IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

acidrain
Nálam sem mûködik, küldök pm-et.

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Her Laca
Behalt a 77 esek TS -e?

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

jól megy az írás joyon keresztül átnyúlva 😊😊 bocs 😊
viccen kívül. van jeppesen térkép ha kell fénymásolni/scannelni.
jaj ne viccelj már. egyik legfeljetteb kártaya a mostani piacon, miért ne futna rajta 😊 csak húztam Laca agyát 😊
a 240 a 8800as csak más néven asszem. ha jóá tudom a 9800 meg a 250. a 260 már teljesen új chopsettel rendelkezik. de javítsatok ki ha tévedek😊
acidrain
Köszönöm, már vártam ezt, úgy látom hardware-ilag nálam minden megvan.

Sanyo
Minden ami legalább DirectX9-et tud, (akár a nem túl régi alaplapra szerelt videókártyák is) minden bizonnyal menni fog rajta. Máshol is felmerült az nVidia 580 támogatás, biztosan támogatja, miért ne lenne így? Alapjaiban a 480-485 továbbfejlesztése/finomítása, nem új architektúra.

www.pcpilot.hu

acidrain
Köszi, jó ötlet, holnap be is megyek valamelyik benzinkúthoz, és veszek egyet.
Majd berakom a joy alá, és akkor tudok majd a teljes Magyarország térképen repülni.
Értem én a viccet, csak nem szeretem. 😉😊<#nezze>

Her Laca
Fog futni ne aggódj már.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
😄. 580 on gondolkodom😊 Bár lehet felesleges lesz. Majd kijön a game feltelepítem ,megnézem és döntök a köv lépésrõl😊

mijki
az mit jelent hogy nem támogatja? nem fog futni a gém? mert nekem gt 240-em van, amit nem írnak, de a 9800 és a 250-es között van

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

momentán az 560-as nvidia nincs támogatva, úgyhogy egyelõre ne vegyél 😄
Her Laca
Nem DX11?😊)Hoppácska😊Vagy nem jól értelmezem?

ez egyáltalán nem vészes.
Sanyo
Nah, megvan az Ubifórum, csak rossz volt a link.

www.pcpilot.hu

Sanyo
Az eredeti Ubi fórum már nem létezik, ki tudja miért. Az én masinám bõven benne van, de azt sajnos nem írták hogy minimum, ajánlott vagy a csúcsgép szerepel a listán. 😊

www.pcpilot.hu

Her Laca
Na hála az égnek😊 Asszem minden komponenssel rendelkezem a tökéletes futtatáshoz😊 Ha csak nem a képek megjelenítéséhez adták ezt a rendszerkövetelményt😊

Sanyo
Csak sikerült elszúrnom, szóval: rendszerkövetelmények.

www.pcpilot.hu

Törölt felhasználó
Köszönöm 😊
VO101Tom
Tibinek. TS-en megadom az elérhetõségét.

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Tom! Kinek is van eladó TracIR je? Asszem kéne egyet vennem😊

Vogel
Szívembõl szóltál 😄

A Crimsonst végigtoltam már régen, talán egy 450-es Duronom volt akkor. Tetszett a játék, jó ötlet volt a repülõgépépítgetés, meg a küldik, de azért most már max nosztalgiából szórakozik az ember, a játékélmény azért mégiscsak a zilkettõ... Hawxról hallottam, sose próbáltam.

Si vis pacem, para bellum.

PhantomAss
wop tipikus példája a csillivilli arcade játéknak, amik arra jók hogy kiprópáld mert tetszik a graf, de fél óra játék után letörlöd, mert rájössz hogy az il2 után egy gyerekjáték, kb mint a hawx, de a pistikének mégiscsak ez tetszik, mivel van benne arcade mód, és billentyûvel is lehet repülni (mint a hawx), és jó a grafika (mint a hawx), de sz@r a fizika (mint a hawx), úgyhogy ha tetszik az il2 és azzal szoktál játszani akkor nem hiszem hogy ez hosszú ideig le fog kötni, ha meg arcade lövöldözõ de csilli játékra vágysz (mint a hawx), akkor inkább játssz a hawx-al
vagy a crimson skies-al, de az meg ugye sosem akarta magát komoly játékként eladni (mint a hawx vagy a wop)

GOOBY, pls

WOP mennyire arcade?

Hozzászoktunk a jóhoz. Annak idején a Crimson Skies is le tudott kötni, és szerettem.

