IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.pumaszallas.hu
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.smart-bus.hu
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
www.smart-bus.hu

www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Elég sok mindenben fogadnék rá hogy kb úgy fog viselkedni az il2cod mint a metro2033.
www.smart-bus.hu
Egy két darabot találtam.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Bár, ha jól tudom, itt már nem fsb tuning van, így a lap annyira nem szól bele a tuningba...
www.smart-bus.hu
Jó ha kitárgyalja az ember fia a dolgokat😊 Intelt veszek és pont😊
Köszke mindenkinek a tanácsokat.
Most már csak az alaplap a kérdés😊
Egy 5GHz-s i5K + egy GTX580 azért szép darab lenne... ( nyeltem egyet! 😄 ) Tegye magáévá a nemi szervem bõ nyállal az, aki olyan játékot ír, ami ezt megakasztja... 😄
www.smart-bus.hu
Ha nem, akkor elég a 955 is... egy új szériás deszka, plusz egy 955BE tökéletes választás lehet... ha meg olyan kurva jóra sikeredne a buldózer, akkor lapot már nem kell cserélni! 😊
www.smart-bus.hu
Ennyit még kiadok érte,de ennyiért 6 magos Phenomot veszek ,mondjuk azt nem tudom ,hogy 4 ghz körül lehet e járati.
Bevallom õszintén nem tudom... nem követem az i5 útját... 4-4.5GHz-t biztos tud... de a K széria az i5-bõl is kurva drága... már, ha lehet kapni egyáltalán. A sima meg tuning nélkül nem tudom mennyire jó választás... azért a játékok jó része a magas órajelet is szereti!
www.smart-bus.hu
Most néztem és leestem a forgó székrõl😊
Ennyit én egy prociért ki nem adok😄 Ez túl van a fájdalom küszöbömön.
I5 ös K széria meddig húzható?
www.smart-bus.hu
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Tényleg csak az új i5re kérdezett rá, hogy 2600 vagy 2600k😊
Valószínû,hogy jól lehet skálázni a beállításokkal ,és szép élvezhetõ játék lesz az gyengébb hardveren is. Ebben biztos vagyok.
Csak tokozásban tér el a 945-tõl. (940 AM2+os, a 945 AM3-as, az órajelek cache-ek ugyanazok)
Alapórajelen használom, gyors, nem melegszik (mondjuk egy Zalman CNPS9700 NT hûti, mivel a gyári hûtõ betyárhangos volt), kifogástalan.
Ár-érték arányban én az AMD-t ajánlom.
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Eszembe se jutott az általad felvázolt lehetõség😊
De most ,hogy említetted😊)))))))) jó az ötlet😊
@Lacusch69: Pont a minimum fps a releváns... az határozza meg, hogy játszható egy játék, vagy sem.
www.smart-bus.hu
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Laca, én anno a 955 vs i5 között vacilálta, de nem bántam meg az i5-öst. Mikor vettem, akkor jött ki a sandy bridge. Az elején még bántam volna, hogy nem azt vettem, de már nem bánom. Az elsõ szériák eléggé hibásak voltak, de gondolom azért a hibát már megoldották.
Ha tanácsot adhatok, én már i7-est vennék a helyedben, de nem akarok a pénztárcádban turkálni.
mikor én vettem, akkor 55e volt a procim. Az i7-es meg még elég drága. Mostnra már egy i7-est is meg lehet kapni annyiért.
Ez tetszik még😊
Bár itt meg az a bajusz nagyon nem jön be😊
www.smart-bus.hu
Lehessen beállítani amit kell ,oszt annyi.
A tárazás témakörhöz annyit tennék hozzá,hogy a feladathoz alkalmazkodva kell ezt megejteni.