IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

repvez
hol a gép árnyéka ? 😊
Her Laca
Jut eszembe,saját jelzést lehet e majd ráaplikálni?

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca

ej de gyönyörûek.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
ja ez Totó mûve.
Jelzem itt komoly gépfejlesztés elé nézünk ,ahogy olvasom,már ha a max grafika szempont valakinek.

Zpogi
Egy jó párat megnéztem,de olyat én sem találtam. 😞

basszus most nézem, hogy ez már 5 éve volt.
oké😊 ha jól emlékszem, mikor polót akartunk csináltatni, akkor kapott rá ilyen képek megalkotására, de végül is nem lett repülõ a polón. de lehet, hogy másokr esett neki 😊
Zpogi
Azt nem tudom ki csinálta,de az biztos,hogy Lacáék honlapjáról szedtem le még régebben.
www.102vo.hu

Most,hogy néztem a linket,igen õ csinálta.

Zpogi
Ha az lenne akkor pálcával kellene csapkodnia a pilóta fejét,mert nincs középen a golyó. <#hehe>

ezt még Toto csinálta?
Köszönöm Pogi mester a segítõ szándékot, de sajna ez nem az a video. Abban sok sötét tónusú fülke kép volt gyönyörû revikkel (sajnos nagy részt angol gépek). Sehol nem találom 😞((

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

fecska
Pogi, Pogi...
Az csak a vizsgáztató😊

acidrain
Állítható géppuska hevederezés. Nagyon tetszik! <#taps>

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

acidrain
Köszönöm!
Már nagyon várom, hogy kipróbhassam!
<#eljen>

Zpogi
WOW! Köszi Sanyó!

Egy észrevétel:
Ha már ott ül igazán foghatná azt a kormányt. 😞

Ez nagyon odab@sz!

Zpogi
Itt olvashatsz róla:LINK

Sanyo

www.pcpilot.hu

Sanyo
Zpogi
Talán ez Szepy? Ebben is benne van az a kép,bár nem régi szám szól alatta.

PhantomAss
kicsit pontosítanék:
ár/érték arányban a legjobb hotas az x52, kb 5-6 éve használom õket
csak én sosem tudtam megszokni a joy tányéros-rugós megoldását, ezért kerestem mást
és ez a joy kb 6-8 éves, régóta nem gyártják, de még mindig baromi pontos
ráadásul ffb-s
és 5e ft volt...

GOOBY, pls

Papa01
Érdekes, én is a ROF-ban váltottam X52-rõl Cyborg EVO-ra... Engem is zavart a hosszú út, sokkal jobban megy a repülés az EVO-val, ami sokkal rövidebb úttal rendelkezik.

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Érdekes, jó sok HSZ-el ezelõtt volt egy joy-elemezgetõs hullámunk, akkor mindenki halálra dicsérte az X52-t.

Si vis pacem, para bellum.

Ha elsõre nem is sikerült...

Valóban az... Minden tekintetben...

http://www.imdb.com/title/tt1330608/

Örülök, hogy elégedett vagy vele. 😊
Én se sírom vissza az X52-t, pár hónapja inkább vettem még egy gameportos MS SW FFB pro-t, már van kettõ. Összesen volt a kettõ 5ezer ft (+posta)...
Ha hozzászoksz a rövidebb elmozduláshoz, nagyon meg fogod szeretni. (Az X52-n pont a kar hosszú útját nem tudtam soha teljesen megszokni.)
Ja, a joy beállításokat érdemes "alap"-ra tenni, nem kell annyit varázsolgatni a görbékkel, mint a Saiteken.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

ez egy 2008as rövidfilm 10 perc az egész
acidrain
Berakták az Iron Sky trailer alá a Red Alert zenéjét.
Tetszik. <#smile>

szekelyland
Ez jó(jobbacska filmnek igérkezik)link

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

Apropó her Laca, hol is van az a COD film amiben sok szép kép van és különösen a revi-k olyan megigézõek és szép '40-es évek zenéje megy alatta? A hátered is abból a filmbõl van. Nincs meg valakinek? Linkelje már be pls mert valahogy nem találom a tecsövön.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Egy szürreális alkotás

acidrain
Szép képek!
Köszi.
<#taps><#eljen>

PhantomAss
Lac megjött a microsoft ffb2 joyom
nem gameportos, usb-s lett, de nem bánom (az amit mutattál vaterán)
hihetetlen jó...
a x 52 gázkarral próbáltam, tökéletesen mûködik win7 alatt
nem sírom vissza az x52 joy-t 😊

GOOBY, pls

<#mf1><#mf1><#mf1>
Én hõsiesen bevallom, hogy Tõled láttam meg... Legfeljebb a fölé applikált gépet raktam hozzá, de egyelõre az is csak a fejemben....

Ja, a "Messer messze a legszebb"-et hadjátok már meg nekem lécci lécciiiii <#duma><#wink>

acidrain
Junkers Ju 88 látható a háttérben.

Ha tudom, hogy ilyen népszerû lesz a szójátékom, akkor levédetem...

Múltkor a Bence gyerek villogott vele a Facebook-on. Nincs ezzel semmi gond, csak szerinte ezt õ találta ki. Ja persze, mert biztos látta valahol. Talán a az aláírásomban? De mondom, semi gond, elvégre én is annó a Gösser reklám alapján fabrikáltam miközben tavaly nyáron meglátogattam Galibát és az il2-rõl meg a német gépekrõl beszélgettünk. Akkor annyira megtetszett ez szójáték, hogy gyorsan be is raktam a hozzászólásaim alá.

Azóta is ott van levédettlenül <#idiota>

Nem tudja vki, az Il2 "Canvas Knights" VH1-es modjából lett valami?

Sanyo
Kösz Pogi, megint és megint. 😊 Hurri, Ar 196 és 109 Emil renderképek.

www.pcpilot.hu

Hoppá, ez tetszetõs! Köszike!

Zpogi
Esetleg ez?

- A Zerón a célzótól balra van egy kis fém célkereszt tüskével. Azt hittem, csak dísz a programban, de egy kabint és mûszerfalat ért sorozat után magától "bekapcsolódott". Viszont sehol nem találtam nyomát, hogy azt én kézzel is be tudnám kapcsolni. A TRDimmer nem ezt kapcsolja. Vagy csak automatán mûködik?

- Messzer: egy pólót akarok magamnak csinálni, Gut-besser-Messer felirattal, oda keresek valami ütõs képet, de egyelõre a zilkettõ beállított jelenete, meg a PhotoShop tûnik használhatónak...

Zpogi
Én egy Héjára tippelnék,rövid orr és tömzsi,rövid törzs,bár nem tudom,hogy használtak-e rajta fehér téli festést.

Nesu: Hát igen,már én is alig várom,számolom a napokat. <#smile>

Nesu
Talán egy Messer

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

Nesu
Köszi Pogi a Képeket !!!
Nagyon élethûek ,mar most élvezetes belegondolni ,hogy már nemsokára alattunk dübörögnek ezek a csodák

Üdv

Ui . :Felvetéli pályázatot adtam be a V-OKL -nél és remélhetõleg ,már itt kezdem a repülést Berlinben .Addig is jó szelet mindenkinek és sikeres földet érést !!!
<#nevetes1>
<#wave>

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

szekelyland
A háttérben, a messzer légcsavarkúpja alatt vajon milyen gép lehet, ami repül?

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

szekelyland
De a legelején az a palástorsó, amikor a messzer lelõtte az elsõ P-47-et, az szép volt...... legyen humán vagy AI...

acidrain
Hirtelen csak ezt találtam:

F4, 5/2 vadászrepülõ század, V+12

Zpogi
Luthier küldött néhány nagy felbontású képet:

LINK