IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Elég nyomasztó az IJN kampány. Az Iwo Jima pályán 10 Corsair, 10 Hellcat. Mi papíron 4 Rufe, de a 4-es szépen megcélozza a partot felszállás közben, és a bevetés többi részét a fövenyen egyhelyben forogva tölti, a 3-ashoz meg nem szabad közel mennem, mert bármilyen helyzetbõl képes nekemjönni. Kb 146. kísérletre csak úgy sikerült megcsinálnom, hogy nem mentem ki a sziget fölül, és ugyan megint lelõttek mindannyiunkat, de így nem lettem kill, vagy captured.
Köv pályán 20-40 vadász vegyesen, mi meg 6 Zero...
Hát nem irigylem szegényeket, lelkileg és mentálisan nagyon ott kellett lenni annak idején.

Si vis pacem, para bellum.

acidrain
Kafa! <#eljen> Köszönjük. Én személy szerint már nagyon várom a CoD-ot.

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Sanyo
Cliffs of Dover - másolásvédelem, - végtelen számú aktiválás.

www.pcpilot.hu

off
http://www.indavideo.hu/video/Az_emberi_teljesitokepesseg_hatara/

nagyon jó de van benne fake
on
Willenbrock
Jó volt ma este a spit vs 109-en,bár csak egy nyomorult mustangot sikerült lõnöm G6 AS-el.

fecska
Ne ertsd felre, csak tudod Te vagy az etalon:)

Her Laca
Koma ez nem IL2:)) Egy két találat azt csóri Japó már grillezett is .

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Na találtam pár hasonlót. A videó második felében van pár szárnytank találatot kapott Zéró, az elején Bettyket lõnek nagy erõkkel. Érdekesség: láthatóak a Bettik hasa alatt a "cseresznyevirágok":

guncam
A teherautó robbanások tényleg mozisak. :-) Közel sem biztos a robbanás a találat után. :-)

A vastag fekete füst pedig jól néz ki. A gond az, hogy nem a motorja ég a B-25-nek, hanem a tank. A motornál oké a vastag fekete füst, mert azt az olaj produkálja. A benzin viszont minimális füsttel de erõs lánggal ég emlékeim szerint. Biztos emlékeztek, van az a híres amcsi guncam felvétel, amikor kigyullad a Zéró szárnya, és az belefordul a tengerbe. Ott is a tank ég, de a füst minimális.
acidrain
Alb3rt bukkant rá ezekre.

Érdemes megnézni a többi részt is, nagyon jók.
http://www.youtube.com/v/QwXBlmJLtB8&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

http://www.youtube.com/v/GfbU5DtUPb4&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
<#taps>

Her Laca
Off
http://www.youtube.com/v/QsywnGpRspE&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Jaj de jó lesz
ON

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Proview
Menni fog, 800Mhz-es celeronnal, 512Mb rammal, Gef2MX400-al is jókat repültem anno. A videokártya 64 MB-os volt, mert amikor vettem, "az erõsebbet" választottam a jövõ játékaira is gondolva<#idiota>

Ha kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, rá fogsz jönni, hogy a pénzt nem lehet megenni.

Her Laca
A videó kártyánkon több a memória,meg magasabb az órajele.

Her Laca
Azt a mindenit<#csodalk>
Hogy telik az idõ bakker.

acidrain
Ha a legelsõ Sturmovikot rakod fel, annak elég az MX400 is.
Gépigény

hát az úgy volt hogy Poékkal szedtetek le minket halomra és egymásután egy huzamba mindig engem találtál meg, a többiek meg idegesek voltak miért nem szedünk le bennetek (na jó én is egy kicsit) és azt mondtam biztatásképp hogy ha leszednek minden lövés után jár egy tábla csoki, persze csak ocsó tecsós mert csóró vagyok<#nyes>
Már fel akartam kicsit lélegezni<#smile>
ne csodálkozz, Hartmann fején is volt vérdij<#nyes>

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

NEM RÖHÖG!!!

Egy kis segítséget kérnék a régebbi kollégáktól.
Párom 10 éves unokaöccsének tenném fel az eredeti Il-2 Sturmovikot, egy Krisztus elõtti gépre.
2GHz Cerka, 512 RAM, GF2 MX400.

Kérdés: az MX400-nál jobban muzsikálna-e egy (itthon talonban levõ) R9250?

TOVÁBBRA SEM RÖHÖG!!!

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

EZ a "Cinema Special FX" rámehet a 4.10-re ? Hogyan ? Esetleg le tudnátok írni szöröstõl - bõröstül hogy mi a teendõ az Ultrapack -al mert én HSFX párti voltam, vagyok... Köszi
VO101Tom
Jaajj Laca, már így is volt vérdíj a fejemen, nem kell az nekem, hogy public enemy legyek :)

www.pumaszallas.hu

Akkor nekünk egymásra kéne lõni. :))))))
Nemrég valamelyik szerón 1 emberke volt bent. Többször lõtt le, mint ahányszor megláttam...
A hatodik után meguntam és elmentem aludni.

