IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szerintetek aznap az 576-ba meg saturnba is kiviszik a gémet?

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

bõven

mijki
Mester, akk suli után vesszük meg? Na min1, addig még van idõ...

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Sanyo
Itt sajnos nem szerepel, de majd meglátjuk.

www.pcpilot.hu

Sanyo
A CD Galaxis általában a megjelenés napjára idõzíti a kiszállítást. Szóval ha márc. 25 a dátum, akkor elõzõ nap megkapja a futár, pénteken pedig a kedves vásárló. 😊

www.pcpilot.hu

Her Laca
Drága fiam😊 Atyai jó tanács😊 Nem ismered é a körzeti orvosodat?
Többet nem mondhatok,de pl a fiam is gyakorta élt eme kétes lehetõséggel,mikor magánjellegû és halaszthatatlan elfoglaltsága nem engedte meg az iskola látogatását.
Szívesen bambizok veletek szombaton is ,de pl ha pénteken reggel kézbe vehetem ,és utána ki is próbálhatom ,akkor nincs az az isten ,hogy még egy napot várjak😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Én lehet kiveszek egy betegállományt aznapra, aztán 31.-én az északi összekötõ hid alatt iszom seggrészegre magam a szülinapomon.Talán, még nem eldöntött. De lehet elmegyek suli után azt ugy intézem el a vásárlást. Nomeg, nemhiszem hogy 13 kerületiek lennétek.

mijki
De mondom:

Ha Laca, Solt, ha szombaton mennétek(Márc.26), akkor a diákok is, mint Mester és én is eltudnánk menni a bolt elé, és bambizhatunk egyet a bolt nyitása elõtt 😄

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

<#eljen>
A deffiant csak ai által repülhetõ lesz?

Mijki, én nekem nem kell doboz, de látom neked igen😊 kedvezõ ajánlatom van😊 Régi cipõsdobozt befesterk neked vizfestékkel ugy mint ahogy a képen látható, a pumák oldaláról leszedek egy kézikönyvet kinyomtatom és még térképet is rajzolok neked, nyomtatni drága. Lesz egy majdnem eredeti gyûjtõi kiadású bobod, és éncsak egy 5 ezrest kérek érte<#hehe>
Fecska: Egy kicsit tényleg messze vagyunk még a céltól😊

Sanyo
Cliffs of Dover - Bf 110, Boulton Paul Defiant, He 111, Hurricane. A megjelenés dátum ismeretében már nem is annyira fájdalmas a képeket nézegetni. 😊

www.pcpilot.hu

mijki
Márc 25. mért péntek???? ha szombat lenne mennék veletek 😄

<#pias>

www.smart-bus.hu

Her Laca
Meg van beszélve😊
<#pias>

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

8:30, és elõtte még iszunk egy bambit... 😄

www.smart-bus.hu

Her Laca
Nos ha megrendeled majd,akkor kérheted úgy ,hogy kiszállítsák (asszem ott van valami felár,de el kell olvasni a feltételeket) vagy bemész érte személyesen. Én aznapra szabadságolom magam és reggel 9 óra 00 perckor ott fogok állni a bejárat elõtt.

mijki
Én is kértem értesítést, amint megjön CD Galaxis-ba, már repül is a megrendelés gombra a kezem 😄

Relax99
Köszönöm

He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.

mijki
Oké, oké. Köszönöm.

mijki
Hogy tudom elõrendelni, hogy a megjelenés napján már hozzák ki? Mert csak egy értesítést kérek gombot látok ott.

Her Laca
Miki 😊 Van fölösleges 12 ezer forintod? Gondolom nincs. Költsd inkább memóriára,vagy videó kártyára vagy nõkre 😊
A legtöbbünk dolgozó ember ezért mi el tudunk töprengeni ilyesmiken ,de neked értelmetlen😊
A CD galaxisnál ez csak egy szándéknyilatkozat ,hogy érdekel,és ha megkapod az értesítést ,hogy megjelent akkor adod le a rendelést ,értelem szerûen ezért az összegért fogod megkapni.

