IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zpogi
Her Laca
Én ebbe az intel számozásba ,tokozásba fogok beleõrülni.
A reteknem nem lehet egyféle foglalatot csinálni.
Tegnap utána olvastam és az I5 2500K tünik a legjobb alternatívának.
4,5ghz ig mindegyik megy ,persze már nem a gyári hûtõvel.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Zpogi
Hogy õszinte legyek titkon én is ezt várom minden pénteken,de mind hiába. 8(

Scottt
Én egy demónak örülnék leginkább.

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Sanyo
AMD X6 1055T, egy hónap múlva már tudni fogom. 😊

www.pcpilot.hu

PhantomAss
és az 1156-os i7-es procikról mi a véleményetek?
le fogom én is cserélni a gépet...
meg ugyebár ahogy az egyik fórumban olvastam (és tökéletesen egyetértek), a komplex repszimek (pl fsx) erõs procit akarnak a számítások miatt, így inkább az a fontos nem a vidkari
bocs az offért de így cod elõtt nem árt megbeszélni...

GOOBY, pls

Ez a modern programozás... most, hogy vga-k vinnék a rendes élsimítást, basznak rá... sok szemét konzol port fostömeg...

www.smart-bus.hu

Sanyo
Kösz Pogi, kicsit késõbb értem haza. 😊 Cliffs of Dover mai.

www.pcpilot.hu

fecska
bicsi csak nem tudtam elköszönni mert Apa kikapcsolta a netet mert szerelt😊
egyébként le is feküdtem csak nem tudtam elaludni, és amikor kijöttem akkor pont láttam

Zpogi
Pénteki adag:

Hol vannak az Oleg által beígért videók?? Ezek a képek javarészt már tök unalmasak...na mindegy majd csak kibírom ezt az alig egy hónapot valahogy. 😞

mijki

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

mijki
fecska én meg azért mentem le TS-rõl mert azt hittem elmentél...

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Willenbrock
Spit vs 109-en jól megtévesztettek:zöldet lõtt az angol oldal úgyhogy a németre másztam rá mire észrevettem a tévedést már fölényben volt 2 angol mögöttem.

Zpogi
Alkalmazás vezéreltre raktam az élsimítást és jó lett. THX
Csak így meg nincs élsimítás, a gémen belül meg nem lehet állítani, ez vicc, ill. amit lehetett azt max-ra raktam.

acidrain
Off:
Nálam jó.

XP, 1920X1080, 10.5-ös Catalyst

On:

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Látom. Még mindig passz... Én csak azt tudom mondani, kapcsolgasd ki-be a beállításokat, hátha kiderül vmi.

Si vis pacem, para bellum.

Próbáld meg kikapcsolni az élsimítást! Akkor is csinálja?

www.smart-bus.hu

Zpogi
Ez csak egy bevezetõ videó az elsõ pálya elején,magában a játékban kevésbé látszik,de jelen van,mintha a holdfény tükrözõdése lenne.

Fenéket! Nézdd meg a pickup oldalán és kerekén a villámokat. Szerintem épp most érkezett meg T1000...

Pogi: passz. Nincs semmi fényforrás a játékban, amit így értelmez? Csak akkor mutatja így, ha arra fordulsz, vagy másfelé forogva is? (Nyilván amíg látszik a képernyõ szélén.) Ha máshová állsz, és erre a helyre nézel, akkor milyen? A kecske után látszik egy utcai lámpa, itt nincs ilyesmi?

Bazinagy reflektor bal hátulról? <#nevetes1>

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Zpogi
OFF

Szerintetek ezt mi okozza? Próbáltam már régebbi driverrel is ,de ugyan az.
MoH 2010

ON

Zpogi
Bizony-bizony,volt ott Savas esõ,ólom esõ ja és bombazápor,nagyon király volt. <#vigyor> Volt olyan felszállásom,hogy három hurrit is lõttem a harmadikat ráadásul fél csûrõvel<#hehe>.

acidrain
😊

Láttad volna micsoda vérengzést csináltunk tegnap este Pogival a Theatre of War-on. 😊
Héjákkal voltunk, úgy hullottak a Hurrikánok, mintha muszáj lett volna.

fecska
pont láttam ha az volt 10 54 kor
kijöttem inni egy pohár vizet feloldottam a telefonom és pont akkor lõtték ki😊

Savas:
Rólad tanultunk az iskolában rávilágítottak hogy a savasesõ milyen burutális egy jószág
Akartam mondani hogy én ismerem, csak lehet hogy hülyének néztek volna...😊

acidrain
Az 1946-ban ennél sokkal nagyobb bugok vannak.

Este otthon is plug&play van <#szeret><#law>

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

A csík: a kilépõnél nyilván van egy segédtartó, ami a lemez szétlövése után is ott maradt. A levegõben lebegõ golyónyom viszont korrekt...
😊)))

A cikk: Az ilyen fordításokon mindig sírva röhögök, bár a "dugd be és játssz!" azért még nehezen überelhetõ.

Eleg furcsan neznek ki a serulesek a messer szarnyanak kilepo elen, az utolso kepen.
Elvileg ott hianyzik a szarnybol hiszen atlatni rajta, de akkor mi az a csik alul es mit lebeg ott az a golyonyom?

szekelyland

Ez se valami szerencsés szitu....
Vagy csak simán átmegy a fák közt??

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

szekelyland

De ha nincs joystick, akkor elég biztonságosan repülni négy gomb és egy szóközt lõni.

Hát én megvárom az angol interjút.....

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

Zpogi
Itt egy újabb Ilya interjú,február 21-i,meg néhány új kép is.
LINK

Csak,hogy néhányat említsek:

Képgaléria

Na, elment<#hamm>
Micsoda élmény lehet egy ilyet élõben látni.
Sanyo
Mostmár tényleg csak 2 perc, ha nem ugrik be valami komoly gond.

www.pcpilot.hu

Ma indul utolsó útjára a Discovery
<Életmód> 2011.02.24 14:32

Az Egyesült Államok egyik leghíresebb ûrsiklója, a Discovery végre készen áll arra, hogy végleg beírja magát a történelembe: ma indul ugyanis utolsó útjára Cape Carnevalból. Az ûrrepülõgép 1984-ben indult el elsõ útjára, és ez lesz a 39. küldetése.

A háromtagú amerikai ûrrepülõ-flottában a Discovery a legidõsebb, azonban a NASA-nál azt tervezik, hogy még idén 'nyugdíjba' küldik a két másik tagot, az Endeavourt és az Atlantis-t is. A mai kilövés tervezett idõpontja közép-európai idõ szerint 22:50, és a szakemberek szerint 80 százalék az esélye annak, hogy az idõjárás megfelelõ lesz a kilövéshez - írja a BBC.

Nálam a Discovery még mindíg az indítóállványon csücsül<#vigyor4>
Sanyo
Igen, a visszaszámlálást többször megállítják. Sajnos aligha tudok ébren maradni addig, 4kor ébresztõm van.

www.pcpilot.hu

repvez
a magyar közvetitésnél mondták, hogy az a kijelzö nem a tényleges kilövési idöt mutatja a ténylegesig még 55perc van.
A kijelzö a fontosabb proceduráig eltelt idöt mutatja
VO101Tom
Bugos a CoD! A kesztyû be van pipálva, és mégsincs rajta... ááá, bakker, hogy adhatják ezt ki így? 😊

www.pumaszallas.hu

fecska
még 8 perc

mijki
9 perc a kilövésig

Her Laca
Azt a k..va 😊 Az az ASUS lap juj de juj. Nem vagyok egy megszállott de ez ez gyönyörû.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Willenbrock
Miért?Barcsay kiváló anatómiai rajzokat csinált,rajz szakosoknak alapmûvek az albumai.

Elég hihetetlen eredmények... mondjuk arra jó volt, hogy a BoB-ig tuti nem veszek cpu-t! 😄 Ezek után tuti megvárom mások tapasztalatait... ki nem adok ennyi pénzt, ha ennyire leszarják a cpu-t a játékok...

www.smart-bus.hu

mijki
fecska mondá: 20 perc múlva kilövik a Discovery-t, nézzze mindenki élõbe 😄

fecska
húsz perc múlva lövik ki

De szerintem a 2d eredmények nem megbízhatóak, túl nagy lehet a különbség min-max közt.

Hmmm... honnan van ez?

www.smart-bus.hu

Willenbrock
A Nap majdnem szemben van,a vetett árnyéknak a gépek mögött kell valahol lennie azért nem látszanak.,meg nagyon alacsonyan is van a Nap,így lehet hogy nincs is vetett árnyék.

Na jóóóó... ekkora felbontáson vazze... kipréselt minden szuszt a vga-ból... full HD felbontáson kéne egy ilyen teszt a GTX580-l...

www.smart-bus.hu