IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GTX580 SLI 3840*1080 <#nyes> (3D)

Állj! 😄 Milyen vga, milyen felbontás? Nagyon vga limitnek látszik...

www.smart-bus.hu

szóval Nemek harca

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Off

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Elég sok mindenben fogadnék rá hogy kb úgy fog viselkedni az il2cod mint a metro2033.

Mert zûr van velük... jönnek a garanciális cserék, és addig a normálisabb boltok nem árulják! 😊

www.smart-bus.hu

Her Laca
Nézem a boltokat,alig van LGA1155 ös alaplap.
Egy két darabot találtam.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

VO101Tom
Miért kellene fognia a kormányt? Nem õ vezeti a gépet... 😊

www.pumaszallas.hu

Na annak viszont PH-n nézz utána... keresd meg a sanyihíd topikot, és kérdezd meg melyiket ajánlják hozzá. ( azt írd meg, hogy szana-szét akarod húzni! 😄 )

Bár, ha jól tudom, itt már nem fsb tuning van, így a lap annyira nem szól bele a tuningba...

www.smart-bus.hu

Her Laca
No mivel ezt jól körbe beszéltük😊 ezt a kérdést el is döntöttem😊)
Jó ha kitárgyalja az ember fia a dolgokat😊 Intelt veszek és pont😊
Köszke mindenkinek a tanácsokat.

Most már csak az alaplap a kérdés😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Az szép... így megéri azt a plusz 15-20 ezret... ( lappal együtt )

Egy 5GHz-s i5K + egy GTX580 azért szép darab lenne... ( nyeltem egyet! 😄 ) Tegye magáévá a nemi szervem bõ nyállal az, aki olyan játékot ír, ami ezt megakasztja... 😄

www.smart-bus.hu

Nem csak a bajusszal van ott gond. Nézd csak meg, túl kicsi a feje a törzséhez képest. Hát nem egy pilóta alkat az már biztos. Lehet barcsaytól tanult anatómiát aki ilyen embert rajzol <#eplus2>

Her Laca
Viszont most utána olvastam az I5 K szériában bizony nem ritka ami 4,5-5 GHZ körül ketyeg. Azért az mán valami !😊

50 alatt van a 6 magos phenom! Egy jó lapban megy az is 4GHz-t... De a 6 magosnak akkor van értelme, ha majd a játék ki is használja a plusz két magot...

Ha nem, akkor elég a 955 is... egy új szériás deszka, plusz egy 955BE tökéletes választás lehet... ha meg olyan kurva jóra sikeredne a buldózer, akkor lapot már nem kell cserélni! 😊

www.smart-bus.hu

Her Laca
Itten van pl.
Ennyit még kiadok érte,de ennyiért 6 magos Phenomot veszek ,mondjuk azt nem tudom ,hogy 4 ghz körül lehet e járati.

Hát ez az!!! 😄 És akkor még a lap hozzá a másik 30-40! 😄

Bevallom õszintén nem tudom... nem követem az i5 útját... 4-4.5GHz-t biztos tud... de a K széria az i5-bõl is kurva drága... már, ha lehet kapni egyáltalán. A sima meg tuning nélkül nem tudom mennyire jó választás... azért a játékok jó része a magas órajelet is szereti!

www.smart-bus.hu

Egy kis off akkor:
Discovery fellövés ma élõben! Helyi idõ szerint 23:50 körul lövik fel!

NASA TV
Her Laca
Bár lehet most vacak a forint( mikor nem az) és azért ilyenek az árak.

Her Laca
Solt pajtás😊
Most néztem és leestem a forgó székrõl😊
Ennyit én egy prociért ki nem adok😄 Ez túl van a fájdalom küszöbömön.
I5 ös K széria meddig húzható?

