IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VO101Tom
Ja, hogy a csipogásra mást írtál 😊
Szal csipogás lehet más hardware probléma is, érdemes kiszedni mindent belõle, és egyenként visszatenni - memória fele, hangkártya, stb - ezzel talán kiszûrhetõ, hogy HW probléma-e, és ha igen melyik a bûnös (hangkártya is tud érdekes dolgokat csinálni, egy õsrégi Sb Live! 5.1-esem akkor vágtam ki a gépbõl, mikor az csinált folyamatosan kék halálokat).

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Próbáltad, hogy kikapod belõle a videokártyát, és alaplapi VGA-ról használod egy ideig - ha csipogás megszûnik, VGA a hibás.

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Tudod mit hallgatok mostanában elõszeretettel? Koncz Zsuzsát. Valahogy felfedeztem magamnak.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
<#eljen>

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

A processzor és a táp is kb fél éve volt kipucolva, a proci kapott új kenõanyagot is. Két vinyó van a gépben, egy 80-as, és egy 120-as. a 120-assal volt régebben gond, kattogott néha, de egy formatálás megoldotta a problémát (legalábbis azt hittem). a hõmérséklete a 80-asnak 38 fok, a 120-asnak viszont 42-45 fokig is felmegy. Ha kicseréltem a kondikat, azt hiszem ki is dobom a 120-as vinyót belõle.
A net meg úgy akad, hogy kb 10 másodpercenként akad (na, ez értelmes lett) Pl mikor az asztalon húzom az egeret, akkor csippnat egyet a gép, de a kurzor is akad egyet. (nem feltétlenül egy idõben- szerintem ez meg a vinyó lesz) A videokártya meg a csipogás.
Itt szegeden majd elviszem egy használt számítógépekkel foglakozó emberhez (hozzá adtam be a régi gépemet megvételre, ott úgy láttam szervizeltek is), hátha tud mondani valamit.
Ebben a kategóriában nekem EZ a kedvencem. Szerintem zseniális...

www.smart-bus.hu

VO101Tom
Mindenképp számítógép szervizben próbálkozz elsõ körben. Ha nem csinálja meg, akkor mobil szervizessel is megbeszélheted, valszeg elvállalja, mert minden felszerelése megvan hozzá, egy kondi csere nem nagy cucc - csak kondi nem biztos hogy lesz kéznél.

Net hibát viszont nem hiszem, hogy ez okozna...
Sípolás is érdekes... hõmérsékletek rendben vannak? Mikor volt utoljára kipucolva az összes hûtõborda, ventillátor?

www.pumaszallas.hu

Her Laca
A prohardver fórumon , hardveraprón láttam hirdetett egy srác ,hogy videó kártyákat javít. Különben hozzáértõ ,no meg megfelelõ szerszámmal rendelkezõ egyén pillanatok alatt kicseréli. Vagy vidd el szervizbe.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Na, már a betûk is akadoznak ahogy látom😊
Srácok, cserélt/cseréltetett már valaki videokártyán kondenzátort?
A régi gépem 7600gt videokártyáján az egyik szépen kicsílt, így a net is eléggé akadozva megy, és néha (kb.10-15 percenként) csipg a gép is, gondolom emiatt.
Lehet az egyáltalán cserélni/cseréltetni? És, ha igen, hová vigyem? Tv rádió szervíz, számítógépeshez vagy van valami nagyon speciális erre dologra?
Her Laca

Vagy xfire-t használsz, mint néhányan mások. Az is megtalálja az IL-2-t.
Ott is letöltöd, regisztrálsz, és elindítod az xfire-t. Az megkeresi a telepített játékokat, köztük lesz az il-2 is. Majd keresel egy szervert, ahol repülsz egyet.
Her Laca
Urak! 8 körül egy csatorna feletti hirigre?

Her Laca
Ja ahogy beírtad az emailt utána ENTERT ütsz ,majd a jelszó után is ENTERT ütsz.

