IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csináltam a munkafázisokról fényképeket ,ha valakit érdekel elküldöm .
[/url][/img]
[/url][/img]
[/url][/img][/url][/img]
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
La-5FN motorját nyársra tûzi a Vulcan gépágyújával. Ez a gép, Raptort eszik reggelibe, ez a gép, egy mestermû!
Ui.: nem vagyok mazsola! Nem vagyok kicsi!
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
elsõ prototípusa: az XM-01 "Héja", 2011
Ui.: A rajz elég béna, ha nem színeztem volna ki, sokkal jobban nézne ki. Elbaxtam. Na mind1. Viszont a gép formája, mûvészi-<#nevetes1>#nevetes1>
www.smart-bus.hu
Akkor úgy mondom, felpörgetni...teljesítményt növelni, károsodás nélkül?
www.smart-bus.hu
(Bár tudok valakit, akit nagyon meg tudnál lepni egy ilyen szerkezettel, ha annyi lesz, hogy nemtod hova tenni 😊 )
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
( 2xSSAA mellett egész tûrhetõ, de maximalista vagyok! 😊 )
www.smart-bus.hu
Bár az enyémnek semmi baja, most elkezdtem morfondírozni azon, hogy csinálok egy újat a Te terveid alapján 😊
@Solt: Átküldöm majd a beállításaimat ROF-hoz ... ha nekem GTX275-ön megy simán, akkor neked nem értem miért nem megy a 460-al ...
www.smart-bus.hu
Én úgy látom, úgy tapasztaltam, hogy a driveres gondok minkét oldalon 90%-ban user error-ból adódnak. Elég csak a CCC, meg az ATT egyszerre történõ telepítésére gondolni... 😄
www.smart-bus.hu
Nekem volt mindenféle vga-m... 7600GT, 3870, 8800GT, 4870, és most a 460-s... igazán komoly nyûgöm egyikkel sem volt! Sem driver, sem mûködés terén...
Kisebb ( inkább nagyobb, és nekem az a fõ bajom az NV-vel ) csalást észrevettem NV-vel ArmA alatt, a 4870-n meg nincs SSAA... kb ez a két dolog ami megmaradt bennem.
Az ATI-k élsimítása teljesen eltérõ az NV kártyákhoz képest, így az SSAA hiánya ezzel magyarázható a 48xx szériánál... arról nem beszélve, hogy tényleg gyenge hozzá, mint ahogy a GTX460 is! 😊 4x SSAA az, aminek már van értelme... ez meg padlóra vágja a GTX460-t! Hiába van az 57xx kártyákon, azok is gyengék hozzá... csak ott már más az élsimítási eljárás... tiltani meg gondolom nem akarták.
Én a RoF, és annak a shimmering jelensége miatt vettem NV kártyát... nem oldódott meg a shimmering jelenség, mert gyenge hozzá... vissza kell venni több látványos szûrõt ahhoz, hogy a különbözõ élsimítási variálások után a shimmering kiküszöbölhetõ legyen. Viszont így meg kevesebb fps-t hoz, mint az 512-s 4870... :S Ott vagyok ahol a part szakad, csak szegényebb lettem pár tízessel! 😄
Ami a lényeg... driverek terén ugyanúgy vannak apró érdekességek. ATI-nál egy ideig szarok voltak az open gl driverek, NV-nél pedig a GTX460 nálam most sem reagál a driveres SSAA beállításra RoF alatt. Külön tool kell hozzá, ami kényszeríti...
