IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Egyébként én egy jól belõtt AK-47-est a világ egyik legjobb kézifegyverének tartom.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Remélem megfelel .
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
Minden tiszteletem mellett (ezt a képzavart amit összeírtál ,most hagyjuk)
Székely barátunk által P35 ös meg 30 ban már megvolt. Ez is hasonlít az általad említett magyar fejlesztéshez nem? Akkor? Ki ,hol koppintott?
A P47 az annyira más ,hogy aki kitalálta ezt az elméletet ,azt be kéne zárni ,fõleg ha terjeszti is. Az AK különben mióta balkezes?
Tisztelettel:) Herr
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Végül is ,ha én valamit újként akarok eladni és azt akarom mondani hogy én találtam ki és tudatomban van a létezése egy életképes példánynak ami 1939 -ben már létezik és én csak 1941 május 9. -én bírom repülésre emellett iszonyatos nagy a hasonlóság a két gép között ,akkor olyasvalamit teszek mint Kalasnyikov .Szóval a már létezõ életképes bizonyított ,forgótolózárat beillesztem egy automata rendszerbe egyszerûsítem és kombinálom a tûzváltó és biztosító karokat ,majd a létezõ legnagyobb butaságot elkövetem egész életemben :azt ,hogy a katonaim közel 90 % -ban jobbkezes fegyverét ,átalakítom balkezes fegyverré ,ami ezt a fejlesztést egy tömeggyilkos ,terroristák által közkedvelt és egyébiránt alkalmatlannak bizonyuló vasdarabbá alakitok .A Kommunizmus legelismertebb szakeberévé valók úgy ,hogy a góré aki jóváhagyta az maga Stalin kollega .
Emellett mint ahogy semmit sem így ezt sem saját kútfõbõl szedték .
P47 Thunderbolt A Thunderbolt jelentését mindenki tudja "Villámcsapás"
Az Ezüstnyil jelentését pedig úgy szint .Egyébiránt nincs semmi közös csak annyi ,hogy tudat alatt párhuzamot tudunk húzni a két jelentés között ,mint ,hogy mind kettõ irányt mutat és ezüst színûnek lehet vélni .
Ez viszont az én véleményem .
Köszönöm a figyelmet !
Tisztelettel
Nesu
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
Továbbá normál felszállótömeggel 110kg/m2, max. felszálló tömeggel 140kg/m2 felületi terhelés...
Nem volt rossz pl a sebessége azzal a "kis" motorral azért.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Ugyanez van a PK-nál is, ök mindegy, hogy ki lövi le a gépet, az kapja meg aki Pk-ra tette a pilótát.
Zuhanó repülõn soha nincs ateista..
De, ne kövezzetek meg, sztem a WM-23 már eleve halott terv volt, már a prototípus idején elavult volt, 1942 ben 1000 lóerõs motorral meg két 12,7 es és két 8mm -es géppuska kicsit halvány volt, G2, Spit IX meg La-5 korszakában.... mondjuk az akkoriben zömével héjával meg Cr-42 essel felszerelt magyar királyi légierõben a tehnika csúcsa lett volna....
...Minden nézõpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Si vis pacem, para bellum.
www.pumaszallas.hu
Ha jól tudom amikor disconnectet nyom, akkor nincs érte pont. De lehet csak akkor nincs, ha mondjuk lag miatt kirúgják, ha õ lép ki, akkor kapsz. Ez ritka nagyon, nemtom.
www.pumaszallas.hu
Az ezüst nyíl egy alsó szárnyas konstrukció,míg a P47
egy ilyen. Bár lehet igazad van ,de én az ilyen kijelentéseket nagyon kétkedve fogadom. Szerintem pont lesza..ák,hogy Csepelen milyen gépet barkácsolnak.
A videóért külön köszönet .Ügyes .
Ui . :Na még eddig csak az eligazítóig sikerült eljutnom ,sajnos start engedély még valahol a süllyesztõben van . <#zavart1>#zavart1>
Addig is jó szelet kívánok mindenkinek mellé kéz és lábtörést
On:
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Ha hazamész és géptörés nélkül leszállsz, vagy map váltásnál még (bárhol bárhogy!) levegõben vagy, akkor 100%-ot kapsz.
