91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#86816 Ne ezt meg sem néztem. Javítva. Köszi, hogy szóltál. -
Lysandus #86815 Oké, de most meg a légi lövészek útmutatóját nem találni... (Csak kíváncsi lettem volna arra is.) -
sakkay #86814 Én nem vagyok ott a celebvilágban srácok-aki ismer tudja-de ezen majd befostam.Szerintem is beleesett.
Pedig a 444-el ritkán értek egyet.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2017.03.13. 20:46:17 -
#86813 Lehet :) Az indexes cikket nem olvastam, de a Hujber sosem volt 100-as... -
#86812 Sose' volt teljesen százas... Szombathelyi, hallani ezt-azt -
#86811 Bírtam a filmjeit, durva hogy hova jutott. -
sakkay #86810 Láttam ma neten a hujber ferit..ez valami vírus lehet -
#86809 -
#86808 Ostoba vagy. Menjél vissza oda, ahol eddig voltál. -
sgforum #86807 az nem zavar hogy eek hadászati oktatóanyagok, amik kizárólag a hadsergeg részére használhatók, terjesztésük 3-6 évig tartó fegyvházbüntetéssel jár? -
#86806 A pumaszálláson a letölthető tankönyvek között volt kirakva egy angol doksi, ami a pilótáknak segítette a célzás megtanulását. Egy hiba folytán sajnos a fedélzeti lövészeknek szóló lapok voltak a zip-ben. A hibát kijavítottam, a pilótáknak szóló füzet a lap alján lévő linkről letölthető.
Sajnos a felbontása olyan amilyen, ezen nem tudtunk javítani.
Pumaszállás - légi harc tankönyvek -
#86805 Írtam privit, pesten van az x52 tesómnál -
bettly #86804 Sziasztok,meg szeretnem kerdezni mit jelent az SAS Mod aktivator pl 6.30 a leg ujabb az oreg Il-2 nel,esetleg ha valaki meg tudna,mi ujat hoz? koszonom -
sakkay #86803 -
#86802 Most látom, hogy fent voltál TS-en, de nem hallottam, hogy mondtál volna valamit. Jó gombot nyomtál? :) -
#86801 gyere fel TS-re. -
sakkay #86800 Hogyan lehet messzával bombát dobni a clodban? -
Beni521 #86799 Ezt nem figyeltem, csak egyszer láttam hogy 64/64, akkor rá is kerestem hogy mi ez a server..:) Van egy német meg egy angol ezred, mindkettőbe asszem 9 század, egy század az kb 4-16 főig terjed. Az amerikai időzónás századokban vannak kevesebben, európai időzónás angol nyelvű század német oldalon 3 van (és talán 2 német nyelvű), azok kb 14-16 fősek. Egy bevetésen 3 turnus szokott felszállni, egyszerre 3-4 század mindkét oldaltól, tehát egész kiegyenlitett, én nem érzékeltem, hogy esetleg nagy túlerővel álltunk volna szemben. A 3 turnus pedig úgy van hogy az első az magyar idő szerint este 7-kor, a következő talán fél9-kor, az utolsó meg fél10 körül száll fel. Az hetente rotálódik hogy melyik század melyik időpontban repül, tehát mindhárom lehetőségre beoszthatnak. -
sakkay #86798 -
#86797 Hát, nekem elég egy is, ha az jó ;) -
sakkay #86796 Köszi srácok. Remélem ha megjön az első javítás elkezdenek szivárogni az emberek. Jó lenne ha több szeró' is menne 50+. -
#86795 Köszi az infót. ACG-seket ismerjük persze, azt nem tudtam biztosan, hogy a mostani szerverükön mi megy. Amikor repültél, akkor mennyire volt tele a 64 fős limit? És mennyire volt egyensúlyban a létszám a német oldallal? -
Beni521 #86794 Én repültem ACG-vel pár hónapig. Igen az ilyen belső szervezésű hadjárat, de bárki csatlakozhat. Vasárnap esténként vannak bevetések. Itt van több info. Nagyon nagy élmény egyszerre 64 gép a levegőben szervezett csatában, saját századdal saját gépben. Ha tudtok valamennyire angolul egy próbát mindenképp megérhet, lehet jelentkezni vendégként is 1-1 bevetésre. TS-en vagy a fórumukon lehet felkeresni őket. -
#86793 Ha jól tudom Osprey-ék privát kampánya megy rajta, nem tudom, hogy milyen feltételekkel lehetne ott repülni, de az is amolyan század-war, nem olyan mint az ATAG. -
sakkay #86792 Mi az az ACG szeró a clodban? -
Azim04 #86791 főleg a hasa látszik, nem látok rajta emblémát. :S Köszönöm a segitséget -
#86790 Passz. Ez elég nehéz így. A fényképen nem látható a gép orrán lévő embléma? Az alapján meg lehetne állapítani (talán) a repülőszázadot, és azzal szűkíteni a keresést. -
Azim04 #86789 Urak,
Off topic:
Hol lehet repülőgép oldalszám alapján beazonosítani egy repülőt (pilóta, pontos típus ... )? Van egy fényképem egy 109-esről ami fejreált GN+FR oldalszámmal, ennek szeretném megtudni a történetét.
