IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én nem balkezesnek, hanem rossz ergonómiának nevezném.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Az biztos, hogy Mihail elvtársat bizonyos szinten megihlette a StG44, de az AK-47 nem tekinthetõ 1:1 koppintásnak.
Egyébként én egy jól belõtt AK-47-est a világ egyik legjobb kézifegyverének tartom.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Nesu
Gondolom attól balkezes ,hogy amikor megfogod bálkézben ,nem kell átnyúlnod töltõ fogasnál a fegyver alatt vagy fölött .Egy jobb illetve balkezes fegyver arról ismerszik meg hogy a hasznosabb kezeddel kezeled az elsütõszerkezetet a másikkal pedig a töltõ kart .A kétkezesek pedig mint a FAMAS ,M16 család ,HK-G36 család és sorolhatom meg egy darabig .
Remélem megfelel .

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

Her Laca
Bakker Nesu:)
Minden tiszteletem mellett (ezt a képzavart amit összeírtál ,most hagyjuk)
Székely barátunk által P35 ös meg 30 ban már megvolt. Ez is hasonlít az általad említett magyar fejlesztéshez nem? Akkor? Ki ,hol koppintott?
A P47 az annyira más ,hogy aki kitalálta ezt az elméletet ,azt be kéne zárni ,fõleg ha terjeszti is. Az AK különben mióta balkezes?
Tisztelettel:) Herr

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

mondjuk elég vicces, hogy a P-47 egyike azoknak a repülõgép típusoknak, amelyeknek jól elkülöníthetõ fejlõdési útjuk van az 1933-as Seversky SEV-3-tól kezdve, ami egyben pont Alexander Kartveli munkásságának elsõ felét fedi le

VO101Tom
Az ak mitõl balkezes? És melyik fegyver belsejét másolta le?

www.pumaszallas.hu

Nesu
Félig off :
Végül is ,ha én valamit újként akarok eladni és azt akarom mondani hogy én találtam ki és tudatomban van a létezése egy életképes példánynak ami 1939 -ben már létezik és én csak 1941 május 9. -én bírom repülésre emellett iszonyatos nagy a hasonlóság a két gép között ,akkor olyasvalamit teszek mint Kalasnyikov .Szóval a már létezõ életképes bizonyított ,forgótolózárat beillesztem egy automata rendszerbe egyszerûsítem és kombinálom a tûzváltó és biztosító karokat ,majd a létezõ legnagyobb butaságot elkövetem egész életemben :azt ,hogy a katonaim közel 90 % -ban jobbkezes fegyverét ,átalakítom balkezes fegyverré ,ami ezt a fejlesztést egy tömeggyilkos ,terroristák által közkedvelt és egyébiránt alkalmatlannak bizonyuló vasdarabbá alakitok .A Kommunizmus legelismertebb szakeberévé valók úgy ,hogy a góré aki jóváhagyta az maga Stalin kollega .
Emellett mint ahogy semmit sem így ezt sem saját kútfõbõl szedték .
P47 Thunderbolt A Thunderbolt jelentését mindenki tudja "Villámcsapás"
Az Ezüstnyil jelentését pedig úgy szint .Egyébiránt nincs semmi közös csak annyi ,hogy tudat alatt párhuzamot tudunk húzni a két jelentés között ,mint ,hogy mind kettõ irányt mutat és ezüst színûnek lehet vélni .
Ez viszont az én véleményem .

Köszönöm a figyelmet !
Tisztelettel
Nesu

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

530-at ment 5000-en, viszont 6000-re 6 perc alatt kapaszkodott fel.
Továbbá normál felszállótömeggel 110kg/m2, max. felszálló tömeggel 140kg/m2 felületi terhelés...

Her Laca
Motort ,fegyverzetet lehet fejleszteni,még a sárkányon is csiszolhattak volna. Lásd a P51 példaként.
Nem volt rossz pl a sebessége azzal a "kis" motorral azért.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

A War-okon emiatt nem is érdekes, hogy kiírja-e a légi gyõzelmet, illetve kinek írja ki, h Enemy aircraft destroyed, mert a parser másképp számolja a dolgokat.

