IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kell egy ilyen otthonra.. ismétlem: KELL!!!!!!

Megvan az idei Karácsonyi ajándék ötlet 😄

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Mijki fejezd már be a topik állandó szét offolását! Azt isten húzza bele a magasságos hímvesszejét a duda orrodba.
Her Laca
Nem MIKI ez nem vicces! Arra ki sem térek,hogy minek nézem a harcos kedvû lényt! Inkább ne is részletezzük.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

mijki

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

mijki
Laca! Mért nem leszünk barátok? Ez a videó vicces. 😄

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

acidrain
<#nevetes1>
Valamelyik nap TS-en:

"-Te, hány szektorra van a cél?
-Kilenc.
-Akkor kell a 100% üzemanyag a meszába.
-Milyen enemy vadászok vannak?
-Spit IX-esek.
-Jah, akkor elég lesz 40% is, visszefelé nem kell repülni."

😊)

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

bocs egymás mellé csuszott az ott két link

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

Off: Nemrég készült el a kinai popakódó vadász a j-20 most meg egy saját fejlesztésû harcihelikopter:
És egy elképzelhetõ elmélet a lopakodójuikról:

j 20 eredeteitt

az viccesebb lenne amikor a majom csapni akar a csaj megfordulna és egy magnummal szarrá lõné az utolsó pillanatban a fejét<#nevetes1><#eplus2>

acidrain
Jobbulást!

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Her Laca
Miki!<#ejnye1> Nem leszünk barátok!

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

mijki
Egy kis off:

On:

DummyBoy
Nem, de ott van a legjobb helyen ...

Nekem volt a monitor alatt is pl: a Wiimote, de az nem sapkás megoldással ...

Valamint a monitor mellett lévõ hangfal tetején is ...

Az az egyetlen lényeg, hogy olyan helyre kell rakni, ahol a ledek legnagyobb elmozdulását is képes még rögzíteni ...

Ez valszeg a monitor teteje lesz 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

szerintem a tenregszint lehet a piros "hivatalos" a gunerry nézet pedig a valós, akár a sebesség, ami a valós a földhöz képest. És nagy volt a különbség 1000-en a hivatalos piros és a gunnery nézet mûszere közt, mig a piros szám 500 volt, ahogy a kabin mûszerén is, addig a gunnery nézetben 533. Ami még mindig nem 540. Beléptem a golyót is, ennek ellenére visszintes repülésben több nem nagyon ment. Szerintem lehet ott a gond hogy nyári a mapp, de az is lehet simán, hogy a compare 4.07-es ha jól tudom, és esetleg 7 km-ert lassult a messzer 4.10-ben. De csak feltételezek😊

V Domino
Passz.Amúgy a magasságot mindig tengerszinttõl számítják,ha jól tudom,legalábbis a polgári repülésben biztos.

R.I.P. White Europe

vagy nem lépem be a golyót! aham itt a kulcs talán

De lehet azélrt lassabb 7 km-rel, mert téli mappon minuszokban kéne repülnöm, akkor jobban húz a motor

megnéztem abban a nézetben, f4-el, 1000-en, 20% benyával, csukott hûtõvel, 110-el, 533-at birt. Am a magasság, amit a gunneryí nézetben mutat, az a valós magasság, a földtõl mért, és nem a tengerszinttõl, ugye?

oks, kösz, csak a kábelhosz miatt kérdeztem, bocs ha baromság volt

V Domino
Semmi köze a kettõnek egymáshoz,direkt azért hoztam 1000m-es értékeket és nem 6000-est,mert itt még elhanyagolható a nyomásérték változás a tengerszinthez képest.

R.I.P. White Europe

Her Laca
"Amugy máris egy kérdés akkor a kollégáktól a freetrackrõl, a webkamerát mindenképp a monitor tetejére kell tenni?"

Nem . Rakhatod a másik szobába is vagy az asztal alá,csak ugye akkor nem látja a ledeket.
<#csodalk>

katints rá a ctrl+f1-re, a gunnernézetrte, ott irja a földhöz kélpest való reális sebességet.
Amugy máris egy kérdés akkor a kollégáktól a freetrackrõl, a webkamerát mindenképp a monitor tetejére kell tenni?

Én is vmi hasonlóban reménykedem. Hogy 4000 m felett is lesz kidolgozott repmodelljük a gépeknek, és hogy valóban repeszthetünk 1000-rel (1000 km/h) a Messzerrel, ahogy arról Tobak Tibi bácsi beszámolt (zuhanásból kivéve szintben alacsonytámadásnál). De ettõl az élvezettõl nem akarom megfosztani a Spit, Póni, Létra és P-47-es pilótákat sem. :-)
V Domino
Pedig érdemes ránézni.Az F-4 110%,1000m 540km/h,K-4 600km/h,ezek köszönõ viszonyban sincsenek a tapasztaltakkal.

És ezek elvileg a játékbeli gépek adatai,mégse hozzák ezeket,ez furcsa nekem.

R.I.P. White Europe

Her Laca
itt egy másik
Hál istennek nem kell sokat keresgélni😊)

Her Laca
Ezt nem tudom. Azt a compare-t életemben nem néztem még😊
Az biztos,hogy egy emil kb 5000 méteren ment csutka gázon 550km/h val.
Ha jól rémlik zuhanásban 750 et bírt,leszálláshoz 130 kellett neki.
Nagyjából 2-4 ezer között utazóban reális az a 300 ,hiszen nem az a cél,hogy kifacsarjuk a benzintankot😊

Zpogi
Hát nem is tudom,érdekes ez az oldal.
Pl.: A B-1 és B-2-es messzer adatait,ha megnézitek a nehezebb(2197) és gyengébb(535LE) B-1-es ugyan olyan gyors és jobban emelkedik,mint a könnyebb(2152) és erõsebb(720LE) B-2-es. <#conf>

V Domino
Általánosságban értettem,a compare szerinti sebesség-értékeket sem érik el a gépek,pedig azok elvileg a játék adatai.

R.I.P. White Europe

Her Laca
Itten vannak adatok

600 al emil max ha zuhant😊

V Domino
Na ja,viszont a valóságban full gázon cc. 600-al szárnyalt a madár,nem 450-el,mint az Il-2-ben.Mondjuk ezt máig nem értem,hogy szintben miért nem lehet hozni a gyári adatokat a játékban,más kérdés hogy egy 600-al megkezdett B&Z-nek könnyen rossz vége lenne.

R.I.P. White Europe

Her Laca
Ez a 20 perc teljesen rendben is lesz asszem. Kérdés az,hogy mennyire reálisan modellezték le a gépek fogyasztását,mert azért ki lehet azt az idõt tolni ha spórolósan közlekedik a polgár. Múltkor valamelyik tv csatornán egy emil mociját próbapadon tesztelték ,hogy mennyit fogyaszt .
Csutka gázon igen,igen szomjasnak bizonyult😊)

Ez valami olyasmi, mint hogy a repülõgép nagyon egyszerû szerkezet:

- gázkar elõre -> hangos
- gázkar hátra -> halk
- bot elõre -> kis ház
- bot hátra -> nagy ház

Si vis pacem, para bellum.

PhantomAss
a visszaemlékezések is úgy említik, hogy az emilek kb egy órát lehettek a levegõben full üzemanyaggal, és ebbõl kb 20 perc jutott az Anglia feletti légiharcra
szvsz teljesen jó a számítás...

GOOBY, pls

Her Laca
Egy biztos😊 nem kell a benzin mennyiségen töprengeni😄
Csurig!!

Her Laca
Én is arra gondoltam.

Her Laca

én 50x50-esre tippelnék amúgy. de lehet, hogy bõdületes nagy marhaság 😊
Her Laca
Mert ugyi a legkisebb távolság Calais és South Foreland között 33km .
Na már most egy 300 al közlekedõ vadász akkor ezt a távolságot kb7 perc alatt abszolválja ha jól értelmezem. Az nem is rettenet repülési idõ ,még ha nem is ott megy át az emberfia ,tehát kb mondhatjuk egy 20 percbe átlag belefér egy Angliai kiruccanás meg még tíz egy kis csetepaté,no meg vissza is húsz perc. Kb egy óra ha lövöldözni támad kedvünk😊 Már ha méretpontosak a távolságok.

Her Laca
Véleményetek szerint mekkora az alant linkelt térképen egy szektor mérete?

naja 😄
Olyan mint a rep elõtti eligazítás: "Odamegyünk, azt' sz@rrá lövünk mindenkit!" <#nevetes1>

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Her Laca
Ugyan Dummy😊 Olyan ez is mint a másik.
Gázt rászúrod, irány az egyenes oszt ha úgy érzed a botot magad felé húzva elemelkedsz. Ha már a levegõben vagy az meg gyerekjáték,csutka gáz oszt irány az ellen,bekalibrálod a célkereszted megfelelõ pontjára és addig tartod nyomva a ravaszt😊 amíg az ellen le nem esik.
Egyszerû ez mint a faék.

DummyBoy
Nekem voltak újak, és még csak 150-nél járok a 898-ból 😊 Bár tény, hogy sok az már szerepelt pcpiloton, vagy máshol 😊

Én elnézegetem ... meg legalább egy helyen vannak ...

Joybeállításokra voltam kiváncsi pl: az érdekes ...

Mellesleg pl: AA-s képet még nem magyon mutattak ... én egy dolgot várok nagyon (A megjelenés kivételével ...) - a gépigényt.

Remélem procit és lapot nem kell majd cserélnem ...

Nem nagyon repkedtem mostanában, de a perorder napja óta újra repkedés megy otthon, most fõleg il-2 ... hááát ... izé ... ha pozitívan akarok hozzáálni, akkor azt mondom, hogy jó, mert jelenleg csak pozitív irányba tudok fejlõdni 😊

PhantomAss
ezek közül már az összes képet postolta Sanyo
egyébként nem vagyok elájulva a grafikától, fõleg a gépek külsõ kidolgozása tûnik egyszerûnek (pl messerek festése, stb)
mondjuk nekem nem is ez a fontos, hanem a normáris fm és dm

GOOBY, pls

Her Laca
Na szóval mik lesznek a távolságok ? akartam feltenni a kérdést

Her Laca

Her Laca

Her Laca

No ez itt az érdekes.

DummyBoy
Urak - Láttátok mér ezt a képgyûjteményt? Csak hogy a szivûnk is fájduljon?

fotóbákit - restranger albuma

@messerharcos: Wii-sben tudok segíteni ...
Kamerásat én sem csináltam ... Bár a fõ építés az ugyanaz, mert a ledektõl függ 😊

Wii-nél mindenképp infraledek kellenek, sima webkamerákban van infraszûrõ, azt el kell távolítani, ha IR ledeket akarsz használni, de próbaképpen elég lehet sima ledekbõl álló sapi is ...

Az a legegyszerûbb - kell 3 led (piros vagy fehér, minél nagyobb állásszögû, de ezen meg segíthet egy körömreszelõ), egy elõtétellenállás és valami táp (2 ceruzaelem, vagy egy USB kábel, vagy egy régi telefontöltõ ... bármi lehet ...)

Az a legfontosabb,hogy a kamera tudjon magas FPS-el rögzíteni, lehetõleg 30 körül ... és akkor nincs gond 😊

Ha bármi érdekel, akkor itt az SG-n is van topikja, ezt ne offoljuk szét 😊

SG.hu - FreeTrack topik

"Van olyan köztünk aki épitett már ilyet, és tud tanácsot adni majd amikor elakadok valamiben?"
Én már építettem ilyet. Vettem egy kevesebb, mint 4.000 ft-os Logitech E1000-es típusú webcamerát. Ilyet:

Ezután fogtam egy használaton kivüli baseball sapkát, s hajlítottam rá egy keretet, s arra fogattam rá a 4 hagyományos LED-et. A sapka hátuljára felvarrtam egy elemtartót, amibe két ceruzaelem fér be. Kellett valamilyen ellenállás is a rendszerbe, de már nem emlékszem az értékére.
A legnagyobb gond az egészben az volt, hogy hogy vezessem el szép esztétikusan a vezetékeket a sapkán. 😊
Bár én hagyományos ledekbõl csináltam, lehet, sõt jobb is infraledekbõl a rendszer. Én nem akartam túl sok pénzt költeni rá, s az infrával minta valamilyen gondom is lett volna.
Még annyit, hogy bár én 4 leddel csináltam meg a dolgot, de utána azt olvastam, hogy 3 leddel szebben mûködik.