IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
De ez csak személyes vélemény. Én jóideig nem fogom tudni ezt ilyen minõségben játszani, de remélem hogy legalább egy il-2-es szintû graffon elviszi majd a gép.
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
A látvány játékoknál más a helyzet, ott valóban fontosabb a vga.
www.smart-bus.hu
De nekem az az érzésem - így elnézve a képeket - hogy ezen fõleg geometriát kell számolni, és iszonyatosan sok, nagy felbontású textúrát kezelni. Olyan effekt, ami számolás igényes lenne - a dinamikus fény árnyékon kívül - nem látok. Nincs volumetric fog (amivel esélytelenül próbálkoztak már il2-ben is), Postprocess effektek, Cinematic effects (dinamikus fóksuz, motion blur, film grain), különleges fénytörések, fényszóródások (visszaverõdés pl elszínezze a mellette lévõ felületet is pl), domború üveg torzítsa a mögötte lévõ dolgokat, bump és displacement map-ok (textúra mapok alapján modell geometria módosítást számolni). Msot hirtelen ennyi jutott eszembe, de biztos van még pár. Szal ezekbõl nem látni semmit. Igényesen, és részletesen feltuningolt il-2, nekem ez az érzésem, amikor a képeket látom.
Ez persze a grafikai rész, a szimulátor rész, a mögöttes számolások azokról volt szó, 10x-20x több sorból áll a kód, amivel a fizikát, repmodellt, sérüléseket számolja, AI inteligenciáját számolja, de ennek nincs köze a vidkártyához, ez procit terheli, ezért sem gondolom, hogy erõs kártya - gyenge proci jobban vinné, mint fordítva.
www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu
Videókon amik kijöttek olyan agresszív level of detail (LOD) van, hogy csak lestem, semmibõl elõbukkanó fák meg stb. Ez kõkemény GPU limit.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Si vis pacem, para bellum.
Két hét Pogi, tudod, csak két hét...
😊)))
A reteknem nem lehet egyféle foglalatot csinálni.
Tegnap utána olvastam és az I5 2500K tünik a legjobb alternatívának.
4,5ghz ig mindegyik megy ,persze már nem a gyári hûtõvel.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
le fogom én is cserélni a gépet...
meg ugyebár ahogy az egyik fórumban olvastam (és tökéletesen egyetértek), a komplex repszimek (pl fsx) erõs procit akarnak a számítások miatt, így inkább az a fontos nem a vidkari
bocs az offért de így cod elõtt nem árt megbeszélni...
GOOBY, pls
www.smart-bus.hu
www.pcpilot.hu
egyébként le is feküdtem csak nem tudtam elaludni, és amikor kijöttem akkor pont láttam
Hol vannak az Oleg által beígért videók?? Ezek a képek javarészt már tök unalmasak...na mindegy majd csak kibírom ezt az alig egy hónapot valahogy. 😞
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Csak így meg nincs élsimítás, a gémen belül meg nem lehet állítani, ez vicc, ill. amit lehetett azt max-ra raktam.
www.smart-bus.hu

Pogi: passz. Nincs semmi fényforrás a játékban, amit így értelmez? Csak akkor mutatja így, ha arra fordulsz, vagy másfelé forogva is? (Nyilván amíg látszik a képernyõ szélén.) Ha máshová állsz, és erre a helyre nézel, akkor milyen? A kecske után látszik egy utcai lámpa, itt nincs ilyesmi?
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Láttad volna micsoda vérengzést csináltunk tegnap este Pogival a Theatre of War-on. 😊
Héjákkal voltunk, úgy hullottak a Hurrikánok, mintha muszáj lett volna.

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
kijöttem inni egy pohár vizet feloldottam a telefonom és pont akkor lõtték ki😊
Savas:
Rólad tanultunk az iskolában rávilágítottak hogy a savasesõ milyen burutális egy jószág
Akartam mondani hogy én ismerem, csak lehet hogy hülyének néztek volna...😊
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
😊)))
A cikk: Az ilyen fordításokon mindig sírva röhögök, bár a "dugd be és játssz!" azért még nehezen überelhetõ.
Elvileg ott hianyzik a szarnybol hiszen atlatni rajta, de akkor mi az a csik alul es mit lebeg ott az a golyonyom?
Ez se valami szerencsés szitu....
Vagy csak simán átmegy a fák közt??
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
De ha nincs joystick, akkor elég biztonságosan repülni négy gomb és egy szóközt lõni.
Hát én megvárom az angol interjút.....
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
LINK
Csak,hogy néhányat említsek:
Képgaléria
Micsoda élmény lehet egy ilyet élõben látni.
<Életmód>Életmód> 2011.02.24 14:32
Az Egyesült Államok egyik leghíresebb ûrsiklója, a Discovery végre készen áll arra, hogy végleg beírja magát a történelembe: ma indul ugyanis utolsó útjára Cape Carnevalból. Az ûrrepülõgép 1984-ben indult el elsõ útjára, és ez lesz a 39. küldetése.
A háromtagú amerikai ûrrepülõ-flottában a Discovery a legidõsebb, azonban a NASA-nál azt tervezik, hogy még idén 'nyugdíjba' küldik a két másik tagot, az Endeavourt és az Atlantis-t is. A mai kilövés tervezett idõpontja közép-európai idõ szerint 22:50, és a szakemberek szerint 80 százalék az esélye annak, hogy az idõjárás megfelelõ lesz a kilövéshez - írja a BBC.
www.pcpilot.hu