Ugyanez van a PK-nál is, ök mindegy, hogy ki lövi le a gépet, az kapja meg aki Pk-ra tette a pilótát.

Zuhanó repülõn soha nincs ateista..

szekelyland
Igen mert mindketõnek a Seversky P-35 az õse (mármint a Héja és a P 47)

De, ne kövezzetek meg, sztem a WM-23 már eleve halott terv volt, már a prototípus idején elavult volt, 1942 ben 1000 lóerõs motorral meg két 12,7 es és két 8mm -es géppuska kicsit halvány volt, G2, Spit IX meg La-5 korszakában.... mondjuk az akkoriben zömével héjával meg Cr-42 essel felszerelt magyar királyi légierõben a tehnika csúcsa lett volna....

...Minden nézõpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

Rendben, köszönöm mindenkinek a válaszokat.

Si vis pacem, para bellum.

VO101Tom
Ez sokkal inkább Spitfire szárnyra hasonlít, mint P-47-re. P-47 a Re2000-el mutat nagy hasonlóságot, ami a szárny geometriáját illeti. De az sem közép-szárnyas.

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Ha a szerveren engedélyezve van, hogy repülés közben nyomj refly-t, akkor azt otthoni leszállásként számolja (nem számít a frontvonal). Kevés szerver engedélyezi ezt, pont ez miatt. Ha a sérült ellenfél teszi ezt, pontot ugyanúgy kaphatsz érte mintha otthon szállna le (az il2 alapjáték légi gyõzelemnek veszi a sérült gép bármilyen formában megsemmisül, vagy újraindul, mégha ezt otthon is teszi. Az érte kapott pontod független attól, hogy vele mi történik, akár robban, akár néhány lyukkal hazamegy és leszáll, te ugyanannyit kapsz érte. Az online warokban a weblap kiszûri ezt, ott nem kapod meg légi gyõzelemnek a hazajutott gépeket).
Ha jól tudom amikor disconnectet nyom, akkor nincs érte pont. De lehet csak akkor nincs, ha mondjuk lag miatt kirúgják, ha õ lép ki, akkor kapsz. Ez ritka nagyon, nemtom.

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Ezt honnan veszi kollega?
Az ezüst nyíl egy alsó szárnyas konstrukció,míg a P47

egy ilyen. Bár lehet igazad van ,de én az ilyen kijelentéseket nagyon kétkedve fogadom. Szerintem pont lesza..ák,hogy Csepelen milyen gépet barkácsolnak.

Nesu
Nekem nagyon tetszik a videó .Ráadásul ez a WM23sárkányszerkezet amit a P47 -es -höz felhasználtak .
A videóért külön köszönet .Ügyes .

Ui . :Na még eddig csak az eligazítóig sikerült eljutnom ,sajnos start engedély még valahol a süllyesztõben van . <#zavart1>
Addig is jó szelet kívánok mindenkinek mellé kéz és lábtörést

Hát lehetni lehet, csak kérdés mennyi pontot ad. De majd az okosok megmondják.

mijki
Off:

On:

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Nem, szerintem kiugrás nélkül is lehet reflyt nyomni!

Hát ha jól értelmezem amit írtak a srácok, vérpistike saját terület fölé repül, mivel leszállni nem tud, kiugrik és gyorsan refly-t nyom. Ebben az esetben a pontjai 50%-át megkapja.

Világos. És mi van, ha levegõben van a gép, semmi baja, és vérpistike nyom egy reflyt, hogy a pontjait mentse?

