IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zsoltfireman
Teljesen egyetértek!

SgtChris
Azért nem értem ezt a dolgot, de ha már évekig készítenek egy ilyen modot, akkor miért nem lehet készíteni egy olyan telepítõt, ami egy-két gombnyomással telepít, nem kell másolni, kivágni, frissíteni, trükközni?

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD

Pisti!
Lehet, hogy azért nem ment neked a mod, mert van modváltó a gépeden? Én teljesen szûz, 4.10.1-re raktam rá a modot, s szépen megy.

Ahogy nálam mûködik:

1. Modactivátor
2. Button
3. A mod gépei
4. A kabinok
5. Bugfix
6. Majd az egyik szövegfile-ban található sorokat bemásolni a megadott helyekre.

zsoltfireman
Szevasztok,
Látom megjelent az Il-2 1956 - The Jet Era mod!
Nagyon örülnék,ha valaki tudna nekem ebben segíteni.
Telepítési sorrend kellene.
Elõre is köszönöm!

szekelyland
Dehogy lett volna off, ha az IL2 fogyasztásához hivatott sert hivatott tárolni!!!!!!

...Minden nézõpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

szekelyland
Az nem gond.. Egy teljesen üres benzintartály még mindig tele van benzingõzzel. Sõt egy párával tele tartály ha kis levegõt kap sokkal veszélyesebb, mint egy benzinnel csurig tele levõ tartály, robbanáshoz benzinõz+levegõ keverék kell

...Minden nézõpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

Nem akartam mondani, hogy tulajdonképpen hûtõt vásárolni mentem, mert az off lett volna, csak ha már megláttam ezt is, már nem bírtam ott hagyni. Pláne, hogy már elõtte olvastam róla tesztet is korábban <#crazya>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Imé hát a kommentem, lássátok feleim szümtökkel:

Az il2 beállítása maradt a régi (1024x768) ami a 19-es monitoron is volt. Egyrészt, mert így szoktam meg, másrészt a jelenlegi vidkártyám persze hogy bofasna a HD alatt. Azért ennyire hülye azért nem vagyok. Egy szóval sem mondtam hogy már be is lõttem a monitort a játékhoz full HD-re, csak csodálkoztam, hogy minden különösebb állítgatás nélkül egybõl szélesvásznúra húzta ki -automatikusan mint kiderült- a képet minimális torzítással, ami ugye az il2 elavultságából fakad. A Cod-ig ill. az új configig a HD-t csak a TV-hez használom ki, a nagyobb felbontást meg azokhoz a játékaimhoz, amik elbírják a vidkártya nyekergése nélkül.

A windos fut most 1920 x 1080-on, meg egyébb más.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

acidrain
Igen, Szepynek oválisak a mûszerek repülés közben, és a célkereszt is mondhatni össze van lapítva a kép.

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Her Laca
"de a printscreen az eredeti felbontásban készül, ha az IL2 saját képlopóját használja."

Ez lenne a megfejtés?:)

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
No de testvéreim az úrban:) Ha széthúzza akkor oválisnak kell lennie pl a célkeresztnek, a képen meg kerek nem?

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Sziasztok !

Megpróbálétam feltenni a Snyo által linklet jet era modot. Okos fejemmel nem csináltam biztosnági mentést a fájlokról, nem is indult el. Gondoltam sebaj, újrarakom az il2-t. Szépen leszedtem.
Mikor újraraktam a sima 1946-ot, megnézném, hogy megy-e. (ez egyfajta perverzióm, a sok patch miatt, így legalább tudom, hogy jól fel lett e rakva.)
Szóval elindítom a sima 1976-ot (4.07), de azt írja ki, hogy v 4.10.1. Hát, ezt nem értem. Pedig mikor leszedtem az IL-2-t, utána még az ubisoft mappát is kitörölte, nehogy maradjon benne valami sz.r dolog.

Eddig xp-vel semmi gond nem volt, mikor újra kellett rakni, de itt a win7-nél nem is tudom, hogy honnan kellene még kitörölni a dolgait. (lévén megint ujratalapítaném)
A program files x86-ban volt az ubisoft mappa azt kiszedtem. De, hová teszi még a win7 a dolgokat? Volt már valakinek hasonló, vagy van ötletetek?
Zpogi
Igen,ha mondjuk 1280x960-ra állítod akkor nem rak csíkot a szélére.

acidrain
1024 X 768-ban játszik, a monitor automatikusan széthúzza a képet játék közben, (onnan tudom, hogy nekem Szepy monitorjának a kistestvére van P2270 HD) hogy ne legyen a két csík oldalt, de a printscreen az eredeti felbontásban készül, ha az IL2 saját képlopóját használja.

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

:D

Próbáld ki, hogy átírod a config fájlban valami 4:3-s felbontásra... :)

www.smart-bus.hu

Her Laca
Várjuk meg Szepy kommentjét:) mert kezdem hülyén érezni magam:)
Wide monitor ilyet nem tud és kész ,tök mindegy milyen a felbontása azilkettõnek ,hogy a fene egye meg:)))

Szerintem az il2 felbontása maradt az elõzõ monitor felbontásán... nem állította át a config fájlban, ezért nincs csík... õ meg azt hiszi full hd-ben megy, pedig nem! :D

Ha valami nem wide 17, vagy 19 colos monitora volt eddig, akkor ez egy logikus eszmefuttatás... :)

www.smart-bus.hu

értem, akkor msot jön egy hülye kérdés, lehet változtatni a kabinban a csaj képét azéra a lányéra akibe én havarodtam bele?...<#vigyor2>
ha igen kell nekem is:D

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

VO101Tom
De.
Nem.
Mi sem :)

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Igen ezt értem. De akkor kell lennie két oldalt fekete csíknak nem?
Hiszen a készülék a 4:3 at máshogy nem tudja megjeleníteni nem?
Ha meg van csík akkor nem értem az örömöt:)

A felbontás aránya a lényeg! :)) Amit Szepy berakott az egy 4:3-s kép... az õ monitora full hd-ben meg 16:9-s...

www.smart-bus.hu

Her Laca
Várjál már:)) Ha a monitorán akármilyen felbontásban futtatja azilkettõt ,akkor sem lehet az ,hogy kitölti az alant látható formában a teljes képernyõt. Vagy nem?
Mert vagy van 2 csík oldalt ,vagy levág innen onnan. Vagy hülye vagyok:))

VO101Tom
Jajj, most mi a bonyolult ezen? :) Szepinek elmondtuk mire számítson az új monitorral. Monitort megvette, majd feltett egy kis felbonátsú képet, hogy "nem is vágja le". Erre kérdeztem én, hogy milyen felbontásban játszik (mert mi nem errõl beszéltünk).

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Egy szélesvásznú kötyün azil2 így nem tud megjelenítõdni ,hogy kitölti a teljes képernyõt. Ha meg igen akkor én nem értem:)

Her Laca
Mondjuk Szepy videó kártyája (most nem tudom mije van,de tuti nem egy erõmû) lehet nem is tudja meghajtani full HD ban a cuccost. No de akkor is vagy fekete csík két oldalt vagy nem tom.<#confused>

VO101Tom
1-2 napja beszéltünk errõl, akkor mondtuk Szepynek, hogy vagy le fogja vágni a képet fent és lent, ha beállítja a natív felbontást. Ehhez képest ez oké, hogy nem vágja le, de nem is errõl volt szó :)

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Az hogy lehet? Hiszen a monitor az 16:9 es nem?<#conf>
itten van ni

Azé kicsi következetesség nem ártana...
Elfolyt a nafta. Leáll a motor. Kényszerleszállok, kicsit keményebben. Erre: felrobban az üzemanyagtartály!

Si vis pacem, para bellum.

VO101Tom
Oké, csak amit Szepy belinkelt, ez nem 16:9-es képarány.

www.pumaszallas.hu

Her Laca
1920 x 1080
Ez a felbontása a készüléknek ha jól láttam.

VO101Tom
Mekkora felbontás játék alatt?

www.pumaszallas.hu

na még 1x

Zpogi
Természetesen csak moddolt szerveren mûködik.

mijki
Na jó lett, csak letiltották a zenét...

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

mijki
Adobe Premier-be, milyen formátumban lehet megcsinálni hogy mûködjön? mert én beraktam 1920*1080-ba, wmw-be, high quality 25fps vagy mi. a windows simán lejátsza de a youtube nem akarja. nem értem.
Help pls.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Valahogy nem boldogulok, letoltottem a SAS modact meg SAS buttonst es a jet era mod-ot szeretnem elinditani, lejott valami fura 3 db ikon, mit kell tennem veluk ki kell csomagolni valahova, vagy mit tudom en? Kerlek segitsetek a szamitogep nem az en eros oldalam, Koszonom
ez menni 4.10.1 alatt is?

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

Megjött az elsõ prémium az Auditól amit sikerült eltitkolni az asszony elõl? <#nyes>

Zuhanó repülõn soha nincs ateista..

Zpogi
Legújabb szerzeményem,javított messzer kabin:
G-2

E-3

szekelyland
Amí te is nem jössz, mint a többi rendes nél IL2-ni addig nem tudok teljesen örvendeni a dolgoknak....

Vicceltem, gratula....

Hát kávét tud e fõzni? Nem? Na tessék! Kár volt megvenni...

Ettõl az egy apró pici hibától eltekintve gratula hozzá! Használd egészséggel!

Ja és mindezt full HD-ban :)))

Kérlek engedjétek meg, hogy kicsit én dicsekedhessek.

Ma vettem egy Samsung P2470HD 24"-os monitor TV-t. Most már akár megosztott képernyõn is netezhetek és TV-zhetek 1x-re.

Öhöm é' bódottág <#taps><#taps><#taps>

errõl egy csöppet lemaradtam :D
Sanyo
Én mindenképpen csinálnék mentést a helyedben.

www.pcpilot.hu

mijki
ha felrakom a modactivátort, akkor az felülír egy csomo fájlt. Akkor nem fog menni a jsgme vagy lesz valami változás?

Csináljak biztonsági mentést?

Sanyo
Bocs, ha már volt de pár napja megjelent a Il-2 1956 - The Jet Era mod.

www.pcpilot.hu

Sanyo
Éppen berepülöm, de még messze van a cikk megjelenése. :)

www.pcpilot.hu