IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
A 6970-t azért említettem, hogy az a minimum, annál erõsebb ( 5970, 6990, GTX580 ) vga fog kelleni annak, aki maxon akarja játszani... 😊
Ezek még sima i7 tesztek... az i7 2600K ( sanyihíd ) már jobb... ráadásul nagyon bírja a tuningot. 4.8GHz-t szinte mind tudja léggel.
Én megvárom amíg jön a buldózer... ha nem hozza az i7K-t ( már, ha a játék profitál belõle ) akkor i7K lesz a következõ cpu... ha meg minimum fps terén nem lesz lényeges különbség, akkor azt veszem amelyik ár/érték arányban jobb. 😊
www.smart-bus.hu
Ez a tárazás meg marha jó ötlet, eddig nem tudom miért hallgattak róla 😊 Szerintem mindenki a saját "tuti" tárazását fogja majd használni 😊 Mondjuk egy csak nyomjelzõbõl álló tárra kíváncsi lennék, hogy néz ki... meg mennyire hatékony 😄
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Nekünk játékosoknak a minimim fps a lényeg... abban azonos órajelen szinte nincs különbség az intel és az amd felsõ kategóriás processzorai közt.
Olyan teszteket kell keresni, ahol az általunk játszott felbontáson feltüntetik a minimum fps-t is...
www.smart-bus.hu
Magasabb felbontás és részletesség mellet végül is mindegy ahogy nézem.
arra azért kíváncsi leszek vajon melyik gyártó videó kártyája fog jobban muzsikálni vele. Ha egy Solten által említett 6970 es jobb lesz vele mint egy 580 as(bár kétlem) akkor lehet meghasonlok önmagammal. Mondjuk ennek asszem kicsi lesz az esélye😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
A vga már nem kérdéses... a 6970 a minimum lesz ( nekünk ). A cpu-val viszont várni kell... mert, ha nem használja ki úgy ahogy kéne, akkor felesleges lesz drágát venni...
www.smart-bus.hu
Aszt hiszem nincs mit töprengeni a dolgon ,veszek egy brutál procit ,meg egy videó kártyát😊 lapot ,ramot. A többi az jó. Csak most azon agyalok ,AMD vagy Intel. I7 es nem tudom megéri e,nagyon nem vagyok képben Intel dolgokban. De a Phenom is érdekes ,ahogy mondtad hogy most jelennek meg új procik ,lehet azok még jobbak lesznek. Bár most az a I5 piszkálja a csõröm.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
www.smart-bus.hu
Meg mi a különbség az I5 ök között ,mert van a 2500 és a 2500K azonos órajelek,csak a K-s drágább .
ej de gyönyörûek.
Jelzem itt komoly gépfejlesztés elé nézünk ,ahogy olvasom,már ha a max grafika szempont valakinek.
www.102vo.hu
Most,hogy néztem a linket,igen õ csinálta.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Már nagyon várom, hogy kipróbhassam!
<#eljen>#eljen>

Egy észrevétel:
Ha már ott ül igazán foghatná azt a kormányt. 😞
Ez nagyon odab@sz!

www.pcpilot.hu
www.pcpilot.hu
ár/érték arányban a legjobb hotas az x52, kb 5-6 éve használom õket
csak én sosem tudtam megszokni a joy tányéros-rugós megoldását, ezért kerestem mást
és ez a joy kb 6-8 éves, régóta nem gyártják, de még mindig baromi pontos
ráadásul ffb-s
és 5e ft volt...
GOOBY, pls
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Si vis pacem, para bellum.
Én se sírom vissza az X52-t, pár hónapja inkább vettem még egy gameportos MS SW FFB pro-t, már van kettõ. Összesen volt a kettõ 5ezer ft (+posta)...
Ha hozzászoksz a rövidebb elmozduláshoz, nagyon meg fogod szeretni. (Az X52-n pont a kar hosszú útját nem tudtam soha teljesen megszokni.)
Ja, a joy beállításokat érdemes "alap"-ra tenni, nem kell annyit varázsolgatni a görbékkel, mint a Saiteken.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Tetszik. <#smile>#smile>
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
nem gameportos, usb-s lett, de nem bánom (az amit mutattál vaterán)
hihetetlen jó...
a x 52 gázkarral próbáltam, tökéletesen mûködik win7 alatt
nem sírom vissza az x52 joy-t 😊
GOOBY, pls
Én hõsiesen bevallom, hogy Tõled láttam meg... Legfeljebb a fölé applikált gépet raktam hozzá, de egyelõre az is csak a fejemben....