IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
de a guncam videó 4.09-nél egész pofás, meg úgy a garafika általában
London fölött nem kicsit akadt a videó...
majd meglátjuk mi sül ki belõle
GOOBY, pls
Ezek olyanok mint a Star Wars-os lézerek, csak fehérben:
Ez a tûz, meg hát, csak egy hárombetûs szó jut róla eszembe(végtermék):
Errõl ennyit 😄
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
A nyomjelzok meg pont illenek egy 90-91-es repszimbe.....

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Köszönjük a videókat.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
- IL-2 Sturmovik: Forgotten Battles
- IL-2 Sturmovik: Forgotten Battles: Ace Expansion Pack
- Pacific Fighters
- PE-2
kapott pályákat és repülõket is?
www.pcpilot.hu
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
www.pcpilot.hu
Tegnap én sem tudtam belépni, a Lobby-n nem is látszott a Spit vs 109, Xfire-n is próbáltam (ott legalább megvolt), de csatlakozni nem sikerült hozzá, és direkt IP-vel sem jött össze.
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
www.pcpilot.hu
Mostanában a Spit vs 109-en is repülök, vannak új mapok, többek között egészen jó kis afrikai térképet hoztak össze.
Én például ha unom a Spitek keringõzését, elmegyek mostanában JABO-zni.Vonat, konvoj, tankok, tiszta jó buli. Dobod, aztán iszkiri. Hazafelé még légiharc is akad.
Tegnap bementem a BoB-ra, és azt vettem észre, hogy 110-esben ülök, két SC 500-assal a hasa alatt, és repülök hajót támadni. Pedig csak dogfájtolni indultam. 😊)
Egy apró megjegyzés a cikkhez:
A Fokker-Wulf, az inkább legyen Focke-Wulf, a Henkel pedig Heinkel. <#kacsint>#kacsint>
bár ne legyen igazam 😊
jöjjön máááár
GOOBY, pls
Szóval érdekes lenne, ha az EU megkapná április 1-én a steam/DVD kiadást, a szerencsétlen amcsik meg további 3 hétig rághatnák a kefét. Pár nap difi esetleg logikus lehet, de hetek? Nincs túl sok értelme, de nem én vagyok a marketinges. 😊
www.pcpilot.hu
www.pcpilot.hu
Az április 18.-i dátum eddig csak az USA-ra vonatkozott,itt most április 1-rõl van szó.
tehát amint tudják megerõsítik...szóval még nem erõsítették meg
viszont idézem:
"which until yesterday was saying 23/03/11 has now been updated to;
Play on the day of release!(a megjelenési dátum)
You'll receive your download links and activation code by email the 18/04/2011 at 23:00 BST."
vagyis ez számomra azt jelenti, hogy a kiadást eltolták április 18.-ra, és errõl már kapott is az illetõ értesítést
GOOBY, pls
www.smart-bus.hu
szerk: Sanyo: ott a pont ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
www.pcpilot.hu
GOOBY, pls
arra a JAVA-s rész vonatkozik az interjúban. Szerintemmeg okkal modellezik olyan részletesen a jármüveket + egyebeket.
Hogy van a gyerek?
Trucker, neked mennyibõl jött ki anno a 3 monitoros felállás? Mielõtt még a technikai részletekre rákérdeznék! :-)
Nem is tudom,játékélményben mit lehet még hozzáadni nagyon ezen kívül.Valami extra kellene,mert kicsit kiégve érzem magam,pedig szeretem a játékot na meg a társaságot,de szerintem nem vagyok egyedül ezzel.
R.I.P. White Europe
A Béna.
<#zavart1>#zavart1>
Ha kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, rá fogsz jönni, hogy a pénzt nem lehet megenni.
Pont Olegék meg az optimalizáció😊) A mai vasakat is megfogja az ILcvo,pedig 10 éves játék😄D
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.