IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tényleg jó dolog.
Fõleg ,hogy régóta csak alaplapi hangkártyát használtam,és ezzel a fülessel minden zaj kijött belõle. Zúgott a sok elektromos jel a fülesben. No meg sokkal szebben is szól a Xonar. Film,zene,játék kiváló.
És nagyon zárt a füles semmi hang nem jön ki belõle,így nem zavarok senkit sem.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Most hergeltem be a gépembe egy Asus Xonar hangkütyüt, a Kave füleshez.
Mit mondjak ,kicsit más mint az alaplapi hangzás😊)
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
azzal még nagyobb élmény a játék 😊
GOOBY, pls
Miki! Ne mutasd magad nagyobb idiótának ,mint amilyen gyárilag vagy😊
Csak azért szólok mert kedvellek!<#wave>#wave>
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Pontosan hallom a gépeket amik körülvesznek,ha támadnak hátulról jóval elõbb meghallom a hangját.
Mondjuk nem árt beállítani a vezérlõ pultban a különbözõ hangszórók dinamikáját ,hangerejét stb.
Azt bõvítsd , hál istennek most a memória nem drága. Plusz egy giga csodákat mûvel. A videó kártyád is hagy némi kivetni valót ,de azért eldöcög azon.A proci az bõven elegendõ hozzá.
Nekem annak idején az segített, hogy offline-ban lövés elõtt belassítottam az idõt elõször 1/4-re, aztán mikor jobban ment 1/2-re.
Jó leszállást 😊
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Minden tiszteletem a készítõké.
LINK
A koszolást, hogy tudtad megcsinálni, vagy letöltötted valahonnan?(Ha igen, akkor a letöltött fájlt feltudod rakni az SG szoba tárhelyére?
Élõre is köszönöm
Végeztem némi javítást Mijki által készített gépfestéseken.Letölthetõ a TS-en az SG szobában "Aranysasok javított Skinjei" mappából.
Ui.:Mijki remélem nem haragszol,hogy belekontárkodtam a munkádba.
Faith Hope and Charity-Russel Boyd
HORRIDO
És ezt a videót:
Létezik még egy dokumentum,a címe "BAG THE HUN",ez a doksi a RAF pilótákat segítette és valóban nagyon hasznos. Letöltési linket nem találtam csak regisztrálósat,de ha kell szívesen elküldöm mail-en.
A Reviken a szálkereszt körüli kör a távolság tizedét fogja körbe. Vagyis 1 km magasan ha pontosan a föld felé nézne, akkor 100 m átmérõjû kõrt rajzol a földre. Német reviken ezt hat részre fel is osztják a szálkereszt jelölései. Ha ezt tudod, már csak kis fejszámolást igényel, de ehhez tudni kell a gépek fesztávolságát. Vadászgépeket számolhatsz 10, két hajtómûves gépeket 15-20, négymotoros bombázókat 30-40 méterrel (de ha pontos méreteket tudsz, az jobb). Azt kell megnézni, hogy az adott fesztávú gép hányszor fér a revibe. Ezt a két értéket összeszorzod, majd megszorzod tízzel, és megkapod milyen messze van a cél.
10 m fesztávú vadászgép ha teljesen kitölti a revi kört, akkor 100 m-re van, ha négyszer fér bele, akkor 400 m-re.
15 m-es kétmotoros egyszer fér bele, az 150 m, ha két revi osztás szélességben látod (3x fér a körbe) az 450 m. Ez segít a cél távolságának megbecsülésében.
A gépek típusának felismerésében sokat segít a festés. Ehhez sokat kell repülni a játékkal, de azokon a szervereken ahol tiltva van az egyéni festés használata, ezzel már messzirõl megállapítható a valószínû típus. Ez a helyezkedéshez kell, amikor lõtávolban vagy (400 m fölött csak akkor lõjj, ha jól célzol) ott a gép jellegzetes stílusjegyei alapján ismerheted fel. Milyen a szárnyvég alakja, hol vannak a hûtõi, milyen magasan van a vezérsíkja, milyen hajtómûve van, csillag vagy soros motor, ilyenek. Ekkor már a felségjelet is látni kell, full zoom-ban mindenképp.
www.pumaszallas.hu
javaslom válassz egy gépet.
Ha egyszerû szerón repülsz ahol ikon van, ott a 10 a 100 a 20 a 200 méter vagyis még az ideális távok, s igy tovább. Ha mondjuk ikonok nélkül mész, akkor a 100 méter az kb, amikor a másik egymotoros gép szárnyaival olyan széles mint a célkereszted. akkor vqalószinû sinen is vagy😄 De ezt is meg fogod szokni. Offline repkedj nyugodtan ikonokkal hogy lásd a távolságokat figyelj a tüznyitási távra aztán késõbb már ugyse lesz rá szükséged😊
És azt gyakorold hogy csapkodsz, csapkodsz, csapkoddsz, lelõtted vagy lelõttek refly, ezt sokat. De ha már unalmas lehet kicsit kampányban is tolni. Tehátválassz oldalt, és mi segitünk mi a legjobb gép ott egy kezdõnek😊Ha tengelyhatalmi vagy akkor a Bf-109 f4-et ajánlom😊
Arra van valami tipp, hogy milyen messze van az ellenséges gép, ha a célkereszthez képest ekkorának meg ekkorának látom?
Mindenféle géppel szoktam repülni, azért is zavar, amikor azt játszom hogy sok próbálkozás után kicserélem az AI gépét az enyémre, és fordítva, mert úgyis elkalapál. 😛
herr laca: ez egy 2.8-as p4-es, az a széria amelyiknek csak 512kbyte cache van, 1 giga memória, de azt nem tölti meg viszont ezek is kisebb órajelen mennek, meg egy gforce mx4000 régiség. Kicsit butítottam a grafikán, úgy jól megy, de pl tegnap volt köd, esõ, szél, meg sok sok gép a levegõben, és picit döcögött. Az is bajom még, hogy nagyon közel kell mennem, hogy lássam a gépek felségjelét, meg pl azt is, hogy épp hogy állnak a levegõben.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Én is pár napja vettem egy Medusa NX 5.1-et.
Il-2 alatt nektek hogy megy az 5.1? Amikor játékon belül átállítom Surroundra (elõtte Headphones-ra volt), nagyon hangosak lettek bizonyos effektek; fülke motorhang, találatok (na ettõl mindig befosok, ha váratlanul ér). Csatornánkénti hangerõvel nem tudok egyelõre okos lenni, mert ha leveszem a Front hangerõt akkor minden más hang alig hallható más gépek, légvédelem, stb.
Mi a titok? 😊
Ha szerveren kezdesz, javaslom kezdésnek a skies os firet, skies of valort, rcaf fb-t, ezek ilyen kezdõ szerók, én is egybõl war cloudson akartam de aztán mégis ezeken 2 hónapot eltöltöttem mert hamarabb hozott sikert és aztán amugy is továbbtudtam lépni. Persze ha hostol valamelyikünk és feljösz ts-re az a legjobb. Szóval lassú sikerre számits, és gyakran kell hozzá játszani, nem kéthetente, szerintem heti 2-3 szoor minimum de legjobb minél több😄 No akkor gyakorlati tanács, ami nagyon fontos szerintem dognál, hogy az ember figyelje a helyzetet, szitut, és ne pazarolja az energiáját. Nekem hibám volt hogy forrófejüségemben rácsaptam az elsõ elõttem megjelenõ kontaktra, szembõl rázuhantam, aztán 180 fokos fordulóval visszatéptem, elkoptattam minden sebességem és már jöttk a társaik, mert többen voltak, ahelyett hogy megvártam volna mire elrepülnek alattam, kicsit mgéjük kerülök s onnan zuhanok, lehetõleg azt is kivárva hogy a társai elfoglaltak legyenek. Tehát szerintem nagyon fontos mikor kezdi meg a támadást az ember, hogy kivárja a legmegfelelõbb pillanatot, és várja ki hogy a legjobb pozicióbol támadhasson. Ez természetesen akkor igaz ha magassági elõnyöd van, ha egy szinten vagytok és megtámadnak, nem tudsz mit tenni muszály harcolni.Nemtudom tengelyhatalmi vagy szövetséges oldalhoz vonzódsz-e inkább, lényeges kérdés, mert kicsit máshogy kell repülni a két oldalt. Ha 109-essel mész mindig az energiádra vigyázz, emelkedj mindig az ellen fölé és csapkodd. De ne tépegsd utána max ha egyedül vagytok nincs ellen a közelben és nagyon sebesült, vagy mig-3-ról, p-40-rõlvagy estleg buta fordulozni akaro musdtangról, thudról van szó.
