IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Mától már tényleg,csak "KÉTHÉT",reméljük...
Valaki emlékszik-e még a Forgotten Battles nevû repszimre? Állítólag a CoD elõdje volt. Ha igen, véletlen még valaki játszik-e vele? Például ma este?
...Minden nézõpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
http://szentkoronaradio.com/kulfold/2010_10_18_egy-illegalis-fegyverkereskedo-eletutja-es-ahogy-a-nepszava-latja
FW190 becenév: mivel a Pulik az F8-as verziót használták, ezért a Fóka nevet kapta.
Egyébként ha már itt tartunk nem szeretne valaki a falára egy hatástalanított Strela 2M légvédelmi rakétavetõt? Eladom az enyémet occóé'.
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
A KGST tagállamokban kötelezõ volt mindenkinek AK -val felfegyverezni az országának katonáit .
és ott van ez a Fegyvernepper címû mizéria ,valós megtörtént eseménybõl készült .
Gondold el egy ingyen megszerzett több százezernyi vagy többet AK -t mennyi idõ alatt lehet eladni és behálózni vele az egész földet ?
Azok a helyek ahova került ez a nagy mennyiségû vasdarab ,ott olyan igénytelenül élnek ahogy azt latod a TV -ben <#hamm>#hamm>Ja és itthon az igénytelen katonák ezreit lehet mutogatni a Tv -ben . Ez elszomorító ,mert olyanok köpködnek másokra akik sokkal jobb körülmények között sokkal igénytelenebbek .
<#integet2>#integet2>
Hiányosságai:viszonylag lassú tûzgyorsaság
a nagy átütõ hatás' miatt bizonyos helyzetekben nem ajánlott használni A mérete miatt (és ezen igazából nem segít semelyik verzió-pl."D")
nagyon nem használható beltereknél, városi harcon belül.
Viszont alapvetõen elképesztõ , hogy ilyen idõs fegyver, és a világon a legelterjedtebb karabély.
Én kb úgy látom, hogy a helyzet hasonlít a "melyik a jobb gép" témára: a pilóta a legfontosabb tényezõ, nem a gép.
Ugyanígy a fegyvereknél is: az ak ebben jobb, az m16 abban. Ha rá tudod erõltetni a fegyverhez való harcmodort a másikra akkor jobb helyzetben leszel.
Gondolom sokan olvasnak közületek Aranysast. Abban most megy egy sorozat az amcsik szomáliai akciójáról (black hawk down).
Pár amcsi az m16-okkal jó ideig kitartott az ak-val felfegyverzett tömeg ellen, pedig nem nagy távolságból tüzeltek, nem volt szükség különösebb célzásra, stb. Viszont olyan kiképzést kaptak, hogy az utsó töltényig kitartottak, és a "csürhe" csak a túlerõ miatt gyõzött.
Svsz jó fegyver mindkettõ de a lényeg a katona aki kezeli.
<#guluszem1>#guluszem1>
GOOBY, pls
Zuhanó repülõn soha nincs ateista..
www.pcpilot.hu
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Régebben eljátszottam ezt a WarCloudson meg a WoE-n, hát nem sokszor lõttek le.
A náluk talált Dragunov viszont (ilyen környezetben) elég profi szerkezet, ráadásul jóval erõsebb a lõszere a Kala 43M-jénél.
Nem hallottam róla rég óta semmit sem.
Lehet, hogy véletlenül elkapták (szándékosan nem hiszem, tele lett volna vele a sajtó), vagy abbahagyta.
www.smart-bus.hu
Ez nem az de jó:)
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Vietnamban is szívtak az amcsik, olyanok voltak, mint a macskák. A napjuk 2/3-át tisztálkodással töltötték.. csak õk a fegyvert pucolták ennyi ideig :)
de ez az én meglátásom
Ez egy amatõr sniper..
1 egyszerû mint a faék
2.igénytelen de nagyon!! Ismét személyes tapasztalat,a rozsdát nem lekaparod ,hanem lelövöd róla:D
3. olcsó
4. Mégy egy idióta is tudja használni
5. Nagy romboló erõ.
Biztos van több is
A nyugat azért képtelen hasonló eszközre,mert a képzett szakembereik egyszerûen nem tudják azt a hányaveti ,pontosságot nélkülözõ technológiát elsajátítani:)
Ez a fegyver a tömegek fegyvere,a kommanók,az elitek ,persze,hogy nem ezt használják,de nem is arra készült. A kezibe nyomom valakinek és öt perc alatt megtanítom szétszedni ,összerakni,de végül is fölösleges,mert minek:)
Az utolsó AK-m az konkrétan 6 hónap alatt sem rongyot ,sem olajat nem látott,néha lõttem egyet vele,hogy tisztuljon.
Laca által linkelt videó top kommentje:
"Olcsóság=AK, Hatékonyság=AK, Megbízhatóság=AK
Ami az M16-osnak egyetlen elõnye az a távoli lövésekre is jellemzõ pontosság. De a tûzharcban általában nem a nagy távolságok jellemzõek"
Az oroszok úgy terveztek fegyvereket, hogy minden körülmények közt mûködjenek, és baromi nagyot szóljanak, így ha nem is oda esik a rakéta ahova kéne, akkor is betakarjon mindent :)
Olvastam errõl egy jó cikket a lemil blogon, az egykori Kínai-Orosz határfolyón levõ kis sziget hovatartozásának rendezésérõl. Egy nap jöttek a kis Kínaiak, és aszonták, ez az övék. Ezért át is vittek rá jópár kis kínai határõrt, akik megszórták a folyó jegén járõrözõ határõröket. Na, az oroszoknak se kellett több, hoztak pár tankot, tüzérséget, ezt azt. A kulcsmondat:
- 19:00-kor megindult a tüzérségi támadás a szigeten levõ kínaiak ellen. A kínai gyalogság sorsa 20 másodperc alatt eldõlt, ennyi idõbe került ugyanis, hogy a katyusák belõjék a szigetet, és a mindegy 2 négyzetkilométeres szigetre 6 négyzetkilométer beterítésére elegendõ repeszgránátot szórjanak. Az épületekben nem esett nagy kár, viszont szinte az összes kínai odaveszett.
Állítólag a modernebbeket már kisebb kaliberrel gyártják.