IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A 4.10m telepítését.
Zpogi
Igen meg az ötödiket.

Itt a másodikat kell letölteni?http://www.pcpilot.hu/category/4-il-2-patch.html
Her Laca
Ide egyértelmûen le van írva.
Te melyik változatot csináltad?

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca

Alapjátékhoz kiadott frissítések
4.08m patch Letöltés
4.09m patch Letöltés
4.10m patch (aki UltraPack MOD-ot használnak, NE ezt a telepítést használják, hanem az Il-2 könyvtárában lévõ UPUPGRADE/upupgrade.exe -t elindítva frissítse föl az UP-t, utána a komponensek között ott lesz a Stock 4.10 is) Letöltés
Doksik

Ultrapack 2.1 full
Nem igényel külön kiegészítést, és a "2.0n map fix" is benne van. Mivel sok kiegészítõt, patchet és javítást adtak ki az Ultrapackhoz, de a szükséges fileok, duplikációk, és a feltelepítési sorrend sem mindehol egyértelmû, azt javasoljuk, hogy az egyben letölthetõ, naprakész javításokat tartalmazó full installt telepítsétek. Az elsõ linknél a FULL letöltést válasszátok, az elsõ hozzászólás vége felé!

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

De amikor rámegyek arra hogy letöltés bejön egy másik ablak és ott azt kell letölteni hogy 4.09m exe?
Zpogi
Ah<#idiota>...akkor próbáld meg letölteni újra.

De onnan töltöttem és azzal van a probléma.
Zpogi
Töltsd le a Pumaszállás oldaláról és azzal nem lesz problémád.

Zpogi
Valaki nemrégen vett újonnan 1500 Ft körüli áron a Médiam-ban,szerintem nem nagy összeg érte,már ha még lehet kapni ennyiért.

Mondjátok már meg hogy az mért van amikor telepítem a 4.09m et akkor ezt írja ki.Some installation files are corrupt.Please download a Fresh copy and retry the installation.Erre mi a megoldás?
Privi ment.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Hello Srácok!
Nem épp ide való téma, de esetleg nincs valakinek egy eladó Saitek Evo joystickja? RoF topicban ajánlották, hogy próbálkozzak meg itt hátha lesz valami. Köszi!

mijki
Ezt Rise of Flight fórumon talûltam:

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Nekem kezdõbbkoromban volt egy nagy "betegségem" ami még néha a mai napig elõfordul, az amikor régóta dogolunk és kétesélyes a dolog, és ugyérzem most sok múlik, elkezd remegni a kezem, meg ideges leszek nehogy hibázzak, és elkezdek össze viossza szitálva mellészórni. De hál égnek ma már ritka a dolog, talán ha havi 2-3 szor fordul elõ.
de az hogy egyszerûen egyik nap minden megy másik nap semmi az gyakori.

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

upsz "bénázás" még reggel van 😊

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

Szép jó reggelt mindenkinek 😊
Mijki nyugi ne izgulj !😄
Nálam is elõfordul sajnos ez a fakezûség :S vagyis inkább ilyen bánázás van nálam mert közel porbálok kerülni az ellenhez és mikor lõnek tesz egy gyors fordulót és máris elvétem :S

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

mijki
jön a cliff, jön a cliff, jön jön jön!!!!!

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Her Laca
Ez nem fakezûség! Öregszel😊 Sajna ezzel együtt kell élni<#puszis>
Én nem véletlenül hagyom abba 10 óra körül ha játszom is. Kb akkortájt jön az ,hogy akkor se találom el az ellent ha 2m re egyenesen elõttem halad.<#wilting>

Zpogi
Szerintem a telepítésnél keresendõ a probléma gyökere.

Szûz 4.09-re telepítetted az UP 2.01-et és utána csináltál egy Update&Restore-t?

Esetleg nem piszkáltál hozzá az IL2-höz,pl.: valamilyen egyéb modot nem integráltál bele?

szekelyland
Hát gyerekek ilyen meddõ repülésem rég nem volt. Nagyjából mindíg megúsztuk többé-kevésbé a bevetést, de hogy semmit nem lõttünk az is tuti.. Ez a 4.10 sokat változtatott a repmodellen, pl az A4 -es fóka szuper lett viszont az A9 most kb úgy fordul mint egy tégla. A spitek mintha most nem forgolódának annyit meg a kelletténél több dugózó tempest van 😊 De hát ennyire fakezû nem lehetek, két óra repkedés alatt mindössze 1 gépet lõttem le, hát ez gáz, egyszerûen nem tudtunk lõhelyzetbe kerülni.

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

Akkor sajnos nincs több ötletem <#confused>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Biztos A jobb oldali ablakban csak a 00_stock_4.10m van
Kedves kolléga biztos, hogy a JSGME mod aktiválóval csak a 00_stock_4.10m nevû mod van aktiválva?

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Her Laca
Most melyik változatról beszélünk?
Az UP ra tetted fel?