Egyikkel sem felhõtlen az élet, de egyikkel sem jártok rosszul, bármelyiket is veszitek... Én most azért fogok ATI-t venni, mert az jön a sorban... 😊
www.smart-bus.hu
Pár óra múlva teszek fel képeket ha sikerül😊
Egy biztos. Minap nézegettem a prohardver fórumát. Ati driverek topik versus NV driverek topik. Nézzétek meg a hozzászólások mennyiségét ,kitérve arra,hogy a két topik megnyitása között mennyi idõ is telt el<#mf1>#mf1>
Mindegy, remélem az új IL-2 alatt minegyik kártya simán fog menni, függetlenül attól hogy nv vagy ati. (persze minimum 1 gigás)
Nekem is fõleg nVidia kártyáim voltak, aztán most mivel ár/teljesítmény arányban jobb volt, így Ati-t vettem. (4870-est)
A nagy nevekkel semmi gondom nem volt ... minden ment szépen ... de szimek alatt szarakodás volt. (Shimmering, drivergondok, stb ...)
Ami végképp feldühített, hogy az Ati kártyái is tudnák mindazt amit az nvidiák, ha a driverei nem lennének ilyen zártak, és lehetõség lenne alternatív dolgokra (Mint pl: nvidia-nál az nHancer volt, vagy most az Inspector ...)
Ami kiverte a biztosítékot, hogy az SSAA azért nincs bekapcsolva a 4-es szériánál, mert nem elég a HW hozzá, ellenben az 57xx-asokon meg mûködik. (amik persze lassabbak mint a 48xx-asok ...) KAMU. Marketing csalás ... Vedd meg a drágább, újabb és lassabb VGA-t, hogy egy olyan feature-t bekapcsolhass ami egy GF4-en már mûködött ... (Más kérdés hogy lassan ... ) Na itt gondoltam meg magam ...
Vettem egy nvidia karit és megoldódtak a gondok. (Hozzáteszem, ha most Falcon szerelmes lennék akor meg pont Ati kártya kellene, mert a flakonnak meg az nvidia driverrel vannak gondjai ...)
Jelenleg pont jó a kártyák állása, mert párban vannak, csak mind másban tud extrát ...
Ati-nál ott az Eyefinity, nVidia-nál meg ott a Physx és a CUDA (Meg esetleg a 3D...).
Ati-tól nem a teljesítménye, hanem a driverei miatt félek ... Mindenki jöhet azzal, hogy az nvidianak meg volt olyan drivere, ami tönkretehette a kártyát ... Persze ... Viszont Ati-s driverekkel is van gond ...
Sajnos viszont AMD-ék jobban tudják mi az a szó: mézesmadzag ...
Unlockolható procimagok ... unlockolható VGA-k ... Eddig mindig az Ati és az AMD volt errõl híres ... Ha nem lenne ilyen akkor nem is gondolkodnék mit vegyek ... De most elgondolkodtam megint ...
Bocs a hosszú offért.
A végére egy kis féloff:
nVidia Inspector - olyasmi mint az nHancer
Elõtte volt még idõrendben. 440mx, ati9200se, vele párhuzamosan nv5200fx , nv4200Ti, hd2600 (ez cumi volt), 7600gt majd hd6850.
az ati régen jó volt, de szerintem újabban kezd magára találni. Igaz a driverekkel lehet gond, de nv-nál is hallottam már driver problémáról, sõt a 7600gt-nél volt is gond, pont az il2-nél, de a gyári drivert visszatéve jó lett, azóta is az a driver van fenn azon a kártyán. Az atinál meg szerintem minnél újabb egy driver annál jobb😊
Mondom mégegyszer szerintem.
pont az il2-t nem szerették
na akkor megfogadtam hogy ati kártyákat soha többé
ahogy mondjátok, régen driver gongok voltak
akkor ezek szerint már javult ilyen téremn az ati?
kb 4 éve nvidia kártyám van (8800gt, 260gtx), és semmi gondom nem volt velük, semmilyen játékkal
valahogy megmaradt bennem ez a rossz érzés az ati kártyákkal kapcsolatban
GOOBY, pls
A prohardver fórumon panaszkodnak a 6850 tulajok, hogy driver probléma van. ez mind szép és jó, csak azt nem írják oda, hogy 15-17- éves hülyegyerekek (bocs annak aki magára veszi), megveszik a vadiúj kártyát, és arra recskáznak, hány pontot csinált 3d markban, hogy meddig lehet húzni. (egyébként 3d markkal vagy játékkal játszik az ember?) Na, most addig húzza, amíg egyszer csak nem indul el a kártya (kék vagy fekete képernyõ), aztán visszaállítaná alapbeállításra vagy amíg még ment a legnagyobb órajelen. Na, után ameg nem megy normálisan a kártya. Gondolom sikerült valamit megsütni benne. A húzáshoz megfelelõ hûtés is kellene, de azok a kis pöcsök ezt nem fogják fel. Érdekes módon csak az alap 6850-nem van gond. a gyári oc-s kártyákkal nincs, azon gyárilag (fõleg nekem a gigabyteon) 2 ventillátor van, réz hûtõbordékkal, csövekkel.
( RoF fórumot nem nézted 6950 ügyében? )
www.smart-bus.hu
Múltkor linkeltem nem? Vagy csak akartam?
RoF fórumon nincs 6950 tulaj? Kíváncsi lennék...
www.smart-bus.hu
Ati-nál meg nem ... kicsit félek ... Mindegy, van idõm agyalni ...
RoF alatt tuti nem lesz shimmering gond... ezeken már van SSAA, és bírják is. NV alatt is shimmeringes, ha nem teszel rá SSAA-t! 😊
www.smart-bus.hu
560 Ti - 64k - nvidia
6950 - 74k ... ezt jóeséllyel moddolhatom 6970-re, ami gyorsabb is ...
Viszont AMD - és nekem drvier voltak gondjaim vele (Pl: ROF esetén - shimmering.)
Szóval nemtom ... a héten megy vissza a 4870-esem gariba, és cserábe majd eldöntöm mi legyen 😊
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
IL2 alatt semmi gond az ATI-val, több kártyán ( 3850, 3870, 4870 ) is teszteltem és én nem találkoztam problémával. ( open gl gond elõfordult, a de a mostani driverek már jók ) Ráadásul az 58xx széria óta meg van SSAA, amivel az élsimítás is szebb...
A GTX 560 pedig 23-25%-l gyorsabb mint a GTX 460, viszont jóval többet eszik, és jó 30%-l drágább... 😊
ÍME
Jelenleg szinte mindegy, hogy az ember mit választ, mert nagyon lefedett a piac a középkategóriában... GTX460, 560, 570, vagy HD6850, 6870, 6950... egyikkel sem lehet rosszul járni... arra kell csak figyelni, hogy melyik gyártótól vesszük.
Ami egy picit hozzáértõnek jelenleg a legjobb választás, az a 2GB-s 6950, mert jelenleg még olyanok vannak piacon, amelyekbõl egy bios frissítéssel teljes értékû 6970-t lehet varázsolni. 74000.- Forintért kapunk egy 100000.- Forintos vga-t. Ráadásul dual biosos, így még elcseszni sem lehet... 😊
www.smart-bus.hu
Én anno a 460 és 6850 között vaciláltam. Most 6850oc van, semmi gonja nincs. a két kari elég hasonló, szerintem az nvidia drivere kiforrottabb, de a 6850 kevesebbet fogyaszt, kevésbé melegszik.
Itt egylink a fogyasztásukról, eredényekrõl:
HD 6870, HD 6870+6850 CF, HD 6850 OC: minden, ami még nem volt a Bartsról
Bár, és még nem tudtam, hogy jön, de gf560 ti-t vennék inkább😊
www.smart-bus.hu
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
De, ha teheted akkor inkább GTX560, vagy HD6950...
www.smart-bus.hu
Sajnos elérkezett az idõ a jó öreg 8800GT-m leváltására.
GTX460/1GB vs. 6850
Szempont: Il-2, Rise of Flight, Cliffs of Dover.
Az enyém is hasonló. 😊
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."