Én már reggel nyolckor megrendeltem a simát.
Ha kézikönyves ambícióid vannak átküldök PDF-ben Messzert is (magyar!) meg Spitet is. (A Pumáknál is megtalálod õket)
Aztán kinyomtatod...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

mijki
De csak ma ilyen olcsó, már csak ma van 10% kedvezmény...

mijki
Szerintetek akkor várjak a díszdoboz-os kiadásra, vagy megrendeljem most a gémet?

Her Laca
Nem számít😊 Ha "lenne ilyen németes" kiadás ,akkor azt is megvesszük.
Jól bekattanok és valódi gyûjtõ leszek😊
Különben ha sikeres lesz ez a gyûjtõi kiadás ,akkor elképzelhetõnek tartom,hogy a következõ részekhez is csinálnak majd.
Gondolj bele a sima ára kb egy 10 es és még 10 -et ráfizetsz két iskolai füzetre,meg egy Mûselyem sálra,no meg egy jó nagy dobozra.
Na ez aztán haszon rendesen ,buták lennének ha nem élnek a lehetõséggel ,persze csak akkor ha lesz is keletje.

fecska
PhantomAss
lehetséges, de az nem most lesz, hanem majd két hét múlva 😊
ebbõl sztem nem lesz messeres kiadás, mert egyrészt azt már bejelentették volna, másrészt az angliai csata a spitek "védjegye", errõl az eseményrõl ez a gép jut az emberek eszébe
de egyébként ezt Oleg is mondta hogy sorozatot trveznek, csak ugye a fejlesztési idõt elnézve majd ha 70 éves leszek talán eljutnak a keleti frontig..

GOOBY, pls

ugyanaz, csak idokozben megvaltozott a neve (gondolom beindult az Ubisoftos marketing)

A Storm of War : Battle of Britain és a Il-2 Sturmovik - Cliffs of Dover

egy és ugyanaz a játék? egy teljesen új,vagy csak kiegészítõ küldetéslemez?
A próféta szóljon belõled...

www.smart-bus.hu

Szerintem a Cliffs of Dover egy sorozat elso resze a RAF-ra kihegyezve, ezert van Spitfire manual benne tobbek kozt, meg Royal Air Force jelzes a (CE)dobozon, szerintem lesz Luftwaffe kiadas is Bf-109 kezikonyvel a jovoben, csak ott mar pl. a B-17 es koteleket kell majd ritkitani Nemetorszagban (es Magyarorszag fellett is). Ugyhogy a Luftwaffe fanok raernek akkor megvenni a diszdobozos kiadast szerintem, de ez csak egy meglatas.

olvasgasd ezt az oldalt. sok hasznos info van rajta 😊
szekelyland
A messzer típusa válogassa, E, F és G2 típusokkal lehet fordulózni is, ha az ellenség nem i-16 v i-153 al jön.
A G2 nagyon jól emelkedik, ezért ezzel lehet függõleges harcot is vívni.
A G2-nél újabb messzerekkel csak függõleges harcban vagy lendületbõl rálövõs és továbbmenõs taktikát kell alkalmazni, mert az összes orosz gép lefordulja õket viszont pár kivételtõl eltekintve nagyon jól emelkednek

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

hát nagyon szépen köszönöm a válaszotokat a telepítéssel kapcsolatban!

már csak a z tazeretném tudni,hogy ugye megjelent az
-il 2 sturmovik : 1946(elõbb ijátékok gyûjteménye gyakorlatilag)

majd ezután jött a
-il 2 sturmovik : birds of prey ami xboxos

-ennek az xboxos birds of preynek a pc változata a wings of prey

és most jön a Storm of War : Battle of Britain,aminek igazi neve:Il-2 Sturmovik - Cliffs of Dover

igaz-ez?köszi a választ!
<#worship>
DummyBoy
Én meg írtam a CD Galaxisnak, hogy várható-e Kollektorsz Edisön, ha igen akkor mikor és vifírkosztet 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Relax99
Arról van valami hír, hogy cliffs of dovernek a multi része milyen rendszert fog követni (youplay stb)

A másik noob kérdésem az lenne, hogy messerrel hogy repüljek, elsõsorba vízszintes, függõleges harcra gondolok elsõsorba mire ügyeljek manõverek szempontjából legjobb kitérések stb. pl egy lagg 3-as ellen

He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.

