IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nincs mit, csak jó is legyen... 😊

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Fantomasz kollégának E8400-asa van, és nekem is. AZ enyémmel a gameportos is pariban van.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

whiteskull
Nemem ezt a Phenom II már nem ismeri fel. Pedig Xp alatt próbáltam.

Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.

PhantomAss
bazz Lacus az utsó pillanatban 😊
örök hála...<#worship>

GOOBY, pls

Azért gondolkozz el EZEN is...

Szia nekem olyan van már 2 éve azt használom napi rendszerességgel és soha semilyen bajom nem volt vele az ffb-et nem használom rajta mert engem zavar.Én tapasztalatból azt mondom nyugodtan vedd meg.Nekem nagyon bejött.
PhantomAss
tudom hogy régi, németo-ból lenne

köszi a hsz-eket 😊

GOOBY, pls

DummyBoy
Microsoft FFB2 újonnan garival? Azzal vigyázz, évek óta nem gyártják!

Ettõl függetlenül nagyon sokan ezt tartják a top FFB-s felszerelésnek.
Az egyetlen hibája, hogy nincs drivere, és mindent játékan kell hozzá belõni, de nagyjából ennyi ...

Szerintem sem nagyon tudsz mellélõni vele ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

acidrain
Nàlam Saitek Cyborg Evo, rugò kötegelövel összehùzva. Semmi màs hòkuszpòkusz, hibàtlanul lehet repülni vele. 😊

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Ratbag-ot kérdezd meg a Pumáknál.
De szerintem nem nagyon tudsz mellé nyúlni vele.

PhantomAss
no még egy utsó kérdés joyokkal kapcsolatban:
van vkinek tapasztalata a microsoft sidewinder ffb 2 usb-s joyokkal?
tudnék egy vadiújat venni, garival, jó áron
arra gondoltam, hogy a ffb-s joyt használnám az x52 gázkarral
(win7 64-alatt tökéletesen mûködik a joy)
vélemények?

GOOBY, pls

Megoldódott. Ft 2.2, kézi szegeléssel.

Si vis pacem, para bellum.

Pls help.
xp32, sp2, BT csatlakozik a wiimote-ra, win látja, freetrack 2.1 nem.
(ugyanez xp64 alatt, FT2.2-vel múkod, csak xp32-re dx hibával nem akart elindulni, azért egy régebbit raktam fel.)
Ötlet?

Zpogi
Szevasz Nesu!<#wave>

acidrain
Üdv!

Persze hogy van.

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Jó lett az oldal gratulálok 😊😄

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

azt hiszem sikerült megoldani az opengl miatt csinálhatta
javaslat a visszaszámlálóhoz, meg bármihez. piros betûhöz nem ajánlott a pirosas háttér,mert olvashatatlan!
Nesu
Sziasztok !
A Cliffs over Dover -nek is itt van a fóruma ?
Mert nekem megfelel igaz IL2 az is

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

mijki
OFF:

Megnyitottuk a blogunkat. Ide írjuk a papír modelljeink történetét, építési menetét. http://papirmakett.blogspot.com/
+EXTRA: Il-2 Cliffs of Dover vissza számláló

On:

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

06 os 3d markkal(ingyen letölthetõ próbaverzió) csináltam egy tesztet végig ment az eredményt meg tudom mutatni számomra nem mutatott semmi rendellenességre utaló adatot
átállítottam directx re
köszönöm a válaszokat
megnézem így h jó lesz e
Zpogi
Tehát külön kell telepíteni.
Ez kimaradt.

Zpogi
Döme felhívta a figyelmemet,hogy már benne van a 4.101 az Ultrapackban.
De az Upgate&Restore még nem telepíti.

