IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jó kis videó lett !😊 Gratulálok ,a végén filmesek lesztek 😊 Amúgy a jutyub-nak mi baja volt a zenével !?😮

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

Her Laca
Ott a pont😊<#worship>

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Zpogi
Jó lett ez a videó Mijki,tetszik a zene választás is,csak így tovább gratula hozzá.
Mindig lenyûgöz,hogy mire képes ez a TÍZ éves program.

Én találtam egy ilyet is: Videoton Oktatási Központ (VOK)

De ha már annyira helyesen írunk, az nem VOK, hanem WOK
Pusszantás 😊

Her Laca

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Persze,hogy nincs. 😄
De mint minden infós, én is gyakran rövidítek,fõleg,ha hosszú mondandót kell írnom rövid idõ alatt. 😊
Sajna egyre inkább ide jut a magyar nyelv,de ha úgy tetszik,akkor mi vagyunk az új nyelvújítók. 😄
Némileg... ccc... <#schmoll2> 😄

www.smart-bus.hu

Her Laca
Tudod,házsártosak vagyunk a szép és érthetõ ,magyar beszéd mellõzésére.
A VOK! mint ázsiai ,leginkább Kínai fõzõedény képében van jelen a tudatunkban.
Így ,bár értjük a mondanivalódat,de nem szeressük annak formátumát. Solt mester ennek adott hangot ,némileg humoros formában😊 Reméljük nincs harag😄

??? milyen edény? 😄
😄

Tiszta fõzõtanfolyam... 😄

www.smart-bus.hu

😄😄😄
még a szomszédban is hallották, mikor ez leesett 😄
Hagyd már azt a kínai edényt... fõleg, ha egyetemista vagy! 😉

www.smart-bus.hu

Köszi mindenkinek! Most sajna nem vok a játék közelében,me egyetemen vok,de kb 24 órát kellett várnom,h feltehessem ezt a kérdést nektek,de legalább várakozásom nem volt hiába való. 😊
Szal otthon majd szórakázgatok vele,oszt ha nem megy,akko még rikoltok. 😊

Mellesleg nagyon jók az imént belinkelt vidik. 😊
VO101Tom
Még valamire figyelni kell, ha feltetted az Ultrapackot, onnantól a hivatalosan kiadott patchek nem jók a játékra, csak az UP frissítés!

www.pumaszallas.hu

Her Laca
No meg belegondolva az amcsi pilóta lelkivilágába,hát nem hinném,hogy egy zabszemet a seggébe lehetett volna dugni.

Opsza, természetesen nem 14.10.1...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

fecska
Ma lesz(remélem) az én sztorim forgatása😊
Mijki: A stáblista hosszabb mint a film.. Nem kell annyit fényezni magad😊😄
Amúgy jó lett azt hittem hogy a Ramsteint fogod beletenni(meg is õrültem volna)
És még ált 1 féle betûtípust/stílust használj, és ilyen "régi" filmhez ne ilyen neonos betüket rakj be máskor😊 de így elsõre jó😊

Nem, 4.09-cel megy csak (tudomásom szerint)
Aztán lehet a JSGME-vel update-eelni 14.10.1-re, amit külön modként kezel (Vagyis vagy stock 4.09 vagy 4.09 + UP2.01 vagy stock 4.10.1 a választási lehetõség)

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Her Laca
Mondjuk itt se brillírozott a német céllövészetbõl😊

Her Laca

VO101Tom
Hát, erre nem tudok neked biztosat mondani, mert mi nem teleptettük még 4.101-re. Csinálj egy másolatot a játék mappáról, és próbáld ki. Igazat megvallva nem veszthetsz vele sokat, mert ha nem lehet, akkor úgyis gyalulni kéne a 4.101-et...

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Errõl van egy rész azt hiszem a dogfight ban is. El is kíséri a fóka a csatornáig . Na mindjárt megkeresem.

Fontos a telepítési sorrend,vagy 4.10.1-re kapásból megpróbálhatom a 2.1es ultrapackot?
V Domino
Jó lett,nyugi.Elmesél egy történetet,van hangulata,jó a zene.Lehet a valóságban is körbelõtte Egon Mayer a fickót,aztán csak azért engedte el.😊Nekem tetszik,majd akkor kritizálok,ha jobbat teszek le az asztalra.

R.I.P. White Europe

Jogos!
VO101Tom
Hello.

Ha felteszed az Ultrapack MOD csomagot, akkor lesz repülehtõ B-17 is (a mûszerfal B25-é). Kidolgozott kabinos B-17 is lehet valahol, de online csak ezekkel a nagyobb csomagokkal lehet repkedni.

www.pumaszallas.hu

Ha jól emlékszem, UP2.01 moddal repülhetõ a B17 is.

Her Laca
Ja 😊 Bár a zene sem rossz😊

"Egyébként Morricone filmje azért mestermû"

Morriconét javítsd ki Sergio Leonéra, és igazad van... 😊

(Másik kedvencem: "A jó, a rossz és a csúf" párbaj(?) jelenete a végén.

Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni tõletek,hogy az IL2 Sturmovik 1946-ban meg lehet valahogy oldani,hogy quick mission builderben tudjak B-17-essel repülni?
Ha igen,akkor hogy?

Köszi!
mijki
de jó lett?

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Egyébként Morricone filmje azért mestermû, mert rengeteg információt kapunk pusztán filmes eszközökkel, anélkül, hogy valaki megszólalna. A nyolc perces jelenetben kétszer szólal meg egy-egy rövid mondatra H. Fonda, minden mást máshogyan mesél el a rendezõ, úgy, hogy mindenki megérti.
Mást is megihletett a sztori:

(3 részes)

Nem rossz ez. Egyet nem értek. Miért nem egymással szemben szálltak fel? Ha már párbaj. A földön tök jól mutatod be a szereplõket, az egyik gépe "erre", a másiké meg "arra" áll. Ezzel is szimbolizálva a szembenállásukat. Miért nem így szállnak fel?