Si vis pacem, para bellum.

szekelyland
Letörölni <#idiota>

Nálam is félórát ült a gépen anno, mikor full nehézségen se dugózott be a fóka, mustang hasrahúzott bottal, akkor kiborultam és letelepítettem, a cd-k pedi apám traktorjának a tükrén kötöttek ki díszként....

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

Hagyd a fenébe a CFS-t, ha ezen a konfigon nem fut rendesen (az enyém is hasonló, Il-2 remekül fut rajta)

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

VO101Tom
Pár tipp: ami légi harcnál kelleni fog (ezeket kell tudnod úgy kezelni, hogy nem engeded el az egeret, joyt):
- gpu, gpá (nekem a tüzgombon az 1+2 fegyver van beállítva, illetve külön az 1 (kiskaliber), ha csak puttyogtatni, célozgatni kell, de ez nincs annyira kéznél)
- gáz 0%, 100%, +5%, -5% (légi harcban csak a 0% és a 110% kell, ill hogy kicsit vissza tudd venni, ha melegszik).
- ívelölap fel, le
- magassági trimm orra, farokra, semlegesre (legjobb erre egy joy tengely, talán az egérgörgö is)
- Teamspeak adógomb
- wide nézet (legtávolabbi)
- nézet reset vagy center view (joyra tedd, ha el kell engedned az egeret, vagy célzol, jó ha a revi középen van.
- toggle FOV (váltogat a zoomok között)
- gunsight view

Ezek mind fontosak, viszont ami nincs a listán, az nem. Futó fel/le pl. tök felesleges joyra, de még a bomba, rakéta is. Azokat úgyis siklásban, elöre nézve használod, akkor elengedheted az egeret.

www.pumaszallas.hu

Magyarország autós térkép?? 😊
acidrain
Üdv!

Van-e valakinek olyan Map-ja az IL2-höz, amin rajta van az egész Balaton, és a Velencei Tó, vagy legalább ez a rész:

:S
Na a lényeget lefejtettem: Nem tudom miért de a játék szaggat pedig full grafikán mennie kellene. Mit lehetne tenni?

A gépembe a következõk vannak:
-Nvidia Gefforce 9800GT
-Intel Core 2 duo E8400
-2GB Ram
Törölt felhasználó
A balkezes egerezés nem is olyan szörnyû.Meg pár gombot átállítgattam,hogy egéren meg jojon legyen és így néha látom is ki lõ le <#idiota>
Willenbrock
Régebben játszottam vele,aztán 1 kampány lefagyott és töröltem dühömben.A grafika csak kiegészítõvel megy el,a fizika túl egyszerû,a fülkék meg csúnyák finoman szólva.

Srácok kérlek ne kövezetek meg ,de valaki játszik CFS3-al?
Tényleg bocs ,de CFS3 részleg ki van halva azért fordulok hozzátok:S

www.smart-bus.hu

spit vs 109 elsõ körében afrikában lekaptam 3 gépet, köviben 5 autót vége, a következõ magyar küldit meg végigbombáztam, kinyirtam 92 célpontot és mi nyertük a mappot😄

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

silk escape map -kent keresd
pl itt is van a fotok kozott (ketto az oldal aljan)

mijki
Az drága lesz 😄

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Her Laca
Akkor meg mit nyûglõdsz. Valamelyikünknek ,meglesz az és JÓ😊 áron lefénymásolhatod.😄 Gondolok itt sörre ,borra ,pálinkára😄D

mijki
Oké, köszönöm.

Azért keresek, mert nem a collectors editiont veszem meg, hanem elviszem a képet a fénymásoló szalonba, kinyomtatom, és felrakom a gép melletti falra. 😄

Her Laca
Olyat nem találtam😊
Google nem csak az én hanem a te barátod is😊
Azért még nézelõdök.

mijki
Laca, lehet hogy túl finnyásnak tûnök, de jók ezek a térképek, csak ilyen stílusú, egész csatorna térkép-et szeretnék. Remélem, ne sértõdsz meg.

Her Laca

Her Laca

mijki
Tudtok egy részletes angol csatorna térképet( persze 2.Vh-at.)? Mert nagyon nézegetem a neten õket, de egyik se olyan ami tetszene.

Vogel
Azért a sebességeknek nézzetek utána 😊 5000m-en 40%-al kevesebbet mutat a kabinban lévõ mûszer mint a TAS (valós sebesség). Amikor 10e m-en 350nel mész az majdnem duplája a valóságban. A szelencés mûszerek már csak ilyenek.

Her Laca
Nem az Off -al van a baj. Sok minden belefér a beszélgetésbe. No de a jó ízlés határait ne feszegessük😊

mijki
Bocsi az OFF-ért, nem offolok többet.