IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
www.pcpilot.hu
Majd berakom a joy alá, és akkor tudok majd a teljes Magyarország térképen repülni.
Értem én a viccet, csak nem szeretem. 😉😊<#nezze>#nezze>
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
www.pcpilot.hu
www.pcpilot.hu
www.pcpilot.hu
Si vis pacem, para bellum.
vagy a crimson skies-al, de az meg ugye sosem akarta magát komoly játékként eladni (mint a hawx vagy a wop)
GOOBY, pls
Hozzászoktunk a jóhoz. Annak idején a Crimson Skies is le tudott kötni, és szerettem.
Si vis pacem, para bellum.
Nálam is félórát ült a gépen anno, mikor full nehézségen se dugózott be a fóka, mustang hasrahúzott bottal, akkor kiborultam és letelepítettem, a cd-k pedi apám traktorjának a tükrén kötöttek ki díszként....
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
- gpu, gpá (nekem a tüzgombon az 1+2 fegyver van beállítva, illetve külön az 1 (kiskaliber), ha csak puttyogtatni, célozgatni kell, de ez nincs annyira kéznél)
- gáz 0%, 100%, +5%, -5% (légi harcban csak a 0% és a 110% kell, ill hogy kicsit vissza tudd venni, ha melegszik).
- ívelölap fel, le
- magassági trimm orra, farokra, semlegesre (legjobb erre egy joy tengely, talán az egérgörgö is)
- Teamspeak adógomb
- wide nézet (legtávolabbi)
- nézet reset vagy center view (joyra tedd, ha el kell engedned az egeret, vagy célzol, jó ha a revi középen van.
- toggle FOV (váltogat a zoomok között)
- gunsight view
Ezek mind fontosak, viszont ami nincs a listán, az nem. Futó fel/le pl. tök felesleges joyra, de még a bomba, rakéta is. Azokat úgyis siklásban, elöre nézve használod, akkor elengedheted az egeret.
www.pumaszallas.hu
Van-e valakinek olyan Map-ja az IL2-höz, amin rajta van az egész Balaton, és a Velencei Tó, vagy legalább ez a rész:

Na a lényeget lefejtettem: Nem tudom miért de a játék szaggat pedig full grafikán mennie kellene. Mit lehetne tenni?
A gépembe a következõk vannak:
-Nvidia Gefforce 9800GT
-Intel Core 2 duo E8400
-2GB Ram
Tényleg bocs ,de CFS3 részleg ki van halva azért fordulok hozzátok:S
www.smart-bus.hu
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Azért keresek, mert nem a collectors editiont veszem meg, hanem elviszem a képet a fénymásoló szalonba, kinyomtatom, és felrakom a gép melletti falra. 😄
Google nem csak az én hanem a te barátod is😊
Azért még nézelõdök.