IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
Lehet, hogy azért nem ment neked a mod, mert van modváltó a gépeden? Én teljesen szûz, 4.10.1-re raktam rá a modot, s szépen megy.
1. Modactivátor
2. Button
3. A mod gépei
4. A kabinok
5. Bugfix
6. Majd az egyik szövegfile-ban található sorokat bemásolni a megadott helyekre.
Látom megjelent az Il-2 1956 - The Jet Era mod!
Nagyon örülnék,ha valaki tudna nekem ebben segíteni.
Telepítési sorrend kellene.
Elõre is köszönöm!
...Minden nézõpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
...Minden nézõpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Az il2 beállítása maradt a régi (1024x768) ami a 19-es monitoron is volt. Egyrészt, mert így szoktam meg, másrészt a jelenlegi vidkártyám persze hogy bofasna a HD alatt. Azért ennyire hülye azért nem vagyok. Egy szóval sem mondtam hogy már be is lõttem a monitort a játékhoz full HD-re, csak csodálkoztam, hogy minden különösebb állítgatás nélkül egybõl szélesvásznúra húzta ki -automatikusan mint kiderült- a képet minimális torzítással, ami ugye az il2 elavultságából fakad. A Cod-ig ill. az új configig a HD-t csak a TV-hez használom ki, a nagyobb felbontást meg azokhoz a játékaimhoz, amik elbírják a vidkártya nyekergése nélkül.
A windos fut most 1920 x 1080-on, meg egyébb más.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Ez lenne a megfejtés?:)
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Megpróbálétam feltenni a Snyo által linklet jet era modot. Okos fejemmel nem csináltam biztosnági mentést a fájlokról, nem is indult el. Gondoltam sebaj, újrarakom az il2-t. Szépen leszedtem.
Mikor újraraktam a sima 1946-ot, megnézném, hogy megy-e. (ez egyfajta perverzióm, a sok patch miatt, így legalább tudom, hogy jól fel lett e rakva.)
Szóval elindítom a sima 1976-ot (4.07), de azt írja ki, hogy v 4.10.1. Hát, ezt nem értem. Pedig mikor leszedtem az IL-2-t, utána még az ubisoft mappát is kitörölte, nehogy maradjon benne valami sz.r dolog.
Eddig xp-vel semmi gond nem volt, mikor újra kellett rakni, de itt a win7-nél nem is tudom, hogy honnan kellene még kitörölni a dolgait. (lévén megint ujratalapítaném)
A program files x86-ban volt az ubisoft mappa azt kiszedtem. De, hová teszi még a win7 a dolgokat? Volt már valakinek hasonló, vagy van ötletetek?
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Próbáld ki, hogy átírod a config fájlban valami 4:3-s felbontásra... :)
www.smart-bus.hu
Wide monitor ilyet nem tud és kész ,tök mindegy milyen a felbontása azilkettõnek ,hogy a fene egye meg:)))
Ha valami nem wide 17, vagy 19 colos monitora volt eddig, akkor ez egy logikus eszmefuttatás... :)
www.smart-bus.hu
ha igen kell nekem is:D
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
Hiszen a készülék a 4:3 at máshogy nem tudja megjeleníteni nem?
Ha meg van csík akkor nem értem az örömöt:)
www.smart-bus.hu
Mert vagy van 2 csík oldalt ,vagy levág innen onnan. Vagy hülye vagyok:))
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
itten van ni
Elfolyt a nafta. Leáll a motor. Kényszerleszállok, kicsit keményebben. Erre: felrobban az üzemanyagtartály!
Si vis pacem, para bellum.
Ez a felbontása a készüléknek ha jól láttam.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Help pls.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
Zuhanó repülõn soha nincs ateista..
Vicceltem, gratula....
Ettõl az egy apró pici hibától eltekintve gratula hozzá! Használd egészséggel!
Ma vettem egy Samsung P2470HD 24"-os monitor TV-t. Most már akár megosztott képernyõn is netezhetek és TV-zhetek 1x-re.
Öhöm é' bódottág <#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
Csináljak biztonsági mentést?