IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nincs valakinek egy szép nagy felbontású képe magyar lajstromjelû Messzerrõl?

Si vis pacem, para bellum.

Azért amikor a legutolsó Bellumon 262-esekkel mentünk, kitörölhették a La-7-esekkel... :-) Vagy amikor Do-335-el mentünk bombázni, de útközben még leálltunk harcolni a Jak-3-asokkal. :-) Vagy lekaptunk pár B-29-et. És az mk 103-al az orrában még a T-34/86-osokat is lehetett szedegetni. Megkapták a historical planstet. :-) Ha jól emlékszem, volt olyan vörös század, ami bojkottálta a wart... Bezzeg amikor Olaszországban G6-al kellett repülni Spit IX ellen, az nem zavarta õket...
Ne húzd fel magad. A történelmet a gyõztesek írják.
PhantomAss
akkor gratulálok magamnak 😄

GOOBY, pls

Sanyo
A mozgásukból látszik, hogy mindegyik AI volt.

www.pcpilot.hu

Oké tudom ,hogy sok volt vele a baj meg a motorja sem volt a legjobb ,de csak kicsit meglepõdtem , ennyi .Mert azt hittem ,hogy jön a 262 ozt annyi annak a bálnának ,de tévedtem !😊

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

PhantomAss
nekem viszont nem tetszik
profi munka a videó, de de a schwalbe-t egy amatõr vezette
aki leáll a 262-vel forgolódni, ráadásul alacsonyan az magára vessen

GOOBY, pls

Papa01
Ha jól tudom, Yeager is lelõtt belõle kettõt is egy bevetésen. Igaz, P-51-es repülõgéppel.

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Sanyo
Ugye azt azért tudod, hogy a 262 közel sem volt a háború legjobb vadászrepülõgépe? Néhány óra üzemidõ után a hajtómûveket cserélni kellett, nagyon lassan gyorsult, leszállás közben rettentõen sérülékeny volt, csak rövid ideig repülhetett gyorsan és legalább annyira veszélyes volt a pilótájára, mint az ellenségre.

A korát jóval megelõzõ típus volt, de semmiképpen sem lelõhetetlen csodafegyver. A videó nagyjából rendben van, nem látok benne kivetni valót.

www.pcpilot.hu

Nagyon érdekes egy film ,az elején nem tudtam eldönteni hogy játék vagy tényleg valami új film , ozt látom hogy az il2 , de gyönyörû grafikával .Mit ki nem lehet hozni egy majdnem 10 éves játékból 😊 Na de kérem milyen film ez akarom mondani "játékfelvétel"!? Persze hogy egy kövér bálna (p47) még a 262 is lelövi ! Látszik hogy Amerikaiak csinálták -.-!
De mind1 ,ettõl eltekintve jól megcsinálták 😊

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Köszönöm mindenkinek, a probléma megoldódott. Thx to Ata <#pias>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Her Laca

Ez a nem játék😊 Ez elrettentõ .

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Papa01
Talán EZ is segíthet.. 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Her Laca
Ne beszélj😊 Vagy ha beszélsz ne játssz😄D
Komolyra fordítva.
Hangkártya beállítás. Valami olyat mond Gida ,hogy csak a mikrofon legyen beállítva elsõdleges felvételi eszköznek. A többit kapcsold ki ,majd sakkozzál melyek maradhatnak. Na ezt jól megmondtam.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

újabban belóg a motorhang a beszédembe. Valaki nem tudja, hogyan szüntessem ezt meg?

tudja valaki hol lehet letölteni?
és hogy jsgme-be lehet importálni?
pixelan effect-el megy elvileg
Szép nagyon , örülnék ha nekem is ilyen szépen menne az il2 😊

ezt láttátok már?
Zpogi
Nem ír ki semmi hibaüzenetet,egyszerûen csak nem indul el a telepítés.

VO101Tom
IL2Stab Ugye valami dll miatt nem megy fel? Azt bárhonnan letöltöd a netrõl, beteszed az install mappába és menni fog. De ha nem találtod, gyere föl TS-re átküldöm.

www.pumaszallas.hu

szekelyland
a kamu mappát az xp-s gépen kell utána il2 stabbal bekonfigolod és visszamásolod a gépedre

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

szekelyland
Van még egy lehetõség:
Ha van a közelbe egy gép Winxp vel. Veszed a conf.ini fájlt, átmásolod a másik gépre, feltelepíted az Il2 stabot , megcsinálod a beállításokat, oszt utána az ini fájlt visszamásolod a win7-es gépedre.
Esetleg ha nem hagyja, csinálsz egy kamu il2 mappát, ahová bemásolod a conf.ini és az il2fb.exe fájlt.

