IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
De mindegy is,én üdvözlöm,ha valóban szimulátoros beállítások is lesznek,lehet egyedül vagyok a véleményemmel,de én csak azokon a beállításokon fogok repülni. Persze az ökörködõs ,levegõböl indulós az más. Én speciel használom a BOB on a tankolás javítás opciót. Csak akkor nem ha megyek cigizni ,meg inni😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
A modolt serverek némelyikén van gépjavítás/tankolás stb. 10-bõl ha 2 ember kihasználja sokat mondok. Sõt túlzok.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Warra épp azért nem megyek, mert 95% idõpocsékolás és csak 5% élvezett. Kb. 6 éve repülök és sok warba mentem de egy kezemen megszámolom hogy hány felszállást baxtam el, de sok olyan volt, hogy azért hagytam ott, mert meguntam, hogy már a 3. refly-t nyomták a vörösök (elhiszem hogy némelyik gép nehezen kezelhetõ nem õket hibáztatom).
Magyarán ami idõbe kerül az nem móka és ami nem móka az a játék élménytõl von el.
Warokra pedig az menjen aki tud felszállni,én azt mondom😊 Én pont ezért nem is megyek felé,mert a sok idióta miatt 2-3 x újra indulás,addig lelövök egy rakat gépet( vagy engem lõnek).És hála az égnek ha jók lesznek a távolságok belõve ,akkor megszûnnek az 50-25 % benyák. Az se volt az életben,teli csavarták és menjél.
Én nagyon remélem,hogy csak a komoly úriemberek fognak vele fullreálban játszani egyébként.
A sok gyökér natzi-zó ból kezd elegem lenni pl.
www.pcpilot.hu
Akik hangoztatják, hogy elegük van az egygombos indítással, azok is csak majd offline fognak szórakozni vele, majd gyorsan megunják és méggyorsabban el is felejtik a procedurát.
Mondjuk icipici jó, hogy legalább kiderült, annyira nem vagyok béna.
😊))
Si vis pacem, para bellum.
mióta ezek a modok elterjedtek, néha találkozom én is láthatatlan géppel
az a gáz, hogy a láthatatlan gép pilótája úgy látja, hogy az õ gépével minden rendben van
ilyenkor az újracsatlakozás általában megoldja a problémát
GOOBY, pls
DE. Az egyik alkalommal bekaptam egy kisebb sorozatot. Forgok, sehol senki. Kicsivel késõbb újra. Megint senki, mondom ez jól eltûnt. Megyek leszállni, még 2szer, és földön gurulva harmadszor is. A végén már külsõ nézetbõl is kerestem, de SENKI nem volt a közelemben, és ekkor tûnt fel, hogy a sorozatok nyomát sem láttam. Ennyire vak vagyok, vagy ez valami csít?
Köv pályán 20-40 vadász vegyesen, mi meg 6 Zero...
Hát nem irigylem szegényeket, lelkileg és mentálisan nagyon ott kellett lenni annak idején.
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
www.pcpilot.hu
http://www.indavideo.hu/video/Az_emberi_teljesitokepesseg_hatara/
nagyon jó de van benne fake
on
guncam
A vastag fekete füst pedig jól néz ki. A gond az, hogy nem a motorja ég a B-25-nek, hanem a tank. A motornál oké a vastag fekete füst, mert azt az olaj produkálja. A benzin viszont minimális füsttel de erõs lánggal ég emlékeim szerint. Biztos emlékeztek, van az a híres amcsi guncam felvétel, amikor kigyullad a Zéró szárnya, és az belefordul a tengerbe. Ott is a tank ég, de a füst minimális.
Érdemes megnézni a többi részt is, nagyon jók.
<#taps>#taps>
Jaj de jó lesz
ON
Ha kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, rá fogsz jönni, hogy a pénzt nem lehet megenni.
Hogy telik az idõ bakker.
Gépigény
Már fel akartam kicsit lélegezni<#smile>#smile>
ne csodálkozz, Hartmann fején is volt vérdij<#nyes>#nyes>
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
Egy kis segítséget kérnék a régebbi kollégáktól.
Párom 10 éves unokaöccsének tenném fel az eredeti Il-2 Sturmovikot, egy Krisztus elõtti gépre.
2GHz Cerka, 512 RAM, GF2 MX400.
Kérdés: az MX400-nál jobban muzsikálna-e egy (itthon talonban levõ) R9250?
TOVÁBBRA SEM RÖHÖG!!!
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
www.pumaszallas.hu
Nemrég valamelyik szerón 1 emberke volt bent. Többször lõtt le, mint ahányszor megláttam...
A hatodik után meguntam és elmentem aludni.
Bakker ez fagyassza a procit. Fel is rántottam 3,5 ghz re és hibátlan,játék közben max40 fok és kb olyan 1200 at pörög a venti. Alapon 28-30 fok kb 800 a fordulat.
De én a világ bénája vagyok ,mit mutassak meg. Aki arra jár amerre vagyok lelõ.
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Addig gyakorolj.
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Barátnõm megkérdezte, miért nem úgy szeretkezünk, mint a filmekben ...
Miután elvertem a fenekét, telespricceltem az arcát és a farkamat a melleibe
töröltem, kiderült, hogy nem azonos filmeket szoktunk nézni ...
ON
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
Biztos elég lesz ,ne nyugtalankodj.
remélem elég lesz a sow alá
most már csak egy jó proci kéne...
GOOBY, pls
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
😄
On:
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro