IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A reteknem nem lehet egyféle foglalatot csinálni.
Tegnap utána olvastam és az I5 2500K tünik a legjobb alternatívának.
4,5ghz ig mindegyik megy ,persze már nem a gyári hûtõvel.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
le fogom én is cserélni a gépet...
meg ugyebár ahogy az egyik fórumban olvastam (és tökéletesen egyetértek), a komplex repszimek (pl fsx) erõs procit akarnak a számítások miatt, így inkább az a fontos nem a vidkari
bocs az offért de így cod elõtt nem árt megbeszélni...
GOOBY, pls
www.smart-bus.hu
www.pcpilot.hu
egyébként le is feküdtem csak nem tudtam elaludni, és amikor kijöttem akkor pont láttam
Hol vannak az Oleg által beígért videók?? Ezek a képek javarészt már tök unalmasak...na mindegy majd csak kibírom ezt az alig egy hónapot valahogy. 😞
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Csak így meg nincs élsimítás, a gémen belül meg nem lehet állítani, ez vicc, ill. amit lehetett azt max-ra raktam.
Si vis pacem, para bellum.
www.smart-bus.hu

Pogi: passz. Nincs semmi fényforrás a játékban, amit így értelmez? Csak akkor mutatja így, ha arra fordulsz, vagy másfelé forogva is? (Nyilván amíg látszik a képernyõ szélén.) Ha máshová állsz, és erre a helyre nézel, akkor milyen? A kecske után látszik egy utcai lámpa, itt nincs ilyesmi?
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Láttad volna micsoda vérengzést csináltunk tegnap este Pogival a Theatre of War-on. 😊
Héjákkal voltunk, úgy hullottak a Hurrikánok, mintha muszáj lett volna.

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
kijöttem inni egy pohár vizet feloldottam a telefonom és pont akkor lõtték ki😊
Savas:
Rólad tanultunk az iskolában rávilágítottak hogy a savasesõ milyen burutális egy jószág
Akartam mondani hogy én ismerem, csak lehet hogy hülyének néztek volna...😊
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
😊)))
A cikk: Az ilyen fordításokon mindig sírva röhögök, bár a "dugd be és játssz!" azért még nehezen überelhetõ.
Elvileg ott hianyzik a szarnybol hiszen atlatni rajta, de akkor mi az a csik alul es mit lebeg ott az a golyonyom?
Ez se valami szerencsés szitu....
Vagy csak simán átmegy a fák közt??
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
De ha nincs joystick, akkor elég biztonságosan repülni négy gomb és egy szóközt lõni.
Hát én megvárom az angol interjút.....
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
LINK
Csak,hogy néhányat említsek:
Képgaléria
Micsoda élmény lehet egy ilyet élõben látni.
<Életmód>Életmód> 2011.02.24 14:32
Az Egyesült Államok egyik leghíresebb ûrsiklója, a Discovery végre készen áll arra, hogy végleg beírja magát a történelembe: ma indul ugyanis utolsó útjára Cape Carnevalból. Az ûrrepülõgép 1984-ben indult el elsõ útjára, és ez lesz a 39. küldetése.
A háromtagú amerikai ûrrepülõ-flottában a Discovery a legidõsebb, azonban a NASA-nál azt tervezik, hogy még idén 'nyugdíjba' küldik a két másik tagot, az Endeavourt és az Atlantis-t is. A mai kilövés tervezett idõpontja közép-európai idõ szerint 22:50, és a szakemberek szerint 80 százalék az esélye annak, hogy az idõjárás megfelelõ lesz a kilövéshez - írja a BBC.
www.pcpilot.hu
A kijelzö a fontosabb proceduráig eltelt idöt mutatja
www.pumaszallas.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu

www.smart-bus.hu