LINK

PhantomAss
nekem kb 3 éve csinálja, ráadásul nvidiával 😞
mióta átállítottam a renderelést dx-re azóta nem fagy, bár így nincs excellent grafika
(tudom, az il2 opengl-es)
hardware setup-video modes: állítsd át diretx-re
egy próbát megér

GOOBY, pls

oksa letesztelem meglátjuk mi lesz
Sanyo
Az xp betöltéskor teljesen normális. Más játékkal nem csinálja? Próbáld megnyúzni egy 3dmark vagy hasonló programmal, ha azok is kilépnek, egyértelmû. Ha nem, akkor tovább agyalunk. 😊

www.pcpilot.hu

egy pillanatra olyankor is elmegy mikor betölt az xp
akkor valósznûbb hogy a video kari hibás?
Sanyo
Szerintem a videokártyáddal lehet valami, a kép elsötétülést a videokártya újraindulása okozhatja, ha a driver beleszalad egy a kártyát érintõ hibába (pl. program, lefagyás), akkor csinál ilyesmit.

www.pcpilot.hu

olyan gondom van nekem az il2 vel h idõnként kilép magától a van olyan hogy egyszer csak elsötétül a kép és azután lép ki némi gondolkodás után
a configom ha számít:
amd athlon 64 x2 5200+
3 gb ram
at radeon hd 4670 512 es gddr3
a játék beállításai excellent minden
1280x 960 on fut xp-n
vkinek ötlete?
...második éve nem tudok eljutni oda. De még reménykedem!

VO101Tom
Roger 😊

www.pumaszallas.hu

Sanyo
Ezt írta nekem:

You are right regarding Balaton area being too flat. I have been there last summer and the hills are there. 😊 We should also add
Tihany, too. We do plan to take a closer look to all default maps and retexture them. So I will get back to you then.

www.pcpilot.hu

VO101Tom
Úgy érted azt megcsinálják õk, vagy Tomcsi térképét rakják bele?

www.pumaszallas.hu

Zpogi
Nem. Mi köszönjük,hogy ilyen jó kis cikkeket csinálsz belõlük.<#worship><#smile>

Sanyo
Kösz megint Pogi. 😊 4.101. A Daidalos Team szeretné lemodellezni a Mávag Héja II-õt is, akinek van infõja, fiókban porosodó képe, szóljon. Az elérhetõ könyvek nekem is megvannak és már Punka Gyuri bátyámmal is levelezek egy ideje. A 4.11 megjelenése utánra tervezik a meglévõ térképek újratextúrázását, beleértve a mi balatoni térképünket is.

www.pcpilot.hu

még nem

Vogel
Update restore már tudja? Írja már vki ha fenn van 😊 thx

VO101Tom
Gondolom ezzel is az UP frissítést kell megvárni, mint a 4.10-el...

www.pumaszallas.hu

Willenbrock
Jó ez a Spit vs 109s szerver,a 4.10-el jobb a fizika talán.Leszedett ma egy Mustang,hülye módon belekezdtem egy szép szabályos bukfencbe,persze hogy leszedett a felsõ holtponton...

Zpogi
Megjelent a 4.101!!<#vigyor2>

4.101

Mecénásra gyûjtök.. a bankszámlaszámom a következõ:

<#help><#help><#help><#help><#banplz>

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Igen, de csak 1 DDR-nyi <#idiota>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

És ez teljesen érthetõ is... ezért ( is ) jók az AMD konfigok.

Tudtommal nem sok, de mindegy is, mert az új lapoknál nem lesz választási lehetõséged! 😊 DDR3...

www.smart-bus.hu

Her Laca
Igazság az ,hogy ha már veszek új lapot akkor egy olyat szeretnék ami idõtálló. A mostani is már megvan vagy 3 éve ,lehet több is,három procit kiszolgált. Szeressem szegénykét.
Apropó. Van különbség ,már érezhetõ a DDR2 és a 3 között?

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Ámen! 😊 ( ezt javaslom én is mindenkinek! 😊 )

www.smart-bus.hu

Her Laca
Kollega!
Van egy javallatom. Vegyük meg a játékot,teszteljük le,úgyis március végén jelenik meg ,megtapasztaljuk ,áprilisban jönnek az új lapok,az egy két hét ,és a tapasztalatok birtokában indulunk neki a hardver fejlesztésnek😊 Vélemény? Addig is lehet gyûjtögetni.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Tudom!!!

Köszönöm a segítséget! <#worship><#worship><#worship>
Pár éve még szarok voltak, de mostanában nagyon jók! PH-n is nagyon dicsérik õket... nagyon sok tuning õrült áttért...

www.smart-bus.hu

Her Laca
Asrock lapoktól én idegenkedem😊 Nem tom miért.Mi az a márka?