IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mijki
Ezt Rise of Flight fórumon talûltam:

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Nekem kezdõbbkoromban volt egy nagy "betegségem" ami még néha a mai napig elõfordul, az amikor régóta dogolunk és kétesélyes a dolog, és ugyérzem most sok múlik, elkezd remegni a kezem, meg ideges leszek nehogy hibázzak, és elkezdek össze viossza szitálva mellészórni. De hál égnek ma már ritka a dolog, talán ha havi 2-3 szor fordul elõ.
de az hogy egyszerûen egyik nap minden megy másik nap semmi az gyakori.

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

upsz "bénázás" még reggel van 😊

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

Szép jó reggelt mindenkinek 😊
Mijki nyugi ne izgulj !😄
Nálam is elõfordul sajnos ez a fakezûség :S vagyis inkább ilyen bánázás van nálam mert közel porbálok kerülni az ellenhez és mikor lõnek tesz egy gyors fordulót és máris elvétem :S

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

mijki
jön a cliff, jön a cliff, jön jön jön!!!!!

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Her Laca
Ez nem fakezûség! Öregszel😊 Sajna ezzel együtt kell élni<#puszis>
Én nem véletlenül hagyom abba 10 óra körül ha játszom is. Kb akkortájt jön az ,hogy akkor se találom el az ellent ha 2m re egyenesen elõttem halad.<#wilting>

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Zpogi
Szerintem a telepítésnél keresendõ a probléma gyökere.

Szûz 4.09-re telepítetted az UP 2.01-et és utána csináltál egy Update&Restore-t?

Esetleg nem piszkáltál hozzá az IL2-höz,pl.: valamilyen egyéb modot nem integráltál bele?

szekelyland
Hát gyerekek ilyen meddõ repülésem rég nem volt. Nagyjából mindíg megúsztuk többé-kevésbé a bevetést, de hogy semmit nem lõttünk az is tuti.. Ez a 4.10 sokat változtatott a repmodellen, pl az A4 -es fóka szuper lett viszont az A9 most kb úgy fordul mint egy tégla. A spitek mintha most nem forgolódának annyit meg a kelletténél több dugózó tempest van 😊 De hát ennyire fakezû nem lehetek, két óra repkedés alatt mindössze 1 gépet lõttem le, hát ez gáz, egyszerûen nem tudtunk lõhelyzetbe kerülni.

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

Akkor sajnos nincs több ötletem <#confused>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Biztos A jobb oldali ablakban csak a 00_stock_4.10m van
Kedves kolléga biztos, hogy a JSGME mod aktiválóval csak a 00_stock_4.10m nevû mod van aktiválva?

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Her Laca
Most melyik változatról beszélünk?
Az UP ra tetted fel?

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

De amikor elindítom a játékot akkor nem változik meg semmi vagyis a bal alsó sarokba ugyan úgy 4.09-van ki írva és a menü sem változott semmit.Mit ronthattam el?
Her Laca
JSGME-ban aktiválod. Ott van a 4.09 után.
Tudod az a nagy sárga G pontosabban GÉ betû még pontosabban G mint Géza a JSGME ikonja.

És hogy tudom aktiválni a 4.10-et?
szekelyland
Épp restartoltama gépet. Te merre vagy????

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

Her Laca
Dehogy üres. Most jöttem onnan ,de lehúztam mert volt szaga.

Mert te talán fent vagy mi??? <#buck> Ne hazugyál mert kerestelek! <#integet2>

szekelyland
Fórumozunk, fórumozunk??? a WC meg üres???!!!! <#vigyor4>

És amikor lefuttatom ezt a frissítést akkor minek kell történnie? Mert nálam ilyen fb_hfx3do-s fájlokat tölt le.
VO101Tom
Egy szóban - szerintem jobb. A mellékelt doksikban elolvashatod milyen változások vannak, rádió navigáció, felületi terhelés szimulálása, repmodellek, gépek, és egyéb cuccok terén, nem sorolom fel, négy oldal csak címszavakban.
Innen leszedheted a doksikat külön is.

www.pumaszallas.hu

Telepítsd fel és megtudod. Ha meg nem sikerül ird le, hogy miért nem.

"Tudom, hogy a nevevel kicsit ellentetben ez egy Bf-109 forum"

Hopp ennek biztos az aláírásom lehet az oka <#eplus2>

Pedig hidd el kedves kolléga ha gyorsan és kíméletlenül akarom szétrobbantani a shitiket a levegõben, akkor Fókába ülök és felcsatolok egy pár büntetõt is <#eplus2> Ha van egy kis kedvem eljátszadozni a shiteikkel akkor tényleg bepattanok a Messer-be is <#eplus2>

Mert bár igaz, hogy a Messer messze a legszebb, de ahova a Fóka lõ, ott fû nem nõ, vagy ahova a Fóka betalál ott arat a halálááááál <#taps><#taps><#taps> Biiiizooony <#nyes>

A 4.10-es peccsbe van változás az update-hez képest mármint úgy értem,hogy új pályák vagy gépek vagy jobb grafika?
VO101Tom
hmm... mit ír ki?

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Frissítés elõtt a jsgme.exe-ben minden komponenst vegyél ki az aktív ablakból, majd az Il-2/UPUPDATE/upupdate.exe-t elindítod. Feljön egy dos ablak, abban kiválasztod, hogy 4.10-et tegye föl (1-es asszem), enter, és a többit elintézi.

www.pumaszallas.hu

mert ha bele megyek az UPUpdat-ébe és ott rámegyek,hogy update/restore akkor nekem hibát ír ki.
és hogy tudom frissíteni?
VO101Tom
Bocs Lacusch, ezen pontosítanék.
Ha nincs feltelepítve UP MOD, akkor a 4.09-re tedd fel a 4.10-et.
Ha fel van telepítve az UP, akkor CSAK az UP frissítését választhatod, különben a játék nem fog elindulni. Frissítés után lesz egy Stock 4.10 komponens, és kész is.

www.pumaszallas.hu

Igen. Érdemes egy újat telepíteni. 4.07-4.08-4.09 és erre a 4.10.
De meg lehet oldani UP 2.01 alatt is, akkor a 4.10 külön mod lesz.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

A 4.10 peccset csak a 4.9-re lehet rakni?
"Tudom, hogy a nevevel kicsit ellentetben ez egy Bf-109 forum"

Nana, szeretjük a Focke-Wulfokat is! (Sõt a Stukát, Nagystukát és a 111-est is.)

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

aha igaz, koszi. mar rajottem en is, hogy kicsit eltevedtem a szamegyenesen.
a csatorna felett a hurricane vitte a primet (jo, igazabol a me-109) a spitfire volt a huzonev, utana ramentek a spitfire fejlesztesre durvabban.

VO101Tom
Amikor a legelsõ videó kijött a BOBot is bemutató orosz rendezvényrõl, akkor kockáztam ki a repülhetõ típusokat, amit a videókból el lehetett lesni.
Repulheto tipusok
Nagyon korai gépek vannak benne, még E-4 Mesza sincs, két tollú, fa légcsavaros Hurri és Spit is lehet benne, V viszont biztos nem. Egy-két gép még bekerülhet, plusz egy évnyi cucc viszont kizárt.

(ui. az Angliai-csata 1940-ben volt, nem 1941-ben)

www.pumaszallas.hu

"lovok rad szivesen, de igerem en nem le es felszallas kozben 😊"
ja, hogy ezt ertetedd felre
itt arra gondoltam, amit neheny hozzaszolassal ezelott olvastam nehany kocsog szovetseges pilotarol
tenyleg felre ertheto voltam

haha, bocs, hogy nem erted a trefat.
eszem agaba se volt tuzet szitani, inkabb eppen, hogy oltanam
de nincs is mit szerencsere.

acidrain
Majonur ne húzd ki a gyufát, nem kell itt flémelni!.

