IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Her Laca
Meg van beszélve😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

VO101Tom
Sajnos ma már nem jó. Ha esetleg gépközelbe jutok, az is késõn este lesz.
Holnap viszont lehet róla szó 😊

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Tom. Ha ráérsz gyere már velem 1vs1 ezni mert borzasztóan béna vagyok ,és ez zavar😊 Mindent rosszul csinálok,muszáj treníroznom😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

VO101Tom
ha sérült géppel szállsz le (pontosabban otthon refly-t nyomsz) ugorj ki, különben KIA-nak számolja (vagyis MIA).

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Ilyen velem is volt, hogy nem kaptam pontot, és olyan is, hogy ernyõvel kiugrott, szalad a földön, összeesik, meghal. Nem volt a közelben senki, szerintem bug, nem csít.

www.pumaszallas.hu

Nem.
Éppen ezért furcsa. Nem volt wounded, nem lõttek rám, és az ernyõ is idõben kinyílt.

És ha már itt tartunk, lehet, hogy lamér kérdések, de nekem most ezek vannak:

1, Map indul, fly, erre kiadja a Messert egy Heinkel seggébe. Motor sérül, beindítani sem lehet, refly. Utólag nézem, bevetés eredménye: captured by enemy...
?????

2, Dog, lelövöm, puffan, EAD, lelõnek/hazamegyek, killt nekem írja, pont=0. Ilyenbõl több is volt.
???????????????????????????????????????

Si vis pacem, para bellum.

Nohab
Vérzett a pilótád az ugrás elõtt?
Sanyo
Határeset, csít nem valószínû.

www.pcpilot.hu

<#nyes>

<#nevetes1>

www.smart-bus.hu

Her Laca

Zpogi
Nekem elindul a program,de az il2 alatt nem akar mûködni. Nektek sikerült mûködésre bírni?

szekelyland
Ja bocs

Hát kipróbáltam a dolgokat, rengeteget kínlódtam W7 64 biten míg valahogy ráunszoltam a gépre.
Eredmény - mûködik a dolog, követ rendesen
Hátrány - egy procimagot totál lefog a FaceAPI, sztem egy 4 magos cucc kell neki, hogy mellette normálisan fusson egy rendes szim

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

mijki
Az új Il-2-be is ilyen grafot várok el 😄

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

mijki
Nem tudom hogy ez off vagy nem:

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Ahhoz magas. 10-15 másodpercig ereszkedtem nyitott ernyõvel. Csít lehet?

Sanyo
Szerintem az ernyõ nem lassított le eléggé, mi volt az ugrás magassága?

www.pcpilot.hu

Ha kiugrom és nem lõ rám senki, miért van pilot killed?

Ata, lehet, hogy csak én nem figyeltem, de végül mi lett a FaceAPI-s kísérleted vége?

Ja, bocs.A gyerek közben netezik, nem is néztem.<#vigyor>
Könnyû ráfogni a kicsire...

acidrain
Jó, de miért kiabálsz? 😊)

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

SZERINTEM AZT VÁRHATOD EGY IDEIG.<#nevetes1>

acidrain
Én a CoD akciót várom már nagyon <#eplus2>

Her Laca
Juj😊

Sanyo
Üdv mindenkinek !
Egy kérdésem lenne : ha rámegyek a smájlikra egy üres oldalt hoz be !
a Javascript meg engedélyezve van ! Vagy a beállításokkal van a baj !?

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

Na ez meg még jó is azért !😊

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

Hát akkor egy cipõben vagyunk :S De csak nyárig és remélem te is 😊
De valahogy ez az érzés fogott el 😄

Köszi akkor felrakom vissza az il-2-õt.
Zpogi
Szia!

Igen felmegy.

Sziasztok

Az up 2.01-re felmegy a 4.101-es patch?Vagy továbbra is a 4.10-ig megy?
Átérzem a problémát, én is hasonló cipõben járok. :-(
Oké köszönöm a tanácsokat 😊 (Nesu, Lysandus)
Amúgy már nyár elején egy új gépet veszek 😊 ezt meg hát megtartom emléknek !😊Csak addig ki kell bírni valahogy 😊

Nesu
jobb klikk a videóra és ott a beállítások kiválasztása majd balról az elsõ lehetõség és itt nézd meg hogy a pipa ne legyen a hardvertámogatásnál

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

javítás: 2: NE rakd ki teljes képernyõre!
Valószínûleg nem nagyon bírja már a géped. Amit érdemes megfontolni - hardvercserén kívül: ne HD-ben nézd, hanem a legalacsonyabb felbontásban. 2: rakd ki a teljes képernyõre!
Várható amúgy demó?(mondjuk az én szempontomból mindegy már) Nem is emlékszem , hogy bármelyik il2-nek lett volna. Talán a legelsõ elõtt kiadtak egy gépes demót...de csak rémlik.

Hát én emlékeszek erre! Ez nyáron ment ,amúgy egy-két küldetés elejére beültem balf@szkodni , de rájöttem hogy szart se tudok , és persze a gépem se bírja !:S
Amúgy titeket nem irritál az ha youtube-os videót betöltöd és lejátszod és durván látsz a 7 perces filmbõl max 50képet ozt kész!?😮

acidrain
Horrido!
Nem is olyan régen volt, de olyan távolinak tûnik.

Her Laca
Jesszusom ,hányszor lerepültük már ezt😊 Több ,vagyis inkább kevesebb sikerrel😊)

Na ez is jól összehozták a spanyolok!😊

Ja, közben nekem is beugrott, hogy valami azért van.
Nagyon jó ez a kis film. Nagyon brutális a terep...közelrõl is.

az a gond, hogy Angliaban vagyok, viszont az angol amazonon nincs rajta meg mindig, pedig az lenne a legjobb, a CE-t meg csak itt taltam meg, illetve kisebb helyeken,sajna maradt az ubishop

SgtChris
Komolyan mondom egy demo-nak azért örülnék így elõzetesen, mert a gépigényt elnézve igencsak necces, hogy jól - játszahatóan, élvezhetõen - fusson az én masinámon,így pedig nehezen veszem rá magam, hogy látatlanban kiadjak érte vagy 10k-t....

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD

VO101Tom
akarom mondani 1C COD fórumon

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
ubi fórumon anyázzák épp ezt az elõrendelõs dolgot:
-click-

www.pumaszallas.hu

Posta költség nincs, de valami díja ennek a verziónak is van... erre azért figyelj. Ebben az a jó, hogy olcsóbb mint a kiszállítás, és akkor mész érte amikor akarsz... nem kell a futárt, postást lesni.

ITT van minden infó.

www.smart-bus.hu

Köszi.

Mert akkor nincsen posta költség...legalábbis én úgy tudom.