IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szal csipogás lehet más hardware probléma is, érdemes kiszedni mindent belõle, és egyenként visszatenni - memória fele, hangkártya, stb - ezzel talán kiszûrhetõ, hogy HW probléma-e, és ha igen melyik a bûnös (hangkártya is tud érdekes dolgokat csinálni, egy õsrégi Sb Live! 5.1-esem akkor vágtam ki a gépbõl, mikor az csinált folyamatosan kék halálokat).
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
A net meg úgy akad, hogy kb 10 másodpercenként akad (na, ez értelmes lett) Pl mikor az asztalon húzom az egeret, akkor csippnat egyet a gép, de a kurzor is akad egyet. (nem feltétlenül egy idõben- szerintem ez meg a vinyó lesz) A videokártya meg a csipogás.
Itt szegeden majd elviszem egy használt számítógépekkel foglakozó emberhez (hozzá adtam be a régi gépemet megvételre, ott úgy láttam szervizeltek is), hátha tud mondani valamit.
Net hibát viszont nem hiszem, hogy ez okozna...
Sípolás is érdekes... hõmérsékletek rendben vannak? Mikor volt utoljára kipucolva az összes hûtõborda, ventillátor?
www.pumaszallas.hu
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
A régi gépem 7600gt videokártyáján az egyik szépen kicsílt, így a net is eléggé akadozva megy, és néha (kb.10-15 percenként) csipg a gép is, gondolom emiatt.
Lehet az egyáltalán cserélni/cseréltetni? És, ha igen, hová vigyem? Tv rádió szervíz, számítógépeshez vagy van valami nagyon speciális erre dologra?
Ott is letöltöd, regisztrálsz, és elindítod az xfire-t. Az megkeresi a telepített játékokat, köztük lesz az il-2 is. Majd keresel egy szervert, ahol repülsz egyet.
letöltöd INNEN a lobbyt
Telepíted. Bepöttyölöd hogy IL2 sturmovik 1946
Adsz magadnak egy hangzatos nevet a Callsing nál mittudom én Ace a király
majd egy jelszót. a pass nál. Mindkét helyre pipa
Na utána connect.
Alul a chet ablakban kérni fog egy emailt azt oda beírod (tök mindegy mit)
Majd a jelszavadat azt is beírod újra .És láss csodát kitárul elõtted a virtuális égbolt.
<#falbav>#falbav>
33546: a honlap regisztrálásnál neked kell. majd kapsz a megadott e-mail címre egy jelszót és azzal a programba kell belépni
Itt tudsz regisztrálni és letölteni a programot. A beregisztrált névvel és a kapott jelszóval bejelentkezel a feltelepített hyperlobby programba.
Miutábn bejelentkeztél, bal oldalt lesznek szerverek. Aminek a nevében benne van, hogy 4.10, ahoz tudsz csatlakozni.
www.pumaszallas.hu
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Na jó, komolyra fordítva a szót. Amikor kismagasságon egymás ellen "bohóckodunk" nem jön ki annyira, hogy mi is változott a 4.10-ben. De ha az ember elmegy egy war-ra, vagy csak felmegy egy olyan életszagúbb szerverre mint a WC ahol nagy magasságban kell taktikázni és cserkelni az ellenfelet, bizony érhetik az embert kellemetlen meglepetések.
Tegnap hihetetlen mit összebénáztunk Atával (és ennek nem csak az az oka, hogy én rohadtúl fáradt voltam neki meg esetleg rossz napja volt). A régi jó taktika, hogy 3k szintkülömbségbõl megcsapjuk az ellent aztán tépjük felfele, ellehetett felejteni! Mert ha nem is eset szét a Fóka, de úgy elgörbült, hogy csak lestél hogy mit kacsázik ez össze vissza.
Csak annyi volt a vigaszunk, hogy az ellenfelek is csak küszködnek. Példáúl, folyton 5-en voltak kettõnkre magassági fölénnyel spitekkel, tempikel, meg musztikkal és nem bírtak minket lelõni. De még eltalálni is alig. Eddig büszke voltam arra, hogy 1 felszállásból átlag 2-3 gépet leszedtem. Most örültem, ha egyáltalán lõhelyzetbe kerülhettem. Nem is lõttem, csak 1-1-et felszállásonként.
Néhány tapasztlat:
A 43-as musztáng nem kapja el az A5-ös Fókát, ami amúgy is a legszarabb Fóka.
A spit hál' Istenek már nem görbíti meg a teret forduláskor, ellenben az A9-es Fóka sem olyan virgonc.
Öröm volt látni, hogy a Tempest merõleges zuhanásba menekülésekkor rohamosan megvált a szárnyaitól, ellenben a Fókámat is óvatosan kellet kivenni.
Végül is igaza lett Drebiléknek, akik arról vízionáltak, hogy az új peccsel majd újra meg kell tanulni repülni. Már már kezdtem visszasírni a jóöreg "arcados" 4.09-et, annyira nem éreztem a gépet. Végül is beláttam, hogy így jó az egész ahogy van! Ettõl még realisztikusabb a repmodell és újra van kihívás amiért érdemes botot ragadni!
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
www.pumaszallas.hu
Mondjuk azt sem tudom akkor mi van, ha valaki 4.10-re teszi fel az UP-t, szerintem ilyennel még nem találkoztunk. Biztos ami biztos ezt a sorrendet tartsd:
1946DVD - 4.08m - 4.09m - UP2.1 - UP2.1 frissítés
Ez így biztos mûködik!
www.pumaszallas.hu
Te melyik változatot csináltad?
Alapjátékhoz kiadott frissítések
4.08m patch Letöltés
4.09m patch Letöltés
4.10m patch (aki UltraPack MOD-ot használnak, NE ezt a telepítést használják, hanem az Il-2 könyvtárában lévõ UPUPGRADE/upupgrade.exe -t elindítva frissítse föl az UP-t, utána a komponensek között ott lesz a Stock 4.10 is) Letöltés
Doksik
Ultrapack 2.1 full
Nem igényel külön kiegészítést, és a "2.0n map fix" is benne van. Mivel sok kiegészítõt, patchet és javítást adtak ki az Ultrapackhoz, de a szükséges fileok, duplikációk, és a feltelepítési sorrend sem mindehol egyértelmû, azt javasoljuk, hogy az egyben letölthetõ, naprakész javításokat tartalmazó full installt telepítsétek. Az elsõ linknél a FULL letöltést válasszátok, az elsõ hozzászólás vége felé!
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Nem épp ide való téma, de esetleg nincs valakinek egy eladó Saitek Evo joystickja? RoF topicban ajánlották, hogy próbálkozzak meg itt hátha lesz valami. Köszi!