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

oke,akkor a hispano lehet, hogy elmarad kesobbre, majd Afrikaban lovok rad szivesen, de igerem en nem le es felszallas kozben 😊

Her Laca
""ez mennyire unalmas lehet a kedves emileket repulo fiuknak es lanyoknak, is.""

Ne tetézd ,ne tetézd!!
Nem unalmas,sõt! De ne tetézd!

Kalendárium a csata idejérõl.

Her Laca
Na Tomcsi megnézte 1941 február ,március ban jelentek meg az Vb spitik.
Tehát ha ténylegesen az angelus csata idejét 1940 augusztus tól szeptember ,októberig datáljuk ,akkor még nem volt Spit V.

Az biztos.

Az elobbiekre visszaterve, az angliai csata idejen szerintem nem az egyes (1936), hanem az otos valtozat reult B tipusu szarnnyal (egyebkent Oleg szerint is, a jatek lexikonja alpjan 1941 ben), a neten van egy kis osszevisszasag ezugyben, bar el tudom kepzelni ez mennyire unalmas lehet a kedves emileket repulo fiuknak es lanyoknak, is.

Her Laca
Azt nem hiszem,hogy nem lesz alternatíva a már megjelenõ játékban.
arra azért kényesen fognak ügyelni,hogy ne legyenek komoly elõnyök egyik oldalnál sem,még ha ez a hitelesség rovására is megy.
Lenne sírás ,rívás mindkét oldalon😊

na igen, kemeny lesz a korai spitekkel tulelni.
viszont remenykedjunk, hogy az IL-2 hagyomanyokat (kb.5 ev) kovetve megjelennek a simben a erosebb motorral felszerelt, csapott szarnyu spitek is.

Her Laca
Amúgy most melyik idõszakot fogja felölelni pontosan?
Mert az Emilek 40-41 ig kb egyformák ,fegyverzetileg, az F széria már jobb sárkánnyal bírt . AZ egyes spit az csak géppuska azt hiszem ,utána mi jött?

Her Laca
Hagyd😊) Székely barátunk öntudatos😊)
Neki is mondom! Feleslegesen ne csináljuk a feszültséget😊)<#wave>

Her Laca
Ez nem igaz! Mármint,hogy BF fórum lenne. Arról nem tehetünk,hogy kevésbé szeretjük (különbözõ okok miatt) a szövi gépeket,pontosabban az itt elõforduló arcok többsége nem arra orientál,de vannak akik azokat kedvelik.Jómagam ,repkedek mindennel nem is érzem elvakultnak magam,de a 109 es és a 190 es valahogy mégiscsak közelebb áll hozzám.
Tegnap épp Spit I el vitézkedtem a BOB on és meg kell állapítanom,hogy nem ellenfél egy okosan repülõ BF 109 nek. És biza el kell ,hogy keserítselek,ha valóban odafigyeltek a hiteles szimulációra akkor a BOB ban emilt nem nagyon fogsz lõni maximum lelkes amatõrök által vezetettet.
Jelzem minden tiszteletem egy eredményes Spit I es pilótának! Nem könnyû avval a vacakkal jól repülni.

1941 ben a Spitfire fegyverzete 2x20mm Hispano es 4x.303 Browing volt.
Mindennap benezek ide es szeretem ezt a forumot, nem hiszem azert mert szovetseges gepeket repulok, szoba se allhatnek veletek szemoldokok huzgalasa nelkul.

szekelyland
Ezzel a kijelentéseddel ezen a fórumon pár szemöldököt biza összehúzol még <#violent>
Na jó hagyjuk a politizálást....

Amúgy Bob idején nemigen Hispano. De voolt Oerlikon.... <#idiota>

szekelyland
Na ne, ez felségsértés és Istenkáromlás!!!!<#gunyos1>

Bizzunk a marciusban, meg akkor is ha csak egy elorendelheto (es elore fizetett) beta lesz is, mint a A-10 Warthog.
Tudom, hogy a nevevel kicsit ellentetben ez egy Bf-109 forum, de en mar alig varom hogy kiprobaljam a Hispano gepagyukat Goring kutyafeju pilotain.