IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Elég sok mindenben fogadnék rá hogy kb úgy fog viselkedni az il2cod mint a metro2033.
www.smart-bus.hu
Egy két darabot találtam.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Bár, ha jól tudom, itt már nem fsb tuning van, így a lap annyira nem szól bele a tuningba...
www.smart-bus.hu
Jó ha kitárgyalja az ember fia a dolgokat😊 Intelt veszek és pont😊
Köszke mindenkinek a tanácsokat.
Most már csak az alaplap a kérdés😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Egy 5GHz-s i5K + egy GTX580 azért szép darab lenne... ( nyeltem egyet! 😄 ) Tegye magáévá a nemi szervem bõ nyállal az, aki olyan játékot ír, ami ezt megakasztja... 😄
www.smart-bus.hu
Ha nem, akkor elég a 955 is... egy új szériás deszka, plusz egy 955BE tökéletes választás lehet... ha meg olyan kurva jóra sikeredne a buldózer, akkor lapot már nem kell cserélni! 😊
www.smart-bus.hu
Ennyit még kiadok érte,de ennyiért 6 magos Phenomot veszek ,mondjuk azt nem tudom ,hogy 4 ghz körül lehet e járati.
Bevallom õszintén nem tudom... nem követem az i5 útját... 4-4.5GHz-t biztos tud... de a K széria az i5-bõl is kurva drága... már, ha lehet kapni egyáltalán. A sima meg tuning nélkül nem tudom mennyire jó választás... azért a játékok jó része a magas órajelet is szereti!
www.smart-bus.hu
Most néztem és leestem a forgó székrõl😊
Ennyit én egy prociért ki nem adok😄 Ez túl van a fájdalom küszöbömön.
I5 ös K széria meddig húzható?
www.smart-bus.hu
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Tényleg csak az új i5re kérdezett rá, hogy 2600 vagy 2600k😊
Valószínû,hogy jól lehet skálázni a beállításokkal ,és szép élvezhetõ játék lesz az gyengébb hardveren is. Ebben biztos vagyok.
Csak tokozásban tér el a 945-tõl. (940 AM2+os, a 945 AM3-as, az órajelek cache-ek ugyanazok)
Alapórajelen használom, gyors, nem melegszik (mondjuk egy Zalman CNPS9700 NT hûti, mivel a gyári hûtõ betyárhangos volt), kifogástalan.
Ár-érték arányban én az AMD-t ajánlom.
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Eszembe se jutott az általad felvázolt lehetõség😊
De most ,hogy említetted😊)))))))) jó az ötlet😊
@Lacusch69: Pont a minimum fps a releváns... az határozza meg, hogy játszható egy játék, vagy sem.
www.smart-bus.hu
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Laca, én anno a 955 vs i5 között vacilálta, de nem bántam meg az i5-öst. Mikor vettem, akkor jött ki a sandy bridge. Az elején még bántam volna, hogy nem azt vettem, de már nem bánom. Az elsõ szériák eléggé hibásak voltak, de gondolom azért a hibát már megoldották.
Ha tanácsot adhatok, én már i7-est vennék a helyedben, de nem akarok a pénztárcádban turkálni.
mikor én vettem, akkor 55e volt a procim. Az i7-es meg még elég drága. Mostnra már egy i7-est is meg lehet kapni annyiért.
Ez tetszik még😊
Bár itt meg az a bajusz nagyon nem jön be😊
www.smart-bus.hu
Lehessen beállítani amit kell ,oszt annyi.
A tárazás témakörhöz annyit tennék hozzá,hogy a feladathoz alkalmazkodva kell ezt megejteni.
www.smart-bus.hu
A 6970-t azért említettem, hogy az a minimum, annál erõsebb ( 5970, 6990, GTX580 ) vga fog kelleni annak, aki maxon akarja játszani... 😊
Ezek még sima i7 tesztek... az i7 2600K ( sanyihíd ) már jobb... ráadásul nagyon bírja a tuningot. 4.8GHz-t szinte mind tudja léggel.
Én megvárom amíg jön a buldózer... ha nem hozza az i7K-t ( már, ha a játék profitál belõle ) akkor i7K lesz a következõ cpu... ha meg minimum fps terén nem lesz lényeges különbség, akkor azt veszem amelyik ár/érték arányban jobb. 😊
www.smart-bus.hu
Ez a tárazás meg marha jó ötlet, eddig nem tudom miért hallgattak róla 😊 Szerintem mindenki a saját "tuti" tárazását fogja majd használni 😊 Mondjuk egy csak nyomjelzõbõl álló tárra kíváncsi lennék, hogy néz ki... meg mennyire hatékony 😄
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Nekünk játékosoknak a minimim fps a lényeg... abban azonos órajelen szinte nincs különbség az intel és az amd felsõ kategóriás processzorai közt.
Olyan teszteket kell keresni, ahol az általunk játszott felbontáson feltüntetik a minimum fps-t is...
www.smart-bus.hu
Magasabb felbontás és részletesség mellet végül is mindegy ahogy nézem.
arra azért kíváncsi leszek vajon melyik gyártó videó kártyája fog jobban muzsikálni vele. Ha egy Solten által említett 6970 es jobb lesz vele mint egy 580 as(bár kétlem) akkor lehet meghasonlok önmagammal. Mondjuk ennek asszem kicsi lesz az esélye😊
A vga már nem kérdéses... a 6970 a minimum lesz ( nekünk ). A cpu-val viszont várni kell... mert, ha nem használja ki úgy ahogy kéne, akkor felesleges lesz drágát venni...
www.smart-bus.hu
Aszt hiszem nincs mit töprengeni a dolgon ,veszek egy brutál procit ,meg egy videó kártyát😊 lapot ,ramot. A többi az jó. Csak most azon agyalok ,AMD vagy Intel. I7 es nem tudom megéri e,nagyon nem vagyok képben Intel dolgokban. De a Phenom is érdekes ,ahogy mondtad hogy most jelennek meg új procik ,lehet azok még jobbak lesznek. Bár most az a I5 piszkálja a csõröm.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
www.smart-bus.hu
Meg mi a különbség az I5 ök között ,mert van a 2500 és a 2500K azonos órajelek,csak a K-s drágább .