IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

acidrain
A mentett trackeket a játék fõkönyvtárán belüli Records könyvtárban találod meg ha esetleg ki szeretnéd menteni, lejátszani a játék fõmenüjén belül a Play Track gombra kattintva tudod.
Mivel a track készítésénél az IL2 csak a gépek helyzetét, a mapot, és a skineket menti el, tehát nem videót készít, a track külsõ médialejátszóval csak megfelelõ capture programmal (pl Fraps) történõ "kilopás" után játszható le.

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

acidrain
Egyszerûbb, ha az Options-ban, azon belül a Misc szekcióban a Quick Start/Save track-re konfigolsz egy billentyût, és így repülés közben is el tudod indítani, és persze leállítani a track felvételét.

Zpogi
Remélem,hogy elegendõ lesz,grafkártyám az van remélem azzal sem lesz gond.

Na, mindenki onlány?

Si vis pacem, para bellum.

koszonom
privát ment

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Tom ma este kozetek akartam allni,jelszot kert, nincs Ts-em
Ata ezeket a produkciokat,nem lehet a jatekon kivul helyezni,mondjuk ossze gyujteni egy kulon mappaba ? .....igen de milyen programmal nezed vissza? Lam ,het eleje van ilyen dolgok gyotornek engem,irok,iszom,lehet megyek tevet nezni,megis nagyobb mint a monitorom ami mar mint jobban szukul ossze
Fúú bakker megartam nézni, de ezt írja ki:

Player is identified, but there are no data records found

Lényeg az, hogy már van egy hónapja is minimum hogy arra jártam...

Miért? <#idiota>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Nesu
<#wave>
Pazar ,minden esetre jó választás és megfizethetõ ,gondolom a Cliffs over Dover -höz kell <#nevetes1>
de ahhoz kell egy jó grafikusmûszer is . <#violent>
<#integet2>

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

szekelyland
Szepy jut errõl eszembe, ti mikor repültél utoljára a Warcloudson?

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

HÁT EZ EGY ÓRIÁSINAGYFELEJTHETETTLEN HEPAJ VOLT!!! <#taps><#taps><#taps>

Hihetettlen mennyien összejöttünk magyarok. Aki élt és mozgott, az ott volt. Aki nem, az sajnos nem tudhatja mirõl maradt le <#rinya>

koszi, maris probalom
szekelyland
Amikor elindítod a játékot, Esc -et nyomsz és a menüben kiválasztod a Start recording Track opciót, nevet adsz neki és save
Akkor lementi a tracket, amit a végén ugyanott a menüben a Stop recording track -el fejezel be. Ne lépj ki a felvétel leállítása elõtt mert akkor nem menti le. Utána a játék menüjébõl tudod visszanézni a produkciót

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

Zpogi
Egy Phenom II X4 955 3,2GHz Black edition.<#zavart1>

Her Laca
És mi lesz ha kérdezhetem😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

filmet akarok , sok sok enemyt leloni, meg visszanezni,csak....hogyan ?
Zpogi
Bizony-bizony. 😊

szekelyland
Most végül akkor filmet készíteni akarsz, dogfightolni, saját bombázót 6 órából lelõni vagy csak gyerekkort akarsz élvezni?? Vagy csak Mijkinek a munkáját akartad megdicsérni? 😊

Melyen tisztelt forumozok, neztem a Mijki ide vetitett Gun camera filmjet, valoban dicseretre melto,csak azon gondolkozom,hogy a csodaba,tudnam en is ezt meg csinalni az il-2-vel,mondjuk elvezzem en is 40 eves gyerek koromat....de tenyleg klassz

Koszi de nem sikerult bemennem oda amit kuldtel mert azt irja ki hogy nincs be kapcsolnom az interneten,valami ilyensmi, de koszonom , pontosabban hogy kell ezeket mods mappaba tennem,nem nagyon vagyok jartas a gepnel......ez van , udv
fecska
hasznalj adobe premiere-t es akor majd tudunk segiteni😊

Her Laca
Csak nem😊 Fejlesztgetünk ,fejlesztgetünk suttyomban?😊)))

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

mijki
Videó GUNCAMII: LINK

Ui.: A videószerkesztõt 16:9-esre állítottam, a videókat is. Mégis ilyen lett. Nem tudom mit tegyek. A videó szerkesztõ neve: Cyberlink PowerDirector.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Igen tudom, követem az oldalad... ezért is jutott eszembe... 😊 Megzavarnám azt a Tátrát azok közt a szép dombok közt! 😊)

www.smart-bus.hu

Sanyo
Nem tudom, de rendszeresen írni szoktam az új képekrõl. 😊

www.pcpilot.hu

Bezony... brutális ez az engine... bármilyen szimhez jó lenne, ahogy látom... lecsaphatna rá valaki! 😊

www.smart-bus.hu

szekelyland
Én is azt lesem árgus szemekkel.....
Sztem messze lekörözné domborzati grafikailag a CoD-ot és úgy általában az összes létezõ repszimet, FSX rõl nem is beszélve

a domborzat egyszerûen beszarás, szerintem a domborzat reális lemodellezése fontosabb mint a fotorealisztikus textúra, ráadásul fraktál algoritmust használ(amit azér még nem tudom h mi), így nem mipmapping+textúra szûréssel spórol a videómemórián a textúra ki-betöltögetésénél....