Her Laca
Bakker.
letöltöd INNEN a lobbyt
Telepíted. Bepöttyölöd hogy IL2 sturmovik 1946
Adsz magadnak egy hangzatos nevet a Callsing nál mittudom én Ace a király
majd egy jelszót. a pass nál. Mindkét helyre pipa
Na utána connect.
Alul a chet ablakban kérni fog egy emailt azt oda beírod (tök mindegy mit)
Majd a jelszavadat azt is beírod újra .És láss csodát kitárul elõtted a virtuális égbolt.

Nem csak nem értettem bocs
Her Laca
mtz 82 zts! Te szopatsz minket .
<#falbav>

Nohab
Várni kell, sokára adja. 1 nap alatt biztos meglesz.
Nohab
33545: észre fogod venni.
33546: a honlap regisztrálásnál neked kell. majd kapsz a megadott e-mail címre egy jelszót és azzal a programba kell belépni
és azt a kódot hol kapom meg mer az e-mailban nincs semmien kód
de a jelszót azt nem nekem kell megadni?
és honnan tudom hyperlobbyn hogy be vagyok jelentkezve?
Nohab
http://www.hyperfighter.sk

Itt tudsz regisztrálni és letölteni a programot. A beregisztrált névvel és a kapott jelszóval bejelentkezel a feltelepített hyperlobby programba.
Miutábn bejelentkeztél, bal oldalt lesznek szerverek. Aminek a nevében benne van, hogy 4.10, ahoz tudsz csatlakozni.
Her Laca
Tomcsival erõlködtünk tegnap a spitvs en én kétszer törtem ketté a fókát😊) Hiába no meg kell szokni ezt az érzékenységet. 😊)

Értem.Még azt szeretném megkérdezni hogy neten hogy tudok játszani mert azt tudom,hogy le kell töltenem a Hyperlobbit de honnan és hogyan kell azt használni?
VO101Tom
Nézd. Ne értsd félre, de inkább hagyd. A moddolásnál, ha az UP-n kívül akarsz feltenni kiegészítõket, ahhoz komolyabban bele kell nyúlni a játék fájljaiba, hosszan install procedúrákon kell végig lépkedni, és az eddigiek alapján én azt hiszem neked ezt hanyagolnod kellene. Ráadásul azokat a kiegészítéseket csak offline tudod használni, online repkedésekkor a host beállításai legtöbbször tiltják az UP-tól eltérõ kiegeket.

www.pumaszallas.hu

és az hol találok?
A 4.10 maga a peccs. Ha más hangot akarsz akkor használj modot.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

És tudtok valami peccset arra hogy a repcsik hangja olyan legyen mint a valóságban?
Ezt a 4.10m-et lehet magyarosítani és ha igen akkor hol?
Akkor jó, mert az nap mindenki öregedett mindkét oldalon <#nevetes1>

Na jó, komolyra fordítva a szót. Amikor kismagasságon egymás ellen "bohóckodunk" nem jön ki annyira, hogy mi is változott a 4.10-ben. De ha az ember elmegy egy war-ra, vagy csak felmegy egy olyan életszagúbb szerverre mint a WC ahol nagy magasságban kell taktikázni és cserkelni az ellenfelet, bizony érhetik az embert kellemetlen meglepetések.

Tegnap hihetetlen mit összebénáztunk Atával (és ennek nem csak az az oka, hogy én rohadtúl fáradt voltam neki meg esetleg rossz napja volt). A régi jó taktika, hogy 3k szintkülömbségbõl megcsapjuk az ellent aztán tépjük felfele, ellehetett felejteni! Mert ha nem is eset szét a Fóka, de úgy elgörbült, hogy csak lestél hogy mit kacsázik ez össze vissza.

Csak annyi volt a vigaszunk, hogy az ellenfelek is csak küszködnek. Példáúl, folyton 5-en voltak kettõnkre magassági fölénnyel spitekkel, tempikel, meg musztikkal és nem bírtak minket lelõni. De még eltalálni is alig. Eddig büszke voltam arra, hogy 1 felszállásból átlag 2-3 gépet leszedtem. Most örültem, ha egyáltalán lõhelyzetbe kerülhettem. Nem is lõttem, csak 1-1-et felszállásonként.