A filmes eszköztárban nagyon fontosak az irányok. Nézzük például ezt:

Volt egyszer egy vadnyugat, végsõ párbaj

Ha megfigyeled, akkor az elején Bronson van a jobb oldalon, Henry Fonda a bal oldalon. (amikor besétál a képbe, Bronson még kvázi háttal áll.) Utána Bronson átmegy a bal oldalra, Fonda pedig a kép jobb oldalán marad. Ezt a pozíciót végig tartják, még a visszaemlékezés is ebben a felállásban megy a mozi végig. A lövésnél egy pillanatra fordul a kocka, kapunk egy rövid snittet a másik felállásból is. De igazán akkor kerül át Fonda a bal oldalra és Bronson a jobbra, amikor térdre esik. Tulajdonképpen átesik a kép másik oldalára.

A filmen az irányokat az értelmezési problémákat elkerülendõ tartják (tehát ne kapkodja szerencsétlen nézõ a fejét, hogy most miért beszél balra valaki, ha eddig jobbra beszélt, csak nem máshoz szól?). Ugyanakkor a nézetváltásnak vannak mûvészi okai is. Pl. valakivel nagyot fordul a világ. A egyébként jobb a "jó" oldal, a bal pedig a "rossz". Amikor Bronson az egyébként "jó" karakter átkerül a "rossz" oldalra, akkor az ember érzi, hogy itt valami nincs rendben. És a rend csak a gazember halálával áll helyre... Vagy valami ilyesmi... <#nyes>
percekig ki kelett valahogy huzni a dolgot, meg amikor én voltam fókával, elég volt egy találat aztán nem folyt már tovább a harc😊 ezért direkt próbált a lehetõ legszarabbul lõni én meg nem eltépni semmit csak orsózgatni. Próbáltuk minél Ai-sabban csinálni😄

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

Her Laca
Körbelõtted ,mint hülye gyerek a hurkapálcát😊

Bizony, bizony. A legveszélyesebb az "üres", azaz benzingõzzel teli tank. Nem véletlen, hogy egyes gépeknél a kiürült üzemanyagtartályt telinyomják inkább valami semleges gázzal, pl. CO2-vel.

Szóval arra kérem a kedves kollégákat, hogy kiürült benzineshordóba ne dobjanak csikket, mert annak csúnya vége lehet.<#idiota>
mijki
Mester és Én bemutatjuk:

Knights of the Sky - Robert S. Johnson vs Egon Mayer

1943. Június 26. Angliai csatorna felett...

Alap sztori. Amerikai Robert S. Johnson elindult a küldetése elõtt, egyedül Franciaország felé. Ott észrevett 16 fókát, de lejelenteni nem tudta, mivel már meglõtték. Õ volt Egon Mayer. A dogolásukat elevenítettük meg, próbáltuk minél történelem hûen elõadni. Így sikerült.

LINK: Knights of the Sky - Robert S. Johnson vs. Egon Mayer

Ui.: Youtube-ra azért nem raktam fel, mert letiltotta a hangot.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Nem, nincs.

Igaz a jg.-re nem is kell😊 Én is mostnaában szinte csak ded1 vagy jg.oldies, vagy skies of valor. A többi kiesett eléggé. Még a francia battle of britain néha, bár ott meg szinte csak bombázóval.
Feri, nincs is fent az ultrapackod?
A múltkor nekem is csinált ilyet pár hete, amikor ki akartam próbálni egy modot. Akkor még fent volt a JGSM, s nem mûködött, sõt utána el sem indult az Il2. Újra kellett pakolnom a progit, de most csak a patcheket raktam fel, a JGSM-et nem. Így már nincs vele probléma, s megy szépen a SAS-os dolog.

"Azért nem értem ezt a dolgot, de ha már évekig készítenek egy ilyen modot, akkor miért nem lehet készíteni egy olyan telepítõt, ami egy-két gombnyomással telepít, nem kell másolni, kivágni, frissíteni, trükközni?"
Egyetértek. Egy egyszerû önkicsomagolós .exe file megcsinálása nem nagy ördöngõsség, s sokkal kelendõbb is lenne a cucc valószínüleg.

zsoltfireman
Itt
írnak a CTD-rõl

Nekem sem volt jó, sõt el sem indult már az il2. Valamit nem jól csináltam, de már az újratalapítésnél is gondok vannak. (hiába teszem a sima 1946-ot fel, ami 4.07 lenne, mikor elindítom 4.40.1-et ír ki, és kilén 5%-nál )
zsoltfireman
Engem 5%-nál dob ki

zsoltfireman
Hát én nem boldogulok vele!
Jó lenne egy részletes telepítési útmutató!

SgtChris
Na eljutottam addig, hogy a Sturmo mappában található jsgmemods mappába bemásolom a core, cocpits, buttons, és bugfix mappákat, amit letöltöttem. Ezután a JSGME-t elindítva, az felismeri ezeket és aktiválhatom õket a listából. Ezután elindítom a játékot, a betöltõ képernyõn már az 56-os mod képernyõje látszik, kiírja, hogy a 4.101+modact 2.72 fut és kb. 60%-nál kilép az asztalra...

Nah még küzdök egy picit...

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD

Sanyo
Sajnos kevés modot tudok ténylegesen kipróbálni, de este kísérletet teszek vele.

www.pcpilot.hu

zsoltfireman
A Button-t hova másoljam?

Illetve ezt a két mappát?
- 000_F-86_Sabre_Cockpits
- 000_MiG_Cockpits