IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
pls, meseld el a technikad?
(mert ez az atirom a config. ini ben, sajna nekem nem mukodik)
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
ahogy mondtam biciklilámpás ledes megoldás
de lámpafény sem zavarja de a gép emeleten van és a tetõablakon nappal annyi fény jön be hogy az már sok volt neki azt elsötételve perfekt ez az elsõ verzó elég ratyin néz ki de már én is azt nézem h csináljam meg szebbre
Lehet persze profibbat meg gyengébbet is csinálni, ami nekem van az sem a legszebb, de eddig kb. 6-szor esett le fejhallgatóstól az földre és még mindig bírja, emiatt sem nyúlok hozzá 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Tegnap elkészült az infra ,kb egy óra alatt összedobtam ,mûkszik is rendesen,de ma egész nap azon töprengtem,hogy olyan hát izé, barkács kinézete van. Hazafele beszereztem az anyagot(a fene se gondolta volna,hogy kemény mûanyag csõ szívószál méretben feketében hiánycikk😄)
Állatkereskedésben akadtam rá,szóval a tegnapi béta után,ma asszem összerakok egy korrekt verzsönt😊 Minimum úgy nézzen ki mint az eredeti.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Mit mondjak, ég és föld a különbség.
Nem is gondoltam volna, hogy ennyit jelent egy monitor.
1920X1080 ban futtatom az IL2-t, a kép kifogástalan, kontrasztos.
Nem kell ráfeküdnöm az asztalra, hogy meglássam a kontaktot, földháttérben is könnyebben észreveszem.
Persze még szoknom kell az új jövevényt, de az eddigi benyomások alapján nem bántam meg a cserét.
<#eljen>#eljen>
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
csak én nem tudom kiszedni a mágnest 😄
de még próbálkozok...
GOOBY, pls
megszereztem az Arma 2-t, újonnan 2000 forintért, a febuári pc guru-hoz adják: CSAK 2000 FT!
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
www.smart-bus.hu
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
A ledeket egy budakalászi cégtõl rendeltem telefonon és másnap hozta a postás borítékban utánvéttel,ha megtalálom belinkelem ide.
Meg is van:LINK
Nekem ez van:GV-IRPB8-4G
Az infra ledhez kell (Nem muszáj, de jobb.) kiszerelni az infraszûrõt a webcam-ekbõl😊 Nemtom a sima led mûködik-e nappal, elvileg igen. Van aki piros ledeket használt emiatt. Sajnos ezt inkább Freetrack topikban kellene megkérdezni ...
Wiimote-hoz kell kékfog is, igen.
A Wiimote legnagyobb elõnye, hogy gyorsabb (100 FPS), valamint az egy infra kamera, szóval nem nagyon kell vele csinálni semmit.
Ellenben drágább és kell hozzá BT.
Én anno azért válaszottam a Wiimote-ot, mert egy Wiimote annyiba került használtan mint a VX1000-es kamera, amit ajánlanak a FT-hez ... BT key-em volt itthon, szóval így a sebesség döntött ...
Viszont emiatt sajna nincs tapasztalatom a sima ledes és kamerás megoldással ...
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
Másik kérdésem, hogy infraled jobb? Boltban az is csak 100 forintos tétel. És akkor nem kell szerelni az infraszûrõt.
Az infrás webcamok jobbak ebbõl a szempontból, vagy indifferens a dolog?
A zsinór meg annyit, a füleshez is megy, össze lehet fonni a kettõt, és akkor csak egy vastagabbat kell kezelni...
Si vis pacem, para bellum.
Épitsek inkább wii-vel? Mert az infraszûröt webcamból nemhiszem hogy én kitudom szedni...
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
És csak 26 pénz volt.
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Most mit kell csinálnom,hogy Il2 alatt mûködjön?
www.pcpilot.hu
www.smart-bus.hu
Asszem párom mondta egyszer, hogy majd ha kicsatlakozom a mátrixból, akkor lépjek oda hozzá ... és utána 5 perc volt mire kibogoztam magam 😊
Én behülyülnék még egy madzagtól... így is agyfaszt kapok tõlük! 😄
www.smart-bus.hu
Ha túlságosan felfelé mozdítod a fejed, akkor a bézpólsapi "napellenzõje" kitakarhatja a 3-ik fényvisszaverõt és ez limitálja a mozgást.
Valamint ez a kütyü a nagyobb fényerõ miatt jobb lehet világos helyeken ... Valamint olyanoknak is jó, akik nem szeretik a bézbólsapkát és eleve fejhallgatóval játszanak.
Ha viszont hangszórókkal játszol, vagy hangrendszerrel, vagy nem szeretnéd, hogy még egy madzag lógjon rólad, akkor nincs semmi gond a simával sem ...
Sõt, ha eddig nem tûnt fel, mik a bézbólsapis cucc határai akkor gyakorlatilag semmi elõnye nem lehet számodra 😊
Ez olyan egyéni ízlés cucc 😊 Nekem spec. jobban bejön ez, mint a sapkás ...
@Laca mester, én a legújabb bétát ajánlom: 5.1 beta 03
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
www.pcpilot.hu
R.I.P. White Europe
www.smart-bus.hu
Hogy mire figyelj? Ha nem tudod kipróbálni, akkor arra, hogy nincs-e eltörve az a kis rész ami a lábazatot és a "kamerarészt" összeköti ... igen törékeny 😊
Az a PTC Fuse 250 MA az mi a csoda?
Nekem van TrackClipem, de nem használom, helyette a régen FreeTrack-hez használt versiont haszálom 😊 Méretpontos, ami TIR szempontjából fontos, ugyanis míg FreeTrack-nél de adod meg, hogy a pontok milyen távolságra vannak egymástól, addig ez TIR esetében fix!!!
Amery linkje az jó, csak arra kell figyelni, hogy a ledek nem egyvonalban vannak, ez is segít azon, hogy nagyobb fejmozdulást is le tudjon követni anélkül, hogy kitakarják egymást a ledek.
A fekete szívószál? Azok a szárak 😊 Abban fut a kábelezés 😊 A végén pedig ott figyelnek a ledek 😊
Itt van a galériámban 3 kép az "alfa" változatról 😊
Homemade TrackClip Pro front
Homemade TrackClip Pro back
Homemade TrackClip Pro összerakva
@PhantomAss: Én anno az enyémbõl vékony óráscsavarhúzóval toltam ki ... fostam is rendesen nehogy összetörjem, de aztán végülis engedett 😊