IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VO101Tom
Én az évvégi vásárolgatások során néztem ki ezt magamnak, ha már lecserlem a mostanit, kipróbálom ezt az 5.1 dolgot. speedlink medusa nx 51

www.pumaszallas.hu

Her Laca

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Zpogi
Igen van róla hír,hogy lesz,de hogy mikor...
LINK

VO101Tom
"integrálhatnák már 4.10-re"
Errõl van bármilyen info? UP-t készítõ srácok foglalkoznak vele egyátalán? (interjúkban olvasni, hogy többen Olegéknek dolgoznak már azok közül, akik az Up-t is csinálták. Tudom, hogy nem egy ember mûve ez sem, de frissítés, bõvítés is elég rég jött ki az UPhez (leszámítva, hogy belerakták a stock_4.10-et), konkrétan tavaly áprilisban...

www.pumaszallas.hu

Zpogi
Találtam két videót a hamarosan elkészülõ Tunézia kampányról(AXIS VS ALLIES).

Axis videó:

Allied videó:

Ezeket a videókat elnézve szinte kedvet kaptam ehhez a war-hoz,majd,ha kijön kipróbálhatnánk.
És rájöttem,hogy hiányzik az UP képi és hangzás világa,integrálhatnák már a 4.10-re.

Zpogi
Ok. Köszönöm,megnézem. Közben találtam egyet én is azt is felrakom.

mijki
Pogi: felraktam TS-en az SG szoba tárhelyére a prototípus skint meszára. 3 fajta van, csak a szöveg különbözik rajta...

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

ok, megvan köszi. Csak az "enhance"-val próbáltam meg az volt a gond.
Her Laca
Mi nem megy?
Az NV vezérlõ pultban a 3D beállításoknál alulrol a második élsimítási mód na azon a bármely alkalmazás beállítás felülírása..
Utána alulról az 5. az élsimítási beállításoknál beállítasz mondjuk 4X est.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

jaj, a másik accom...szóval én voltam az elsimítással.
Esküszöm nemmegy, a régi ati-m még kente-vágta. De sebaj.<#lookaround>
talán "Az Enola Gay pilótái" (1980) cimû filmre gondolsz?
Her Laca
A miniegér funkcióit axis ra teszed majd a POV hat 1 et mausra.És voala<#pias>

Her Laca
Már hogy a pitlibe ne tudná?
Kapcsold be .

Mert régebben láttam egy filmet ami errõl szólt és abba rendesen a film végén mutatták,hogy a B-29-es ledobta a bombát meg minden.
Meg akarom nézni!!
VO101Tom
Ja, meg eszembe jutott még egy: Discoveryn volt egy ilyen: hajsza a hidrogénbomba elõállításáért. Ebben is mutatják a két ledobott atomot az elején.

Ha viszont a manhattan terv érdekel, arról készült mozifilm is, "fat man, little boy" néven. De ebben csak a kísérleti robbantást játsszák el, Hiroshima és Nagaszaki lebombázását csak a film végén írják ki, amolyan mellékesen megjegyzett következményként :/

www.pumaszallas.hu

mijki
Bocsánat, tényleg...

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

acidrain
Hát azt nem csodálom. Ne akard, hogy részletezzem, gondolkodj!

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

mijki
Ezt nem értem...

VO101Tom
Mozifilmet nem tudok. Legalábbis olyat, amiben nem csak szó van róla, hanem mutatnák is. Ismeretterjesztõ sorozatokban viszont benne van, pl History Channel - WWII in colour sorozata, annak a 13. részében a háború végsõ szakaszáról van szó, vannak benne eredeti felvételek is. Mihez kellene egyébként? Google, youtube-on is biztos fent van minden video és adat róla...

www.pumaszallas.hu

acidrain
Miki Te IQ fájter vagy? Ne válaszolj, úgy látom igen. Gratulálok!<#levele><#conf><#gunyos1>

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Tudtok nekem olyan filmcímet mondani amiben Hirosimára és Nagaszakira ledobják az atombombákat?
szekelyland
nemigen tudok kis és nagybetûvel írott számokról...

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

VO101Tom
Hát, ezek után gondolom már nem sokáig...

www.pumaszallas.hu

mijki
ok jó lett 😊

nálam is jó. Ja Num lock?

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

VO101Tom
nálam jó.

www.pumaszallas.hu

igen, x52-vel 😊
szekelyland
lehet nem négy csillag a jelszó......

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

mijki
nem tudok felmenni Il-2 TS-re...kéri a jelszót, én beírom a ****-t és nem jó...

szekelyland
Én a nagyapám olvasószemüvegét használom élsimításra, egyáltalán nem lassítja a gépet.... de még 640*480 nál is gyönyörûen elmossa a pixeleket...<#idiota>

Érdekelne, hogy van-e valami kis elsimításra lehetõség nvidia kártyáknál, gts 250...a driver nem tudja ráerõltetni.
Oké köszönöm 😊

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

Itt a megoldás bombázóra 😊
link

Ez vmi eszméletlen szép. Gratula a kitartáshoz!

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Her Laca

""Ahhoz, hogy a hat switch-el folyamatosan mozogjon a kép mit kell beállítani? ""

Erre kérdeztem rá.hogy X52 joy alkalmazásával ,avagy másik eszközzel.<#guluszem1>

szekelyland
A kormányt úgy használtam h a kormány volt a csûrõ, a fék a magassági fel a gáz a magassági le.

szekelyland
Régen, az il2 elején kormánnyal kezdtem, egy Genius speed Wheel-el a repülést. Majd amikor lett joyom, a pedálrészt meghagytam, a kormányban levõ elektronikát betettem egy dobozkába. Nekem bevált, csak a bal pedál idõvel szarrákopott, mert mindig egy kicsit ugyebár a német gépeket be kellett lépni balra emelkedéskor meg gyorsításkor a golyó középen tartássáért. Most a joy csavarós rudderjét használom, megszoktam de úgy érzem nem az igazi, a mai napig reflexbõl belépek a lábammal egy-egy célzásnál. Én egy régi joyt akarok szétszedni, eygyik tengelye elég jó, leszedem a markolatot, csak a nyél marad a talppal, ami rögzítõdik egy lemez élére, egy-egy pedál amelyik középen egy tengelyen fordul, a végeik a joystick csonkján keresztül össze vannak kötve, így a két pedál egymással ellentétes irányba mozdul el és ha erõs a spárga akkor a lábad tudod rajta pihentetni anélkül hogy lenyomnád mert elvileg a két lábaddal egyforma erõsen nyomod a pedálokat.
Aki esetleg nem érti annak lerajzolom a cuccot, mert egyelõre nekem is csak tervasztalon van a dolog.

VO101Tom
Newview további dolgait passzolom, én sosem használtam, de tudom, hogy van ilyen, és sokan repülnek vele. Én az Egér + joy híve voltam nagyon sokáig, pár éve TrackIR-em van.

www.pumaszallas.hu

köszi szépen 😊

valamit nagyon elronthattam, mert ahogy mozgatom a joyt a fej úgy fordul utána 😄
hogymi?😊
Her Laca
Fix52 nél?

TG Gida
Hali!
Én egy darabig próbálkoztam ezzel,csak az a baj,hogy mivel nincs összekötve a két pedál,mint egy repülõs pedálnál,ezért folyton tartani kell a lábamat fölötte,hogy véletlen le ne nyomjam.Egyébként nem volt rossz vezetni a gépet,csak kicsit fárasztó.

Isten áldja a pogányokat!

mustangdc3
teccet nekem az new view dolog meg is csináltam de a config exe.be minden kérdõjellel van mutatva az érzékenységet így nem tudtam h tudom állítani am meg tök jó

Si vis pacem, para bellum

VO101Tom
A newview progi kell neked, legalul van a link.

www.pumaszallas.hu

Ahhoz, hogy a hat switch-el folyamatosan mozogjon a kép mit kell beállítani?
hajjaj 😄
Ne viccelj... legalább nekem is van valami hasznom ebben a topikban! 😄

www.smart-bus.hu

köszönöm a segítséget, sikerült 😊