IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
GLO! Ez neked készült😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.pumaszallas.hu
Maga a test egy kemény mûanyag csõ. A közepén kiálló kis rész az egy mûanyag toll eleje aminek kisebb az átmérõje mint a testé,ez azért kellett,hogy a furatba szépen passzoljon. A hátsó traktus ,ugyanezen tott kibelezett hátsó része abban van az ellenállás vagy mifene. Lezárva meleg ragasztóval Ha lett volna nagyobb átmérõjû csövem vagy tollam akkor az elforgatást is egyszerûen meg lehetett volna oldani.
A test anyagát állatkereskedésben találtam, egy pálca és cicáknak valami játék volt rákötve. Volt vagy 500 forint,de kettõ kijön belõle.
Asszem a galériámban jobb képek is vannak.
Legalább lesz idõm elmenni a pincébe a "valutáért" 😊
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Jobb képet nem tudsz csinálni? Meg milyen tollból van? Nagyon profi 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Jövõ héten Pesten leszel? Nem lesz holnap fõnök, el tudok ugrani érte.
No meg erõsek is.
Tegnap Szepy re is rászóltam amikor elragadta a hév.
Együtt repkedünk ,együtt játszunk ,tiszteljük egymást ,és ennyi.
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
Ha meg a tegnapi, álló motoros "hajszámért" haragszol rám, akkor bocsi, elragadott a hév, azt hittem te kapcsoltad ki a motort. Én meg gondoltam "ennyivel nem úszod meg", persze magamban. Sajnálom.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
A reptéri kóbor ebet sem érdekli,hogy momentán mivel és ,hogy repkedsz, az meg pláne nem,hogy nem ültél spitbe. Megjegyzem avval sem egyszerû.
Sõt semmivel sem. Tudjuk,hogy ügyi vagy ,majd késõbb még ügyesebb leszel,de ne bizonygasd ezt,no meg azt sem,hogy te nem vagy veres szimpatizáns. Az se érdekel senkit. Ha azokkal szeretsz repülni akkor azokkal repülj. Na ennyi.
Miki te meg ne baksztasd mestert ,inkább tanulj tõle ha együtt repültök. Van mit!
Oké Gló. Jöhetsz érte kész lett😊
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
u.i.: ékezetes betû ne legyen a fájlnévben, és jó lesz a link 😊
www.pumaszallas.hu
Mindegy Gló nak jó lesz😊 Lehet a béta verzsönt szétkapom az úgy sincs összeragasztva,és átépítem . De jó móka,elmókol vele az ember😊
A béta fényképe valamiért nem mûkszik,ez a kb végleges.
Most töprengtem még finomítok a dolgon.
De ez könnyû,és csíptethetõ ,szerintem egész tûrhetõ lett.
Uraim, koszonom szepen segitseget.
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Jövõ héten megveszem ami kell és összerakok neked 2 õt,de melózom is,így nem ígérem azonnal .
Szólj, hogy mikor és hova vigyem a rentábilis terméket😊
www.smart-bus.hu
Mert tudtommal azt nem szabad,mert felülirja a változtatásokat.
Tehát ird át wordpadba az értékeket és mentsd el, de a játékon belül ne nyisd meg az opciot ezután
width=1920
height=1080
ColourBits=32
DepthBits=24
StencilBits=8
ChangeScreenRes=1
FullScreen=1
DrawIfNotFocused=0
EnableResize=0
EnableClose=1
SaveAspect=0
Use3Renders=0