IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rejtvény:

Adott egy PC.
Van benne egy Genius 5.1 (C-Media) hangkártya, a gameport miatt.
Van még 3db Microsoft Sidewinder joy (2x FFB, 1x noFF😎.
Mind a három joy tengelyei véletlenszerûen ugrálnak, a hat switch is.
A konfiguráció korábban hibátlanul ment.
Két másik, szintén C-Media hangkártyával is ugyanazt a hibát produkálta mind a három joy.

Mi volt a hibás?

Off(?)

Amúgy sörben inkább a cseh söröket részesítem elõnyben.
Mondjuk a sörükön és Miss Zemanován (és társain) kívül semmi érdemlegest nem tudnak felmutatni.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Ezt írja (sajna nemvok gépguru): CRC error The file D:\Games\IL-2 1946\fb_hfx3do04.sfs doesn't match the file in the setup's .cab file The medium from wich you are running the setup may be corrupted?; contact your software vendor.

Fractal Design Define R5, MSI B450 Tomahawk, AMD RYZEN 7 2700, Alpenföhn Brocken 2, Sapphire RX Vega 56, RaidMax Cobra 1000W RX-1000AE-B, G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz CL16, 1.5Tb SSD,

Willenbrock
Én meg most ettem német pulykaszalámit-akciósan szabadulnak meg tõle,remélem nem kapok dioxinmérgezést.<#idiota>

Az UP 2.01 nem kar felmenni... elkezdi az installt oszt megszakítja.
Az ultrapack201_client exe file-t kell futtatnom?

Fractal Design Define R5, MSI B450 Tomahawk, AMD RYZEN 7 2700, Alpenföhn Brocken 2, Sapphire RX Vega 56, RaidMax Cobra 1000W RX-1000AE-B, G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz CL16, 1.5Tb SSD,

Papa01
<#vigyor>

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Nézem...

Her Laca
Lásd a #33838 ik hozzászólásban. Tom tól.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Sziasztok!
Végre felraktam az 1946-ot. Hogyan telepítsek a továbbiakban, hogy menjen az online játék?

Her Laca
Búza sör, Pálinka,Még búza sör pálinkával😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Papa01
Egészségedre! 😊 Mi volt a nedû, amit ittál? 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Her Laca
Gyerekek ! Én most ittam el egy gép árát<#pias>

Papa01
Lehet ajándékba is gépeket venni másnak.. 😊)

Már régebben is írtam, hogy vannak akciók... ráadásul elég sûrûn! 😊

Átjön az irónia, de én úgy látom szimulátorok terén ennél rosszabb dolgunk soha ne legyen... szerintem összességében kiváló az ár/érték aránya... már persze annak, aki szereti ezeket a kávédarálókat! 😊

www.smart-bus.hu

VO101Tom
Az tök jó, mert ugye egész délután arról beszélem most mennyi <#nemtudom>
De akkor jobbat mondok, ha karácsonyra kapsz kettõt, még pénzt is kereshetsz vele 😉 A leggazdaságosabb játék evör 😊

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Mik voltak azok?

Her Laca
Henye ,hunya😊 Kiteszem a lábam egy kis munkára oszt nem gyõzök olvasni😊

szekelyland
Ma este jövök én is.
Szepy mester??

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

2-3 havonta vannak akciók... általában az új tapasz érkezésekor. Ilyenkor van az, hogy 2.99 usd egy gép... 😊

www.smart-bus.hu

VO101Tom
Mi ez az "okos" vásárlás? Én a rof oldalát néztem.

www.pumaszallas.hu

Na ez meg a másik...

www.smart-bus.hu

Papa01
<#eljen> Jaja, arról nem is beszélve, hogy több ezerért megvásárolt kiegészítõk többségének a fejlesztését, javítását néhány hónap múlva igen erõsen hanyagolják...

