IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez nem az de jó😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Vietnamban is szívtak az amcsik, olyanok voltak, mint a macskák. A napjuk 2/3-át tisztálkodással töltötték.. csak õk a fegyvert pucolták ennyi ideig 😊
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
de ez az én meglátásom
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
Ez egy amatõr sniper..
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
1 egyszerû mint a faék
2.igénytelen de nagyon!! Ismét személyes tapasztalat,a rozsdát nem lekaparod ,hanem lelövöd róla😄
3. olcsó
4. Mégy egy idióta is tudja használni
5. Nagy romboló erõ.
Biztos van több is
A nyugat azért képtelen hasonló eszközre,mert a képzett szakembereik egyszerûen nem tudják azt a hányaveti ,pontosságot nélkülözõ technológiát elsajátítani😊
Ez a fegyver a tömegek fegyvere,a kommanók,az elitek ,persze,hogy nem ezt használják,de nem is arra készült. A kezibe nyomom valakinek és öt perc alatt megtanítom szétszedni ,összerakni,de végül is fölösleges,mert minek😊
Az utolsó AK-m az konkrétan 6 hónap alatt sem rongyot ,sem olajat nem látott,néha lõttem egyet vele,hogy tisztuljon.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Laca által linkelt videó top kommentje:
"Olcsóság=AK, Hatékonyság=AK, Megbízhatóság=AK
Ami az M16-osnak egyetlen elõnye az a távoli lövésekre is jellemzõ pontosság. De a tûzharcban általában nem a nagy távolságok jellemzõek"
Az oroszok úgy terveztek fegyvereket, hogy minden körülmények közt mûködjenek, és baromi nagyot szóljanak, így ha nem is oda esik a rakéta ahova kéne, akkor is betakarjon mindent 😊
Olvastam errõl egy jó cikket a lemil blogon, az egykori Kínai-Orosz határfolyón levõ kis sziget hovatartozásának rendezésérõl. Egy nap jöttek a kis Kínaiak, és aszonták, ez az övék. Ezért át is vittek rá jópár kis kínai határõrt, akik megszórták a folyó jegén járõrözõ határõröket. Na, az oroszoknak se kellett több, hoztak pár tankot, tüzérséget, ezt azt. A kulcsmondat:
- 19:00-kor megindult a tüzérségi támadás a szigeten levõ kínaiak ellen. A kínai gyalogság sorsa 20 másodperc alatt eldõlt, ennyi idõbe került ugyanis, hogy a katyusák belõjék a szigetet, és a mindegy 2 négyzetkilométeres szigetre 6 négyzetkilométer beterítésére elegendõ repeszgránátot szórjanak. Az épületekben nem esett nagy kár, viszont szinte az összes kínai odaveszett.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Állítólag a modernebbeket már kisebb kaliberrel gyártják.
Nekem a 30-06-ossal (annak is 7,62mm az ûrmérete) sikerült, igaz a vadászpuskában több a lõpor, mint az AK lõszerben.
Volt a Spektrumon régebben egy sorozat, aminek az egyik részében összehasonlították az M16-ost az AK-val. A pontosság tekintetében az M16 nyert. Viszont az AK úgy átvitte a téglafalat, meg a 30x30cm-es gerendát, mint a huzat.. ellenben az M16-tal 😊
Nem véletlen szeretnék jobban az amcsik, ha az Afgánoknak nem az oroszok adtak volna el fegyvert.. a vasmag áthúz a kevlárbetéten is, ha úgy adódik..
Mondták is ,hogy a fedezék az minden esetben a jó anyaföld mínusz 20 -30 cm er😊
Ebbõl az aspektusból nézve szemét egy fegyver.
szerintem ez hülyeség, de majd mindenki elmondja a véleményét
Vogel, légyszi addig menjél ki a legközelebbi állomásra és próbáld ki
köszi
GOOBY, pls
Parancsnokunk szerint a fegyver az akaratunk meghosszabbítása, rábírok valakit arra, amit én akarok. Tiszteljük, szeressük. Nevezzük el, írjunk hozzá verset. Ettõl függetlenül "bûnrúd" a globális beceneve 😊
Persze ha muszáj akkor muszáj ,de inkább kihagynám.
Lehet az, hogy jó pár éve veled harcoltam az il2 bajnokságon a középdöntõbe? Egyetlen voltam aki nem virtuális századból jött!
Sok apró trükkel lehet javítani a fegyverkezelést, nem a leggyorsabb a legjobb.
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
Los gehts !!! <#violent>#violent>
<#eplus2>#eplus2>
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Si vis pacem, para bellum.
<#idiota>#idiota>
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Sokáig én is így gondoltam, de sajnos ez nem igaz.
A Fw-190 eredeti neve Würger volt, ami ugye svábul gébics.
Angolul a gébics Shrike, de használják rá a "butcher bird"-öt is...
Fw-190 - hentes madár
Me-262 fecske, viharmadár
He-162 - szalamandra
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Viszont az regi ellensegek NATO kodnevei is szepek.
SU-25: Frogfoot
Mig-21: Fishbed
MIg-29: Fulcrum
SU-27: Flanker
SU-34: Fullback
Tu-95: Bear
Mig-15: Fagot
...stb.
LINK
De az az Il2 továbbfejlesztett változata ,ha jól sejtem.
Pl Mk-108 - büntetõ
stb több nem jut eszembe, ill nem akarok most ezen töprengeni mert akkor a melóval nem haladok.....
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
A vércsét még nem hallottam.
Az il2 -esnk nem volt valami madárneve is?