Her Laca
Apropó:) Tegnap vettem (mert ocso volt) egy cooler master hyper tx3 at.
Bakker ez fagyassza a procit. Fel is rántottam 3,5 ghz re és hibátlan,játék közben max40 fok és kb olyan 1200 at pörög a venti. Alapon 28-30 fok kb 800 a fordulat.

Her Laca
Én voltam tegnap . <#nemtudom>
De én a világ bénája vagyok ,mit mutassak meg. Aki arra jár amerre vagyok lelõ.

szekelyland
A legjobb lenne, ha az esténként történõ baráti qtyahrcba bekacsolódnál kicsit.... Ott megmutathatod a többieknek, hogy te se vagy piskóta :)

...Minden nézõpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

Her Laca
Ügyi vagy:) De legközelebb akkor írj ilyet,ha 1v1 ben lelövöd Tomot:)
Addig gyakorolj.

VO101Tom
A fuel truck explosionra írta többek között, hogy csak mozikhoz. Ahogy olvastam, ezek 2D-s animációk a játékba berakva, felülnézetbõl ugyanezt a robbanást lejátszva kicsit bután nézne ki... ügyes munka mindenesetre, de erre a kis idõre én már nem kalapálom szét az il2met :)

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Ezek nagyon jól néznek ki, de kíváncsi lennék mennyi az erõforrás igénye ennek, ha a sima füstökbõl sem bír el 20-40-nél többet egy-egy online pálya, ezekkel moddolva lehet hamarabb behalna...

www.pumaszallas.hu

Zpogi
Cinema Special FX

http://www.youtube.com/v/mM7wuUUC6i8&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

http://www.youtube.com/v/Y7NfN_1T3Lg&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

http://www.youtube.com/v/uYwR62FPaIo&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AABhttp://www.youtube.com/v/9uCDH_fVpx0&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

mijki
Na ma jól ment :D

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Vajon miért nem csodálkozom ezen? <#nevetes1>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

OFF:
Barátnõm megkérdezte, miért nem úgy szeretkezünk, mint a filmekben ...

Miután elvertem a fenekét, telespricceltem az arcát és a farkamat a melleibe
töröltem, kiderült, hogy nem azonos filmeket szoktunk nézni ...

ON

Zuhanó repülõn soha nincs ateista..

Ez de beteg !:D

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

Her Laca
Nehéz szülés volt:)
Biztos elég lesz ,ne nyugtalankodj.

PhantomAss
nah végül is vettem egy gtx560ti-t
remélem elég lesz a sow alá
most már csak egy jó proci kéne...

GOOBY, pls

JoeDestroy
Ez állat! :D

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

mijki
Off:

:D
http://www.youtube.com/v/z4gK3RRtCHw&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

On:

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

ertem mar , ezer koszonet
acidrain
A mentett trackeket a játék fõkönyvtárán belüli Records könyvtárban találod meg ha esetleg ki szeretnéd menteni, lejátszani a játék fõmenüjén belül a Play Track gombra kattintva tudod.
Mivel a track készítésénél az IL2 csak a gépek helyzetét, a mapot, és a skineket menti el, tehát nem videót készít, a track külsõ médialejátszóval csak megfelelõ capture programmal (pl Fraps) történõ "kilopás" után játszható le.

acidrain
Egyszerûbb, ha az Options-ban, azon belül a Misc szekcióban a Quick Start/Save track-re konfigolsz egy billentyût, és így repülés közben is el tudod indítani, és persze leállítani a track felvételét.

Zpogi
Remélem,hogy elegendõ lesz,grafkártyám az van remélem azzal sem lesz gond.

Na, mindenki onlány?

koszonom
privát ment

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Tom ma este kozetek akartam allni,jelszot kert, nincs Ts-em
Ata ezeket a produkciokat,nem lehet a jatekon kivul helyezni,mondjuk ossze gyujteni egy kulon mappaba ? .....igen de milyen programmal nezed vissza? Lam ,het eleje van ilyen dolgok gyotornek engem,irok,iszom,lehet megyek tevet nezni,megis nagyobb mint a monitorom ami mar mint jobban szukul ossze
Fúú bakker megartam nézni, de ezt írja ki:

Player is identified, but there are no data records found

Lényeg az, hogy már van egy hónapja is minimum hogy arra jártam...

Miért? <#idiota>

Nesu
<#wave>
Pazar ,minden esetre jó választás és megfizethetõ ,gondolom a Cliffs over Dover -höz kell <#nevetes1>
de ahhoz kell egy jó grafikusmûszer is . <#violent>
<#integet2>

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

szekelyland
Szepy jut errõl eszembe, ti mikor repültél utoljára a Warcloudson?

...Minden nézõpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

HÁT EZ EGY ÓRIÁSINAGYFELEJTHETETTLEN HEPAJ VOLT!!! <#taps><#taps><#taps>

Hihetettlen mennyien összejöttünk magyarok. Aki élt és mozgott, az ott volt. Aki nem, az sajnos nem tudhatja mirõl maradt le <#rinya>

koszi, maris probalom