IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
Nem, csak folyamatosan bevételhez jutnak. Olyan mintha hitelre vettünk volna játékot. Keveset kellett befizetni, és apránként kell "törleszteni". Ráadásul csak arra ami érdekel. Ez nyilván valamennyivel drágább így, de nem "többszörös megszedés". Ráadásul a RoF esetében a "jelenjen meg egyben" meg elég érdekes, mivel folyamatosan fejlesztik mind a gépkínálatot, mind magát a játékot. Ezért volt olcsó az alapjáték.
"Ezt a gépvásárlást meg hülyeségnek tartom. Nem a tudás, hanem a pénzed számít."
Ez pedig nem igaz. ( még mindig RoF, mivel ugye errõl van szó ) Hiába ülök én DR1-be, alap gépekkel a jobbak simán leszednek. Típus specifikusak a gépek, és nincsenek akkora eget verõ különbségek, hogy akkora hátrányérjen. Ha pedig szánnék elég idõt a gyakorlásra, akkor alap géppel is eredményes lehetnék. ( mondjuk ez az, ami engem a legkevésbé érdekel )
www.smart-bus.hu
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Igen. Én mindent ki akarok próbálni a pénzemért. de nehogymá' gépenként szivassanak! Ha online messerezni akarok messerezhessek, stukázni akarok stukázhassak, hameg egymás ellen dogolunk és poénból beleakarok a huribahuppani huppanhasak már bele annyi pénzért.
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Ezt a gépvásárlást meg hülyeségnek tartom. Nem a tudás, hanem a pénzed számít. Ha fizetsz, elõnyökhöz jutsz, és ez nagyon szar. Lásd Tom féle orangebox vagy, hogy mondjak saját példát, MMORPGben szokásos donate amivel elõnyökhöz jutsz.
Adják ki egybe és csak az tudjon belépni akinek megvan az adott kieg.
www.smart-bus.hu
Az általad sorolt programokat pedig nem online használod. Egy online rendszert meg lehet úgy csinálni, hogy az éppen aktuális verzióra nincs warez. Lásd RoF, iRacing. Utóbbi elég drága ahhoz, hogy warezt gyártsanak hozzá, mégsem megy...
A játék fejlesztés drága. A szimulátor fejlesztés még drágább, ráadásul a vevõkör jóval szûkebb. Az adják olcsóbban nem mûködik, mert ezzel még a vásárlók számát drasztikusan nem tudják növelni. Ez az autószimulátoroknál esetleg mûködhet, de a repülés szerelmesei még kevesebben vannak.
www.smart-bus.hu
Az akciók során pedig tényleg baráti áron lehet vásárolni, fõleg, ha arra gondolok, hogy FSX-ben mennyi egy Add-On.
Talán még annyi, hogy az alapgépek közül az Alba D.V igen veszélyes tud lenni.. 😊
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
akkor lássunk szép repüléseket-leszállásokat és élet-halál harcokat....
Sztem nincs az a védelem, amit ne lehessen kicselezni, csak akarat legyen rá. Sztem a védelem csesztetése helyett fejlesszék a játékot és adják olcsóbban, akkor nem kell a kalózokat siratni. Közismert dolog, hogy minél drágább egy progi, v komolyabb védelme van, annál jobban vonza a crackelõ társaságot mert ez náluk presztízsre megy. A több ezer eurós Autocad és társait semmi percek alatt törik fel, peddig azokon se szúnyogfing a védelem, annyit ér a védelem mint a tanga cérnája a szüzesség elvesztése ellen - ha kell még csábítóbb....
