IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Meg is csináltam a bombatámadás alatt felszállós bevetésüket coop missionba😄
A Béna.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Nézzetek meg egy Black Shark startup videót ... vagy egy A10-est ...
Ott is megvan a lehetõsége annak, hogy 2 gombot megnyomva lefusson automatikusan az indítási procedúra, ennek ellenére sokan használják élesben is a normál startot ...
A trükk hogy az "i" betûs start nem egyszerûen elindítja a züsztemet, hanem elindítja a start procedúrát ... és igenis végig kell ülni ...
Emlékszem, régebben olvastam, hogy az igazi missonök felszállással kezdõdnek ... na de a felszállás annyiban különbözik a repülõrajttól, hogy meg kell nyomni elõtte 5 gombot, meg egy kis rudder, aztán szarakodás míg felér az ember az adott magasságba ...
Így lesz igazi értelme a "felszállásnak" 😊
Akinek meg nem kell az nem használja majd ... Remélem Olegék is úgy oldják meg az indítást mint "ED"-ék ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Restore: elindítom a játékot bejön, majd 60% és kilép:S
Nem tudjátok mért van ez?
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Aki már hosszú ideje komolyan foglalkozik az Il2 vel ,annak hiányoznak a szimulátoros beállítások.Régen emlékszem még lehetett a 109 es prop pitch -ével játszani,volt is sírás rívás a piros kollégáktól😊 Mert ezek nélkül ez (már többször leírtam) nem más mint egy repülõs Quek. Tudom ezzel sokan nem értenek egyet de nekem ez a véleményem.Maga az Il2 egyedül taktikailag nyújt jó szimulációt,de ez meg nem a program érdeme,hanem a felhasználóké.
Ha nem lenne továbblépés a COD ban akkor nem is lenne értelme kiadni,hiszen a "csak " látvány beli különbségekért értelmetlen a hosszú fejlesztési idõ. Látványban ott a Wings of Prey .
Így is sokan maradnak majd az IL2 nél gyanítom,hiszen a megnövekedett gépigény ,az egy had színtérre,idõszakra korlátozódott esemény nem mindenkinek fog bejönni.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
hát ezt megsirattam 😊
amúgy ismerek olyan embert is, aki se nem egyedülálló, se nem unatkozik, csak van rá ideje és szereti a kütyüzést😊
www.pumaszallas.hu
Van pár fasza kis video pl itt, én nagyon csípném, ha legalább ennyit kellene gépészkedni a kabinban, mint ezeken a filmeken látni.
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
Az lényeg az, amit Tom mondott, hogy a levegõben mi történik. Pl elfelejt az ember átkapcsolni egyik tankról a másikra, prop pitch, keverék állítgatás, már ahol kell...
Kár, hogy az 1946-ból ezek már kimaradtak, vagy nem érvényesülnek.
De majd az újban<#vigyor4>#vigyor4>
www.pcpilot.hu
De, például itt az IL-2-ben is van a magneto 1+2, ami ugye a gyújtógyertyákat hivított lenne ellenõrizgetni, mint az igazi repülõgépeknél. (egy repülõs ismerõsöm modnta mire is való. Repülés közben folyton 1+2-n van, de idõnként átkapcsol 1-re, majd 2-re és ha kihagy valahol a gyújtás, akkor az a gyertya rossz. Persze ez csak egy biztosnági tartalék, mert a levegõben elég nehéz megjavítani, de legalábbkét gyertya van hengerenként, így nagyobb a biztonság)
www.pumaszallas.hu
De, még sok a ha, majd meglátjuk, ha megjelenik.
