IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne tetézd ,ne tetézd!!
Nem unalmas,sõt! De ne tetézd!
Kalendárium a csata idejérõl.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Tehát ha ténylegesen az angelus csata idejét 1940 augusztus tól szeptember ,októberig datáljuk ,akkor még nem volt Spit V.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Az elobbiekre visszaterve, az angliai csata idejen szerintem nem az egyes (1936), hanem az otos valtozat reult B tipusu szarnnyal (egyebkent Oleg szerint is, a jatek lexikonja alpjan 1941 ben), a neten van egy kis osszevisszasag ezugyben, bar el tudom kepzelni ez mennyire unalmas lehet a kedves emileket repulo fiuknak es lanyoknak, is.
arra azért kényesen fognak ügyelni,hogy ne legyenek komoly elõnyök egyik oldalnál sem,még ha ez a hitelesség rovására is megy.
Lenne sírás ,rívás mindkét oldalon😊
viszont remenykedjunk, hogy az IL-2 hagyomanyokat (kb.5 ev) kovetve megjelennek a simben a erosebb motorral felszerelt, csapott szarnyu spitek is.
Mert az Emilek 40-41 ig kb egyformák ,fegyverzetileg, az F széria már jobb sárkánnyal bírt . AZ egyes spit az csak géppuska azt hiszem ,utána mi jött?
Neki is mondom! Feleslegesen ne csináljuk a feszültséget😊)<#wave>#wave>
Tegnap épp Spit I el vitézkedtem a BOB on és meg kell állapítanom,hogy nem ellenfél egy okosan repülõ BF 109 nek. És biza el kell ,hogy keserítselek,ha valóban odafigyeltek a hiteles szimulációra akkor a BOB ban emilt nem nagyon fogsz lõni maximum lelkes amatõrök által vezetettet.
Jelzem minden tiszteletem egy eredményes Spit I es pilótának! Nem könnyû avval a vacakkal jól repülni.
Mindennap benezek ide es szeretem ezt a forumot, nem hiszem azert mert szovetseges gepeket repulok, szoba se allhatnek veletek szemoldokok huzgalasa nelkul.
Na jó hagyjuk a politizálást....
Amúgy Bob idején nemigen Hispano. De voolt Oerlikon.... <#idiota>#idiota>
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Tudom, hogy a nevevel kicsit ellentetben ez egy Bf-109 forum, de en mar alig varom hogy kiprobaljam a Hispano gepagyukat Goring kutyafeju pilotain.
😄
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
www.pcpilot.hu
Ellenben felszálltunk Fókával A2 és egész csinos vérengzést produkáltunk,igaz e😊)
Ha például a lengyel 302 esek vannak ,vagy a 306 osok ,meg sem fordul a fejemben ,hogy fel avagy leszállás közben bántanának. Na jó leszállás közben belefér ha végigüldözött.Na mind1 is😊
Warcloudsra valaki lenne kapható ma este?
Szepy mester, hallottam hogy nagyon elkanászosodtak a spitek odaát....
www.pumaszallas.hu
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Addigis, összeszedtem az Il-2 Sturmovik - Ciffs of Dover spekulációkat.
www.pcpilot.hu
Köszönöm
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Ezért esküszöm megtanulok!
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
+ attól lesz csak igazán markos legény! <#idiota>#idiota>
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
www.smart-bus.hu
Tudnillik,az angelusok nem felejtik el a Hõseiket,pl a youtube-on számos eseményrõl készült bejátszást lehet találni amit az õ tiszteletükre rendeztek. Még ma is!!! Ja a Királynõ az meg szokott ezeken jelenni!
Irigylem õket!
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
A Béna.
A lelkes rajongók ezt a "nagy" terhet levették a vállukról. <#hehe>#hehe>
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
www.smart-bus.hu
DE...félévi bizonyítvány átlaga: 4.67 lett volna[, azaz No.1 stréber, ha a tesi nem 2-es<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>...így csak 4.3 és ez, csak a 2. hely...<#sir>#sir>