Persze, hogy kaphatsz... de az összehasonlításhoz akkor is ez kell! 😊

www.smart-bus.hu

Én azt mondom, hogy csalóka értéket is kaphatsz. Lásd a korábbi példát.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

😉

www.smart-bus.hu

Nem! A tiéd sima i5, az elsõ szériából. ( socket 1156 )! Amirõl én beszélek az az i 2600 (K) széria, vagyis a sandy bridge! ( socket 1155 ) 😉

www.smart-bus.hu

Oké, olvasom, hülyeséget írtam😊
Tényleg csak az új i5re kérdezett rá, hogy 2600 vagy 2600k😊
Her Laca
Azért nem kell ám ,hogy elszaladjon velünk a ló.
Valószínû,hogy jól lehet skálázni a beállításokkal ,és szép élvezhetõ játék lesz az gyengébb hardveren is. Ebben biztos vagyok.

acidrain
Phenom II X4 940BE -om van, és nagyon meg vagyok vele elégedve.
Csak tokozásban tér el a 945-tõl. (940 AM2+os, a 945 AM3-as, az órajelek cache-ek ugyanazok)
Alapórajelen használom, gyors, nem melegszik (mondjuk egy Zalman CNPS9700 NT hûti, mivel a gyári hûtõ betyárhangos volt), kifogástalan.

Ár-érték arányban én az AMD-t ajánlom.

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Akkor az enyém K széria talán ? (i5-760)
Her Laca
Mindig mondom ,hogy tanult embernek nincs párja😊
Eszembe se jutott az általad felvázolt lehetõség😊
De most ,hogy említetted😊)))))))) jó az ötlet😊

Az új i7 2600 i5 2600-ról van szó! Az újak esetében csak a K széria húzható! Laca kérdése meg ugye arra irányult, hogy mi a különbség a K széria, és a sima közt... a tuning lehetõsége...

@Lacusch69: Pont a minimum fps a releváns... az határozza meg, hogy játszható egy játék, vagy sem.

www.smart-bus.hu

Ez a játék sosem lesz cpu limites, borítékolható. Meg kell várni amíg kiderül megy -e 60fps-t középkategóriás SLI-vel, ha nem akkor meg kell venni valami szemérmetlenül erõs kártyát 😞.

Vogel
Gondoljatok bele, ha nem teszel fényjelzõt, nem is szúrnak ki egy könnyen még nappal sem. Érdekes és tetszetõs elgondolás.

Szerintem a minimum fps feltétlenül nem releváns, mert pont az Il-2-nél van olyan, hogy az elsõ lövéskor leesik az fps.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Nekem i5-760-asom van. Miért is nem lehet húzni? Gyárilag 2.8 Ghz, de az alaplap simán engedi húzni egészen 3.36Ghz-ig. (az alaplap Gigabyte H55M usb3) A gyári easy tune6-al.
Laca, én anno a 955 vs i5 között vacilálta, de nem bántam meg az i5-öst. Mikor vettem, akkor jött ki a sandy bridge. Az elején még bántam volna, hogy nem azt vettem, de már nem bánom. Az elsõ szériák eléggé hibásak voltak, de gondolom azért a hibát már megoldották.
Ha tanácsot adhatok, én már i7-est vennék a helyedben, de nem akarok a pénztárcádban turkálni.
mikor én vettem, akkor 55e volt a procim. Az i7-es meg még elég drága. Mostnra már egy i7-est is meg lehet kapni annyiért.
Her Laca

Ez tetszik még😊

Bár itt meg az a bajusz nagyon nem jön be😊

Az lenne a zárójeles? Na basszus... eddig ezt észre sem vettem, és ágáltam ez ellen a teszt ellen! Utólag is elnézést mindenkitõl... 😞

www.smart-bus.hu

Her Laca
Magam részérõl egy játék menüje ,nem tud lázba hozni😊
Lehessen beállítani amit kell ,oszt annyi.
A tárazás témakörhöz annyit tennék hozzá,hogy a feladathoz alkalmazkodva kell ezt megejteni.

Zpogi
Itt ír minimum fps-t is.,de sajna csak i3 és i5 van intel oldalon.

Elég az 955BE... kiváló ár/érték arányú cpu, ráadásul a lapok is olcsóbbak hozzá.

www.smart-bus.hu

Solten az más... <#schmoll2> <#vigyor2>

A 6970-t azért említettem, hogy az a minimum, annál erõsebb ( 5970, 6990, GTX580 ) vga fog kelleni annak, aki maxon akarja játszani... 😊

Ezek még sima i7 tesztek... az i7 2600K ( sanyihíd ) már jobb... ráadásul nagyon bírja a tuningot. 4.8GHz-t szinte mind tudja léggel.