VO101Tom
A gépekért annyiszor 100 pont, amennyi hajtómûve van (ööö... Sm 79 és Ju 52-t nemtom :). hajók 200-400, földi célok 100-nál kevesebb, változó pontok. Csak refly után adja meg a pontokat (vagy map váltáskor).
Ha hazamész és géptörés nélkül leszállsz, vagy map váltásnál még (bárhol bárhogy!) levegõben vagy, akkor 100%-ot kapsz.
Ha saját terület fölött, vagy saját területen kényszerszállt gépbõl kiugrasz, elfutsz, és reflyig él a pilóta akkor 50%-ot kapsz. Ha reflyt nyomsz, utána a pilóta nincs már veszélyben, sem saját gép robbanása, sem alacsonyról ugrás miatti földbecsapódás, sem ernyõn lelövés nem számít, de amíg nem nyomsz refly-t, vagy coop küldiben ki nem lépsz a szerverrõl addig ebbe belehalhatsz, és akkor KIA szerint adja a pontokat.
Meghalsz, ellenséges terület fölött hagyod el a gápet, vagy a rommá tört gépbõl saját területen nem ugrasz ki (újabban a szerverek ezt is kia-nak veszik): 10% pont (ennyit minden esetben meg kell kapnod).
Friendly kill -300 pont. Annak adja, aki egyébként a kill-t is megkapná (ez az, akibe belemennek, nemtom miért épp õ, lehet a szándékos ütközéseket akarták ezzel valamelyest visszaszorítani). Ha viszont ez saját ment beléd, az szívás, te kapod a negatív pontokat. Van szerver, ami saját gép lelövésekor, vagy ha a pontjaid negatívba ugranak, akkor bannol egy idõre.

www.pumaszallas.hu

A motorok száma alapján ad 100 pontot (motoronként), ennek egy részét kapod meg, attól függ, hogy mi a végeredményed a refly elõtt:

- Leszállsz: 100%
- Bailed: 50%
- Killed/MIA: 10%

Vérpistikék ellen Bob-on lehetett jól matatni. Kevés a pontom? Kitorpedóztam 4-5 hajót, és egybõl én lettem a leader. 2 torpedó = 2 teherhajó, az meg 400 pont darabonkén. 3 kör, és egybõl 2400 ponttal ülhettem az Emilbe :)

Zuhanó repülõn soha nincs ateista..

szekelyland
A kocsim generálja kevesebbe kerülne és jobb grafikájú autószimet nem ismerek a világon...

...Minden nézõpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

szekelyland
Hát igen mert ha durrantál, akkor ahelyett hogy "ez meg mi a fene volt??" vagy " a megaqrvaanyjátaköcsögbalfék" meg egyébb gondolat fut át az ember fején miközben a másik röhögve refly-t nyom és te kapod bónusznak a negatív pontokat is

eddig 400 usd-m van a kártyára de ilyet semennyiért nem vennék, crossfire nem is müködik 3d-ben.

PhantomAss
ezt jó tudni...
akkor nekem eddig nem volt szerencsém mert mindig én kaptam :D

GOOBY, pls

Ok, köszönöm, így kezd világosodni.

szekelyland
ütközéses friendly kill esetén az kapja a -300 at aki késõbb ad refly-t...
Ki is használtam régebb a vérpistikék ellen meg a kill stealerek ellen.
Óvatosan belerongyoltam és persze utána refly...
neki -300 egybõl és esetleg kick teamkill miatt

PhantomAss
esetleg Rammstein: Sonne?
az olyan melankólikus kicsit de ütõs

Romeo One:
alapból 100pontot kapsz egy lelõtt gépért, illetve annyiszor 100 ahány motorja van (pl egy négymotorosért 400)
de:
ez csak akkor igaz ha te lõtted le egyedül, illetve ahogy én tapasztalom akkor, ha te találod el utoljára (nem ugyanaz!)
ezért van a sok vérpistike, akik az égõ gépbe is még belelõnek egyet mert így õ kapja a pontot
aztán függ attól is, hogy lelövés után mi lesz veled: ha hazaérsz a géppel, illetve saját terület felett kiugrasz, akkor egy bizonyos százalékát kapod a pontnak
ha pl egymásba ütköztök a levegõben, az kapja a pontot akinek a gépe késõbb csapódik a földbe :)
viszont egy "bugot" megfigyeltem (illetve nem tudom hogy ez bug- e vagy feature): ha egy baráti gép hátulról nekem jön a földön (de lehet a levegõben is) akkor én kapok -300 pontot
ez elég idegesítõ

GOOBY, pls

Lehet, hogy hülye kérdés, de a Valoron mi a alapján kapjuk a pontokat? Hol 0, hol 10, hol 100 pontot írnak jóvá, és nem igazán látom át, miért.

acidrain
Ezt a kártyát biztos, hogy nem fogná meg a Cliffs of Dover.<#eplus2>

HD 6990

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

bakvarnyu
Most olvastam ez a német csávó lelõtt 102 gépet,érdekes akkor ezt a sérültet miért nem tudta leszedni.

Her Laca
Igazság az,hogy ez a dogolás már nem hoz lázba. Régebben megszállottan gyakoroltam, talán maradt is belõle annyi,hogy néha kisegít,de már inkább kerülöm. Mi több ,pár éve még fel is idegesítettem magam az ilyeneken,de most már csak mosolygok rajta. Na majd a COD ban megnézzük lehet e hasonlóan kutya harcolni:)

VO101Tom
Én már nagyon rég nem 1v1-eztem tök idegenekkel lobbyn...

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Veled történt már ilyesmi?
Mondjuk régebben volt egy ilyen esetem amikor egy fanatikus 1vs1 et repülõ srác leiskolázott,de akkor volt idõm,rágyúrtam aztán valahogy kihoztam pár hét múlva egy 50 % ra. Lehet gyakorolni kéne:) egy kicsit.

VO101Tom
Legközelebb, ha belefutsz ilyenbe, vegyél trekket. Nem azért, mert csalna, hanem hogy mit csinált másképp :)

www.pumaszallas.hu

Her Laca
minek:) Jobb volt és kész.
De az furcsa volt,hogy olyan érzésem volt ,mintha sokkal könnyebb lenne a gépe,pedig 50 benyája volt neki is. Körbetáncolt:)

VO101Tom
Trekk készült?

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Na urak Valami Saroti -Mohr nevû arccal dogoltam. Engem még az életben nem alázott így le senki. 10 bõl 10 szer lelõtt de úgy ,hogy lõ helyzetbe se kerültem.
A végén már kész voltam:) Lehet gyakorolni kéne.

A "Lakás- és otthonnélküli fiatalok akció szövetségé"-hez képest lófax... ;)
(régebben tényleg volt ilyen szervezet)

a zeneválasztás az én ötletem is volt, Miki eredetileg rammsteinben gondolkodott, ami szerintem a videó komolysága miatt nem lett volna jó, viszont pl egy ilyen online lövöldözõs technikai videóhoz, ha értitek mire gondolok, tökéletesen megfelel, sõt, az kell oda:D Ha csinálok egyszer videót mikor már elég jól lövök, a távoli jövõben, tuti a feuer freire fogják a spiteket darabokra szaggatni a 20-asaim <#eplus2>

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

Her Laca
Ugyan már :) Vedd ezt a mi kis népnevelõ tevékenységünknek.
És Gida a fõcenzor ,még ki sem fejtette teljes terjedelmében a véleményét:)
Nézd meg pl Miki is megtanult választékosan kommunikálni ,pedig eleinte bitang módon írt:)

Az én izémen semmilyen csomó nincs! :D Én csak figyelemfelhívásnak szántam... arra tökéletes volt még szimpla v-vel is! ;)

A "fõalázó" pedig még idézõjelben is erõs... ;)

www.smart-bus.hu

Ezt nem lehetett kihagyni, plána, ha a "fõalázó" Solt kákáján is találni csomót :)

Hagyjátok már szegényt! Legalább írásjeleket használ. Amíg érthetõ, addig oké. Én az ilyen se írásjel, se semmi szabad vers-szerû hozzászólásoktól szoktam kiakadni. Na most abból hámozza ki valaki, hogy mit akart az üzenet küldõje.
A vilagert sem akarnalak megserteni,de anno az Ortolugosok is igy velekedtek. :)
De ne haragudjatok, hogy igy kiakasztottalak titeket. Majd igyekszem ide rovidites nelkul irni. :)
Viszont most nezzetek el nekem az ekezet nelkuli szavakat,de angol nyelvu rendszer van a telomon, es nincsenek ekezeteim. :S
TG Gida
Régen is mondoggaták már sokan,hogy 'gyün meg 'vót,mégse lett ez a helyes.

Isten áldja a pogányokat!

A NIKE pedig egy bejegyzett magyar márkanév. Nádudvari Ipari Kukoricatermelõ Egyesület. Komoly!!
Nem jut ide a világ, csak te találod ki. Írj normálisan! Nem VOK meg SZAL.