Sanyo Mester!

Erre az outerra motorra nincs bejelentve semmilyen játék?

www.smart-bus.hu

Ez kell neked

Mods mappába pakold be a 4.10-4.101 kompatibilis modokat és menni fog.
Én szeretem szintén a magyar mapokat, azokba vhogy jobban beleélem magam és presztizskérdést csinálok mennyi célt dobok ki és hogy gyõzzünk.😊

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

Zpogi
OFF

Esetleg nem érdekelne valakit egy AthlonII X4 630 2,8GHz-es prcesszor?
LINK
A Hardwareaprón vettem Giannitól tavaly tavasszal,tehát még garis.
Az ára 18 ezer magyar forint.

ON

PhantomAss
egyébként én is nagyon szeretem a magyar mapokat, régebben sindelnet barátom hostolt sokat, amcsi gépek vs németek
(néha pónival is repültünk😊
mostanában sajna nem látok ilyeneket

GOOBY, pls

Zpogi
Ezen én is elcsodálkoztam,de már az is nagy dolog volt,hogy egyáltalán összedobtak egy ilyen küldit,na meg hogy ennyien részt vettek rajta. Egyébként a planeset sem volt történelmileg hû,de azért iszonyatosan jól szórakoztunk.
A Spitvs109-en is van egy magyar map,na amikor az betöltõdik elkezd kiürülni a szerver. 😞

PhantomAss
e4-es messzerekkel a b17-ek ellen?
ez a messzer az elõtérben elég furán néz ki (túl kicsi a füffõleges vezérsíkja)
aki ilyen képet összedob az azért figyelhetne a történelmi hûségre

GOOBY, pls

Zpogi
Még több kép itt

Zpogi
Nézzétek csak milyen gyöngyszemet találtam 2009-bõl. Ki emlékszik még rá?

LINK

Ha valaki esetleg megtudná szerkeszteni ZUTI alá akkor újra lerepülhetnénk,emlékszem rá milyen felejthetetlen élmény volt az a rengeteg B17-es meg B24-es és a tömérdek védõ vadász...

Itt az akkori élmény beszámolóm 😊
LINK

helló mindenki!

tudna valaki egy linket a zuti 1.1 és/vagy 1.12 letöltéséhez?
tudom hogy ultrapackban megtalálható. 1.7, 1.8 és 2.01- em van
de azokban vagy a 1.01 vagy az 1.13 van benne és azok csak félig mûködnek.
nem akarok kínlódni ezekkel(már próbáltam), inkább az 1.1 vagy 1.12 kellene.
tud valaki segíteni?
elõre is kösz!!!!
OK,koszonom ujra vissza alltam 4.101m-re,ez hasznalt, meg modba nem tudom tenni a jatekot, nem is tudom ha lehet bar off-ba, hianyzik a B-17-es,meg sok mas gep,mar regebben meg irtam,barmit teszek aJSGM jobb felere pl Zuti MDs 1.13, vagy Warbirdsofprey,meg sem indul a jatek igy.
Gondoltam meg egyszer felteszem a jatekot a gepre modosan,nem is tudom van e ertelme meg,es nem is tudom hogyan kell ,,,meg egyszer kosz
acidrain
Üdv!

Innen szedd le az új UP installert a 4.101m-hez, telepítsd.
Ha nem jön össze, akkor Upupdate.exe-t indítsd.

Szép lett gratulálok! 😊
És a zene is tökéletes! 😊

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

Sziasztok.Most nezem a jatekot , valami modon vissza allt 4.10-re,nem tudom mikeppen reg nem voltam bent.Futtatom a 4.10.1 patchet meg sem bassza,csak stock 4.09 meg 4.10 van a JSGME-ben , atobbik kozt persze,letoltottem az uj patch-et mashonnan ,ujra install,de semmi maradok 4.10-ben, a modos reszt nem is probalom mar ,semmire nem reagal a jatek...........esetleg ha valaki egy tippet adna?
acidrain
Egész jó kis videó lett. <#taps>
A Kárpátia miatt is kapsz egy piros pontot. <#eljen>

vagy szembõl oldalt alulról pilótafülke/motor/amit érsz 😊
mijki
OK, majd kipróbálom

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Her Laca
Bombert felülrõl meredeken támadni a szárnyat lõni. Egyszer ráérzel és meglátod,hogy pár lövés is elég fõleg 30 as ból.Ráadásul nem is találnak el😊Konkrétan fõlé mész vagy 500 -1000 méterrel,kissé elé is ,majd függõlegesen rázuhansz a szárnyra. Szépen lehet célozni ,ráadásul akkora felületet mutat,mint egy hangárajtó.

mijki
A zaj és a karcolás alapon sok volt, amikor meg több volt, nem lehetett jól látni a lövéseket. Majd a köviben...<#vigyor3><#vigyor3>

mijki
jaja, ezt mikor észrevettem már késõ volt.

Köszönöm a dicséreteket, 2 órán át konvertálta a prgo. 600mb-s a vidi 😄

Nem rossz ez. Gratula!

Csak nekem tûnt fel, hogy szûk fordulóban a kamerából is kimegy a vér? :-) De ez a progi hibája! :-)
PhantomAss
nagyon jó kis videó lett, fõleg elsõre
grat <#eljen>

GOOBY, pls