Ha saját terület fölött, vagy saját területen kényszerszállt gépbõl kiugrasz, elfutsz, és reflyig él a pilóta akkor 50%-ot kapsz. Ha reflyt nyomsz, utána a pilóta nincs már veszélyben, sem saját gép robbanása, sem alacsonyról ugrás miatti földbecsapódás, sem ernyõn lelövés nem számít, de amíg nem nyomsz refly-t, vagy coop küldiben ki nem lépsz a szerverrõl addig ebbe belehalhatsz, és akkor KIA szerint adja a pontokat.
Meghalsz, ellenséges terület fölött hagyod el a gápet, vagy a rommá tört gépbõl saját területen nem ugrasz ki (újabban a szerverek ezt is kia-nak veszik): 10% pont (ennyit minden esetben meg kell kapnod).
Friendly kill -300 pont. Annak adja, aki egyébként a kill-t is megkapná (ez az, akibe belemennek, nemtom miért épp õ, lehet a szándékos ütközéseket akarták ezzel valamelyest visszaszorítani). Ha viszont ez saját ment beléd, az szívás, te kapod a negatív pontokat. Van szerver, ami saját gép lelövésekor, vagy ha a pontjaid negatívba ugranak, akkor bannol egy idõre.
www.pumaszallas.hu
- Leszállsz: 100%
- Bailed: 50%
- Killed/MIA: 10%
Vérpistikék ellen Bob-on lehetett jól matatni. Kevés a pontom? Kitorpedóztam 4-5 hajót, és egybõl én lettem a leader. 2 torpedó = 2 teherhajó, az meg 400 pont darabonkén. 3 kör, és egybõl 2400 ponttal ülhettem az Emilbe :)
Zuhanó repülõn soha nincs ateista..
...Minden nézõpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
akkor nekem eddig nem volt szerencsém mert mindig én kaptam :D
GOOBY, pls
Ki is használtam régebb a vérpistikék ellen meg a kill stealerek ellen.
Óvatosan belerongyoltam és persze utána refly...
neki -300 egybõl és esetleg kick teamkill miatt
az olyan melankólikus kicsit de ütõs
Romeo One:
alapból 100pontot kapsz egy lelõtt gépért, illetve annyiszor 100 ahány motorja van (pl egy négymotorosért 400)
de:
ez csak akkor igaz ha te lõtted le egyedül, illetve ahogy én tapasztalom akkor, ha te találod el utoljára (nem ugyanaz!)
ezért van a sok vérpistike, akik az égõ gépbe is még belelõnek egyet mert így õ kapja a pontot
aztán függ attól is, hogy lelövés után mi lesz veled: ha hazaérsz a géppel, illetve saját terület felett kiugrasz, akkor egy bizonyos százalékát kapod a pontnak
ha pl egymásba ütköztök a levegõben, az kapja a pontot akinek a gépe késõbb csapódik a földbe :)
viszont egy "bugot" megfigyeltem (illetve nem tudom hogy ez bug- e vagy feature): ha egy baráti gép hátulról nekem jön a földön (de lehet a levegõben is) akkor én kapok -300 pontot
ez elég idegesítõ
GOOBY, pls
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Mondjuk régebben volt egy ilyen esetem amikor egy fanatikus 1vs1 et repülõ srác leiskolázott,de akkor volt idõm,rágyúrtam aztán valahogy kihoztam pár hét múlva egy 50 % ra. Lehet gyakorolni kéne:) egy kicsit.
www.pumaszallas.hu
De az furcsa volt,hogy olyan érzésem volt ,mintha sokkal könnyebb lenne a gépe,pedig 50 benyája volt neki is. Körbetáncolt:)
A végén már kész voltam:) Lehet gyakorolni kéne.
(régebben tényleg volt ilyen szervezet)
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
És Gida a fõcenzor ,még ki sem fejtette teljes terjedelmében a véleményét:)
Nézd meg pl Miki is megtanult választékosan kommunikálni ,pedig eleinte bitang módon írt:)
A "fõalázó" pedig még idézõjelben is erõs... ;)
www.smart-bus.hu
De ne haragudjatok, hogy igy kiakasztottalak titeket. Majd igyekszem ide rovidites nelkul irni. :)
Viszont most nezzetek el nekem az ekezet nelkuli szavakat,de angol nyelvu rendszer van a telomon, es nincsenek ekezeteim. :S
Isten áldja a pogányokat!