IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Zuhanó repülõn soha nincs ateista..
Nekem a 30-06-ossal (annak is 7,62mm az ûrmérete) sikerült, igaz a vadászpuskában több a lõpor, mint az AK lõszerben.
Volt a Spektrumon régebben egy sorozat, aminek az egyik részében összehasonlították az M16-ost az AK-val. A pontosság tekintetében az M16 nyert. Viszont az AK úgy átvitte a téglafalat, meg a 30x30cm-es gerendát, mint a huzat.. ellenben az M16-tal :)
Nem véletlen szeretnék jobban az amcsik, ha az Afgánoknak nem az oroszok adtak volna el fegyvert.. a vasmag áthúz a kevlárbetéten is, ha úgy adódik..
Zuhanó repülõn soha nincs ateista..
Mondták is ,hogy a fedezék az minden esetben a jó anyaföld mínusz 20 -30 cm er:)
Ebbõl az aspektusból nézve szemét egy fegyver.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
szerintem ez hülyeség, de majd mindenki elmondja a véleményét
Vogel, légyszi addig menjél ki a legközelebbi állomásra és próbáld ki
köszi
GOOBY, pls
Parancsnokunk szerint a fegyver az akaratunk meghosszabbítása, rábírok valakit arra, amit én akarok. Tiszteljük, szeressük. Nevezzük el, írjunk hozzá verset. Ettõl függetlenül "bûnrúd" a globális beceneve :)
Persze ha muszáj akkor muszáj ,de inkább kihagynám.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Lehet az, hogy jó pár éve veled harcoltam az il2 bajnokságon a középdöntõbe? Egyetlen voltam aki nem virtuális századból jött!
Sok apró trükkel lehet javítani a fegyverkezelést, nem a leggyorsabb a legjobb.
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
Los gehts !!! <#violent>#violent>
<#eplus2>#eplus2>
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Si vis pacem, para bellum.
<#idiota>#idiota>
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Sokáig én is így gondoltam, de sajnos ez nem igaz.
A Fw-190 eredeti neve Würger volt, ami ugye svábul gébics.
Angolul a gébics Shrike, de használják rá a "butcher bird"-öt is...
Fw-190 - hentes madár
Me-262 fecske, viharmadár
He-162 - szalamandra
...Minden nézõpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Viszont az regi ellensegek NATO kodnevei is szepek.
SU-25: Frogfoot
Mig-21: Fishbed
MIg-29: Fulcrum
SU-27: Flanker
SU-34: Fullback
Tu-95: Bear
Mig-15: Fagot
...stb.
De az az Il2 továbbfejlesztett változata ,ha jól sejtem.
Pl Mk-108 - büntetõ
stb több nem jut eszembe, ill nem akarok most ezen töprengeni mert akkor a melóval nem haladok.....
...Minden nézõpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
A vércsét még nem hallottam.
Az il2 -esnk nem volt valami madárneve is?
www.pcpilot.hu
Kérdezem tõle mivel szeretne játszani. Mondja ,hogy a vércsével.
Nézek hülyén:) Mivel ? Hát a vércsével. Az meg mi,olyan itt nincs.
Na nézegetve a gépeket ,rábök a Jakabra,és mondja hogy ez az. Utána tudtam meg,hogy ez volt a hivatalos neve is kis hazánkban.
a p47 legyen Jug, a p38 meg Ladder
csókolom <#worship>#worship>
GOOBY, pls
õk nem mondják azt ,hogy Lightnigbolt nekik van a villanás és a dübörgõcsapás
[Magyar-angol közösségi szótár
mennydörgés|||
Hidd el nekem ,hogy a P47 et mennydörgés nek kell értelmezni.
Ezen ne vitázzunk . Az Usákok is így értelmezték és pont:))
Villamcsapas = Thunderbolt mert belecsap a villanó élékromosság
Lightning = Villám ,mert villanást jelent
A magyar Wiki szerint és most kopizok
"A Republic P-47 Thunderbolt (magyarul Villámcsapás) amerikai vadászrepülõgép volt a második világháború során."
"A Lockheed P–38 Lightning (Villám) a második világháború elején kifejlesztett legnehezebb együléses amerikai vadászrepülõgép volt"
Na? Pedig ez a Wiki .
Ez az RPG-7 ,Pgo-7 optikával és a PG 7 -és gránáttal .
Egyebkent ez a Panzerfaust Pancélököl .
Hallottam valamit de csak dereng .
<#integet2>#integet2>
De visszakanyarodva a kiinduló témánkhoz.
Gondolkodj logikusan,félre téve a legendákat,és a nagy magyar önérzetünket.
Annyi mindenre lehetünk büszkék ,úgy találmányok ,újítások stb,hogy feleslegesnek tartom az ilyetén áll legendák terjesztését.
Valaki olvassa egy fiatal ember ,aki annyira nem foglalkozik a témával és készpénznek veszi. Majd továbbadja. És máris ott a baj.
Magyarországon abban az idõben egy intézet foglalkozott repülõgép tervezéssel,(az is hobby szinten mondhatjuk)míg az Usa ban 31. Vagy több. Ne felejtsük el a tapasztalati tényezõt sem.
A németeknél is jóval kevesebb volt mint az USA ban, jelzem. De ez csak az egyik aspektus amire felhívnám a figyelmedet.
Drebillel beszélgettünk éppen errõl tegnap,mondott sok okosat,de pl azt tudtad e ,hogy a háború végén az Usa nem is annyira a sugár hajtású a rakéta technológiát akarta megszerezni ,mint inkább a német kohászati technológiát.
nabazz... sikeresen hülyét csináltam magamból
nálunk totál más neve volt mindennek, meg aztán többet voltunk inni mint lõgyakorlatozni......