91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
feca1229 #86896 Megértelek.
Az elv olyan mint a fing, tartod amíg bírod.
Csak gondoltam hátha. :-) -
faxkivan #86895 Nem alkuszom:) Ők sem:))))) úgy látszik.:XD -
feca1229 #86894 Szia!
Esetleg LacaA1 néven próbáltad, vagy valamilyen plusz karaktert is beletehetnél.
Már elég régen történt ez dolog, úgy látszik nincs kegyelem... -
faxkivan #86893 Akarnék én testvírem ,meg próbáltam is csak ez a név ki van tiltva asszem örök időkre innen:)) Nem szeretnek az itteni szervek . De majd megpróbálom. -
#86892 Te cimbora. Nem akarnál mondjuk LacAI néven nyomulni? ;) -
faxkivan #86891 -
croatianus #86890 Hát ez felért egy japán horrorral! Még szimulátorban is összeröttyentettem volna magam. -
sakkay #86889 k.anyját! -
Valka78 #86888 Ugyanez volt nálunk is tavaly. Albérlő elköltözött és vitte - szerencsére nem az egész biciklit - a belső gumit, a fékpofákat, meg pár bowdent. -
GálTomi #86887 Egyik Piratnak elrepült azt hiszem a jobb csűrője egy másik gépnek talán Astir volt beszakadt az oldala talán a bal szárny kilépő éle közelében. -
#86886 Durva volt, négyeske kissé elqrta a végét, én már sokkal előbb beleoldottam volna az ötös helyében :) -
#86885 -
faxkivan #86884 Akkor jó:) Majd egyszer csak megjelenek és jó tudni,hogy minden a régi maradt. Az anyázások ,a káromkodások:)))
Apropó. Mostanában elég sokszor vagyok Szegeden. Majd megkereslek. Nemrég is végigittuk a várost ,este 6 tól másnap reggel nyolc ig:)
Utoljára szerkesztette: faxkivan, 2017.03.28. 20:31:05 -
#86883 Nincsenek nagy változások barátom! :) -
#86882 Átrakom a gázkarra, úgy gyorsabban elérem :) -
faxkivan #86881 Ej Savi!:) Ennyi idő után már azt hittem csak változott valami. De látom ,hogy minden a régi:)))) -
#86880 Most nem azon van? :) -
#86879 Személy szerint nagyon várom már az ötöst, úgy hiányzik már a Hispano mint mackósajtból a brummogás.
Aztán a vörösök megtanulnak vele célozni.... én pedig gyorsbillentyűre rakom az ugrást.
Frigyes sem kell, majd Emilkével megtesszük ami tőlünk telik, ha úgy adódik dicsőséggel zuhanunk alá amíg szét nem kenődünk a földön, mert előre hallom az igéző vörös szavakat: "Frigyesbe csak a gyávák ülnek".
-
feca1229 #86878 Ok.
:-) -
#86877 Ha Team Fusion update-ben még nem voltak benne, akkor titkos. De nem kell valami nagy dologra számítani, inkább csak 1-2 érdekesség. A fontos gépek a TF5.0-ban lesznek benne úgyis (Spit V, 109F, Wellington). -
feca1229 #86876 Tom!
Esetleg arról tudsz valamit mondani, hogy a TSF 4.5 pecsben milyen plusz gépek lesznek, vagy még mindig titkos. Csak tényleg fúrja az oldalam a kíváncsiság! -
#86875 Köszi az infót, fel is rakom a héten. -
Solt #86874
Utoljára szerkesztette: Solt, 2017.03.26. 22:23:29 -
#86873 Kint van a patch (most már tényleg), de csak megmaradt a beta lapon (de legalább már nem jelszavas), a TFS4.5 jön majd hagyományos patchként, automatikusan.
Akinek fent van 4.312-ig, annak nem kell feltennie, kivéve, ha (MP a kiírásban lelőtte a poént, akkor leírom én is) kíváncsi az új háttérképekre, amik most már Larry nagyon látványos, clod-os screenshotjai lettek (aki nem ismerné, Larry69 ebbe a topkba rendszeresen feltesz a játékban készült, de részletesen kidolgozott, beállított képeket: TF 4.3 screenshots topic)
A patchet a következő módon lehet telepíteni:
tulajdonságok ablakban a beta lapon ki kell választani a teamfusionupdate menüt, és alul már indul is a letöltés.
Akinek korábban nem lett volna meg, itt az összesített changelog, amit a játék TF patchként megkapott (3.0-tól)
https://forum.il2sturmovik.com/topic/28297-combined-readme-team-fusion-simulations-patches-v300-v4312/#entry454396
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2017.03.26. 21:56:10 -
#86872 Köszi.
A TF5.0-hoz még ráérsz rákészülni. Egyébként mostanában szép számmal atagozunk megint, múltkor két teljes schwarm létszámú magyar is összejött a TS-re :) Annyian voltunk, hogy még bombázókkal is mehettek páran :)
-
#86871 A teljes film letölthető valahonnan? -
#86870 Nyilván nagyon sokat gyorsít a forráskód, de nem csak sebességben, minőségben is nagy változás, ha nem összetákolt hekkelt, reverse engineering-el kiötletelt dolgokat változtathatunk meg. Ha nem is látszódott, azért rengeteg olyan dolog volt korábban, amit nem tudtunk megjavítani. Most elvileg ilyen probléma már nem lehet. VISZONT most már sokkal több dolog is van, amihez egyáltalán hozzá tudunk és hozzá kellene nyúlni, úgyhogy ez még okozhat csúszást, ha sok mindenbe fogunk bele. De egy-egy probléma megoldása most már gyorsabban és sokkal "elegánsabban" történhet.
Ami a DX12-t illeti, lehet, hogy nem elég kiforrott még nekünk, vagy visszafelé kompatibilitással lehetnek gondok. Nem vagyok rendszerprogramozó, úgyhogy a tévedés jogát fenntartom, de azt láttam, hogy azért is hónapokat kellett tárgyalni, hogy a támogatott oprendszerek listáből vegyék ki az XP-t. Mivel a dobozon 2011-ben ez volt rajta, elvileg DX9 kompatibilitást meg kellett volna tartani. Nagy nehezen sikerült meggyőzni az oroszokat, hogy ezt felejtsék el, az a gép/videokártya ami nem DX11 kompatibilis, az nagy valószínűséggel a clodot sem futtatná, ezért fölösleges a DX9 only kártáyákkal, DX9 oprendszerekkel foglalkozni. A DX12 viszont nem annyira régi még, hogy clodhoz minimumnak azt adhatnánk meg, két DX-re fejleszteni -ha egyébként nem vagyunk rákényszerítve, mert 11-en is jól fut -totál fölösleges. Kis cég vagyunk, ez nálunk nem fér bele. -
#86869 Vulkan támogatáson nem gondolkoztatok esetleg? -
sakkay #86868 tuti... -
#86867 pont ezt akartam kérdezni, hogy nagy vonalakban ,mennyit gyorsít vagy könnyít a dolgotokon, hogy most megvan már minden eszközötök ?
Mert amit eddig a forráskód nélkül is megcsináltatok az is elképesztő, de így, hogy megvannak a fejlesztő eszközök és a forráskód, várható e drasztikusabb változás grafika , képesség vagy technológia szinten ?
írtad, hogy dx11 támogatás lesz, nem lenne jobb elöre menekülni és a dx12re átportolni? úgy tudom dx11ról nem olyan nagy meló.
Csak azért kérdem, mert 1-2 éven belül talán már kikopnak az előző generációk és ne az miatt legyen hátrányban driver vagy egyéb támogatottság terén , mert jó lenne ha még pár évig folytatódna a fejlesztés és talán újra fellendítené a repszim vonalat. -
faxkivan #86866 BF VS Spit
Utoljára szerkesztette: faxkivan, 2017.03.26. 18:33:34 -
faxkivan #86865 https://youtu.be/ilHOFuq5Vfc -
#86864 Milyen sallert lekevert a T34-gyel a Mustangnak :)
Gondolom megtörtént események alapján.... -
sakkay #86863 :)))))) -
faxkivan #86862 Asszem itt az idő,hogy elkezdjem szépen lassan összerakni a reppenéshez valókat. Remek egy hír ez. Grat hozzá. -
feca1229 #86861 Nem hittem volna, hogy lesz még egy ingyen pecs repülhető gépekkel. Tényleg várom már. Jó, hogy elmondhattad! -
feca1229 #86860 Köszönöm. Akkor várjuk a meglepit! :-) -
#86859 Ami most lesz új steam patch, az gyakorlatilag ugyanaz, mint ami a TF4.312-ben van benne. Eddig egyetlen változásról hallottam, de az legyen meglepetés :) Majd félév környékén tervezünk egy TFS4.5-nek nevezett patchet (az lesz az utolsó ingyenes). Abban már lesznek új repülhető gépek (ha jól tudom a pontos planeset egyenlőre még nem publikus), meg hibajavítások, VR support, DX11 támogatás, satöbbi. Hogy a komolyabb változások, például a kijavított atmoszféra modellen alapuló teljesen új flight modell elkészül-e, azt nem tudom.
A TF5.0 kiemelt területe az offline játék, rádiózás, AI hülyeségei és a missionok javítása. Ez nem azt jelenti, hogy mi is "offline játékot" csinálnánk, mint amivé a BoS pozicionálta magát nem sokkal megjelenés előtt, de a jelenlegi clod hibáinak nagy része vagy egyformán sújtja mindkét kategóriát, vagy inkább offline jelentkezik. Ezért hibajavításból sokkal több lesz a közös és a kifejezetten offline repkedésekkor jelentkező hibák. A TF5.0 persze az új térképet és nagyon sok új repülhető géptípust ad majd. Meglévők újabb, sivatagi alváltozatai, több kevesebb átalakítással (Hurribombernél pl. sok meló nincs, de Spit V, 109 F-nél már inkább) meglévő AI repülhetővé tétele (Wellington, Cr-42, Gladiator), és teljesen új gépek is (P-40 B, C, F, F-4F Martlet, Mc202). Meg a földi cuccok persze. Vagy csak sivatagi skinnel, vagy eleve oda építve. A lista persze változhat.
Persze pontos changelog-ot még hülyeség lenne írni, az, hogy mit akarunk javítani, és mit sikerül, az két külön dolog. De egyenlőre ez a terv. -
feca1229 #86858 Ez nagyszerű hír Tom!
Arrol tudsz valamit mondani, hogy ha megjelenik az új pecs az akkor az abban szereplő fejlesztések, most éppen az optimalizálásról, meg a többi javításra gondolok, hogy azok is meglesznek a CLOD4.312-ben? Vagy csak csak ezek a Tobrukban lesznek meg, mint pl. normális menű, tehát, hogy quick mission ban is tudok fegyvezetet választani, évszakok, meg ilyenek, tudom, hogy online ezek megvannak, csak úgy érdekel.
Sok sikert kivánok, remélem még az idén kijön a Tobruk! -
feca1229 #86857 https://www.youtube.com/watch?v=1Sj4pEm7FkU
Elméletileg 2018-ban megjelenő, T-34 es tankrol szóló film! Úgy látszik az oroszok nem csak a repülőszimekben alkalmazzák a propagandát! Érdekes film lesz az biztos... nekem kicsit a 70-es évek szovjet filmjeit idézi...
:-)
bocs az offért