IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
de az hogy egyszerûen egyik nap minden megy másik nap semmi az gyakori.
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
Mijki nyugi ne izgulj !😄
Nálam is elõfordul sajnos ez a fakezûség :S vagyis inkább ilyen bánázás van nálam mert közel porbálok kerülni az ellenhez és mikor lõnek tesz egy gyors fordulót és máris elvétem :S
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
jön a cliff, jön a cliff, jön jön jön!!!!!
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Én nem véletlenül hagyom abba 10 óra körül ha játszom is. Kb akkortájt jön az ,hogy akkor se találom el az ellent ha 2m re egyenesen elõttem halad.<#wilting>#wilting>
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Szûz 4.09-re telepítetted az UP 2.01-et és utána csináltál egy Update&Restore-t?
Esetleg nem piszkáltál hozzá az IL2-höz,pl.: valamilyen egyéb modot nem integráltál bele?
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Az UP ra tetted fel?
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Tudod az a nagy sárga G pontosabban GÉ betû még pontosabban G mint Géza a JSGME ikonja.
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Innen leszedheted a doksikat külön is.
www.pumaszallas.hu
Hopp ennek biztos az aláírásom lehet az oka <#eplus2>#eplus2>
Pedig hidd el kedves kolléga ha gyorsan és kíméletlenül akarom szétrobbantani a shitiket a levegõben, akkor Fókába ülök és felcsatolok egy pár büntetõt is <#eplus2>#eplus2> Ha van egy kis kedvem eljátszadozni a shiteikkel akkor tényleg bepattanok a Messer-be is <#eplus2>#eplus2>
Mert bár igaz, hogy a Messer messze a legszebb, de ahova a Fóka lõ, ott fû nem nõ, vagy ahova a Fóka betalál ott arat a halálááááál <#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps> Biiiizooony <#nyes>#nyes>
www.pumaszallas.hu
Ha nincs feltelepítve UP MOD, akkor a 4.09-re tedd fel a 4.10-et.
Ha fel van telepítve az UP, akkor CSAK az UP frissítését választhatod, különben a játék nem fog elindulni. Frissítés után lesz egy Stock 4.10 komponens, és kész is.
www.pumaszallas.hu
De meg lehet oldani UP 2.01 alatt is, akkor a 4.10 külön mod lesz.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Nana, szeretjük a Focke-Wulfokat is! (Sõt a Stukát, Nagystukát és a 111-est is.)
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
a csatorna felett a hurricane vitte a primet (jo, igazabol a me-109) a spitfire volt a huzonev, utana ramentek a spitfire fejlesztesre durvabban.
Repulheto tipusok
Nagyon korai gépek vannak benne, még E-4 Mesza sincs, két tollú, fa légcsavaros Hurri és Spit is lehet benne, V viszont biztos nem. Egy-két gép még bekerülhet, plusz egy évnyi cucc viszont kizárt.
(ui. az Angliai-csata 1940-ben volt, nem 1941-ben)
www.pumaszallas.hu
ja, hogy ezt ertetedd felre
itt arra gondoltam, amit neheny hozzaszolassal ezelott olvastam nehany kocsog szovetseges pilotarol
tenyleg felre ertheto voltam
eszem agaba se volt tuzet szitani, inkabb eppen, hogy oltanam
de nincs is mit szerencsere.
Ne tetézd ,ne tetézd!!
Nem unalmas,sõt! De ne tetézd!
Kalendárium a csata idejérõl.
Tehát ha ténylegesen az angelus csata idejét 1940 augusztus tól szeptember ,októberig datáljuk ,akkor még nem volt Spit V.
Az elobbiekre visszaterve, az angliai csata idejen szerintem nem az egyes (1936), hanem az otos valtozat reult B tipusu szarnnyal (egyebkent Oleg szerint is, a jatek lexikonja alpjan 1941 ben), a neten van egy kis osszevisszasag ezugyben, bar el tudom kepzelni ez mennyire unalmas lehet a kedves emileket repulo fiuknak es lanyoknak, is.
arra azért kényesen fognak ügyelni,hogy ne legyenek komoly elõnyök egyik oldalnál sem,még ha ez a hitelesség rovására is megy.
Lenne sírás ,rívás mindkét oldalon😊
viszont remenykedjunk, hogy az IL-2 hagyomanyokat (kb.5 ev) kovetve megjelennek a simben a erosebb motorral felszerelt, csapott szarnyu spitek is.
Mert az Emilek 40-41 ig kb egyformák ,fegyverzetileg, az F széria már jobb sárkánnyal bírt . AZ egyes spit az csak géppuska azt hiszem ,utána mi jött?
Neki is mondom! Feleslegesen ne csináljuk a feszültséget😊)<#wave>#wave>
Tegnap épp Spit I el vitézkedtem a BOB on és meg kell állapítanom,hogy nem ellenfél egy okosan repülõ BF 109 nek. És biza el kell ,hogy keserítselek,ha valóban odafigyeltek a hiteles szimulációra akkor a BOB ban emilt nem nagyon fogsz lõni maximum lelkes amatõrök által vezetettet.
Jelzem minden tiszteletem egy eredményes Spit I es pilótának! Nem könnyû avval a vacakkal jól repülni.
Mindennap benezek ide es szeretem ezt a forumot, nem hiszem azert mert szovetseges gepeket repulok, szoba se allhatnek veletek szemoldokok huzgalasa nelkul.
Na jó hagyjuk a politizálást....
Amúgy Bob idején nemigen Hispano. De voolt Oerlikon.... <#idiota>#idiota>
Tudom, hogy a nevevel kicsit ellentetben ez egy Bf-109 forum, de en mar alig varom hogy kiprobaljam a Hispano gepagyukat Goring kutyafeju pilotain.