IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.pumaszallas.hu
Az idõdet nem szeretném rabolni, de ha van még egy Freetrack-es verziohoz alapanyagod és kedved az elkészítéséhez, akkor szeretnék benevezni egyre. Az ellenszolgáltatásért még kamrakutatást tartok a mai napon.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Akkor eddig van kettõ KV és neked.Jövõ hét közepére elkészítem ,sajna eddig volt lustálkodás most meg a nyakamba szakadt a meló. De addigra megcsinálom.
Te csak a kisütõfeszültséget tesztelted...
Si vis pacem, para bellum.
Én betettem mindenesetre.
www.smart-bus.hu
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
"Asszem lassan bármibõl megcsinálom amit összekukázok"
Mint a kínaiak 😄
Már kikísérleteztem mibõl ,hogy lehet megcsinálni tökéletesen ,az állítható verzsön kb 2 ezer forintból megépíthetõ. Mert ugye a háztartásban fellelhetõ alkatrészek végesek😊 ,bár tegnap unalmamban összeütöttem még egy clipszet abba került sziló kupaktól gumikupakig,filc tol testen át minden😊 Asszem lassan bármibõl megcsinálom amit összekukázok😊
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Én azért írtam a 10 ohm-ot, mert a nagy fényerejû speckó IR ledeken kívül elvileg majd minden lednek elég 50-75mA 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
ajánlott olvasmány a 4.10 manualja
LINK
487 es ledet tudtam szerezni annak az adatlapja szerint ennyi kell
akkor annak 20 ohm os elõtét kell és ennyi?
Business Software Center Kft
HUNGARY, 1133 Budapest,Vésõ u. 7.
Tel:+36 1 452 4683
http://www.bsc.hu
A honlapon nem sok info van, de egy telefont megér.
Saitek szervizt keresek itthon, garancián túlit.
(Pedál meghalt...)
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Soros kapcsolás esetén a ledeken folyó áram így olyan 50mA lesz, ami bõven oké 😊
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Offline olyan mint a 4.09-ben azaz szabadon mozog. Magyarán a tárcsa elfordulása mutatja az akt. irányt, a rádió iránytû meg az eredeti funkciójának megfelelõen a következõ fordulópont irányát jelöli.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
www.smart-bus.hu
Akkor ebbe beletörõdök. 😞
Talán majd egyszer valamelyik patch-ben orvosolják ezt az apró problémát.
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
A 16:9(16:10) úgy alakul ki, hogy levágnak kb.80-80 pixelt a kép alsó és felsõ szélébõl.
www.smart-bus.hu
conf.ini:
width=1920
height=1080
ColourBits=32
DepthBits=24
StencilBits=8
ChangeScreenRes=1
FullScreen=1
DrawIfNotFocused=0
EnableResize=0
EnableClose=1
SaveAspect=0
Use3Renders=0
Save aspect O-án, ilyen a kép:
Ennél hátrébb nem tudom vinni a revitõl a nézetet, csak a magasságmérõig látszik a mûszerfal.
Save aspect -et átírom 1-re:
Ez a legtávolabbi nézet, látszik a következõ sor mûszer is, viszont a kép nem szélesvásznú.
Namármost be lehet-e állítani valahol, hogy a szélesvásznú képen is hátrébb lehessen vinni a nézetet?
Pár napja cseréltem monitort, és nagyon szokatlan, hogy nem látom a golyót csak úgy, ha mindíg lefelé pillantok.
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Vagy írta 1-2 hónapig és akkor töltötte fel?
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro