IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köv pályán 20-40 vadász vegyesen, mi meg 6 Zero...
Hát nem irigylem szegényeket, lelkileg és mentálisan nagyon ott kellett lenni annak idején.
Si vis pacem, para bellum.
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
http://www.indavideo.hu/video/Az_emberi_teljesitokepesseg_hatara/
nagyon jó de van benne fake
on
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
guncam
A vastag fekete füst pedig jól néz ki. A gond az, hogy nem a motorja ég a B-25-nek, hanem a tank. A motornál oké a vastag fekete füst, mert azt az olaj produkálja. A benzin viszont minimális füsttel de erõs lánggal ég emlékeim szerint. Biztos emlékeztek, van az a híres amcsi guncam felvétel, amikor kigyullad a Zéró szárnya, és az belefordul a tengerbe. Ott is a tank ég, de a füst minimális.
Érdemes megnézni a többi részt is, nagyon jók.
<#taps>#taps>
Jaj de jó lesz
ON
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Ha kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, rá fogsz jönni, hogy a pénzt nem lehet megenni.
Hogy telik az idõ bakker.
Gépigény
Már fel akartam kicsit lélegezni<#smile>#smile>
ne csodálkozz, Hartmann fején is volt vérdij<#nyes>#nyes>
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
Egy kis segítséget kérnék a régebbi kollégáktól.
Párom 10 éves unokaöccsének tenném fel az eredeti Il-2 Sturmovikot, egy Krisztus elõtti gépre.
2GHz Cerka, 512 RAM, GF2 MX400.
Kérdés: az MX400-nál jobban muzsikálna-e egy (itthon talonban levõ) R9250?
TOVÁBBRA SEM RÖHÖG!!!
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
www.pumaszallas.hu
Nemrég valamelyik szerón 1 emberke volt bent. Többször lõtt le, mint ahányszor megláttam...
A hatodik után meguntam és elmentem aludni.
Bakker ez fagyassza a procit. Fel is rántottam 3,5 ghz re és hibátlan,játék közben max40 fok és kb olyan 1200 at pörög a venti. Alapon 28-30 fok kb 800 a fordulat.
De én a világ bénája vagyok ,mit mutassak meg. Aki arra jár amerre vagyok lelõ.
...Minden nézõpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Addig gyakorolj.
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Barátnõm megkérdezte, miért nem úgy szeretkezünk, mint a filmekben ...
Miután elvertem a fenekét, telespricceltem az arcát és a farkamat a melleibe
töröltem, kiderült, hogy nem azonos filmeket szoktunk nézni ...
ON
Zuhanó repülõn soha nincs ateista..
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
Biztos elég lesz ,ne nyugtalankodj.
remélem elég lesz a sow alá
most már csak egy jó proci kéne...
GOOBY, pls
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
:D
On:
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Mivel a track készítésénél az IL2 csak a gépek helyzetét, a mapot, és a skineket menti el, tehát nem videót készít, a track külsõ médialejátszóval csak megfelelõ capture programmal (pl Fraps) történõ "kilopás" után játszható le.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Player is identified, but there are no data records found
Lényeg az, hogy már van egy hónapja is minimum hogy arra jártam...
Miért? <#idiota>#idiota>
Pazar ,minden esetre jó választás és megfizethetõ ,gondolom a Cliffs over Dover -höz kell <#nevetes1>#nevetes1>
de ahhoz kell egy jó grafikusmûszer is . <#violent>#violent>
<#integet2>#integet2>
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
...Minden nézõpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Hihetettlen mennyien összejöttünk magyarok. Aki élt és mozgott, az ott volt. Aki nem, az sajnos nem tudhatja mirõl maradt le <#rinya>#rinya>