91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • LeonSilver
  • VO101Tom
    Köszi. Tényleg az :) Nem akarok szerénytelennek tűnni, és a megállapodás tulajdonképpen nem is az én érdemem, mert az oroszok nyilvánvalóan Colander miatt ültek le egyáltalán tárgyalni velünk (ő forráskód nélkül olyan rendszerszintű bugokat javított ki, és olyan fícsöröket adott a játékhoz, hogy ez teljesen lenyűgözte őket). De igen, ez qrva nagy dolog, és elég ritka is, hogy egy hobbi modder csapat a játék hivatalos fejlesztőivé tudott volna válni. A Team Daidalos pl ilyen, de ők akkor kapták meg az il2 fejlesztgetés jogait, amikor Olegék már clod-on dolgoztak. Vagy a Falconos BMS csapat, őket az új tulaj, a Tommo tette hivatalossá, de a Tommo nem foglalkozik fejlesztéssel, ők játékjogokat adnak-vesznek, és szerencsére volt annyi eszük, hogy a BMS csapattal megállapodjanak. Viszont mindketten "lerágott csontot" kaptak meg, továbbra is ingyen dolgoznak/tak, mi viszont kereskedelmi díjakból is szép részesedést kapunk, amire még példát sem tudok mondani. Nem mondom, hogy nincs ilyen, de én így hirtelen TD és BMS-en kívül nem tudok mást.

Most már csak az van hátra, hogy ne qrjuk el a TF5.0-át, de ez már csak rajtunk múlik.
  • LeonSilver
    Azért ez egy jelentős mérföldkő a szoftver és a műfaj kedvelőinek életében. Hisz' egy oylan szoftverről beszélünk, amit már az elején otthagyott a megalkotója, mondván "basszátok meg" :D
    Azt, hogy ma egyáltalán repülhető, játszható állapotban van egy lelkes "amatőr" csapatnak köszönhetjük. (az amatőr nem véletlenül van idézőjelben :) )
    Úgy gondolom, hogy ez a csapat minden egyes centet meg fog érdemelni, amit majd a szoftverre költünk.
    Arra pedig különösen büszke vagyok, hogy ennek a csapatnak oszlopos tagja egyik fórumozó társunk!

A magam részéről sok sikert és még több kitartást kívánok nekik.
  • sakkay
    faxa. Régóta várom.
  • VO101Tom
    Holnap lesz kint a jó. A beta fül alatti -beta patchet senki ne tegye fel! Az nem a mienk, az az ami pár hónapja használhatatlanná tette a clodot.
    Holnapi automatikusan fog települni steam alatt, semmit nem kell majd csinálni vele.
  • VO101Tom
    Kint van a Clod Team Fusion 4.312 patch Steamen. De egyenlőre a beta lap alá tették be, már tárgyalunk Steam-el, hogy ez így nem lesz okés. Akinek 4.312-vel fel van patchelve a clod, annak ez úgysem hoz változást, nagy jelentősége nincs, de a jelenlegi megoldás akkor sem maradhat végleges.
  • sakkay
    Pont ez volt a magyarázat, mert féltette. Amúgy tegnap este visszahozta...hát vsz. nem százaségő, szóval lehet igaz. Azért kicsit zavarban volt. Pedig nagyon kedves ábrázatom van!
  • PhantomAss
    De gondolom a bringád ránézésre nem az az 5 forintos teszkós kategória volt?
    Mert ha látszott rajta hogy drága cucc akkor kamuzik a srác.
    Anno az én 200k-s bringámat 100 másik közül lopták el a céges bringatárolóból. A többihez hozzá sem nyúltak.
    Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2017.03.24. 08:10:25
  • sakkay
    Ja ez is igaz..
  • LeonSilver
    Meglepődnél (vagy talán nem), hogy a sok pénzzel rendelkezők mi mindenre képesek!
    Én egy szép időszakot a helyi gázszolgáltatónál dolgoztam (akkor még ÉGÁZ Rt volt) - lehetne mesélni :D
  • sakkay
    A kettő között ingadozok. Na mindenesetre már tudják kié, remélem ez elég. Azért gondolom csak, hogy tényleg nem kam, mert a hangsúly a totál naiv emberé volt. Meg azt mondják rendes család, több lakásuk is van..szóval fax tudja. A lényeg-nem kell új bicajt vennem
  • LeonSilver
    Azt kell mondjam, hogy Tomnál van a pont :D Én is belefutottam már ilyenbe :D igaz az nem bringa volt.
  • VO101Tom
    Kamu duma, ha igaz lenne, akkor üzenetet hagy. Cetlit a falon vagy az ajtón, vagy bárhol hogy a bicaj tulaja tudja, hogy mi az ábra. Én inkább arra tippelek, hogy látott egy ismeretlen biciklit, kicsit utánakérdezett (nyilván nem mindenkit, mert akkor eljutott volna hozzád is), mivel nem volt gazdája, így elvitte mint talált tárgyat.
  • sakkay
    Hatalmas fordulat kerékpár ügyben
    Találtam elérhetőséget az eredeti lakóhoz, aki kiadja a lakását és az albérlővel közös a pince. Szóval felhívom és erre közli, hogy ő vitte el a bicajt-figyeljetek-azért mert az új lakó pakolni fog a pincében és féltette a gépet, hogy megsérül...megkérdezett pár lakót de senki nem tudta kié a bicaj! Így elvitte magához két utcával arrébb. Ez annyira szar duma, hogy lehet igaz Vsz. kirúgtak volna a hivatásomból, ha éppen az eltolás közben találkozunk az utcán, mert erre azért nem gondoltam volna
    Utoljára szerkesztette: sakkay, 2017.03.23. 18:06:54
  • Lysandus
  • sakkay
  • LeonSilver
    Igen, hiba volt. Ha esetleg meglesz a cucc vagy újat kell venned, tessék megcsinálni!
  • LeonSilver
  • VO101Tom
    Ma Jason Williams hivatalosan is bejelentette, hogy a TFS és az 1CGS aláírta a végleges szerződést. A decemberi az még előzetes szerződés volt, azóta céget kellett alapítani, elrendezni rengeteg dolgot, és most már a TFS-el mint céggel kötötték meg. Részükről a lényegi dolgokban tartalmilag változatlan, jogászok retkeltek vele, hogy a kanadai és az orosz fél is elégedett legyen. Ezzel a jogi egyezkedés véget ért, jöhet az érdemi munka.

