IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Elég az 955BE... kiváló ár/érték arányú cpu, ráadásul a lapok is olcsóbbak hozzá.

www.smart-bus.hu

Solten az más... <#schmoll2> <#vigyor2>

A 6970-t azért említettem, hogy az a minimum, annál erõsebb ( 5970, 6990, GTX580 ) vga fog kelleni annak, aki maxon akarja játszani... 😊

Ezek még sima i7 tesztek... az i7 2600K ( sanyihíd ) már jobb... ráadásul nagyon bírja a tuningot. 4.8GHz-t szinte mind tudja léggel.

Én megvárom amíg jön a buldózer... ha nem hozza az i7K-t ( már, ha a játék profitál belõle ) akkor i7K lesz a következõ cpu... ha meg minimum fps terén nem lesz lényeges különbség, akkor azt veszem amelyik ár/érték arányban jobb. 😊

www.smart-bus.hu

Nem tudom ti hogy vagytok vele de szerintem a CoD menüje, nagyon pofás lett, sokkal informatívabb és szebb mint ami IL-2ben van. Külön tetszik, hogy gép képe alapján tudsz pl. választani.
Ez a tárazás meg marha jó ötlet, eddig nem tudom miért hallgattak róla 😊 Szerintem mindenki a saját "tuti" tárazását fogja majd használni 😊 Mondjuk egy csak nyomjelzõbõl álló tárra kíváncsi lennék, hogy néz ki... meg mennyire hatékony 😄

mijki
Phenom X4 965 33 ezer ft és jónak tûnik hájg grafikán

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Ez abban segít, hogy vedd a drágábbat! 😊 Ezekkel a tesztekkel az a baj, hogy átlag fps-t írnak ki, ami fals eredményt ad, mivel az intel maximum fps értékei nagyon jók... csak ugye a maximum fps pont egy olyan dolog, ami hulla lényegtelen...

Nekünk játékosoknak a minimim fps a lényeg... abban azonos órajelen szinte nincs különbség az intel és az amd felsõ kategóriás processzorai közt.

Olyan teszteket kell keresni, ahol az általunk játszott felbontáson feltüntetik a minimum fps-t is...

www.smart-bus.hu

Her Laca
Ahogy nézem csak alacsony felbontáson domborítanak az I7 esek .
Magasabb felbontás és részletesség mellet végül is mindegy ahogy nézem.
arra azért kíváncsi leszek vajon melyik gyártó videó kártyája fog jobban muzsikálni vele. Ha egy Solten által említett 6970 es jobb lesz vele mint egy 580 as(bár kétlem) akkor lehet meghasonlok önmagammal. Mondjuk ennek asszem kicsi lesz az esélye😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Zpogi
Ez hátha segít:

Intel teszt

AMD teszt

Ha intel, akkor i7K... de tudtommal most nem is lehet kapni socket 1155-s alaplapokat, mivel gondok voltak.

A vga már nem kérdéses... a 6970 a minimum lesz ( nekünk ). A cpu-val viszont várni kell... mert, ha nem használja ki úgy ahogy kéne, akkor felesleges lesz drágát venni...

www.smart-bus.hu

Her Laca
De 😊 Azért megvárom a megjelenést😊 ahogy megbeszéltük,csak érdeklõdöm.
Aszt hiszem nincs mit töprengeni a dolgon ,veszek egy brutál procit ,meg egy videó kártyát😊 lapot ,ramot. A többi az jó. Csak most azon agyalok ,AMD vagy Intel. I7 es nem tudom megéri e,nagyon nem vagyok képben Intel dolgokban. De a Phenom is érdekes ,ahogy mondtad hogy most jelennek meg új procik ,lehet azok még jobbak lesznek. Bár most az a I5 piszkálja a csõröm.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

mijki
Ha ezen a hardveren 40-70 fps, közepesen, akkor nekem 20-30 low graf-on. Na mind1.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

A K szériát lehet csak húzni, a többit nem. Nem vársz tovább?

www.smart-bus.hu

Her Laca
Na gyerekek. Kérdésem a következõ. Intel I5 vagy Phenom.
Meg mi a különbség az I5 ök között ,mert van a 2500 és a 2500K azonos órajelek,csak a K-s drágább .

Her Laca
Mit tudom én. A nap éppen kel fel ,vagy nyugszik sok árnyék nem szokott lenni akkortájt. De nekem nem is hiányzott úgy õszintén😊

repvez
hol a gép árnyéka ? 😊
Her Laca
Jut eszembe,saját jelzést lehet e majd ráaplikálni?

Her Laca

ej de gyönyörûek.

Her Laca
ja ez Totó mûve.
Jelzem itt komoly gépfejlesztés elé nézünk ,ahogy olvasom,már ha a max grafika szempont valakinek.

