IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
"Tova repül a masina vezeti a medve
Belekeveredik Balu a veszedelembe!"
Érdekes gépek,és nuku G-erõ 😛
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
Az vitt rá a horgászatra...
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
ma már 3x-ra raktam rá
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
HELP PLSS!!!!
Ez a sorrend ugye?
B szárny módosítva hispano-hoz (-2 7,7-es szárnyanként)
C szárny az univerzális (és módosított szerkezetû), fegyverzete lehetett A, B vagy négy hispano a fegyverzete
E szárny olyan mint a C, fegyverzete, vagy 4 hispano, vagy 2 12,7-es és 2 db hispano
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
a - sok kiskaliber
b - 2-4 kiskaliber, 2 20-as
c - 4 20-as
Német részrõl 20-as már az E-3 -ban is van, nem hiszem, hogy ez lenne az indok. Az MG/FF-M nek kicsit nagyobb a tûzgyorsasága, és a lövedék kezdõsebessége, mint a sima MG/FF-nek, de 20-as ez is, az is. Nem hiszem, hogy bármilyen vvs conspiracy lenne a háttérben 😊 Lehet kevés volt a fejlesztési idõ, és egy másik kabin építése már nem fért bele <#mf1>#mf1>
Mk IIa Spit (erõsebb Merlinnel) már 1940 Aug-tól repült, szal teljesen rendben van, hogy benne van a játékban.
www.pumaszallas.hu
CoD bill. kiosztas
Szal amit kezelni kell, az kb a karburátor fûtés, Pitot fûtés, henger fûtés, üza tankok kapcsolói, üza pumpa, kompresszor (gondolom induláshoz kell, ez nem a hajtómû feltöltõkompresszora), mûszer beállítások (magasságmérõ nullázás, mûhorizont arretálás feloldása, szélmérõ kezelése), rádionavigációs eszközök, hajtómû teljesítmény állítás, teljesítményfokozó adalék be és kikapcs, légcsavar állásszög állítás, üza keverék állítás, suercharger (feltöltõ fokozatok) állítás, Hûtõradiátorok (külön a hajtómû levegõ vagy folyadékhûtõ, külön az olajhûtõ kezelése. A hajtómûvek minden paramétere állítható hajtómûvenként, a hûtések kezelése hûtõnként is.
Ez már kicsit teoretikus, mert errõl mostanában videót nem láttunk, de ha minden igaz, akkor - az eddigieken felül - az egész kabin FS szerûen egérrel klikkelhetõ. Szal elvileg bármi mást is tudunk állítgatni, gondolok ilyenre, hogy ugrásnál kabin eldobása, futó vészkieresztõ kar húzgálása, Oxigén reduktor mûködtetése, ablakfûtés (egyik videon volt róla szó, a bill kiosztásban nem láttam), elektromos biztosítéktábla nyomkodása, satöbbi satöbbi. Mivel moddolható lesz a COD, ha alapból ezek egyikét sem tudja, akkor sincs veszve semmi, "csak" meg kell csinálni MOD-ban 😊
Ha ezek után a hajtómûindítást elintézik annyival, hogy megnyomom az í-t, akor fõbelövöm magam 😊
www.pumaszallas.hu
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Majd figyelem én is ezt a fórumot, kíváncsi leszek lesz-e értelmes reagálás rá.
www.pumaszallas.hu
Mert az a 2 MG/FF+páncélozott pilótafülke, kicsi elõny lenne 😊
Igaz, ott max 3 percet kell várni, egyes gépeknél felszállás után is még pár perc óvatosság nem árt. Úgyhogy jó ,hogy megcsinálják..ha már csúcsszimulátor, szerintem kötelezõ.<#smile>#smile>
A CoD-ban benne lesz ez az opció és hál istennek kapcsolható lesz,kíváncsian várom,de szerintem nem sok szerver fogja majd használni. Meg még kérdés az is,hogy a lemodellezett motorindítás és motor vezérlés külön kapcsolhatóak lesznek-e,ezt még nem tudni pontosan.
Gondolom a sas ki akarta fogni, csak kicsit nehéz volt a zsákmány, és a hal lehúzta a víz alá. Aztán a madár szépen elbomlott, de a két lába benne maradt a halban.
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
De ez csak személyes vélemény. Én jóideig nem fogom tudni ezt ilyen minõségben játszani, de remélem hogy legalább egy il-2-es szintû graffon elviszi majd a gép.
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
A látvány játékoknál más a helyzet, ott valóban fontosabb a vga.
www.smart-bus.hu
De nekem az az érzésem - így elnézve a képeket - hogy ezen fõleg geometriát kell számolni, és iszonyatosan sok, nagy felbontású textúrát kezelni. Olyan effekt, ami számolás igényes lenne - a dinamikus fény árnyékon kívül - nem látok. Nincs volumetric fog (amivel esélytelenül próbálkoztak már il2-ben is), Postprocess effektek, Cinematic effects (dinamikus fóksuz, motion blur, film grain), különleges fénytörések, fényszóródások (visszaverõdés pl elszínezze a mellette lévõ felületet is pl), domború üveg torzítsa a mögötte lévõ dolgokat, bump és displacement map-ok (textúra mapok alapján modell geometria módosítást számolni). Msot hirtelen ennyi jutott eszembe, de biztos van még pár. Szal ezekbõl nem látni semmit. Igényesen, és részletesen feltuningolt il-2, nekem ez az érzésem, amikor a képeket látom.
Ez persze a grafikai rész, a szimulátor rész, a mögöttes számolások azokról volt szó, 10x-20x több sorból áll a kód, amivel a fizikát, repmodellt, sérüléseket számolja, AI inteligenciáját számolja, de ennek nincs köze a vidkártyához, ez procit terheli, ezért sem gondolom, hogy erõs kártya - gyenge proci jobban vinné, mint fordítva.
www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu
Videókon amik kijöttek olyan agresszív level of detail (LOD) van, hogy csak lestem, semmibõl elõbukkanó fák meg stb. Ez kõkemény GPU limit.
Si vis pacem, para bellum.
Két hét Pogi, tudod, csak két hét...
😊)))
Si vis pacem, para bellum.