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Egy valve játékot összehasonlítani egy szimulátorral nem korrekt. Hogy miért? Azért, mert azok a játékok egyébként is mennek... ha van kiegészítõ, ha nincs, hatalmas a táboruk, ergo hatalmas a bevétel is. Itt ilyen kiegészítõket még pénzért árulni valóban lehúzás. A RoF-ra vetítve ez kb az lenne, mintha pénzért kéne tankolni a gépeket... 😊
Ehhez képest a szimulátorok ugye réteg játékok. Csak azért, hogy mi jól érezzük magunkat senki nem fog dolgozni. Mint írtam lentebb két verzió van. Vagy megéri nekik és csinálják, vagy nem éri meg és nem csinálják, mi meg majd pár év múlva játszhatunk a szarrá moddolt ezer éves játékokkal, mert senki nem fog újat csinálni...
Nem a marketingesek ügyesek, csupán tudom, hogy meglehetõsen korlátozottak a lehetõségek ellentétben a többi DLC-s játékhoz képest. Én azt szeretném, ha a jövõben is lennének olyan játék fejlesztõk, akik készítenek szimulátorokat. Ehhez így tudok hozzájárulni a magam részérõl...
Arról nem beszélve, hogy ezzel a módszerrel folyamatos bevételhez jutnak, így folyamatosan foglalkoznak is vele. Ellentétben azokkal, akik kiadnak valamit ( 5990.-Ft környékén nem sok valamire való játékot találsz ) aztán utána pedig kakálnak rá, vagy pedig hosszú hónapokat kell várni javításokra...
Összességében 10-15000.- Forint környékén kapsz egy játékot, ami évekre biztosítja a szórakozásod. ( a grafikát is folyamatosan fejlesztik ) Ha ez valakinek sok... akkor mi a nem sok?
A BoB-t megvennéd, ha olyan szisztémával jönne mint a RoF?
www.smart-bus.hu
Ráadásul ROF-ban "kicsit" trükkös ez a legjobb gép dolog ...
pcpilot.hu-n a 2 "legjobb" a DRI és a Camel nincs is a géplistában ...
(IL2-höz láma vagyok, nem is hasonlítgatni akarok ...) Egy jó dolog van a "legjobb" gépekkel ... azokat a legnehezebb jól vezetni ... Én irgalmatlan sokat szoptam anno a tevével, míg a kedvenc gépem nem lett ... De amíg én megtanultam egyáltalán repülni vele, addig a többiek meg tökélyre fejlesztették egy másik - egyszerûbb gépen a tudásukat, és akkor meg azért voltam lemaradva ...
Ráadásul anno emiatt a gépvásárlós dolog miatt lett a pcpilot úgy megoldva, hogy minden gép repülhetõ, korlátlanul ... volt is pörgés rendesen 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
www.pumaszallas.hu
www.pcpilot.hu
Háborúban tisztább volt a helyzet, senki nem repülte a másikét, néha tesztelhették ezt-azt, de sem a típusokról, sem a fejlesztésekrõl -jobb esetben- az ellenfélnek nem volt sok infója. Ezt számítógépes játékokban lehetetlen kivitelezni - ha történelmi hûség a mérvadó ugye.
A Valve adott ki Orange Boxban egy játékcsomagot, abban van a Team Fortress 2. Online shopban olyan kiegészítõket lehet venni, hogy pl sapka, amitõl a headshot sem lesz azonnal halálos, csizma amivel gyorsabban futsz - mindezt persze az online baromkodásokban. Egyik oldalról tök jogos, hiszen aki több pénzt áldoz rá, az kapjon jobb cuccot, hiába béna kis pöcsch, feltápoja a karakterét és õ lesz a Rambo. Másik oldalról viszont elmennek a picsába, egymásra licitáltatják a játékosokat, hogy ha nem akarsz mindig szívni, akkor költs többet, még többet :/
A Rof pedig pontosan ugyanezt csinálja. És ahogy látom ügyesek a marketingeseik is, hiszen egy normál játék áráért te megkaphatnál dupla annyi gépet is, de te még örülsz is neki, hogy korrekt áron csak azokat veszed meg, amikre szükséged van 😊
www.pumaszallas.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.pcpilot.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Maga az alapjáték sem drága... nekem összesen talán ha egy tizesbe "fájt" eddig...
