.M.S. Bellona

Sok száz munkaóra volt vele, de örülök hogy elkészítettem.

Jó repülést (merülést) kívánok mindenkinek!

Trucker

Köszi mindkettõtöknek. Akkor maradok a III-nál.

repvez
olvastam köszi
Sanyo
A szimulátorok jövõje 2010 - 1.rész, ma csak ennyire volt idõm.

www.pcpilot.hu

acidrain
Oké, bíztam benne, hogy nem nálunk van a hiba. <#eljen>

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Willenbrock
A Sub Command / Dangerous Waters is jó szimulátorok azokban atomtengók vannak viszont.

Sanyo
Dolgozom a fordításán.

www.pcpilot.hu