IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Mindig lenyûgöz,hogy mire képes ez a TÍZ éves program.
De ha már annyira helyesen írunk, az nem VOK, hanem WOK
Pusszantás 😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
De mint minden infós, én is gyakran rövidítek,fõleg,ha hosszú mondandót kell írnom rövid idõ alatt. 😊
Sajna egyre inkább ide jut a magyar nyelv,de ha úgy tetszik,akkor mi vagyunk az új nyelvújítók. 😄
www.smart-bus.hu
A VOK! mint ázsiai ,leginkább Kínai fõzõedény képében van jelen a tudatunkban.
Így ,bár értjük a mondanivalódat,de nem szeressük annak formátumát. Solt mester ennek adott hangot ,némileg humoros formában😊 Reméljük nincs harag😄
Tiszta fõzõtanfolyam... 😄
www.smart-bus.hu
még a szomszédban is hallották, mikor ez leesett 😄
www.smart-bus.hu
Szal otthon majd szórakázgatok vele,oszt ha nem megy,akko még rikoltok. 😊
Mellesleg nagyon jók az imént belinkelt vidik. 😊
www.pumaszallas.hu
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Mijki: A stáblista hosszabb mint a film.. Nem kell annyit fényezni magad😊😄
Amúgy jó lett azt hittem hogy a Ramsteint fogod beletenni(meg is õrültem volna)
És még ált 1 féle betûtípust/stílust használj, és ilyen "régi" filmhez ne ilyen neonos betüket rakj be máskor😊 de így elsõre jó😊
Aztán lehet a JSGME-vel update-eelni 14.10.1-re, amit külön modként kezel (Vagyis vagy stock 4.09 vagy 4.09 + UP2.01 vagy stock 4.10.1 a választási lehetõség)
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
www.pumaszallas.hu
R.I.P. White Europe
Ha felteszed az Ultrapack MOD csomagot, akkor lesz repülehtõ B-17 is (a mûszerfal B25-é). Kidolgozott kabinos B-17 is lehet valahol, de online csak ezekkel a nagyobb csomagokkal lehet repkedni.
www.pumaszallas.hu
Morriconét javítsd ki Sergio Leonéra, és igazad van... 😊
(Másik kedvencem: "A jó, a rossz és a csúf" párbaj(?) jelenete a végén.
Azt szeretném kérdezni tõletek,hogy az IL2 Sturmovik 1946-ban meg lehet valahogy oldani,hogy quick mission builderben tudjak B-17-essel repülni?
Ha igen,akkor hogy?
Köszi!
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
(3 részes)
A filmes eszköztárban nagyon fontosak az irányok. Nézzük például ezt:
Volt egyszer egy vadnyugat, végsõ párbaj
Ha megfigyeled, akkor az elején Bronson van a jobb oldalon, Henry Fonda a bal oldalon. (amikor besétál a képbe, Bronson még kvázi háttal áll.) Utána Bronson átmegy a bal oldalra, Fonda pedig a kép jobb oldalán marad. Ezt a pozíciót végig tartják, még a visszaemlékezés is ebben a felállásban megy a mozi végig. A lövésnél egy pillanatra fordul a kocka, kapunk egy rövid snittet a másik felállásból is. De igazán akkor kerül át Fonda a bal oldalra és Bronson a jobbra, amikor térdre esik. Tulajdonképpen átesik a kép másik oldalára.
A filmen az irányokat az értelmezési problémákat elkerülendõ tartják (tehát ne kapkodja szerencsétlen nézõ a fejét, hogy most miért beszél balra valaki, ha eddig jobbra beszélt, csak nem máshoz szól?). Ugyanakkor a nézetváltásnak vannak mûvészi okai is. Pl. valakivel nagyot fordul a világ. A egyébként jobb a "jó" oldal, a bal pedig a "rossz". Amikor Bronson az egyébként "jó" karakter átkerül a "rossz" oldalra, akkor az ember érzi, hogy itt valami nincs rendben. És a rend csak a gazember halálával áll helyre... Vagy valami ilyesmi... <#nyes>#nyes>
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
Szóval arra kérem a kedves kollégákat, hogy kiürült benzineshordóba ne dobjanak csikket, mert annak csúnya vége lehet.<#idiota>#idiota>
Knights of the Sky - Robert S. Johnson vs Egon Mayer
1943. Június 26. Angliai csatorna felett...
Alap sztori. Amerikai Robert S. Johnson elindult a küldetése elõtt, egyedül Franciaország felé. Ott észrevett 16 fókát, de lejelenteni nem tudta, mivel már meglõtték. Õ volt Egon Mayer. A dogolásukat elevenítettük meg, próbáltuk minél történelem hûen elõadni. Így sikerült.
LINK: Knights of the Sky - Robert S. Johnson vs. Egon Mayer
Ui.: Youtube-ra azért nem raktam fel, mert letiltotta a hangot.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Egyetértek. Egy egyszerû önkicsomagolós .exe file megcsinálása nem nagy ördöngõsség, s sokkal kelendõbb is lenne a cucc valószínüleg.
írnak a CTD-rõl
Nah még küzdök egy picit...
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
www.pcpilot.hu