IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
Kicsit fostam azért 😄
GOOBY, pls
www.smart-bus.hu
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
Nem is szoktam azonnal telepíteni semmi új drivert, de jó hogy szóltál.
www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu
Csökkentett modban kell indítani a gépet, uninstall az nv driver, utána elindul a gép, és fel lehet tenni egy korábbit.
Bár tegnap este tudtam volna 😊
Utoljára szerkesztette: Paladin, 2016.03.08. 13:11:24
www.smart-bus.hu
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Én speciel örülnék, ha az enyémről letörne, mivel marha idegesítő amikor beleakad az ingujjam. Ezért nem is szoktam hozzárendelni semmit.
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
http://ecx.images-amazon.com/images/I/71g4a9fxzhL._SL1500_.jpg
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Mi a baja a vidkarimmal? Nem Gf-2 MX-es. Biztos a háttérben a pénzemre hajtanak. Vagyek vidkarit, meg utána ezt-meg azt. Majd ha 2 anyám lesz. :-)
Utoljára szerkesztette: lala42, 2016.03.06. 00:11:40
www.smart-bus.hu
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Bár csak nekem is az lenne,de mondjuk én konzolokban látom a megfízethető jövőt, főleg mióta megvettem a one-t..
A pc-s játékok sokszor nagyon rosszúl vannak optimalizálva főleg a Bos-eszi nagyon a gépemet, a Codnak alig alig rosszabb a grafikája és sokkal jobban futott...
Utoljára szerkesztette: acidrain, 2016.03.05. 19:14:07
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Utoljára szerkesztette: Valka78, 2016.03.05. 19:17:35
OR-ből kiindulva... náluk ugye a GTX 970 NV oldaláról a GPU igény, viszont ez csak azokra a játékokra vonatkozik, amelyek az OR store-ból lesznek elérhetőek. Na most az ilyen VR játékok nem a látványos grafikáról szólnak, ha meg esetleg jól néznek ki, akkor valami nagyobb stúdiónak a munkái, ahol benne van a pakliban a normális optimalizáltság.
Na most ahol engem érdekelne, vagyis a szimekben, ott még az én gépemmel is elég nehéz lesz fix 90 FPS-t kipréselni úgy, hogy a látvány is normális legyen... 😊
www.smart-bus.hu
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Mondjuk érdekes, hogy a vga a rendszer legújabb darabja... 😄 és elég magas (80+) FPS értékeket lehetett látni teszt közben.
Az ősrégi i7-re meg nem szól... mondjuk 3,5Ghz-en használom, de teszt kedvéért alapórajelen(2.66 Ghz) is kipróbáltam. Ott is a VGA volt a kevés.
<#nemtudom>#nemtudom>
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2016.03.05. 14:11:46
Az enyém simán teljesíti, de majd meglátjuk egy hónap múlva...
GOOBY, pls
VR test result
www.pumaszallas.hu
Tudnátok ajánlani olyan kenőanyagot, amivel a sütő rácsának a görgőjét be tudnám kenni? Kipucoltam, de a kis geci nem akarja az igazságot, a párom meg már szét idegel vele... Bírnia kéne a 250 fokot, nem bánnám, ha nem csapnának ki lángok a sütőből, plusz a magas hő hatására nem bomlana le, és sülne bele a kajába kismillió vegyi szarság! 😄
Utoljára szerkesztette: Solt, 2016.03.01. 13:28:53
www.smart-bus.hu
Legközelebb ha jönnek akkor visszarepülünk a csigaevők földjére és ott várjuk meg őket...
Magassági fölénnyel...
Üzemanyag mennyiségi fölénnyel....
Mennyiségi fölénnyel... na oké ez kamu volt valszeg megint 2v12-16 lesz a menü, de legalább az erkölcsi fölény velünk lesz 😄
www.smart-bus.hu
A kis köcsög simán utána húzta az E-4-esemnek a hurrit...
Szerintem ha látom hogy megint bejön a teljes ACG akkor inkább kilépek előre a szeróról. 😄
Jaj. Ezt nagyon kellemetlen volt nézni.....
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2016.02.25. 16:02:35
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
Én úgy vagyok vele, hogy szóljanak rám hogy csúnyán beszélek, de nekem legalább van becsületem hogy nem lövök másik pilótára mikor az teljesen védtelen.
A légvédelem eddig kb 0 alkalommal ért el bármit is ellenem, pedig már repültem alacsonytámadást 110-esel és zubóztam Ju-88-al is.
A spitfire nem rossz gép, én is szeretem, azzal van a repült időm nagyobbik része, ismerem. Szerintem annyi hátránya van csak hogy ez még nem az Mk Vb/Vc változat ahol végre 20mm-es is van. Bombázók ellen nagyon lesújtó véleményem van az angol gépek irányából.
Ettől függetlenül nagyon várom már az F szériás messzereket, nem rossz az E4/B-se, de az F széria lesz majd a nagybetűs messzer. 😊
Ja meg örülnék ha tényleg jönne az a máltai pálya is. 😊
Egyébként a 109-esnél ha ellövik a pneumatika tartályát akkor az milyen hatással van a gépre? Nekem múltkor szembetámadáskor kiszedték de csak annyi tűnt fel hogy nem volt fék leszállásnál...
Yepee 😊