Szerintem mi is elbeszélünk egymás mellett... 😊

Ami szerintem a lényeg, hogy ár/érték arányban összehasonlítható a kettõ. Az FSX, ha úgy veszed sokaknak a modokkal teljes. Ezek a modok horror áron kaphatók. Az totál lényegtelen, hogy ezt a picipuha készíti, vagy külsõsök. A lényeg, hogy fizetned kell érte. ( már, ha nem warezolsz ) Mellesleg, ha jól emlékszem a picipuhának is van fizetõs kiegészítõje az FSX-hez. No meg ugye mennyi is az alapjáték? Még mindig 10000.- Forint körül van, 1-2 éve pedig 20000.- Forint körül volt...

Nyilván több munka van egy airbus-ban mint egy dr1-ben, viszont az áruk sem ugyanaz. 3usd-ért kapni egy gépet a 14 bõl egy 5990.- Forintba kerülõ játékhoz. Komolyan nem értem mirõl megy a vita... 😊 Fõleg, hogy ezért a pénzért folyamatos fejlesztést kapsz... grafika, fizika, kampány, stb...

www.smart-bus.hu

Szerintem is! 😊

A RoF-ban összesen van 20 gép. Ebbõl 6 gép az alapcsomag része, ha jól emlékszem. A többi okos vásárlással 3usd/db áron beszerezhetõ. Ha valakinek mindegyik gép kell a gyûjtõi szenvedélye miatt, akkor 42usd + 5990.-forintról beszélünk mint összköltség. ( nem számoltam a bombázót, mert annak még nincs párja ) Ez durván 14000.- Forint. Mindez 2 év alatt, folyamatos fejlesztésekkel, nem egyszerre kifizetve... kívánom, hogy ennél jobban egyikünk se legyen "lehúzva" a büdös életben soha... 😉

Ez nem, hogy nem az általad említett háromszoros, négyszeres pénz, de még csak dupla sem... 😊 Egy ma megjelenõ játék 10000.- Forint közül mozog... ezeknek a jó része kimerül annyiban, hogy az ember egyszer-kétszer végigjátssza, aztán várja a következõ részt... a RoF ennél azért egy picivel idõtállóbb... kívánom, hogy ennél jobban egyikünk se legyen "lehúzva" a büdös életben soha... 😉

www.smart-bus.hu

VO101Tom
milyen régi oldal...? ááá... deja vu-m van, ezt már elfelejtettem egyszer <#miaz>
Sorry!

www.pumaszallas.hu

Sanyo
Ahh Tom, megint a régi oldalra mutató link van benne. 😊

www.pcpilot.hu

szerintem az itteni faq-t is ki lehetne cserélni erre, mert már nincsenek nagy gondok az AEP-el és hasonlók.
mijki
MESTER: jere ts-re, mészárolni köll, csak elõtte kajolok

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

VO101Tom
Ápgrédeltem a GYÍKot. (erre a kis idõre 😛 )

www.pumaszallas.hu

Reszkessen, ki veres...
Megvan a joy problémák oka! <#taps>

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

VO101Tom
Hello

Itt le van írva, amit tudnod kell.
Ezen kívül kell majd a Hyperlobby kliens, amit innen szedj le.
Sokan kérdezik mostanában, szerintem beleírom a gyik-be is a lobby installt, konfigot...

www.pumaszallas.hu

Nagyon köszönöm a választ!,akkor nem elég az utolsót feltenni mint a "legnagyobb számú oszt jóvan",hanem szép folyamatosan kell felrakni...

Olvastam hogy az ultrapackból is kijött az 1.08-as,és a 2.01 -es verzió is. Van még frisseb,vagy csak ez a kettõ van?
4.07-re 4.08, arra 4.09, arra 4.10, aztán az up, de hogy az upt hogy restorozd azt a többiektõl kérdezd. A patcheket megtalálod a pumaszálláson. A sorrendet szigoruan tartsd be

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

azt javaslom véletlen se menjetek skies of firere, tele van fogyatékosokkal, benéztem, áh...

hellosztok!
az lenne a kérdésem,hogy megvettem az eredeti il2 sturmovik-1946 dvd-t (ez ugye a 4.07-es patchhel van felszerelve)

Mi a teendõm,hogy a LEGFRISSEBB legyen a játékom(hogyan kell patchelni ezt?), és hogy az ultrapack is fent legyen a gépemen.