Néhány tapasztlat:
A 43-as musztáng nem kapja el az A5-ös Fókát, ami amúgy is a legszarabb Fóka.
A spit hál' Istenek már nem görbíti meg a teret forduláskor, ellenben az A9-es Fóka sem olyan virgonc.
Öröm volt látni, hogy a Tempest merõleges zuhanásba menekülésekkor rohamosan megvált a szárnyaitól, ellenben a Fókámat is óvatosan kellet kivenni.

Végül is igaza lett Drebiléknek, akik arról vízionáltak, hogy az új peccsel majd újra meg kell tanulni repülni. Már már kezdtem visszasírni a jóöreg "arcados" 4.09-et, annyira nem éreztem a gépet. Végül is beláttam, hogy így jó az egész ahogy van! Ettõl még realisztikusabb a repmodell és újra van kihívás amiért érdemes botot ragadni!

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

VO101Tom
Szebbek lesznek tõle a default skinek, de ha nem akarod, nem teszed fel. Ez választható. Én elõször a patchet tettem, aztán a skineket.

www.pumaszallas.hu

t
és melyiket telepítsem elõször a skinesse?
VO101Tom
A frissen feltelepített 1946 dvd-re a 4.08m patchet is felteszed?

Mondjuk azt sem tudom akkor mi van, ha valaki 4.10-re teszi fel az UP-t, szerintem ilyennel még nem találkoztunk. Biztos ami biztos ezt a sorrendet tartsd:

1946DVD - 4.08m - 4.09m - UP2.1 - UP2.1 frissítés

Ez így biztos mûködik!

www.pumaszallas.hu

Zpogi
Azért ötig csak eltudsz számolni nem?<#papakacsint>

A 4.10m telepítését.
Zpogi
Igen meg az ötödiket.

Itt a másodikat kell letölteni?http://www.pcpilot.hu/category/4-il-2-patch.html
Her Laca
Ide egyértelmûen le van írva.
Te melyik változatot csináltad?

Her Laca

Alapjátékhoz kiadott frissítések
4.08m patch Letöltés
4.09m patch Letöltés
4.10m patch (aki UltraPack MOD-ot használnak, NE ezt a telepítést használják, hanem az Il-2 könyvtárában lévõ UPUPGRADE/upupgrade.exe -t elindítva frissítse föl az UP-t, utána a komponensek között ott lesz a Stock 4.10 is) Letöltés
Doksik

Ultrapack 2.1 full
Nem igényel külön kiegészítést, és a "2.0n map fix" is benne van. Mivel sok kiegészítõt, patchet és javítást adtak ki az Ultrapackhoz, de a szükséges fileok, duplikációk, és a feltelepítési sorrend sem mindehol egyértelmû, azt javasoljuk, hogy az egyben letölthetõ, naprakész javításokat tartalmazó full installt telepítsétek. Az elsõ linknél a FULL letöltést válasszátok, az elsõ hozzászólás vége felé!

De amikor rámegyek arra hogy letöltés bejön egy másik ablak és ott azt kell letölteni hogy 4.09m exe?
Zpogi
Ah<#idiota>...akkor próbáld meg letölteni újra.

De onnan töltöttem és azzal van a probléma.
Zpogi
Töltsd le a Pumaszállás oldaláról és azzal nem lesz problémád.

Zpogi
Valaki nemrégen vett újonnan 1500 Ft körüli áron a Médiam-ban,szerintem nem nagy összeg érte,már ha még lehet kapni ennyiért.

Mondjátok már meg hogy az mért van amikor telepítem a 4.09m et akkor ezt írja ki.Some installation files are corrupt.Please download a Fresh copy and retry the installation.Erre mi a megoldás?
Privi ment.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Hello Srácok!
Nem épp ide való téma, de esetleg nincs valakinek egy eladó Saitek Evo joystickja? RoF topicban ajánlották, hogy próbálkozzak meg itt hátha lesz valami. Köszi!