Zpogi
Egy jó párat megnéztem,de olyat én sem találtam. 😞

basszus most nézem, hogy ez már 5 éve volt.
oké😊 ha jól emlékszem, mikor polót akartunk csináltatni, akkor kapott rá ilyen képek megalkotására, de végül is nem lett repülõ a polón. de lehet, hogy másokr esett neki 😊
Zpogi
Azt nem tudom ki csinálta,de az biztos,hogy Lacáék honlapjáról szedtem le még régebben.
www.102vo.hu

Most,hogy néztem a linket,igen õ csinálta.

Zpogi
Ha az lenne akkor pálcával kellene csapkodnia a pilóta fejét,mert nincs középen a golyó. <#hehe>

ezt még Toto csinálta?
Köszönöm Pogi mester a segítõ szándékot, de sajna ez nem az a video. Abban sok sötét tónusú fülke kép volt gyönyörû revikkel (sajnos nagy részt angol gépek). Sehol nem találom 😞((

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

fecska
Pogi, Pogi...
Az csak a vizsgáztató😊

acidrain
Állítható géppuska hevederezés. Nagyon tetszik! <#taps>

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

acidrain
Köszönöm!
Már nagyon várom, hogy kipróbhassam!
<#eljen>

Zpogi
WOW! Köszi Sanyó!

Egy észrevétel:
Ha már ott ül igazán foghatná azt a kormányt. 😞

Ez nagyon odab@sz!

Zpogi
Itt olvashatsz róla:LINK

Sanyo

www.pcpilot.hu

Sanyo
Zpogi
Talán ez Szepy? Ebben is benne van az a kép,bár nem régi szám szól alatta.

PhantomAss
kicsit pontosítanék:
ár/érték arányban a legjobb hotas az x52, kb 5-6 éve használom õket
csak én sosem tudtam megszokni a joy tányéros-rugós megoldását, ezért kerestem mást
és ez a joy kb 6-8 éves, régóta nem gyártják, de még mindig baromi pontos
ráadásul ffb-s
és 5e ft volt...

GOOBY, pls

Papa01
Érdekes, én is a ROF-ban váltottam X52-rõl Cyborg EVO-ra... Engem is zavart a hosszú út, sokkal jobban megy a repülés az EVO-val, ami sokkal rövidebb úttal rendelkezik.

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Érdekes, jó sok HSZ-el ezelõtt volt egy joy-elemezgetõs hullámunk, akkor mindenki halálra dicsérte az X52-t.

Si vis pacem, para bellum.

Ha elsõre nem is sikerült...

Valóban az... Minden tekintetben...

http://www.imdb.com/title/tt1330608/

Örülök, hogy elégedett vagy vele. 😊
Én se sírom vissza az X52-t, pár hónapja inkább vettem még egy gameportos MS SW FFB pro-t, már van kettõ. Összesen volt a kettõ 5ezer ft (+posta)...
Ha hozzászoksz a rövidebb elmozduláshoz, nagyon meg fogod szeretni. (Az X52-n pont a kar hosszú útját nem tudtam soha teljesen megszokni.)
Ja, a joy beállításokat érdemes "alap"-ra tenni, nem kell annyit varázsolgatni a görbékkel, mint a Saiteken.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

ez egy 2008as rövidfilm 10 perc az egész
acidrain
Berakták az Iron Sky trailer alá a Red Alert zenéjét.
Tetszik. <#smile>

szekelyland
Ez jó(jobbacska filmnek igérkezik)link

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

Apropó her Laca, hol is van az a COD film amiben sok szép kép van és különösen a revi-k olyan megigézõek és szép '40-es évek zenéje megy alatta? A hátered is abból a filmbõl van. Nincs meg valakinek? Linkelje már be pls mert valahogy nem találom a tecsövön.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Egy szürreális alkotás

acidrain
Szép képek!
Köszi.
<#taps><#eljen>

PhantomAss
Lac megjött a microsoft ffb2 joyom
nem gameportos, usb-s lett, de nem bánom (az amit mutattál vaterán)
hihetetlen jó...
a x 52 gázkarral próbáltam, tökéletesen mûködik win7 alatt
nem sírom vissza az x52 joy-t 😊

GOOBY, pls

<#mf1><#mf1><#mf1>
Én hõsiesen bevallom, hogy Tõled láttam meg... Legfeljebb a fölé applikált gépet raktam hozzá, de egyelõre az is csak a fejemben....

Ja, a "Messer messze a legszebb"-et hadjátok már meg nekem lécci lécciiiii <#duma><#wink>

acidrain
Junkers Ju 88 látható a háttérben.