Egy másik kérdés:a patchek ugye csak javításokat tartalmaznak,au ultrapack meg új modokat,pályákat,repülõket.Tehát patch = javítás,ultrapack = íj pályák,repcsik?

a válaszotokat tisztelettel köszönöm.
VO101Tom
Az fsx kiegjeit külsõs cégek csinálják nem? Nem a Windows lesz attól dárga, ha sokba kerül a 3ds max 😊

www.pumaszallas.hu

fecska
csak azert irtam mert a google ezt a hsz-t jelenitette meg es szurta a szemem😊

az ár/érték aránynál említett értéket kértem, hogy definiáld

elmondom én mit gondolok:
az fsx egy szimulátor környezet, ahova külsõsök (!!!) fejlesztenek repülõgépeket/helikoptereket, meg sok minden mást
a rof-hoz meg folyamatosan adnak ki kiegészítõ repülõgépeket a fejlesztõk
egy példán keresztül
fsx: oprendszer amire programokat fejlesztenek
rof: egy komplett program, amihez kiegészítõket készítenek

(de ha naygon hasonlítgatni szeretnél akkor az fsx default gépek szintjén lévõket hasonlítsd össze a rof-os gépekkel, azok meg igen csak ingyenesek, annál olcsóbb nem hiszem, hogy lesz)

VO101Tom
Szerintem elbeszélünk egymás mellett. Ha te egy játékban 4-5 géppel jól elvagy, azért kiadsz egy nem túl nagy, de teljes játékokra is elég összeget, ez teljesen tõled függ, nincs másnak köze hozzá. De ez nagyon szubjektív.

Szerintem 10-12e Ft-ért Rof-ban nem kapsz teljes játékot, csak egy részét. Ha a teljes játékot akarod játszani, akkor a ma piacon található bármely játéknál 3x-4x több pénzt kell kicsengetned érte. Mindezt ráadásul úgy, hogy a neked eladott "fejlesztések" csakis a gépek belsõ nézeti kabinképét adja, minden más (engine, térképek, 3d objektumok, összes gép külsõ modellje, stb) egyébként is készen van már, meg is vetted õket. Én (szubjektív) véleményem szerint ez ordas nagy lehúzás. 😊

www.pumaszallas.hu

szekelyland
Az elsõ mondat vicc volt csak kimaradt a szmáj-lee

Hát igen, igazad van a photoshop v autocad nem egy online játák, viszont ha az árukat és gyakorlati értéket nézzük akkor más a helyzet

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

A fejlesztõ, vagy az én szempontomból?

www.smart-bus.hu

😄
álva állságos 😊
természetesen igen

Komolyan kérdezed? 😊

www.smart-bus.hu

fecska
halva? (marmint amikor a fulunkon keresztul hall(!)juk?
bocsi de ez egy kicsit eros

RoF

www.smart-bus.hu

VO101Tom
"Összességében 10-15000.- Forint környékén kapsz egy játékot, ami évekre biztosítja a szórakozásod. ( a grafikát is folyamatosan fejlesztik ) Ha ez valakinek sok... akkor mi a nem sok?"

Ezt most mire írtad?

www.pumaszallas.hu

és mi határozza meg az értékét egy rofos kiegészítõ repülõgépnek vagy egy fsx-hez fejlesztett gépnek?

Nem sokat RoF-ozom, azt is offline, de szerintem jóval kisebb különbségek vannak a gépek közt, mint az Il-2-ben.

Elég hülyén jönne ki, ha valaki egy alap Hurrival menne anyagi okok miatt egy 262-es ellen.

én is kivoltam a roffon akadva de már én is megértem miért csinálják igy