IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VO101Tom
Bugos a CoD! A kesztyû be van pipálva, és mégsincs rajta... ááá, bakker, hogy adhatják ezt ki így? 😊

www.pumaszallas.hu

fecska
még 8 perc

mijki
9 perc a kilövésig

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Her Laca
Azt a k..va 😊 Az az ASUS lap juj de juj. Nem vagyok egy megszállott de ez ez gyönyörû.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Willenbrock
Miért?Barcsay kiváló anatómiai rajzokat csinált,rajz szakosoknak alapmûvek az albumai.

Elég hihetetlen eredmények... mondjuk arra jó volt, hogy a BoB-ig tuti nem veszek cpu-t! 😄 Ezek után tuti megvárom mások tapasztalatait... ki nem adok ennyi pénzt, ha ennyire leszarják a cpu-t a játékok...

www.smart-bus.hu

mijki
fecska mondá: 20 perc múlva kilövik a Discovery-t, nézzze mindenki élõbe 😄

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

fecska
húsz perc múlva lövik ki

De szerintem a 2d eredmények nem megbízhatóak, túl nagy lehet a különbség min-max közt.

Hmmm... honnan van ez?

www.smart-bus.hu

Willenbrock
A Nap majdnem szemben van,a vetett árnyéknak a gépek mögött kell valahol lennie azért nem látszanak.,meg nagyon alacsonyan is van a Nap,így lehet hogy nincs is vetett árnyék.

Na jóóóó... ekkora felbontáson vazze... kipréselt minden szuszt a vga-ból... full HD felbontáson kéne egy ilyen teszt a GTX580-l...

www.smart-bus.hu

GTX580 SLI 3840*1080 <#nyes> (3D)

Állj! 😄 Milyen vga, milyen felbontás? Nagyon vga limitnek látszik...

www.smart-bus.hu

szóval Nemek harca

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Off

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Elég sok mindenben fogadnék rá hogy kb úgy fog viselkedni az il2cod mint a metro2033.

Mert zûr van velük... jönnek a garanciális cserék, és addig a normálisabb boltok nem árulják! 😊

www.smart-bus.hu

Her Laca
Nézem a boltokat,alig van LGA1155 ös alaplap.
Egy két darabot találtam.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

VO101Tom
Miért kellene fognia a kormányt? Nem õ vezeti a gépet... 😊

www.pumaszallas.hu

Na annak viszont PH-n nézz utána... keresd meg a sanyihíd topikot, és kérdezd meg melyiket ajánlják hozzá. ( azt írd meg, hogy szana-szét akarod húzni! 😄 )

Bár, ha jól tudom, itt már nem fsb tuning van, így a lap annyira nem szól bele a tuningba...

www.smart-bus.hu

Her Laca
No mivel ezt jól körbe beszéltük😊 ezt a kérdést el is döntöttem😊)
Jó ha kitárgyalja az ember fia a dolgokat😊 Intelt veszek és pont😊
Köszke mindenkinek a tanácsokat.

Most már csak az alaplap a kérdés😊

Az szép... így megéri azt a plusz 15-20 ezret... ( lappal együtt )

Egy 5GHz-s i5K + egy GTX580 azért szép darab lenne... ( nyeltem egyet! 😄 ) Tegye magáévá a nemi szervem bõ nyállal az, aki olyan játékot ír, ami ezt megakasztja... 😄

www.smart-bus.hu

Nem csak a bajusszal van ott gond. Nézd csak meg, túl kicsi a feje a törzséhez képest. Hát nem egy pilóta alkat az már biztos. Lehet barcsaytól tanult anatómiát aki ilyen embert rajzol <#eplus2>

Her Laca
Viszont most utána olvastam az I5 K szériában bizony nem ritka ami 4,5-5 GHZ körül ketyeg. Azért az mán valami !😊

50 alatt van a 6 magos phenom! Egy jó lapban megy az is 4GHz-t... De a 6 magosnak akkor van értelme, ha majd a játék ki is használja a plusz két magot...

Ha nem, akkor elég a 955 is... egy új szériás deszka, plusz egy 955BE tökéletes választás lehet... ha meg olyan kurva jóra sikeredne a buldózer, akkor lapot már nem kell cserélni! 😊

www.smart-bus.hu

Her Laca
Itten van pl.
Ennyit még kiadok érte,de ennyiért 6 magos Phenomot veszek ,mondjuk azt nem tudom ,hogy 4 ghz körül lehet e járati.

Hát ez az!!! 😄 És akkor még a lap hozzá a másik 30-40! 😄

Bevallom õszintén nem tudom... nem követem az i5 útját... 4-4.5GHz-t biztos tud... de a K széria az i5-bõl is kurva drága... már, ha lehet kapni egyáltalán. A sima meg tuning nélkül nem tudom mennyire jó választás... azért a játékok jó része a magas órajelet is szereti!

www.smart-bus.hu

Egy kis off akkor:
Discovery fellövés ma élõben! Helyi idõ szerint 23:50 körul lövik fel!

