IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Vicceltem, gratula....
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Ettõl az egy apró pici hibától eltekintve gratula hozzá! Használd egészséggel!
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Ma vettem egy Samsung P2470HD 24"-os monitor TV-t. Most már akár megosztott képernyõn is netezhetek és TV-zhetek 1x-re.
Öhöm é' bódottág <#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Csináljak biztonsági mentést?
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
www.pcpilot.hu
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Meg is csináltam a bombatámadás alatt felszállós bevetésüket coop missionba😄
A Béna.
Nézzetek meg egy Black Shark startup videót ... vagy egy A10-est ...
Ott is megvan a lehetõsége annak, hogy 2 gombot megnyomva lefusson automatikusan az indítási procedúra, ennek ellenére sokan használják élesben is a normál startot ...
A trükk hogy az "i" betûs start nem egyszerûen elindítja a züsztemet, hanem elindítja a start procedúrát ... és igenis végig kell ülni ...
Emlékszem, régebben olvastam, hogy az igazi missonök felszállással kezdõdnek ... na de a felszállás annyiban különbözik a repülõrajttól, hogy meg kell nyomni elõtte 5 gombot, meg egy kis rudder, aztán szarakodás míg felér az ember az adott magasságba ...
Így lesz igazi értelme a "felszállásnak" 😊
Akinek meg nem kell az nem használja majd ... Remélem Olegék is úgy oldják meg az indítást mint "ED"-ék ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Restore: elindítom a játékot bejön, majd 60% és kilép:S
Nem tudjátok mért van ez?
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Aki már hosszú ideje komolyan foglalkozik az Il2 vel ,annak hiányoznak a szimulátoros beállítások.Régen emlékszem még lehetett a 109 es prop pitch -ével játszani,volt is sírás rívás a piros kollégáktól😊 Mert ezek nélkül ez (már többször leírtam) nem más mint egy repülõs Quek. Tudom ezzel sokan nem értenek egyet de nekem ez a véleményem.Maga az Il2 egyedül taktikailag nyújt jó szimulációt,de ez meg nem a program érdeme,hanem a felhasználóké.
Ha nem lenne továbblépés a COD ban akkor nem is lenne értelme kiadni,hiszen a "csak " látvány beli különbségekért értelmetlen a hosszú fejlesztési idõ. Látványban ott a Wings of Prey .
Így is sokan maradnak majd az IL2 nél gyanítom,hiszen a megnövekedett gépigény ,az egy had színtérre,idõszakra korlátozódott esemény nem mindenkinek fog bejönni.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
hát ezt megsirattam 😊
amúgy ismerek olyan embert is, aki se nem egyedülálló, se nem unatkozik, csak van rá ideje és szereti a kütyüzést😊
www.pumaszallas.hu
Van pár fasza kis video pl itt, én nagyon csípném, ha legalább ennyit kellene gépészkedni a kabinban, mint ezeken a filmeken látni.
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
Az lényeg az, amit Tom mondott, hogy a levegõben mi történik. Pl elfelejt az ember átkapcsolni egyik tankról a másikra, prop pitch, keverék állítgatás, már ahol kell...
Kár, hogy az 1946-ból ezek már kimaradtak, vagy nem érvényesülnek.
De majd az újban<#vigyor4>#vigyor4>
www.pcpilot.hu
De, például itt az IL-2-ben is van a magneto 1+2, ami ugye a gyújtógyertyákat hivított lenne ellenõrizgetni, mint az igazi repülõgépeknél. (egy repülõs ismerõsöm modnta mire is való. Repülés közben folyton 1+2-n van, de idõnként átkapcsol 1-re, majd 2-re és ha kihagy valahol a gyújtás, akkor az a gyertya rossz. Persze ez csak egy biztosnági tartalék, mert a levegõben elég nehéz megjavítani, de legalábbkét gyertya van hengerenként, így nagyobb a biztonság)
www.pumaszallas.hu
De, még sok a ha, majd meglátjuk, ha megjelenik.
Így, a mostani IL-2-ben is megvannak a magamfajta egyszerûbb szerverek, ahol nem kell 40 percet repülgenti, hogy valami mozgó pontot láthassak. (jó esetben)
Én a kicsit gyorsabb szerveket szeretem, ahol i gomb után már repülök, és látom is az ellent (pl. a sokak által lededózott ded1). Egyszerûen, ha heti egyszer leülök este, nincs idõm keresgélni, hanem lõni/játszani. Így a black shark is kiesett. Lévén tényleg élethû, de 10 perc míg minden kis kütyüt beállítok. Kétség kívül egyedülállóknak, unatkozóknak jó ez a macerás indítás de nekem nem jött be. Remélem azért lesz itt is egyszerûsített indítás, úgy mint a régi IL-2-ben a nehézségi fokoknál. (pl a bob szerveren elég nehéz számora, hogy az angol vasak lábban számolnak magasságot, így a bombavetéshez miníg számolgatnom kell. Peszer közben a seggemben meg valaki szegecseli a gépemet. A ded3-on legalább kiírja a magasságot méterben)
Mondhatnám úgy is, hogy keresed a kákán a csomót, vagy úgy hogy a sz@r is keserû.
Belekötsz az élõ fába is, belinkeltem két videt, mert érdekesnek találtam, jelzem, hogy ezek a Microsoft Flight szimulátor egyik addonjából vannak, aminek kb annyi köze van az IL2-höz, hogy Focke Wulf van benne.
Maradj, csak az "I" betûnél már ami az indítást illeti, abban legalább nem találsz hibát.
~S!~
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
www.pumaszallas.hu