De amikor elindítom a játékot akkor nem változik meg semmi vagyis a bal alsó sarokba ugyan úgy 4.09-van ki írva és a menü sem változott semmit.Mit ronthattam el?
Her Laca
JSGME-ban aktiválod. Ott van a 4.09 után.
Tudod az a nagy sárga G pontosabban GÉ betû még pontosabban G mint Géza a JSGME ikonja.

És hogy tudom aktiválni a 4.10-et?
szekelyland
Épp restartoltama gépet. Te merre vagy????

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

Her Laca
Dehogy üres. Most jöttem onnan ,de lehúztam mert volt szaga.

Mert te talán fent vagy mi??? <#buck> Ne hazugyál mert kerestelek! <#integet2>

szekelyland
Fórumozunk, fórumozunk??? a WC meg üres???!!!! <#vigyor4>

És amikor lefuttatom ezt a frissítést akkor minek kell történnie? Mert nálam ilyen fb_hfx3do-s fájlokat tölt le.
VO101Tom
Egy szóban - szerintem jobb. A mellékelt doksikban elolvashatod milyen változások vannak, rádió navigáció, felületi terhelés szimulálása, repmodellek, gépek, és egyéb cuccok terén, nem sorolom fel, négy oldal csak címszavakban.
Innen leszedheted a doksikat külön is.

www.pumaszallas.hu

Telepítsd fel és megtudod. Ha meg nem sikerül ird le, hogy miért nem.

"Tudom, hogy a nevevel kicsit ellentetben ez egy Bf-109 forum"

Hopp ennek biztos az aláírásom lehet az oka <#eplus2>

Pedig hidd el kedves kolléga ha gyorsan és kíméletlenül akarom szétrobbantani a shitiket a levegõben, akkor Fókába ülök és felcsatolok egy pár büntetõt is <#eplus2> Ha van egy kis kedvem eljátszadozni a shiteikkel akkor tényleg bepattanok a Messer-be is <#eplus2>

Mert bár igaz, hogy a Messer messze a legszebb, de ahova a Fóka lõ, ott fû nem nõ, vagy ahova a Fóka betalál ott arat a halálááááál <#taps><#taps><#taps> Biiiizooony <#nyes>

A 4.10-es peccsbe van változás az update-hez képest mármint úgy értem,hogy új pályák vagy gépek vagy jobb grafika?
VO101Tom
hmm... mit ír ki?

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Frissítés elõtt a jsgme.exe-ben minden komponenst vegyél ki az aktív ablakból, majd az Il-2/UPUPDATE/upupdate.exe-t elindítod. Feljön egy dos ablak, abban kiválasztod, hogy 4.10-et tegye föl (1-es asszem), enter, és a többit elintézi.

www.pumaszallas.hu

mert ha bele megyek az UPUpdat-ébe és ott rámegyek,hogy update/restore akkor nekem hibát ír ki.
és hogy tudom frissíteni?
VO101Tom
Bocs Lacusch, ezen pontosítanék.
Ha nincs feltelepítve UP MOD, akkor a 4.09-re tedd fel a 4.10-et.
Ha fel van telepítve az UP, akkor CSAK az UP frissítését választhatod, különben a játék nem fog elindulni. Frissítés után lesz egy Stock 4.10 komponens, és kész is.

www.pumaszallas.hu

Igen. Érdemes egy újat telepíteni. 4.07-4.08-4.09 és erre a 4.10.
De meg lehet oldani UP 2.01 alatt is, akkor a 4.10 külön mod lesz.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

A 4.10 peccset csak a 4.9-re lehet rakni?
"Tudom, hogy a nevevel kicsit ellentetben ez egy Bf-109 forum"

Nana, szeretjük a Focke-Wulfokat is! (Sõt a Stukát, Nagystukát és a 111-est is.)

aha igaz, koszi. mar rajottem en is, hogy kicsit eltevedtem a szamegyenesen.
a csatorna felett a hurricane vitte a primet (jo, igazabol a me-109) a spitfire volt a huzonev, utana ramentek a spitfire fejlesztesre durvabban.

VO101Tom
Amikor a legelsõ videó kijött a BOBot is bemutató orosz rendezvényrõl, akkor kockáztam ki a repülhetõ típusokat, amit a videókból el lehetett lesni.
Repulheto tipusok
Nagyon korai gépek vannak benne, még E-4 Mesza sincs, két tollú, fa légcsavaros Hurri és Spit is lehet benne, V viszont biztos nem. Egy-két gép még bekerülhet, plusz egy évnyi cucc viszont kizárt.

(ui. az Angliai-csata 1940-ben volt, nem 1941-ben)

www.pumaszallas.hu

"lovok rad szivesen, de igerem en nem le es felszallas kozben 😊"
ja, hogy ezt ertetedd felre
itt arra gondoltam, amit neheny hozzaszolassal ezelott olvastam nehany kocsog szovetseges pilotarol
tenyleg felre ertheto voltam

haha, bocs, hogy nem erted a trefat.
eszem agaba se volt tuzet szitani, inkabb eppen, hogy oltanam
de nincs is mit szerencsere.

acidrain
Majonur ne húzd ki a gyufát, nem kell itt flémelni!.

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."