IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#banplz>#banplz>
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Tudtommal nem sok, de mindegy is, mert az új lapoknál nem lesz választási lehetõséged! 😊 DDR3...
www.smart-bus.hu
Apropó. Van különbség ,már érezhetõ a DDR2 és a 3 között?
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.smart-bus.hu
Van egy javallatom. Vegyük meg a játékot,teszteljük le,úgyis március végén jelenik meg ,megtapasztaljuk ,áprilisban jönnek az új lapok,az egy két hét ,és a tapasztalatok birtokában indulunk neki a hardver fejlesztésnek😊 Vélemény? Addig is lehet gyûjtögetni.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Köszönöm a segítséget! <#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Gb H55m alaplap, i5-760 és gb6850 OC, de az alaplapom támogatja az erõsebb (nagyobb mhz-es, egészem 200-ig) memóriát, így 4gb 1600mhz hiper-x van benne.
Ja, és nekem 400-as tápot ajánlottak, de gondolva a jövõre 500-as chieftechet vettem.
Az alaplapot, és a memóriát kivéve ugyanez a konfig.
Játékok tekintetében, nincs olyan ami megizzasztana. Eddig CoD BO, Need for speed most wanted, medal of honor(2010), crysis, Arma 2, F1 2010, és még a tök..öm tudja mi volt még.
Minden maxon volt, egy lagg sehol.
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
Alaplap
Processzor
A ram inkább legyen 1600 MHz-s.
Ha mindenképpen intelt akarsz, akkor az új i5 szériát válaszd, ne a régit! Lehetõleg K jelzéssel. ( csak azt lehet húzni )
Amennyiben pedig a következõ 3-4 évben nem tervezel ennél nagyobb konfigot venni, akkor elég egy minõségi 400W-s táp is.
@Laca: Áprilistól jönnek az új AMD lapok.
www.smart-bus.hu
Az IPON-nál nekem ezt a configot ajánlották:
A cikkben szereplõ processzor rossz vétel, helyette erõs, fizikailag négymagossal:
Alaplap ASROCK H55DE3
Processzor INTEL Core i5-760 2.80Ghz 1156 BOX
Memória KINGMAX 4096Mb DDR3 1333Mhz
Videókártya GIGABYTE GV-R687OC-1GD HD6870 1GB GDDR5 PCIE
Merevlemez SAMSUNG 500GB F3 7200rpm 16MB SATA2 HD502HJ
Optikai egység NEC AD-7260S Fekete
Ház COOLERMASTER RC-370-KKN1-GP Elite 370
Táp CHIEFTEC CTG-500-80P 500W BOX
Vélemények róla? Tanácstalan vagyok, mert teljesen elvesztettem a fonalat hardverfronton... <#rolleyes>#rolleyes>
Este jöhetnél repülni egyet, Domino is jön elvileg.
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
( a mostani géped tuti nem hajtja ki a GTX 580-t )
www.smart-bus.hu
Az I7 az bitang drága azért,bár biztos jó mondjuk ha 50 körül lehetne venni azzal 2-3 évig elkaristolnák. Intelem már nem volt jó ideje,de amikor volt az hibátlan teljesítményt nyújtott. Mondjuk az AMD vel se volt nyûgöm , fõleg az a jó bennük,hogy ugye nem kell évente lapot cserélni.
www.pumaszallas.hu
Énmeg ezeket a buttkicker szubokat nézem , szék sarkára lehet rátenni és rezegtet . Erõsítõm van hozzá, nincs ennek alternativája?
* GTX460 SLI (usa: 35 ezer ft)is ugyanannyit megy mint a GTX580 (USA: 90 ezer ft) , ésha eléred a 60fps-t akkor mindegy is.
A buldózer majd csak májusban. Ha nagyon kevés a procid a GTX580 mellé, és teljesen új konfigot akarsz, vagy i7k, vagy pár hét múlva jönnek már a buldózer kompatibilis új amd lapok, amik visszafelé kompatibilisek. Egy új amd lap, plusz egy 4 vagy 6 magos phenomII... ha meg jön a buldózer, és kicsit normalizálódik az ára, akkor már csak cpu-t kell cserélni.
Az i7k mondjuk brutálisan bírja a tuningot. Jó részük simán viszi a 4.8GHz-t... azért ez nyomós érv.
www.smart-bus.hu
X-52 kenésére pedig tudom ajánlani a Ballistol fegyverolajat, csillagosötös 😊 (Általában fegyverboltokban lehet kapni ...)
X-52 magnet mod (Érdemes megcsinálni!!!)
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Megoldás. Bicikli bolt. Veszel egy kormánycsapágyat,az olyan mint egy gyûrû sok golyóval. Ha nagyon jót akarsz mûanyag tányért leveszed esztergáltatsz egy ugyan olyat aluból,vagy vasból. Bezsírozod emberesen😊
Mint a vaj😊)
középállásban centimétereket kell mozgatni ahhoz hogy valami történjen, akárhogy is állítod a joyt szoftverben
amikor pl egy fordulóban visszaengeded középre, és mondjuk nagyon picit kellene felfelé célozni, akkor az a sz*r tányér nem egyenletesen engedi hanem akadva és nehéz finoman mozgatni(mert akkor nem akadna ha pl egy félgömb mozogna egy másik félgömbben)
szal itt egy kúp mozog egy lyukban, és ezért nem mozog finoman
remélem nagyjából érthetõ...<#fejvakaras>#fejvakaras>
GOOBY, pls
Mikor jelennek meg az új procik? Vagy most mit érdemes venni szerinted?
Ráadásul bár az X52 trim "tekerõi"-nek van detent-je, a Logitech útja nagyobb, elvileg lényegesen pontosabb pozicionálást enged ...
(Amint lejár a gari, szedem szét azonnal és kerülnek bele a detentek 😊 )
@VO101Tom: Ez a ReadyBoost ennyire sokat segít? Még nem próbáltam soha, de lehet annyit megér, hogy rádobjak egy pendrájvot a gépre állandóra ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
A pénztárcám állapota fog dönteni... ha nem lesz túl rózsás, akkor 6950, ha jobban állok, akkor GTX580, ( a monitorom is NV-re lett kalibrálva ) ha meg rám szakad az otp, akkor meg 6990. 😊)
www.smart-bus.hu
Nagykerbe bármikor bemehetek,ha áll még neked is nekem mindegy az idõpont amikor neked jó.
Te mit tervezel? NV vs AMD Ati?
Mikorra tervezed?
www.smart-bus.hu
Úgy hogy 580 lesz. Proci ,ram alaplap az meg majd akkor ha kijönnek az általad említett újdonságok.
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
És biza mint Dummy is írta nem teljesen kerek a dolog,Solt -nál is bibis lett. Szóval egy 60-70 ezres kütyütõl elvárnánk ,hogy mûködjön tökéletesen. Remélem tanultak a loginál ebbõl és a köv generációjukat már a kormányaik szintjén csinálják.
Jelzem én is töprengek rajta azért😊
Elképzelhetõ, hogy mennének együtt, bár nem tudom a saitek meg a logi profiler mennyire szeretik egymást... 😊
www.smart-bus.hu
kézreáll minden, a tekerõknek van középállása, kényelmes, stb
persze ezzel nem azt mondom hogy a logi rossz...
GOOBY, pls
A G940-t miért akarnád az x-52 gázkarjával használni? Ezt nem igazán értem... 😊
www.smart-bus.hu