Én megvárom amíg jön a buldózer... ha nem hozza az i7K-t ( már, ha a játék profitál belõle ) akkor i7K lesz a következõ cpu... ha meg minimum fps terén nem lesz lényeges különbség, akkor azt veszem amelyik ár/érték arányban jobb. 😊

www.smart-bus.hu

Nem tudom ti hogy vagytok vele de szerintem a CoD menüje, nagyon pofás lett, sokkal informatívabb és szebb mint ami IL-2ben van. Külön tetszik, hogy gép képe alapján tudsz pl. választani.
Ez a tárazás meg marha jó ötlet, eddig nem tudom miért hallgattak róla 😊 Szerintem mindenki a saját "tuti" tárazását fogja majd használni 😊 Mondjuk egy csak nyomjelzõbõl álló tárra kíváncsi lennék, hogy néz ki... meg mennyire hatékony 😄

mijki
Phenom X4 965 33 ezer ft és jónak tûnik hájg grafikán

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Ez abban segít, hogy vedd a drágábbat! 😊 Ezekkel a tesztekkel az a baj, hogy átlag fps-t írnak ki, ami fals eredményt ad, mivel az intel maximum fps értékei nagyon jók... csak ugye a maximum fps pont egy olyan dolog, ami hulla lényegtelen...

Nekünk játékosoknak a minimim fps a lényeg... abban azonos órajelen szinte nincs különbség az intel és az amd felsõ kategóriás processzorai közt.

Olyan teszteket kell keresni, ahol az általunk játszott felbontáson feltüntetik a minimum fps-t is...

www.smart-bus.hu

Her Laca
Ahogy nézem csak alacsony felbontáson domborítanak az I7 esek .
Magasabb felbontás és részletesség mellet végül is mindegy ahogy nézem.
arra azért kíváncsi leszek vajon melyik gyártó videó kártyája fog jobban muzsikálni vele. Ha egy Solten által említett 6970 es jobb lesz vele mint egy 580 as(bár kétlem) akkor lehet meghasonlok önmagammal. Mondjuk ennek asszem kicsi lesz az esélye😊

Zpogi
Ez hátha segít:

Intel teszt

AMD teszt

Ha intel, akkor i7K... de tudtommal most nem is lehet kapni socket 1155-s alaplapokat, mivel gondok voltak.

A vga már nem kérdéses... a 6970 a minimum lesz ( nekünk ). A cpu-val viszont várni kell... mert, ha nem használja ki úgy ahogy kéne, akkor felesleges lesz drágát venni...

www.smart-bus.hu

Her Laca
De 😊 Azért megvárom a megjelenést😊 ahogy megbeszéltük,csak érdeklõdöm.
Aszt hiszem nincs mit töprengeni a dolgon ,veszek egy brutál procit ,meg egy videó kártyát😊 lapot ,ramot. A többi az jó. Csak most azon agyalok ,AMD vagy Intel. I7 es nem tudom megéri e,nagyon nem vagyok képben Intel dolgokban. De a Phenom is érdekes ,ahogy mondtad hogy most jelennek meg új procik ,lehet azok még jobbak lesznek. Bár most az a I5 piszkálja a csõröm.

mijki
Ha ezen a hardveren 40-70 fps, közepesen, akkor nekem 20-30 low graf-on. Na mind1.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

A K szériát lehet csak húzni, a többit nem. Nem vársz tovább?

www.smart-bus.hu

Her Laca
Na gyerekek. Kérdésem a következõ. Intel I5 vagy Phenom.
Meg mi a különbség az I5 ök között ,mert van a 2500 és a 2500K azonos órajelek,csak a K-s drágább .

Her Laca
Mit tudom én. A nap éppen kel fel ,vagy nyugszik sok árnyék nem szokott lenni akkortájt. De nekem nem is hiányzott úgy õszintén😊