Offline azt gyakorold sokat messerrel hogy beálitod oldalt hogy legyen 1000 méteres magassági elõnyöd, indulástól kezdve emelkedsz emelé, és beraksz egy ai vadászt magad ellen, de lehet akár bomber vagy szállitógép is elõször, kivárod a pillanatot, és mikor jó helyzetben vagy a térben hozzá képest, elkezdesz zuhanni fele, és zuhanásból lövöd meg. Ehez a következõ pont a célzás kell, figyelned kell a lövedékeid hova mennek a célkereszthez képest, és a gép sebességét is oda kell számolnod vagyis mindig a célpont elé kell célozni zuhanás közben. Erre majd ráérzel. Ha pedig mégis fordulóharcba kerülsz, ügyelj rá hogy lehetõleg ne koptasd el jobban a sebességed mint az ellen, és nem kell mindig mindent leutánozni. Lõni kiskalával kezdj, ha messzirõl lõsz, de a legjobb ha olyan 200 méterrõl, vagy 300ról lõsz max, ennél messzebbrõl már csak szerencse kérdése, vagyis próbálj minél közelebb kerülni, és addig nem pazarolni a lõszerrel, miko viszont jó a poziciód, közelrõl szórd meg rendesen😊Aztán késõbb majd változik a tüznyitási távolság kérdése, de egyenlõre kerülj közel, töltse ki lehetõleg a célkeresztet. És mégegy rendkivûl fontos dolog: A légteret mindig figsyeld, repülés közbe sose bambulj mindig nézz körbe körbe, ne csak elõre mindenfele, és kutasd hol vaqn leendõ célpontod vagy hol van hozzádképest veszélyesen magasan levõ ellenfeled. Ha egyik szemed mindig magasan meg a 6-odon an, kevesebbszer fognak lelõni😊
tehát az észlelés is nagyn fontos. Lehetõleg offline a mostani pathel és annak g erõ-pilóta nehezitéseivel, róbáld ki a legtöbbet repült gépeid, ha tengely hatalmi vagy fóka, messer, zero, hol szakad, zuhanásban, hol maxja, hogy emelkedik, mikor sül be a motor, ccsak ugy ellenfél nélkü repülgess, aztán ugyanezt tedd meg a spittel, mustangal, p-39-el, miggel, laggal, yakkal, lavorral, stb, és ha ismered jól a saját géped határait és az ellenfelét, az sokat segithet.
És még valami: Nem vagy béna, csak most kezdted, ne a sikerben mérd magad, és várj türelemmel😊
No elsõre ennyi, remélem tudtam valamit segiteni, Üdv!<#wave>#wave>
messerharcos, várom a tapasztalatokat 😊
Elcsépelt lesz de kb ez fedi a valóságot. Gyakorlás,meg gyakorlás ,meg még mindig gyakorlás.
De ,hogy érdemben is mondjak valamit. A Pumák oldalán ,rengeteg elméleti anyagot találsz ,ezeket érdemes elolvasnod.
PUMASZÁLLÁS
Videókat is találsz ott de a youtube is tele van Il2 es videókkal.
A legegyszerûbb viszont az ,ha az itt repkedõ arcokkal ismeretséget kötsz és esténként együtt repülsz velük.
Mi több ts en is tudsz értekezni ,és bizton állíthatom,hogy segítõkész emberekre találsz körükben😊
hogy kell repülni? 😊
Lassan tele van a hócipõm azzal, hogy milyen béna vagyok. Bementem egy szerverre, gyakorlatilag agyaggalambnak, általában két rálövésbõl már szana meg széjjel szakadtam. Még ha gépi ellenfél ellen repülök is, mindig az van, hogy átver, mögémkerül, vagy elmenekül, sosem érem utol, látszólag enyhén felfelé száll, majd hirtelen még meredekebben tesz egy hurkot és mögém kerül, nekem meg elcsorog az energiám, átesem, és mire összeszedem magam, addigra megint 1000 méterrel felettem van. Ha nagy nehezen sikerül vele maradni, üldözni, minden fordulóban meg kanyarban mögötte is vagyok, akkor meg kilövöm az összes skulót, és csak egy halvány füstcsík az eredmény...
Nincs valami videó, vagy leírás arról, hogy mit és hogy kell csinálni a levegõben? Angolul is jó. Köszi elõre is.
Én preferálom ezt a dolgot, jó a hangzás ,jó a térhatás,és nem zavarok vele senkit. elõtte egy Ozakim volt az is tökéletes volt a számomra ,csak már széthullott.
n.
www.smart-bus.hu