IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Mondjuk itt kicsit mások a füzetek.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Na most hol a BF manual?
Itthagy-lak. A Donig és vissza.
A Béna.
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Konkrétan a 4 Fókából nem nagyon tudtunk volna egy marmonkannányi benzint sem kifacsarni.<#idiota>#idiota>
Ez a vonatvadászat jó buli,mellékesen 1-2 légiharc közben,aztán kóválygunk tovább szitkozódva,hogy merre pöföghet.<#falbav>#falbav><#nevetes1>#nevetes1>
R.I.P. White Europe
Skineket nem rendelnék nála.....
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
nem tudod mi az a redtúbe?????

Visszanéztem a track-et és nagy nehezen beazonosítottam annak a tetû vonatnak a tartózkodási helyét. Mégpedig az E5-ben volt Tapolcany után,és ott is semmisítették meg.
Jellegzetes folyóforma (D4)
Útelágazás (E6.2)

Tobzos, Savas, Pogi, Domino, (Hans, és Jürgen az ajtónál<#vigyor1>#vigyor1>)
A levegõben Rozsdás, Õ biztosította a légteret.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Hidd el,eszem ágában se volt megbántani senkit.Kivánom,hogy így legyen,én fogok elsõnek gratulálni,ha összejön valami,és nem csak fellángolás lesz az egész.😊
ÉN addig is készülök a nagy show-ra,megvettem már a popcornt is.<#vigyor1>#vigyor1>
Ja,és tényleg jó poén volt szerintem is.😊)
R.I.P. White Europe
Sok sikert, és kitartást kívánok az Aranysasok-nak. <#eljen>#eljen>
A gépek azért kopottak meg koszosak mert GYAKORLÓ GÉPEK és anyon vannak nyúzva.<#smile>#smile>
Különben is a légi parádéra szép új gépeket kapunk a Dubaji szponzoroktól,azok nem lesznek koszosak kopottak.
<#crazya>#crazya><#crazya>#crazya><#crazya>#crazya>
Akkor leeresztek! :-)
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Mi a reteknek koszolni? Nem értem.
Ezek a gépek Oroszországból kerültek Angliába a kilencvenes évek elején.
Onnan hozta Magyarországra a Legendary Aircraft. Péren csináltak egy restaurálóbázist, azután tönkrementek. Most árulják a gépeket.
Lásd még: www.legendaryaircraft.hu és indafoto.hu/magyarmesszer.
www.pcpilot.hu
Ki látott már ilyet😄
Kinek volt az ötlete ez a sárga festés? Ritka csúnya.
Mustang az csillogjon úgy a szép!!😊 De ez csak a saját véleményem.<#integet2>#integet2>
Nem hinném ,hogy rosszindulat késztette volna Dominót erre a kis humorra.
De lásd be ,hogy nem valami izgalmas álló gépeket (még ha szépen rendezve is vannak) nézegetni.
Tegyél be egy videót ,amin látjuk ,hogy repültök ,na az valami lenne.
Most skineket nézegessünk?
Jelzem sok sikert hozzá ,és úgy látom neked sikerült az ami Drebilnek nem,mégpedig ,hogy összeszedtél egy jó pár embert akik érdeklõdnek ,mi több intenzíven csináljátok is. ehhez gratulálni illik,csak így tovább.
Maximális teljesítménnyel próbálunk egy jó csapatot össze hozni, és olyan mûsort fogunk lenyomni nyáron, hogy az állad is lefog esni és ezt a postot meg fogod bánni.
mijki
Kipróbáltam az új gépen sok új játékot. (crysis, medal of honor 2010, call of duty black ops, cod mw2, c&c4) Azt vettem észre, hogy az fps-eknél, de inkább a cod bo, és MoH-nál színtiszta hányingerem van fél óra után. szinte rosszul vagyok ezektõl a villódzásoktól, sötötben mászkálástól. Már "öreg" vagyok (35), vagy más is van így ezekkel?
Nem is sötét szobában játszok, nem vagyok szemüveges, és epilepsziás sem. De, csak ezekkel az új dx10/11-es játékokkal van így.
Végül is az IL-2 marad csak, mert azzal nincs ilyen😊