IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
ej de gyönyörûek.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Jelzem itt komoly gépfejlesztés elé nézünk ,ahogy olvasom,már ha a max grafika szempont valakinek.
www.102vo.hu
Most,hogy néztem a linket,igen õ csinálta.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Már nagyon várom, hogy kipróbhassam!
<#eljen>#eljen>

Egy észrevétel:
Ha már ott ül igazán foghatná azt a kormányt. 😞
Ez nagyon odab@sz!

www.pcpilot.hu
www.pcpilot.hu
ár/érték arányban a legjobb hotas az x52, kb 5-6 éve használom õket
csak én sosem tudtam megszokni a joy tányéros-rugós megoldását, ezért kerestem mást
és ez a joy kb 6-8 éves, régóta nem gyártják, de még mindig baromi pontos
ráadásul ffb-s
és 5e ft volt...
GOOBY, pls
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Si vis pacem, para bellum.
Én se sírom vissza az X52-t, pár hónapja inkább vettem még egy gameportos MS SW FFB pro-t, már van kettõ. Összesen volt a kettõ 5ezer ft (+posta)...
Ha hozzászoksz a rövidebb elmozduláshoz, nagyon meg fogod szeretni. (Az X52-n pont a kar hosszú útját nem tudtam soha teljesen megszokni.)
Ja, a joy beállításokat érdemes "alap"-ra tenni, nem kell annyit varázsolgatni a görbékkel, mint a Saiteken.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Tetszik. <#smile>#smile>
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
nem gameportos, usb-s lett, de nem bánom (az amit mutattál vaterán)
hihetetlen jó...
a x 52 gázkarral próbáltam, tökéletesen mûködik win7 alatt
nem sírom vissza az x52 joy-t 😊
GOOBY, pls
Én hõsiesen bevallom, hogy Tõled láttam meg... Legfeljebb a fölé applikált gépet raktam hozzá, de egyelõre az is csak a fejemben....
Múltkor a Bence gyerek villogott vele a Facebook-on. Nincs ezzel semmi gond, csak szerinte ezt õ találta ki. Ja persze, mert biztos látta valahol. Talán a az aláírásomban? De mondom, semi gond, elvégre én is annó a Gösser reklám alapján fabrikáltam miközben tavaly nyáron meglátogattam Galibát és az il2-rõl meg a német gépekrõl beszélgettünk. Akkor annyira megtetszett ez szójáték, hogy gyorsan be is raktam a hozzászólásaim alá.
Azóta is ott van levédettlenül <#idiota>#idiota>
www.pcpilot.hu
- Messzer: egy pólót akarok magamnak csinálni, Gut-besser-Messer felirattal, oda keresek valami ütõs képet, de egyelõre a zilkettõ beállított jelenete, meg a PhotoShop tûnik használhatónak...
Nesu: Hát igen,már én is alig várom,számolom a napokat. <#smile>#smile>
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
Nagyon élethûek ,mar most élvezetes belegondolni ,hogy már nemsokára alattunk dübörögnek ezek a csodák
Üdv
Ui . :Felvetéli pályázatot adtam be a V-OKL -nél és remélhetõleg ,már itt kezdem a repülést Berlinben .Addig is jó szelet mindenkinek és sikeres földet érést !!!
<#nevetes1>#nevetes1>
<#wave>#wave>
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
F4, 5/2 vadászrepülõ század, V+12