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

Zpogi
Ezt a futtatás rendszergazdaként és a kompatibilitás dolgot már próbáltam,de nem mûködik. 😞

Azt hiszem nem küzdök vele inkább megszokom ezt a felbontást,de azért köszönöm mindenkinek.

szekelyland
Én a 22-esemen 1024 ben tolom és már megszoktam.
Amúgy ez a wide csak kamu tld képpen levág a kép aljából és tetejébõl.
Viszont visszábbacska valaki belinkelt egy Il2 wide screen modot, ami a látószög szélesítésével oldja meg a wide képet

szekelyland
1. módszer: jobb katt, futtatás rendszergazdaként
2. módszer, jobb katt, tulajdonságok, középsõ fül valami kompatibilitásos menet, XP SP2 -t választasz utána futtatás

Zpogi
Ati kártyám van és csak akkor jelentkezik ez a probléma,ha aktiválom ezt a mod-ot.

Ha Nvidiád van: a Vezérlõpultban az "Asztal méretének és helyzetének beállítása" alatt "Nvidia méretezés használatára" állítottad?

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

V Domino
És ha fel tennél egy virtuális XP 32-t?Az alatt müködne a Stab progi,és talán össze lehetne variálni,hogy müködjönek a beállítások Win 7 alatt is neked.

R.I.P. White Europe

Zpogi
Ata: Nem bírom installálni Win 7-re <#nemtudom>

colbeny: Végig zongoráztam már minden lehetõséget, de egyik sem segített.

Azért köszönöm a tippeket.

Csak úgy mûködik, ha a "saveaspect=1" és visszaveszem a felbontást 1280x960-ra,de így meg húzott a kép. Majd megszokom valahogy.

szekelyland
Próbáld Il2Stab-al beállítani

whiteskull
Ez nagyon jó! 😊

Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.

Nekem is volt hasonló problémám, én ezeket az értékeket állítgattam, és egyszer csak jó lett. Sjnos nem tudom a jó kombinációt, mert már nincs fent a szim. Végülis csak 8 féle lehetõség van 😊 Egy próbát megér!

ChangeScreenRes=1
EnableResize=0
SaveAspect=0

Wow!
Nem semmi.

nagyon tetszik, a hangok különösen

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

TG Gida
Nekem ki van szedve az ir szûrõ a kamerából és így elég neki a monitor fénye is.

Isten áldja a pogányokat!

acidrain
Na mit találtam?

Rheinmetall-Borsig RZ 65 levegõ-levegõ rakétarendszer az F4-en.<#wow1>

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Az szép... Annyit le seggelni a bot mögött...
Oszt nincs kávé, meg pisiszünet.

póttartállyal jó üzemanyag beosztással, kis teljesitményen 3000 km és 10-12 óra repülési idõ<#taps>

Ok, köszönöm. Akkor jó messzire elmennek.
Mondjuk életszerû, az 13xx km-es hatótáv 300-as utazóval 4.5 - 5 óra repidõ, és akkor egy óra körül kell lennie negyed tankonként.

mármint ugy, hogy a kapott idõt 8-al beszoroztam, nem 8 szoros gyorsitással ment ennyit

néha. A sima zeróról viszont tudom, (a6m2) és társai, 25% benyával nekem olyan fél órát biztosan elrepül, de több is volt. Stoperrel néztem nyolcszoros idõgyorsitásban, a golyót se tartottam középen, csak ugy össze vissza repülgettem 100%-os gázon és 35 percig ment

Jah, valószínûleg olyan, mint a Stuka üzemanyag szintjelzõje.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Rufe-val repülgetett valaki? Ha jól veszem ki az adatokból, bõ 500 lityis az üzatartály (518-545ig több adatot is találtam). A mutató 25-ig van kalibrálva. Tehát kb fele tanktól, 250 litertõl kezd mutatni?

Mindenképp számolj be a tapasztalataidról.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

néha nekem is elállítódik, de a "center" gomb éppen erre való, nem?

szekelyland
Ja és fõleg légiharc közepén szokott megvadulni, hirtelen oldalra dõlve fejjel lefelé kezd bámulni a pilóta, miközbe hátulról kezd kopogni az áldás, ilyenkor ALt+Tab, freetrack újraindít stb..... Na ezt már azér meguntam....

szekelyland
Engem zavar hogy sokszor elállítódik a freetrackem, meg én nem használok fejhallgatót, és kényelmesebb ha semmi sincs a fejemen.

Fejhallgatót amúgy is felrakok. Annak is van zsinórja, mellette elfér a másik. Az a három led meg alig nagyobb, mint a fülhallgató oldalrésze. Engem nem zavar. Bár amikor még barkácsoltam, kedvenc nejem vigyorogva kijelentette, hogy végre õ is élvezni fogja a repüléseimet, és már elõre vizionálta a neonzöld, és narancssárga, kocsányokon rugózó, világító lámpácskákat, Maja a méhecske ufónak öltözve stílusban. Kicsit csalódott volt, amikor meglátta, hogy egy tenyérnél nem nagyobb, két pálcikás fekete valmirõl van szó, ami a fejhallgató oldalára tépõzárazva szinte fel sem tûnik.