IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igaz csak 6 hónap de bõven elég volt 4x tudtam csak eltávra jönni.
Viszont lövészeten nem 8 db lõszert meg 2 db gránátot kaptunk😄
Sapka le megborították lõszerrel és tárazhattunk.
Nagyon szigorúan vették a dolgokat,de mellé nagyon normális tisztjeink voltak.Egy srácot az elsõ szolgálatában bevarták 3 hónapra, mikor visszajött azt mondta a petõfiben sokkal lazább volt az élete😄
Ja javítómûhelyes is voltam 3 napig,megtudták valahonnan ,hogy autovillamosságot végeztem és behivattott valami mûszakis ezredes,aki leordította a fejemet,hogy mit keresek én az õrszázadban mikor az egész hadseregben alig van villamossági szerelõ???Levezényeltek mûhelyre,ott 2 nap alatt megoldottam 2 heti melót,meg leoktattam valami zászlóst mert az ural elsõ híd csuklójába beszakadt egy csavar,ott hüledeztek,hogy ki kell szerelni a hidat alólla meg furni faragni...
Bemásztam alá berángattam a co hegesztõt a tuloldalon kint lévõ menetre ráhegesztettem egy anyát és szépen kitekertem😄 Este szóltak,hogy többet nem kell menni...
Mondjuk utána mindig nekem kellett éjszaka gyujtást állítani az uaz on mert annyira szarul ment hogy nem tudtunk járõrbe menni😄
7x voltam sorozáson,mert mindig kerestem valami kifogást aztán az utolsón csak be kellett vonulnom,de nem bántam meg!
Azt a 6 hónapot simán kötelezõvé tenném mindenkinek,de minimum egy 3 hónapos alapkiképzést.
Bocs ez kicsit hosszú lett de nekem nagyon nagy élmény volt az az idõszak.
A Béna.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
majd 2002-2004 87. Bakony hh.ezred Szentkirályszabadja, szerzõdéses (hiradó)
ebben az volt a jó, hogy egy csomó olyan gépet láthattam élõben, közelrõl, amit addig repnapokon sem
(pl piaggio avanti, vagy két su-25-ös kötelékleszállása, apacsok kötelékben, sok amcsi gép, stb)
GOOBY, pls
www.pcpilot.hu
😊))))))))
Si vis pacem, para bellum.
Egy perces gyújtózsinórral. Mellettem a csávó reszketõ kezekkel nagy nehezen meggyújtotta, aztán ûzöttvad tekintettel rohant a fedezék mögé. Mi a cimborával kényelmesen visszasétáltunk, és még úgy is maradt idõ...
www.smart-bus.hu
'90 aug.- '91 febr.: Kossuth laktanya , Szeged
(Szerencsére ekkor minket leszereltek a haderõreform jegyében, pedig másfél évre vonultunk be)
'92 okt.: tartalékos szolgálat Hódmezõvásárhelyen.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
En pl. Hatarorseg/ Siklos(kikepzes),Miskolc(szolgalat) , 93-94 Novemberig.
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
ez tettszett😄
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
Na az nem volt semmi, a nyárfák fölé repült a törmelék.
(Köcsög rüszük meg TNT-t dobáltak a bányatóba, és vitték a halakat a konyhára.)
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
www.pcpilot.hu
Mi csak 25 vagy 40 grammos tortilt robbantottunk. Nem is gondolja az ember, hogy az a kis szar mekkorát robban. Egyet demonstrálás képpen rátettek egy kb 25-30 centi átmérõjû fára és robbantották. Hát, úgy szétvitte mint a sz..rt. Úgyhogy semmilyen robbanószer nem játék!
Mikor az okostóni németek a szigeten (sziget fesztivál) sétáltak, és a duna partján találtak valamit, elkezdték rugdosni. Volt ott egy magyar srác is, aki kicsit józanabb volt, na az rúgta le õket, hogy egy hk aknát rugdonak. Jöttek is tûzszerészek egybõl.
www.pcpilot.hu
Talán mert anno még ezt-azt belénk vertek egy zõdruhás társulatnál?
D9
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Viszont elmentünk a célok mellett, amire mindig lövöldöznek. Fain hely, de amúgy nem mennék oda. Ez is csak egy melós nap volt, mint a többi. De határozottan élveztem 😊
Mi újság veletek ?Már rá vagyok izgulva a Dover feletti légi csatára .
Milyen az új kiegészítõ ,a 4.101 es ?
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
1 még véletlen,2 az még határeset ,a harmadiknál kicsit eltöprengtem de ez a negyedik eset mélyen megrendített.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Van egy jó barátom, két kezén 3 ujj van meg egyébb szörnyûségek, amit a korodra való tekintettel nem sorolok fel, egy nyeles gránát miatt amit a haveroknak mutogatott és ami eldurrant magától,valszeg a lentebbi okok miatt
www.pumaszallas.hu
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Futottam olyat😊) Ez a 4 . bombám már amivel találkoztam. A bazilikánál volt ,hogy a ficak vésõgéppel bontotta a falat tõlem 4 méterre és kivésett egy lövedéket de ütötte azt is derekasan. A tûzszerész utána mondta ,hogy ha 10 centivel arrébb kalapálja akkor 500m es körzetben ,nem sok minden maradt volna.
Készült egy videó Budapestrõl is
Nekem a "Phenom II-esemre" egy ezer éves gameportos Genius kormány volt ráhekkelve és mûködött ...
Igazság szerint nem vagyok épp hülye az ilyen dolgokhoz, de fingom sincs nálad mire gondolhatott a költõ ...
Maga a 16 bites eszköz sem teljesen kerek, meg az sem, hogy pont a Phenom II-nek mi köze lehet a dologhoz ...
64 bites win 7-el mûködik az MSFFB2, csak külön driver és SW (Mint a Saitek SST és a Logitech Profiler) nincs hozzá ... ennyi ... natív wines driverekkel mûködik.
Az adott eszközök vezérlését az oprnedszer intézni 😊 Nem a proci ... érdekes ... rosszat nem szeretnék mondani látatlanban, de fenntartásokkal kezelném a jövõben az ilyen infókat 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.