NASA TV
Her Laca
Bár lehet most vacak a forint( mikor nem az) és azért ilyenek az árak.

Her Laca
Solt pajtás😊
Most néztem és leestem a forgó székrõl😊
Ennyit én egy prociért ki nem adok😄 Ez túl van a fájdalom küszöbömön.
I5 ös K széria meddig húzható?

Persze, hogy kaphatsz... de az összehasonlításhoz akkor is ez kell! 😊

www.smart-bus.hu

Én azt mondom, hogy csalóka értéket is kaphatsz. Lásd a korábbi példát.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

😉

www.smart-bus.hu

Nem! A tiéd sima i5, az elsõ szériából. ( socket 1156 )! Amirõl én beszélek az az i 2600 (K) széria, vagyis a sandy bridge! ( socket 1155 ) 😉

www.smart-bus.hu

Oké, olvasom, hülyeséget írtam😊
Tényleg csak az új i5re kérdezett rá, hogy 2600 vagy 2600k😊
Her Laca
Azért nem kell ám ,hogy elszaladjon velünk a ló.
Valószínû,hogy jól lehet skálázni a beállításokkal ,és szép élvezhetõ játék lesz az gyengébb hardveren is. Ebben biztos vagyok.

acidrain
Phenom II X4 940BE -om van, és nagyon meg vagyok vele elégedve.
Csak tokozásban tér el a 945-tõl. (940 AM2+os, a 945 AM3-as, az órajelek cache-ek ugyanazok)
Alapórajelen használom, gyors, nem melegszik (mondjuk egy Zalman CNPS9700 NT hûti, mivel a gyári hûtõ betyárhangos volt), kifogástalan.

Ár-érték arányban én az AMD-t ajánlom.

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Akkor az enyém K széria talán ? (i5-760)
Her Laca
Mindig mondom ,hogy tanult embernek nincs párja😊
Eszembe se jutott az általad felvázolt lehetõség😊
De most ,hogy említetted😊)))))))) jó az ötlet😊

Az új i7 2600 i5 2600-ról van szó! Az újak esetében csak a K széria húzható! Laca kérdése meg ugye arra irányult, hogy mi a különbség a K széria, és a sima közt... a tuning lehetõsége...

@Lacusch69: Pont a minimum fps a releváns... az határozza meg, hogy játszható egy játék, vagy sem.

www.smart-bus.hu

Ez a játék sosem lesz cpu limites, borítékolható. Meg kell várni amíg kiderül megy -e 60fps-t középkategóriás SLI-vel, ha nem akkor meg kell venni valami szemérmetlenül erõs kártyát 😞.

Vogel
Gondoljatok bele, ha nem teszel fényjelzõt, nem is szúrnak ki egy könnyen még nappal sem. Érdekes és tetszetõs elgondolás.

Szerintem a minimum fps feltétlenül nem releváns, mert pont az Il-2-nél van olyan, hogy az elsõ lövéskor leesik az fps.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Nekem i5-760-asom van. Miért is nem lehet húzni? Gyárilag 2.8 Ghz, de az alaplap simán engedi húzni egészen 3.36Ghz-ig. (az alaplap Gigabyte H55M usb3) A gyári easy tune6-al.
Laca, én anno a 955 vs i5 között vacilálta, de nem bántam meg az i5-öst. Mikor vettem, akkor jött ki a sandy bridge. Az elején még bántam volna, hogy nem azt vettem, de már nem bánom. Az elsõ szériák eléggé hibásak voltak, de gondolom azért a hibát már megoldották.
Ha tanácsot adhatok, én már i7-est vennék a helyedben, de nem akarok a pénztárcádban turkálni.
mikor én vettem, akkor 55e volt a procim. Az i7-es meg még elég drága. Mostnra már egy i7-est is meg lehet kapni annyiért.
Her Laca

Ez tetszik még😊

Bár itt meg az a bajusz nagyon nem jön be😊

Az lenne a zárójeles? Na basszus... eddig ezt észre sem vettem, és ágáltam ez ellen a teszt ellen! Utólag is elnézést mindenkitõl... 😞

www.smart-bus.hu

Her Laca
Magam részérõl egy játék menüje ,nem tud lázba hozni😊
Lehessen beállítani amit kell ,oszt annyi.
A tárazás témakörhöz annyit tennék hozzá,hogy a feladathoz alkalmazkodva kell ezt megejteni.

Zpogi
Itt ír minimum fps-t is.,de sajna csak i3 és i5 van intel oldalon.