Her Laca
Ja rájöttem. Elõvétel hamarosan😊
Biztos ami ziher megrendelem én a CD galaxisban,aztán megveszem a díszdobozt és fel se bontom. Mint egy igazi gyûjtõ😊) Mit fog az érni nyugdíjas koromba?😊)

Regisztrálni kell, oszt gondolom utána lehet ügyködni... 😊

www.smart-bus.hu

Her Laca

Na igen... még én sem döntöttem el, hogy kell-e az nekem. Még, ha messer leírás lenne benne...

Szerintem lesz ez is majd a cdgalaxisban...

www.smart-bus.hu

Her Laca
Ahogy nézem meg olvastam ,az Ubi shop ból lehet megrendelni a díszdobozost.
Eltöprengtem,hogy kell e nekem egy selyem darab meg füzetek ,no meg még egy hatalmas papírdoboz (asszony tûréshatárait súrolom) több mint dupla pénzért, de aztán úgy döntöttem ,hogy biza jó az ha van. Csak azt nem tudom,hogy onnan milyen módon kell rendelni. Még nem csináltam 😊

Én is! <#eljen>

www.smart-bus.hu

Sanyo, neked jó kapcsolatod van Olegék és a Team Daidalos felé is.
Nem tudnád esetleg kiskubizni, hogy a 4.10 és a CoD repmodelljének van-e valami közük egymáshoz?

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Her Laca
No elõrendeltem.
A díszdobozosról nincs szó de majd utána érdeklõdöm.

szekelyland
Vagyis 310_Max
Érdekességképp, közvetlen elõtte két alkalommal is lelõttem õt, mindkét alkalommal kapáslövés volt, kilépett a gameból majd vissza. Gondolom felcsatolta a varázsszárnyakat....

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

szekelyland
Na gyerekek, most jövök Savassal a Bob pályáról, szuper meccs vót, kár, hogy Laca mester nem maradt sokáig velünk. Estek a spitek rendesen, de volt egy érdekes jelenet:
Savassal közeledünk a csatorna közepe felé, távolról két gép közeledik, a hétsó spit és egy messzert soroz meg éppen. Arrafordulunk, én emelek s Savas kollega egyenesen rá. Érdekes párharc alakult ki eleinte mi ketten majd még két messzer csatlakozott, javarészt függõleges harc lett belõle, mármint a spit leemelkedett minket és fentrõl csapkodott, úgy húzta hogy a kondenz a szárnya végén végig konstans volt, de egyszer se dugózott be és mindig fölénk kerölt pedig jópár alkalommal energiafölénybe kerültünk,. de ilyenkor felhúzta és máris õ volt felül. A végén picit elkapott és mivel benzinhiányban voltunk ezért ott kellett hagyjuk, kiváncsiságból kiugrottam h lássam ki volt az: 301_Max

Megvan... eddig csak sejtettem, most már tudom! Nem isten állatkertje nagy, csak én is átmásztam azon a bizonyos alacsony kerítésen...<#idiota>

Fractal Design Define R5, MSI B450 Tomahawk, AMD RYZEN 7 2700, Alpenföhn Brocken 2, Sapphire RX Vega 56, RaidMax Cobra 1000W RX-1000AE-B, G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz CL16, 1.5Tb SSD,

kicsit olvass lejjeb és meglátod.😊 ez a storm of war és márc 25.-én jön😊

Relax99

Ezt a videót találtam ma, most ez a storm of war lenne csak más néven fut, vagy az ubi is nekiált egy új il2-t csinálni?