Mi abban a lehúzás, hogy megveszel egy alapjátékot korrekt áron, majd a további normálisan modellezett és kidolgozott gépek közül szintén korrekt áron azt veszed meg, amelyik neked szimpatikus?
Próbáld egy kicsit az õ szemükkel nézni...
No meg a mi szemszögünkbõl... kurva egyszerû a képlet... ha nem éri meg a fejlesztõknek, elõbb-utóbb marad a nagy nulla.
www.smart-bus.hu
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
tekintve a cod fejlesztési idejét, olyan 30 év alatt el is jutnak az észak-afrikai frontig 😊
GOOBY, pls
Mondjuk, az amerikai cuccokkal nemtom hogy áll Oleg, még mindig tartja-e magát a "soha többet egy amerikai típust sem" puffogáshoz...?
www.pumaszallas.hu
Mondjuk én Olegék helyében úgy csinálnám,hogy elkészítenék egy évvel késõbbi szinteret a gépparkkal és nem egyenként hanem egybe adnám,mondjuk egy elfogadható áron. aztán megint egy következõt. Kb mint ahogy eddig is csinálták az IL2 vel.
RoF-ért mennyit fizettél összesen? Ha megveszed mind a huszonakárhány repülhetõ gépet? Amire valamilyen szinten kényszerítve is vagy, ez nem MS flightsim, katonai szimulátorban mindig a legjobb géppel kell menned, különben szívni fogsz. Én -többek közt- ez az üzletpolitika miatt nem vettem meg. A lehúzásra mentek rá nagyon keményen.
www.pumaszallas.hu
" A játékot az 1C: Maddox Games fejleszti, helyszíne pedig az 1940-es angliai csata lesz (Battle of Britain). Irány tehát a Brit Királyi Légierõ (RAF), tessék szépen az orrára koppintani a Luftwaffénak.
"
Ezen jót mosolyogtam,az úriember nem hiszem,hogy sokszor repült velünk.<#alien>#alien>Az 1.hsz. nagyfokú tárgyi ismeretrõl tanuskodik.<#gunyos1>#gunyos1>
😊
R.I.P. White Europe
www.smart-bus.hu
Ez itt a lényeg.
Annó voltak kétségeim evvel kapcsolatban ,de tény és való a hozzáállásuk példaértékû. Sokat csiszoltak rajta a kezdetekhez képest.( Pedig nem is játszom vele mert béna vagyok azokkal a kávédarálókkal😊) )
Mindenképpen ez lenne a járható út, ha minél több pénzt akarnak látni a fejlesztõk a munkájukból. A játékosoknak meg tudomásul kell venni, hogy nekik is kompromisszumot kell kötniük... ha akarunk még szimulátorokat.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
legalábbis nem sok...
a COD (cliffs of dover😊 azért más...
gyakorlatilag amióta megjelent a rof én a demót sem tudtam felrakni mert vagy a torrent nem mûködik, vagy a menü nem jön be a játékban, stb
néhányszor próbáltam de meguntam....
szerintem simán fel tudnák törni azt is ha akarnák...
GOOBY, pls
Én is azzal a verzióval értek egyet, hogy beszorult a kabintetõ, és amíg a segítséget várta, körbenõtte a növényzet. 😊))
Si vis pacem, para bellum.
www.pcpilot.hu
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
Amúgy igazad van ,biztos feltörik,de mi úgyis megvesszük a crack az arra lesz jó,hogy ne kelljen a DVD-t használnunk.
régen pl. a starforce-ra is azt mondták hogy törhetetlen, és sok vevõ szívott vele az eredeti játékkal is
nem lennék meglepve ha már a kiadás napján lenne mûködõ kalózverzió
persze nem szeretném, de még nem csináltak olyan játékot amit ne törtek volna fel
az én meglátásom: hagyni kellene a sok teljesen felesleges és drága védelmet, ami a fizetõ vásárlók életét is sokszor megkeseríti, és a felszabaduló öszeget a játékok fejlesztésére kellene fordítani
tudom, ez utópia
GOOBY, pls
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..