1c-game-studios-signs-agreement-team-fusion
  • sakkay
    De csak azért, mert egy esély van-reális-ha éppen egy nagyobb raktár bukik. Csak ezért tettem feljelentést.
    Ja a festés téma itt is volt, de nem mentem hiba volt..
  • LeonSilver
    Jó fél éve volt egy ilyen eksőn. Lehetett ilyent rakatni a bringára.
    Szépen elcsettegtem és megcsináltattam. Marha jó! Alvázszámot regisztrálták, lefényképezték a bringát és egy egyedi azonosítót is kapott.
    Ellopni el lehet így is, de nagyobb az esély, hogy megtalálják... bikesafe
  • LeonSilver
    A seriff hivatalban voltál? Feljelentést tettél?
  • sakkay
    Az egyik albérlő lehetett-közös pince-aki most költözött. Ennyit tudok.
  • VO101Tom
    Ez elég gáz, de ha tudod, hogy ki lehet, akkor azért rá lehet nézni, hogy a bicaj nála van-e? Nem?
  • Solt
    Minek bizonyíték? Amikor a harmadik ujját is eltörted, akkor tuti bevallja... ha akkor sem, akkor nem ő volt! Meghívod egy pálinkára oszt jóvan! :D
  • sakkay
    Nekem is. DE csak önmagába sajna...itt is megvan kb ki volt..na majd meglátom megéri-e. Bizonyíték ugyanis nincsen.
  • LeonSilver
    Ja! És a bringa külön le volt zárva :D :D Isten bizony!
  • LeonSilver
    Nekem csak kettőt. Zárt lépcsőház, zárt pince és zárt pincerekesz.
    A másodiknál meg lett az elkövető, a bringa nem. A tárgyaláson a bíró közölte, hogy ha kártérítést akarok, akkor indítsak polgári peres lószart... NEVETSÉGES és siralmas az egész. Szóval részvétem bajtársam!
  • sakkay
    Ma ellopták a KTM cangámat' ismét pincéből. Ez a hatodik....rohadjon le a keze a szemétládádnak. Ámen.
    (kurvaanyjátdögöljönmeg)
  • Willenbrock
    Magyar festésű RC Fiat cr 32, orosz módra:
    és a végzete:
  • LeonSilver
    „Repülőgépet kapott a mentőszolgálat. Elmondtam a pilótának, hogy akarok egy interjút, de ő nem értette, miért lehet érdekes az újságolvasóknak az élete. Kiderült, hogy Messerschmitten volt berepülő pilóta, végigharcolta a második világháborút, többször lelőtték, de mindent túlélt.”
    (Fotó: FSZEK Budapest Gyűjtemény - Sándor György / FORTEPAN)

• repvez
    OFF :D

Utoljára szerkesztette: repvez, 2017.03.18. 20:09:33
  • faxkivan
  • faxkivan
  • faxkivan
    https://youtu.be/a0PIcHgfvqc
  • Road93
    Köszönöm szépen a segítséget a srác nevében is :)
  • Road93
    Én is annak gondolom, ezért is igyekszem segíteni neki :)
  • VO101Tom
    Üdv. Privátban elküldöm Stenge B Csaba elérhetőségét, ő biztosan tud segíteni.
  • sakkay
    Kedves dolog a sráctól.
    Amúgy pont ezt akartam belinkelni, amit te is-de aztán láttam hogy ez az induló pont. Hasonlót csinálok én is minden évben, kimegyek a nagy temetőbe és mind a három oldal részén (katona sírok)gyújtok gyertyákat. Oroszon a legkevesebbet, németen elég sokat-mert az fizikailag látszik hogy hol van, nagy sötét lapok éjjel a halottak napján. De persze magyaron a legtöbbet. Főleg mert mindkét nagy háborúból vannak-jó sokan.
  • Road93
    Sziasztok! Van egy egészen érdekes történetem amiben a segítségeteket szeretném kérni. Egyik barátom mesélte hogy gyerekkorában mindig útba esett neki Balatonföldváron a partról fölfelé nagymamájához a temető, ahol feltűnt neki egy pilótasír ami gondozatlan volt így gyerekként vitt rá egy virágot. Ebből aztán szokás lett és azóta amikor arra jár ugyanezt megteszi. Most jutott eszébe hogy utána is lehetne nézni, hogy ki volt az a pilóta illetve mi történt pontosan vele, amivel kapcsolatban eddig a következőket találta:

http://www.hadisir.hu/hadisir/?bejegyzesek=adatlap&id=469394966959953832&p*=10&*=0

Tudna-e valaki abban segíteni ha a részleteknek utána akar járni akkor azt pontosan hol tuná megtenni, esetleg van e valami olyan weboldal vagy mindenképp levéltárban kellene kutakodni?