Így, a mostani IL-2-ben is megvannak a magamfajta egyszerûbb szerverek, ahol nem kell 40 percet repülgenti, hogy valami mozgó pontot láthassak. (jó esetben)
Én a kicsit gyorsabb szerveket szeretem, ahol i gomb után már repülök, és látom is az ellent (pl. a sokak által lededózott ded1). Egyszerûen, ha heti egyszer leülök este, nincs idõm keresgélni, hanem lõni/játszani. Így a black shark is kiesett. Lévén tényleg élethû, de 10 perc míg minden kis kütyüt beállítok. Kétség kívül egyedülállóknak, unatkozóknak jó ez a macerás indítás de nekem nem jött be. Remélem azért lesz itt is egyszerûsített indítás, úgy mint a régi IL-2-ben a nehézségi fokoknál. (pl a bob szerveren elég nehéz számora, hogy az angol vasak lábban számolnak magasságot, így a bombavetéshez miníg számolgatnom kell. Peszer közben a seggemben meg valaki szegecseli a gépemet. A ded3-on legalább kiírja a magasságot méterben)
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Mondhatnám úgy is, hogy keresed a kákán a csomót, vagy úgy hogy a sz@r is keserû.
Belekötsz az élõ fába is, belinkeltem két videt, mert érdekesnek találtam, jelzem, hogy ezek a Microsoft Flight szimulátor egyik addonjából vannak, aminek kb annyi köze van az IL2-höz, hogy Focke Wulf van benne.
Maradj, csak az "I" betûnél már ami az indítást illeti, abban legalább nem találsz hibát.
~S!~
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
www.pumaszallas.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
De mindegy is,én üdvözlöm,ha valóban szimulátoros beállítások is lesznek,lehet egyedül vagyok a véleményemmel,de én csak azokon a beállításokon fogok repülni. Persze az ökörködõs ,levegõböl indulós az más. Én speciel használom a BOB on a tankolás javítás opciót. Csak akkor nem ha megyek cigizni ,meg inni😊
A modolt serverek némelyikén van gépjavítás/tankolás stb. 10-bõl ha 2 ember kihasználja sokat mondok. Sõt túlzok.
Warra épp azért nem megyek, mert 95% idõpocsékolás és csak 5% élvezett. Kb. 6 éve repülök és sok warba mentem de egy kezemen megszámolom hogy hány felszállást baxtam el, de sok olyan volt, hogy azért hagytam ott, mert meguntam, hogy már a 3. refly-t nyomták a vörösök (elhiszem hogy némelyik gép nehezen kezelhetõ nem õket hibáztatom).
Magyarán ami idõbe kerül az nem móka és ami nem móka az a játék élménytõl von el.
Warokra pedig az menjen aki tud felszállni,én azt mondom😊 Én pont ezért nem is megyek felé,mert a sok idióta miatt 2-3 x újra indulás,addig lelövök egy rakat gépet( vagy engem lõnek).És hála az égnek ha jók lesznek a távolságok belõve ,akkor megszûnnek az 50-25 % benyák. Az se volt az életben,teli csavarták és menjél.
Én nagyon remélem,hogy csak a komoly úriemberek fognak vele fullreálban játszani egyébként.
A sok gyökér natzi-zó ból kezd elegem lenni pl.
www.pcpilot.hu
Akik hangoztatják, hogy elegük van az egygombos indítással, azok is csak majd offline fognak szórakozni vele, majd gyorsan megunják és méggyorsabban el is felejtik a procedurát.
Mondjuk icipici jó, hogy legalább kiderült, annyira nem vagyok béna.
😊))
Si vis pacem, para bellum.
mióta ezek a modok elterjedtek, néha találkozom én is láthatatlan géppel
az a gáz, hogy a láthatatlan gép pilótája úgy látja, hogy az õ gépével minden rendben van
ilyenkor az újracsatlakozás általában megoldja a problémát
GOOBY, pls
DE. Az egyik alkalommal bekaptam egy kisebb sorozatot. Forgok, sehol senki. Kicsivel késõbb újra. Megint senki, mondom ez jól eltûnt. Megyek leszállni, még 2szer, és földön gurulva harmadszor is. A végén már külsõ nézetbõl is kerestem, de SENKI nem volt a közelemben, és ekkor tûnt fel, hogy a sorozatok nyomát sem láttam. Ennyire vak vagyok, vagy ez valami csít?
Si vis pacem, para bellum.