IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Elõzetes zenével
A sima elõzetes
www.smart-bus.hu
Si vis pacem, para bellum.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
HP-ból (házi pálesz) csak 1/2 liter van idehaza, úgyhogy a vödör maradék részét beválthatnám egy 1/2 literes kiszerelésben lévõ 83-as 5p Tokaira?
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
www.smart-bus.hu
Hétvégén legyen, és hozom a kólát 😄
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Aztán majd alszunk panzióban, kocsmában a földön.. vagy valahol..
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
De nem ez a fõ szempont. Kedvemet lelem a bütykölésben.
Jövõ hét végére megcsinálom azt a 3-4 et amit itt kértek.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Mivel a többség budapesti, én benne vagyok, hogy ott tartsuk, felautózok Szegedrõl, majd alszom valami panzióban. (az ivást nem hagyom ki).
Tudom, hogy még korai felhozni a témát, de húsvét környékén visszatérhetnénk rá.
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
OPERATING SYSTEM: Windows® 7 / Vista SP2 / Windows XP SP3
PROCESSOR: Pentium® Dual-Core 2.0GHz or Athlon™ X2 3800+ (Intel Core i5 2.66GHz or AMD Phenom II X4 2.6GHz recommended)
RAM: 2GB (4GB recommended)
VIDEO CARD: DirectX® 9.0c compliant, 512Mb Video Card (1GB DirectX® 10 recommended) - See supported List*
DIRECT X®: DirectX® 9.0c or DirectX® 10 (included on disc)
DVD-ROM DRIVE: 8X
SOUND CARD: DirectX 9.0c compatible
HARD DISK: 10GB
PERIPHERALS: Mouse, keyboard (joystick with throttle and rudder control recommended)
MULTIPLAY: Broadband connection with 128 kbps upstream or faster
Ez csak nekem volt eddig új?
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
www.smart-bus.hu
www.pumaszallas.hu
Mármint repülésben, persze......
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
www.pumaszallas.hu
Tud valaki valami hiheto infot a repulheto tipusokrol?
A Bf-109E, Spitfire MK I, Ju-87, Hurricane, korai valtozatok, ezek talan biztosak.Esetleg meg valami?
Ez volt az elsõ threesome...😊
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Ez egy külsõ program, amit párhuzamosan kell az Il2-vel futtatni, de mivel nem módosítja az il fájljait szerintem mûködnie kéne azokon a szerókon is.