én csak ennyit találtam: [URL=http://www.me109.info/web.php?lang=en&auth=e&name=skzliste&order=werkskennung][/URL] -
sakkay #86788
Köszi. Valamiért soha nem néztem meg az extrasban -
#86787 Full mission builderben meg tudsz adni szélirányt és sebességet. Single mission-nál nem.
Egyszer beállítottam 50m/s-os szembeszelet, hogy teszteljem a géppuskák szórását (földön állva csak így tudtam "megemelni" a gép seggét a lő-vászonra lövéshez), tiszta helikopteres feeling ahogy hátszélből szembeszébe fordulsz és majdnem lebeg :) -
sakkay #86786 A CLOD-ban hol lehet beállítani szélirányt meg ilyesmit? Egyszer láttam valami tesztelős vidit, nagyon erős keresztszélről. Viszont ilyesmit nem lehet. Vagy az valami spec. volt?
Pl ez itt.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2017.03.04. 18:11:39 -
Solt #86785 Ez jó hír, koszi... -
Klusi86 #86784 Nekem megvan a BOS és a BOM, ugyan azalatt a kliens alatt futnak, csak kampányt, repülőket és térképeket oldanak fel az új részek. Ezért szinte biztos, hogy BOS-t is játszhatod VR-ben. -
Solt #86783 Én is így gondolom, szeretném is ha így lenne, de ezeknél ki tudja... :) Mondjuk már a DX11-s frissítéssel is megleptek. -
#86782 Szerintem mindegyik megkapja, hiszen ugyanaz az engine. -
Solt #86781 Urak,
Azt tudja esetleg valaki, hogy a közelgő VR támogatást a BoS is megkapja, vagy csak a BoK?
Jött a hírlevél, de egyértelműn számomra nem derült ki...
Also, we continue to work on Battle of Kuban and implement cool new features like full Virtual Reality support for HTC Vive and Oculus Rift devices. We hope to release this support in the next few weeks. -
bettly #86780
ok ,megertettem,akkor rendbe minden , koszonom szepen a segitseget .most mar tiszta a dolog
Egy szep estet -
#86779 Üdv! Ez annyit jelent hogy a 2. mod felülír valamit az 1. mod által telepitett fájlok közül, ezért a JSGME nem engedi eltávolitani az 1. mod-ot addig amíg a 2. rajta van. De mindkettő aktív. Az hogy mit ír át az mod függő, esetedben valószinüleg a Maru is átírja az OTC-t, a másik meg direkt arra való.
(persze hogy rossz helyre címeztem) Bettlynek ment.
Utoljára szerkesztette: 2Pete, 2017.03.01. 17:52:24 -
bettly #86778 Sziasztok mind amellett hogy nem idevalo megis meg kerdeznem, mindig itt kaptam hasznos kisegito segitseget bar az oreg IL-2 fenyesege mar reg lejart de a baratok meg mindig megmaradnak, nem igazan ertem a JSGME ugymond aktivalasat ,vagyis egyszeruen egy regi jatekot szeretnek modolni Silent Hunter4 tehat alap mod Trigger Maru Ov..2.5 bal felerol atviszem jobb felere,eddig ok. Ugyancsak balrol atviszem az 1.5 Optical Target Correction modot jobbra de megjelenik Warning.....stb stb de en nyomom Ok - atmegy ez is de a Trigger Maru...alapmod elhalvanyodik,es itt jon a kerdes mit jelent ez ? Mi marad meg az alapmodbol ,mennyi? vagy csak az utolso mod van aktivalva? vagy mind a ketto? A yutuben meg nezegettem ,e stilusban sokan igy modolnak en............nem ertem
Meg egyszer legyetek elnezessel ez a forum egeszen masrol szol..........gondoltam megprobalom. Nagyon koszonom -
#86777 Hogyan lehet a megjelenő szöveget eltüntetni a BOS-ban?