IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Segítséget szeretnék kérni. Nekem az IL-2 ultimate pack van meg eredetiben (V4.04). Ezt fel lehet peccselni 4.10-re vagy meg kell vennem az 1946-ot, hogy tudjam hálón is játszani? Ha peccselhetõ akkor hol lehet megtalálni ( V4.05-06-07-stb.) ezeket? Sok oldalon kerestem (ubin is) de nem jártam sikerrel. Üdv.
Fractal Design Define R5, MSI B450 Tomahawk, AMD RYZEN 7 2700, Alpenföhn Brocken 2, Sapphire RX Vega 56, RaidMax Cobra 1000W RX-1000AE-B, G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz CL16, 1.5Tb SSD,
www.smart-bus.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.pumaszallas.hu
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Mosonmagyaróvári makett kiállítás.
http://www.netlabor.hu/roncskutatas/node/2410
Megkérdem ezt meg miért?
Válasz: Hogy ezt elvigye!
És a hátamögül kiveszi a CoD gyûjtõi kiadását német verzióban amibe messzer leírás van.
nem játszottam vele csak egy kicsit de tetszett😊
És felkeltem és sehol semmi gép meg játék... Ekkor bölcsen így fogalmaztam: Nembaj... Már csak két hét...
(Igaz történet alapján)
Mert ha Szása akkor az orosz és akkor valószínû egy elmebeteg akinek kenyszerzuggbony volt a jele oviban és egy lelõtt messzerrol levetee a huszast és felaplikalta a saját ratajara és ezzel ontja az orosz vert amit késõbb a pékségeben belesut a kenyerekbe
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Részlet:
"Sascha leborított balra 45 fokba 2 rata után. Az egyiket becélozta, majd megnyomta a gombot és a 20mm-es Mg151-es géppuska felköhögött és ontani kezdte magából az ólmot. A rata rögtön kigyulladt, és zuhanni kezdett a városba."
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Nem tudom, mit gondoltok a Star Wars-ról, de szerintem az egyik legjobb SAGA. Ez pedig egy új SW játék bemutatója:
Zwei takt parkettán, kíváncsi lennék a reakciójára, amikor megszorul alatta a blokk. <#guluszem1>#guluszem1>
Kiskanállal kapirgálnák össze, csontig lekopna a hús róla, mire megáll.
Egyáltalán elolvasod azokat a hozzászólásokat, amiket hozzád címeznek?
Mert ha igen, és az alapján sem megy, akkor a hiba nem bennünk van.
Szájbarágósan le lett írva, hogy mik a telepítés lépései, több ember is leírta.
A 4.10 patch leírása is be lett linkelve, de el nem olvastad, az tuti.
Ha pedig csak flémelsz, akkor ajánlom, hogy keress magadnak másik fórumot, ahol vevõk erre a túráztatásra, itt segítõkész emberek vannak, de elõbb-utóbb eléred azt, hogy senki sem fog Neked válaszolni.
További szép napot!
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Na végre!
Milyen gépeket keresel? A doksijában le van írva ,hogy mik változtak a patch ban. A lényeg az nem a gépek választéka,hanem a repmodellekben keresendõ.
R.I.P. White Europe
R.I.P. White Europe
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
A Béna.
Számításaim szerint ha nem lesz dugozas és ateses
Körül belül 24 óra az út fel és majdem egy háromnegyed le xD
120k méterrõl, leborítás után, becsapódás elõtt.( amikor becsapódtam, eltûntem a játékból--> tér, idõ ugrás???? tárváltás? avagy csak fénysebességre ugrás??? 😊 )
Fecska zuhanása( egy féregjáratban) 😄
A NAGY csapat:
Fecska
Mester
És ÉN
Kérdés?
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
Mester esett le elõször... Megsemmisült...
Mijki volt a második vesztes... Megsemmisült...
Én estem le utoljára... Leszálltam...XDXD

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
<#csodalk>#csodalk>
Az otthoni az meg úgyis jó (hiszen vadi új<#finom>#finom> ), ez meg megmarad zenét hallgatni, youtube-ozni.
www.smart-bus.hu

: