IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Her Laca
[/url][/img]

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
[/url][/img]

GLO! Ez neked készült😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
[/url][/img]

Her Laca
[/url][/img]

Her Laca
[/url][/img]

VO101Tom
Photoshopban válaszd a Save for Web & Devices-t, ott nagyon jól be lehet állítani mekkora képet csináljon, mennyit tömörítsen rajta, és még a képet sem qrja el nagyon.

www.pumaszallas.hu

Meg 1-2 het es lenyomod a Naturalpoint Company-t minosegben, arban mar most is.

Her Laca
Ez már a tied😊 Nyugodtan gyere érte ,a valuta ráér😊

Her Laca
Dehogy nem tudok😊 Csak ide valami mittudom én hány kilobit nagyságú fényképet lehet feltenni. Kicsinyítettem,meg átalakítottam😊
Maga a test egy kemény mûanyag csõ. A közepén kiálló kis rész az egy mûanyag toll eleje aminek kisebb az átmérõje mint a testé,ez azért kellett,hogy a furatba szépen passzoljon. A hátsó traktus ,ugyanezen tott kibelezett hátsó része abban van az ellenállás vagy mifene. Lezárva meleg ragasztóval Ha lett volna nagyobb átmérõjû csövem vagy tollam akkor az elforgatást is egyszerûen meg lehetett volna oldani.
A test anyagát állatkereskedésben találtam, egy pálca és cicáknak valami játék volt rákötve. Volt vagy 500 forint,de kettõ kijön belõle.
Asszem a galériámban jobb képek is vannak.

Oké, akkor az 1.1-es verzióra gyúrok 😊

Legalább lesz idõm elmenni a pincébe a "valutáért" 😊

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Her Laca
Ja 😊 De most csak egy van kész😄 lévén nem készültem sorozatgyártásra😊)

DummyBoy
Egyre jobb 😊

Jobb képet nem tudsz csinálni? Meg milyen tollból van? Nagyon profi 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

acidrain
Tényleg jól néz ki, gratulálok. <#eljen>

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Her Laca
Holnap a Gellért hegyen dolgozom😊 Na az közel van hozzád,ha elugrasz a Gellért szállóhoz leszaladok vele. Hívj fel holnap amikor jössz .

Király lett Laca!

Jövõ héten Pesten leszel? Nem lesz holnap fõnök, el tudok ugrani érte.

Her Laca
És jut eszembe! Ezek a vállfán lévõ csipeszek tök jók,mert a belsejük valami filccel van bevonva,így nem karcolja szét a fülest pl😊
No meg erõsek is.

Her Laca
Kösz😊 Fesse be a radai😊 Már rájöttem,hogy kell jól meghajlítani a mûanyag csövet. Mivel ez kemény anyag,ledugóztam az egyik végét majd só val megtöltöttem,és a másik végét is lezártam. Melegítettem és úgy hajlítgattam ahogy akartam. A köv még jobb lesz,csak asszony már hõbörög,mert egy csomó tollat szétkaptam😊 Az illesztéseknél csapolást ,majd meleg ragasztást alkalmaztam,egyszerûen elõ fúrtam ,majd odaragasztottam a másik darabot. Stabil lett mint a telefon fülke.

<#eljen> Nagyon kiraly lett, ha befested feketere a csiptetot olyan mint az eredeti.

Her Laca
Miki ?) Én nem haragszom rád! Tegnap rád szóltam ,és kb el is felejtettem. Ha el olvasod és értelmezed mit írtam ,akkor egyértelmû mit tettem szóvá. Nem kell vörösözni,kékezni, stb.
Tegnap Szepy re is rászóltam amikor elragadta a hév.
Együtt repkedünk ,együtt játszunk ,tiszteljük egymást ,és ennyi.

bocs valszeg a tegnapi idegbeteg hangulatom tükrözõdött vissza. nem szótam

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

mijki
Laca, TS-en vagyunk mesterrel, és amikor mondta ír rólam, én is írtam róla. És én csak hülyéskedtem, nem kell rögtön leharapni a fejem.

Ha meg a tegnapi, álló motoros "hajszámért" haragszol rám, akkor bocsi, elragadott a hév, azt hittem te kapcsoltad ki a motort. Én meg gondoltam "ennyivel nem úszod meg", persze magamban. Sajnálom.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

PhantomAss
jó látni hogy az ifjabb nemzedék milyen tettrekész 😊

GOOBY, pls

Her Laca
Na azt magyarázd meg,hogy miért érezted szükségét eme bejelentésednek?
A reptéri kóbor ebet sem érdekli,hogy momentán mivel és ,hogy repkedsz, az meg pláne nem,hogy nem ültél spitbe. Megjegyzem avval sem egyszerû.
Sõt semmivel sem. Tudjuk,hogy ügyi vagy ,majd késõbb még ügyesebb leszel,de ne bizonygasd ezt,no meg azt sem,hogy te nem vagy veres szimpatizáns. Az se érdekel senkit. Ha azokkal szeretsz repülni akkor azokkal repülj. Na ennyi.
Miki te meg ne baksztasd mestert ,inkább tanulj tõle ha együtt repültök. Van mit!

Her Laca
[/img]

Oké Gló. Jöhetsz érte kész lett😊

Törölt felhasználó
<#csodalk>
este csak aircobrával, pe-3-al meg hurrival repültem és ehez hasonlókkal, egyszer nem ültem spitbe vagy lavorba, mijki meg a superratából megmondja nekem hogy vörös vagyok, és egyesek szerint én csak reszelék vagyok...

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

mijki
MESTER IS A RED HEAD 😄

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Ezen a pár napon nem múlik Laca. Csak hát fogy a nedû 😊

VO101Tom
Jól néz ki, ügyesen összeraktad. Este reppenhetnénk valamit, egész héten nem voltam fent.

u.i.: ékezetes betû ne legyen a fájlnévben, és jó lesz a link 😊

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Most olyat készítek amit lehet két tengely mentén állítani. Néztem az eredetit az olyan. Bár sok értelme asszem nincs.
Mindegy Gló nak jó lesz😊 Lehet a béta verzsönt szétkapom az úgy sincs összeragasztva,és átépítem . De jó móka,elmókol vele az ember😊

DummyBoy
Gratula, spóroltál 40 ojrót 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Her Laca
Na nem küszködöm.
A béta fényképe valamiért nem mûkszik,ez a kb végleges.
Most töprengtem még finomítok a dolgon.
De ez könnyû,és csíptethetõ ,szerintem egész tûrhetõ lett.

Her Laca
[/img]

Her Laca
[/img]

Her Laca
[/img]

Na, erre most mar mukodik.
Uraim, koszonom szepen segitseget.

A beallitasok ugyanazok nekem is, a tolto kepernyo is, de a jatek kepernyo is kozepen marad. Mindegy, eddig is 1280x960 ban hasznaltam teljes kepernyon, mostmar kibirom tavaszig.

acidrain
Így néz ki betöltés közben:

És így a játék alatt:

acidrain
A beállításaim ugyanazok, amit Solt írt a #34369-es hsz ben.

acidrain
Nálam is így mûködik. Repüléskor van csak teljes képernyõ.

Bar igy lenne nekem is, de nincs. Azert koszi.

Az indítóképernyõ, sõt, utána a menü is a képernyõ közepén lesz, de a repülés már teljes képernyõn fog futni.

Her Laca
Egy két héten belül megcsinálom . ma megcsináltam az 1.1 es vázát. Jó lett.
Jövõ héten megveszem ami kell és összerakok neked 2 õt,de melózom is,így nem ígérem azonnal .

Megdumáltuk!

Szólj, hogy mikor és hova vigyem a rentábilis terméket😊

Nincs mit... nem értem mi lehet, jónak kéne lennie...

www.smart-bus.hu

nem mentem be az opciokba, de latom hogy nem jo mert a kepernyo kozepen van osszehuzva 640*480 ban, rogton az indito kepernyo.

repvez
az átirás után belementél játékon belül az opciokba ?
Mert tudtommal azt nem szabad,mert felülirja a változtatásokat.
Tehát ird át wordpadba az értékeket és mentsd el, de a játékon belül ne nyisd meg az opciot ezután
Most mar nalam is ilyen a config.ini, sajna nem akarja, mindegy ezt a par napot mar kibirom COD ig. Koszi!

Nálam így néz ki:

width=1920
height=1080
ColourBits=32
DepthBits=24
StencilBits=8
ChangeScreenRes=1
FullScreen=1
DrawIfNotFocused=0
EnableResize=0
EnableClose=1
SaveAspect=0