IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkor lementi a tracket, amit a végén ugyanott a menüben a Stop recording track -el fejezel be. Ne lépj ki a felvétel leállítása elõtt mert akkor nem menti le. Utána a játék menüjébõl tudod visszanézni a produkciót
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Koszi de nem sikerult bemennem oda amit kuldtel mert azt irja ki hogy nincs be kapcsolnom az interneten,valami ilyensmi, de koszonom , pontosabban hogy kell ezeket mods mappaba tennem,nem nagyon vagyok jartas a gepnel......ez van , udv
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Ui.: A videószerkesztõt 16:9-esre állítottam, a videókat is. Mégis ilyen lett. Nem tudom mit tegyek. A videó szerkesztõ neve: Cyberlink PowerDirector.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
www.smart-bus.hu
www.pcpilot.hu
www.smart-bus.hu
Sztem messze lekörözné domborzati grafikailag a CoD-ot és úgy általában az összes létezõ repszimet, FSX rõl nem is beszélve
a domborzat egyszerûen beszarás, szerintem a domborzat reális lemodellezése fontosabb mint a fotorealisztikus textúra, ráadásul fraktál algoritmust használ(amit azér még nem tudom h mi), így nem mipmapping+textúra szûréssel spórol a videómemórián a textúra ki-betöltögetésénél....
Erre az outerra motorra nincs bejelentve semmilyen játék?
www.smart-bus.hu
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
Esetleg nem érdekelne valakit egy AthlonII X4 630 2,8GHz-es prcesszor?
LINK
A Hardwareaprón vettem Giannitól tavaly tavasszal,tehát még garis.
Az ára 18 ezer magyar forint.
ON
(néha pónival is repültünk😊
mostanában sajna nem látok ilyeneket
GOOBY, pls
A Spitvs109-en is van egy magyar map,na amikor az betöltõdik elkezd kiürülni a szerver. 😞
ez a messzer az elõtérben elég furán néz ki (túl kicsi a füffõleges vezérsíkja)
aki ilyen képet összedob az azért figyelhetne a történelmi hûségre
GOOBY, pls
LINK
Ha valaki esetleg megtudná szerkeszteni ZUTI alá akkor újra lerepülhetnénk,emlékszem rá milyen felejthetetlen élmény volt az a rengeteg B17-es meg B24-es és a tömérdek védõ vadász...
Itt az akkori élmény beszámolóm 😊
LINK
tudna valaki egy linket a zuti 1.1 és/vagy 1.12 letöltéséhez?
tudom hogy ultrapackban megtalálható. 1.7, 1.8 és 2.01- em van
de azokban vagy a 1.01 vagy az 1.13 van benne és azok csak félig mûködnek.
nem akarok kínlódni ezekkel(már próbáltam), inkább az 1.1 vagy 1.12 kellene.
tud valaki segíteni?
elõre is kösz!!!!
Gondoltam meg egyszer felteszem a jatekot a gepre modosan,nem is tudom van e ertelme meg,es nem is tudom hogyan kell ,,,meg egyszer kosz
Innen szedd le az új UP installert a 4.101m-hez, telepítsd.
Ha nem jön össze, akkor Upupdate.exe-t indítsd.
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
És a zene is tökéletes! 😊
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
A Kárpátia miatt is kapsz egy piros pontot. <#eljen>#eljen>
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Köszönöm a dicséreteket, 2 órán át konvertálta a prgo. 600mb-s a vidi 😄
Csak nekem tûnt fel, hogy szûk fordulóban a kamerából is kimegy a vér? :-) De ez a progi hibája! :-)
Ha mazochista vagy, próbáld ki, hogy 4 ász B-29-es ellen mész. Na persze arról is csinálhatsz videót. 😊
Nekem eddig a rekordom online szerveren 2 db lelõtt B-29-es (nem tudom, milyen beállításon voltak), de ez úgy is úgy jött össze, hogy taktikáztam, egyszer csaptam le, majd magasra vissza, hogy utána pár perc repüléssel megint jó lõhelyzetbe kerülhessek. Ha jól emlékszek, K4-es Messzerrel repültem, a szárnyak alatt MK-108-as gondolákkal.
Ami az effekteket illeti, tehetsz egy kis túlexponálást/alulexponálást, ha megfigyeled, a korabeli guncam felvételeken sose tökéletes a kép, a zaj/karcolás pedig intenzívebb. A legtöbb guncam felvételt pedig lelassítva játsszák le.
A forrásanyagot illetõen - van egy modpack, most nem tudom pontosan melyik, amelyben nem anyira feltûnõ a nagykaliber füstcsíkja, ez amit most vetettél fel, igen erõs a nyomjelzõ csíkja, kicsit irreális. És ha az uranium v plutonium, neptunium v mittomén milyen pack-el pedig a robbanások is reálisabbak, nem az a nagy, lassú lángpmacs, hanem fényes, rövidebb gyorsabb villanások, mint a valóságban.
Amúgy király a videó, de próbálj meg headon felvételt illetve vadászok elleni felvételt is csinálni
De a zeneválasztás külön tetszik...!
És a videó se rossz.
Si vis pacem, para bellum.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105